donderdag 20 januari 2011

Wat je mag en moet

Wat je mag en moet is nou één van die dingen die je telkens worden gevraagd door niet-prosti's. Ze zijn benieuwd of je weleens nee mag zeggen, bijvoorbeeld. En of je ook moet met lelijke oude mannen. Ik zeg dan altijd meteen geïrriteerd dat je natuurlijk nee mag zeggen, anders was er elke maand wel een klant die je bloedend en kapotgemaakt achterlaat. En dat het niet zo uitmaakt of een man oud en lelijk is, als je toch niet voor je eigen geilheid neukt.

Maar eigenlijk is het niet zo duidelijk. Er zijn namelijk niet echt regels die overal gelden. Je kan rekenen op dingen, maar we hebben niet echt strenge regels die in de hele business gelden. Iedere vrouw kan best andere regels hebben. Sommige hebben zoenen echt verboden, bijvoorbeeld. Andere vrouwen doen het juist met elke klant. Daar is niet echt een regel voor.

Het eind van het liedje, is dat je er als klant alleen op kan rekenen dat de dame doet waar ze mee adverteert. Dat is lastig, want de meeste schrijven niet precies op hoe en wat. Dat is namelijk veel te kil, en het laat aan je klant vooral zien dat je een heleboel regeltjes hebt. Dat is niet de illusie die je hem wil geven.

Omdat hij die illusie natuurlijk juist zoekt, willen de meeste klanten helemaal niet de regeltjes ontdekken. Ze willen helemaal niet dat je nee schat, sorry zegt. Dan is de illusie doorgeprikt, en voelt de klant zich in de hoek gezet. Dat is niet goed voor de business. Daarom hopen ze maar dat ze de regels wel kennen, en er dus niet mis mee gaan.

Je probeert dus spelenderwijs te laten zien wat hij wel en niet mag, en daarbij hoop je dan maar dat hij niet afknapt, maar wèl goed aan je kan zien waar hij mee op moet houden. Met sommige mannen is dat veel moeilijker dan met anderen. Vaak kunnen ze best goed luisteren, maar er zijn mannen waarbij je je echt afvraagt of ze het nou expres niet snappen.

Uiteindelijk ben je als prostituee gewoon de baas, en heeft de klant het niet voor het zeggen. Dat is heel belangrijk. Jij bent de professional, en jij bent verantwoordelijk voor dat het goed met je gaat. Je moet ervoor zorgen dat hij het fijn heeft, maar je grenzen moet jij bewaken. Dat moet niet van de klant af hoeven te komen.

Als je toch wat regels wil horen, wil ik wel vertellen wat ik vind, dat elke klant bij elke hoer zou moeten doen!

 • Gebruik altijd condooms. Ook niet voor eventjes zonder condoom neuken, pijpen ook met condoom, en als er wat met het condoom misgaat, meteen stoppen en nieuw condoom omdoen.
 • Testen, zowel voor klanten als voor meisjes, zorgen ervoor dat je niet blijft rondlopen met iets, en dat je kan voorkomen dat er wat wordt verspreid. En het valt ècht mee, zo'n test!
 • Zorg dat je vantevoren uitlegt wat je wil, vooral als het meer is dan pijpen-neuken. Dan betalen, en dan ben je van die hele koop af. Dat gaat veel fijner dan als je opeens halverwege moet gaan overleggen. Dat kan het echt verzieken.
 • Wees alsjeblieft een beetje schoon, vooral naast je ballen en onder je voorhuid.
 • Speel een beetje mee. Je wil een klant graag een illusie verkopen, maar als hij de hele tijd tegenwerkt, is dat heel moeilijk. En hij is bovendien zijn eigen tijd aan het verpesten.
 • Verwacht niet dat ze emotioneel contact met je maakt. Jij bent één van de klanten die ze vandaag heeft, en ze ziet je maar voor een korte tijd. Je kan best bevriend met haar raken, en je kan best een lekkere klant zijn, maar je bent niet een soort vriendje van haar.
 • Als je een type bent dat er een kick van krijgt om het met een hoer te doen, betekent het nog niet dat je haar dan slecht mag behandelen. Als je erop kickt om haar te vernederen, moet je met haar overleggen hoe dat mag. En dat ze dat toestaat is dienstverlening, en betekent niet dat je dan lullig tegen haar mag doen buiten die dienst om.
 • Als het meisje niet normaal doet, meld het dan aan andere hoerenlopers via Hookers.nl zodat andere mannen niet bij haar terechtkomen. Dat is goed voor de business. Als de slechte meisjes eruitgaan, blijft er meer voor ons professionelles over.
 • Het is zakendoen, dus als je vindt dat ze niet genoeg haar best doet, of als je haar spreekt en het dan toch geen goed idee vindt, dan zeg je er wat van of hou je op. Je hoeft niet te doen alsof ze een date is, en het dan maar eentje voor haar te laten zijn. Jij betaalt toch.
 • Zorg dat je schoon bent. Ze zal een stuk enthousiaster zijn. Daar hoort wassen bij, maar ook oppassen met lange nagels, en teveel aftershave vinden we ook niet fijn.
 • Als ze ergens nee over zegt, is ze niet verlegen ofzo. Dus niet denken dat je het daarna stiekem wel tóch kan doen. Dat is super-irritant.
 • Je hoeft zelf niet verlegen te zijn. We zijn wel ervaren, maar dat betekent niet dat we dat van jou verwachten. Je hoeft niet de grootste, slankste, sterkste bink te zijn, we waarderen je als je maar een goeie klant bent. Als het meisje ongeïnteresseerd doet, ligt dat niet aan jou, maar is dat gewoon slecht werk van haar. Ik waardeer mijn gewone klantjes heel erg!
 • Tijdens de beurt vragen om extra's is valsspelen, omdat ze dan weet dat je minder weerstand hebt. Vrouwen die dat zomaar gaan doen moet je niet hun zin geven. Als je het echt wou, had je het zelf wel gevraagd. Als je het vantevoren niet hebt afgesproken, waarom zou je het dan nu wel willen kopen? Het is geld aftroggelen.
 • Géén foto's of filmpjes maken. Dat is zo onbeleefd.
Dat zijn wat tips, was het maar zo dat alle mensen zich eraan hielden.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Vooral die laatste: 'No Pictures Please!' Hahaha!

Martijn zei

Er zijn ook dames die in hun advertentie aangeven dat je foto's of video's mag maken maar dan wel voor een behoorlijke vergoeding...

Anoniem zei

Een logisch wensenlijstje.
Ik denk dat veel klanten zich hier prinma in kunnen vinden.

Als regelmatige bezoeker van dvp's gebruik ik altijd een condoom. Dat doe ik in mijn betaalde contacten, maar ook met losse vriendinnen en one night stands. Ik seks graag en veel, maar heb geen zin in een SOA.

Andere belangrijke zaken zijn voor mij een goede hygiene, duidelijke afspraken, geen gezeur over geld, discretie en vooral: menselijkheid en respect.
En inderdaad, er kan best iets van vriendschap ontstaan, maar ik weet heel goed dat er primair sprake is van een zakelijk contact. Zo moet het voor mij ook zijn, daarom kies ik juist voor betaalde seks.

Zelf kom ik al ruim 15 jaar bij de dames van lichte zeden. Het bevalt me prima, ik zou niet anders meer willen. Ik heb de seks die ik wil, op het moment dat het mij uitkomt. Ik ben een nette, beschaafde klant en ik weet dat de dames mij graag als klant hebben.

Zolang de beide partijen maar niks tegen hun wil doen, is het betalen voor seks niet veel anders dan een bezoek aan een restaurant of de kapsalon. Nou ja, dat vind ik dan.

Anoniem zei

VOORAL dat wassen onder de voorhuid ja. Zelfs met een rubbertje vind ik het een smerig idee dat het bij me binnen komt.

Anoniem zei

Goede tips, maar ook met veel logica. Wat bij mij het meest bleef hangen was het idee een pik in je krijgen die vies is, vooral onder de voorhuid. Ik vind dat zo goor !!!!!! Moet er niet aan denken, nog niet met 10 condooms er overheen. Ik snap ook niet dat er mannen zijn die zo onhygienisch zijn.

Zondares zei

Er zijn genoeg mannen die dit niet allemaal logisch vinden hoor. Soms word er flink gezeurd.

Jenna zei

Even een vraagje, ik heb wel eens gelezen dat sommige hoeren altijd de klanten wassen van te voren. Zelf vind ik dat beetje beledigend overkomen, doe jij dat ook? Zoja denk je dat het beter is, zo kan je ook eventuele soa's zien enzo. Ik twijfel namelijk of ik dat zal gaan doen bij elke klant of niet........ Oja en het altijd pijpen met condoom, wat doe je als die nog niet stijf is? Als het bijvoorbeeld niet lukt met rukken om hem stijf te krijgen.

Unknown zei

Ik vind het geil als een prostituee mijn lul nog een keer extra wast en ook heel begrijpelijk.
Co.