donderdag 27 januari 2011

Clitoris en orgasmes

De clitoris is het genots-centrum van de vrouw. Stimulatie van de clitoris zorgt ervoor dat zij tot een orgasme kan komen, en dùs van seks kan genieten. Vrouwen hebben binnenin hun vagina bijna geen gevoel, en ze kunnen dus door neuken alleen maar klaarkomen als hun clitoris erbij wordt gestimuleerd. Daarom moet je hoog blijven bij het neuken. Dan stimuleert de schacht van de penis de clitoris. De enige uitzondering is het G-plekje, en dat is eigenlijk de achterkant van de clitoris, dus dat is hetzelfde.

Dat hierboven lees je overal, en ik ben het er dus helemaal niet mee eens. Neem het nou maar aan van iemand die dagelijks met haar kut werkt, die mensen die dit schrijven snappen er niks van. Ik heb het ook ooit geleerd uit al die boeken over seks, met van die prachtige pastel-foto's, maar ik kan nu echt niet begrijpen, hoe iemand die ervoor gestudeerd heeft, die onzin ècht kan geloven.

Ik heb al eerder geschreven, dat een orgasme bij een man echt niet zaligmakend is. Dat hij spuit, is niet hetzelfde als dat hij super heeft genoten. Bij vrouwen, en bij mezelf vooral, is dat nog anders. Wij hoeven niet klaar te komen, ook al hebben we super genoten. Mannen raken supergefrustreerd als ze niet klaarkomen, want die moeten dat kwakkie kwijt. Voor ons is het gewoon niet nodig.

Voor mezelf praten is natuurlijk veilig nu, maar ik heb ook wel met vrienden gepraat. Wat je dan hoort is dat oudere vrouwen, van vóórdat het orgasme een verplicht nummer in de bladen was, het ook niet zo'n punt vonden. Een oude vriendin (80) van me vertelde dat zij klaarkomen wel lekker vond, maar dat ze niet snapte, dat het tegenwoordig zo móét. En dat klopt wel. Want mijn jongere vriendinnen, die maken zich er echt heel erg zorgen over als ze niet klaarkomen, terwijl ze duidelijk zeggen, dat ze gewoon echt genieten van hun seks.

Mannen die doen daar netzogoed aan mee, want die moeten en zullen je klaar laten komen. Dan kan je gelukkig faken, maar er zijn van die mannen die heel kritisch opletten omdat ze niet gefaket willen worden. Daar word ik echt moe van. Je kan elke man faken, maar die soort mannen is hard werken. Soms wou ik weleens dat we nog in de tijd waren, dat van vrouwen werd gedacht, dat ze niet klaar konden komen. Dat zou die stomme druk voor zo'n rotorgasme er wel afhalen.

In de beste nummers die ik ooit heb beleefd, ben ik niet klaargekomen. In de top drie dus. Dat zijn nummers die ik me nog kan herinneren omdat ze zó goed waren, maar ik kwam niet klaar. Ik had er gewoon niet de bui voor. Mannen moeten nou eenmaal klaarkomen, en ik vind dat jammer voor ze. Ik hoef niet, en dat is fijn. Ik vind orgasmes lekker hoor, maar ze breken de spanning, en dat wil ik soms juist helemaal niet.

Je hebt twee soorten orgasmes als vrouw, de clitorale orgasmes en de vaginale orgasmes. Een vaginaal orgasme komt uit een goeie neukbeurt, en dat is best wel even samenwerken voor je die kan krijgen. Het is met een man makkelijker dan met een dildo vind ik. Naar een vaginaal orgasme moet je opbouwen, en dat gaat veel beter als je er zelf aan meedoet. Afwachten kan wel, maar dat is niet leuk. Je voelt het opbouwen, en met je spieren kan je dan het gevoel sterker maken totdat het je helemaal grijpt.

Vaginaal komen is als een langzame gloeiende kracht, die je lijf strak en hard maakt. Het verspreidt zich langzaam in je hele lijf, tot je gaat golven. Het kan best wel lang duren, en je kan er helemaal in opgaan. Het is een orgasme dat komt omdat je goed geneukt wordt, het is nooit iets wat opeens komt. Je moet je lekker voelen over hoe je geneukt wordt.

Clitoraal komen voelt als een soort flits, het is een schok die door je lijf gaat. Het is even snel komen, en het geeft je helemaal niet zo'n sterke ervaring als vaginaal. Het is wel lekker, natuurlijk. Het is véél makkelijker om clitoraal te komen. Het is net als wanneer ik zachtjes in mijn nek word gekrabd, dan ga ik trillen en krijg ik kippenvel. Het is iets wat buiten me om gebeurt, en wat een reactie is van mijn lijf.

In mijn stukje eerder over masturbatie, schreef ik al dat als ik te vaak clitoraal kom ik niet meer vaginaal kan. Ik weet niet precies hoe dat kan, maar je leert je lijf wel wat aan. Ik blijf dus liever van mijn clit af, dan kom ik beter door mijn kut. De mannen hebben alleen geleerd om achter die clit aan te gaan, dus dat is soms niet te vermijden. Mijn clit is best een lekker plekje, maar ik vind hem meer storen dan lekker.

Je clitoris is een gevoelig knopje, en je kan er lekker aan prutsen, en dan kom je klaar ook. Ik ben het wel zat dat iedereen zo gek op dat ding is. Ik vind het een lekker dingetje, maar hij moet niet het middelpunt zijn. Er zijn zóveel mannen die totaal voor de clitoris gaan, totdat je doet alsof je drie of vier keer bent gekomen. Ze denken dan dat dat een goede minnaar zijn is. Nou, ik niet. Dat is gewoon saai, en als je met je lijf omgaat weet je ook dat er plekken zijn die minstens net zo geil zijn. Die laten ze dan liggen. Je hebt geen seks met alleen mijn clit, je hebt ook geen seks met mijn kut alleen, maar je hebt seks met mij helemaal. Het is de stomste sekstip die je overal leest, dat je de clitoris moet zoeken!

Ik was met een vriendje ooit bij de seksuoloog, en daar hebben we het toen hierover ook gehad. Dat was best een ervaring, ik schrijf er nog wel een stukje over. Die seksuoloog had het ook de hele tijd over de clitoris, en over orgasmes bereiken. Ik zei dat ik wou genieten, en dat die orgasmes me niet konden schelen. Hij keek me heel raar aan, en vertelde me dat orgasmes krijgen en genieten hetzelfde waren. Dat iedereen dat gelooft, dat begrijp ik niet.

Er wordt gezegd, dat de clit zich terugtrekt als je geiler wordt. Dat is niet waar, het is gewoon de rest van je kut die dikker wordt. Met je clit gebeurt niets. Er zijn dus mannen die harder en harder gaan vingeren totdat je clit terug moet gaan trekken, want zij hebben geleerd dat je clit zich terugtrekt als het te gevoelig wordt. Wie ze dat heeft geleerd, moet eens bij mij komen, dan leg ik hem wel wat uit.

In een club zat ik bij een Egyptische vrouw, die geen clit en geen binnenste schaamlippen meer had. Dat was als klein meisje weggehaald. De meeste mannen merkten er niks van, want ze had zich hier door een dokter open laten maken. Alles werkte weer goed, maar ze klaagde wel over droogheid omdat ze niet meer goed dichtging. Dat gaf irritatie. Maar haar clit miste ze niet echt, en ze kon gewoon klaarkomen! Als ik aan haar denk, dan weet ik wel beter dan dat mijn clit mijn alles is. Ik schrijf nog wel een apart stukje over haar, ze is dat wel waard.

Er is niet één plekje, waar het allemaal om gaat. Dat is bij vrouwen niet zo, en zelfs bij mannen niet. Als ik alleen maar zijn pik bewerk, en hem voor de rest negeer, komt hij misschien wel klaar, maar hij heeft geen leuke beurt. Ik hou van mijn clit, begrijp me niet verkeerd, maar al die aandacht voor dat kleine dingetje gaat te ver.

Orgasmes zijn leuk, maar ze zijn niet waar het om gaat bij seks, vooral niet bij de vrouw! En de clit is niet belangrijk, laat toch zitten en let eens op het héle nummertje, niet alleen maar op die rotorgasmes en die stomme clitoris!

17 opmerkingen:

Gekke Bert zei

OK, ik let voortan op het nummertje, beloofd. Weer wat geleerd. Tnx.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Dit is nu weer zo'n stukje waar ik heel veel van leer!

Bedankt!

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Ik dacht dat ik de enige was! Ik kom moeilijk klaar, en mijn clitoris wordt snel overgevoelig, dus van mij hoeft dat allemaal niet. Ik heb het dus wel erger dan jij zelfs, maar ik ben erg blij dat je je erover uitspreekt!

Anoniem zei

Ha! Toen mijn man en ik ons realiseerden dat die orgasmes echt niet zo nodig waren (stomme bladen!) werd seks zooooo veel leuker!

Goed stukje weer met veel hints voor stukjes die nog komen. *zich in de handen wrijft* Ik kijk er al naar uit.

M.

Anoniem zei

Dit is wel een heel leerzaam stuk.
Een onderbouwde mening hierover van een echte professional te horen is voor mij een openbaring. De taboesfeer heeft ervoor gezorgd dat hier zo weinig over bekend is.
Zondares bedankt dat je je kennis met ons hebt willen delen.

Anoniem zei

In de roos zondares! Een orgasme is nooit het doel, het is een extraatje. Maar soms is het gewoon niet nodig.

Anoniem zei

Een beetje dubbel is dit ... Goed geschreven met een waardevolle boodschap, maar ik kan me eerlijk gezegd geen fijnere sex voorstellen dan met een aantal lekkere orgasmen, want als je geil bent is dat toch wel hetgeen je wilt ervaren ? die super lekkere ontlading ? Ik hou van de aandacht voor elkaar, het lange voorspel, het intense genieten, ja ... dat is inderdaad belangrijker, maar dat hoogtepunt, die super lekkere explosie, vaginaal of clitoraal, is niet iets dat ik wil missen hoor.Een clitoris kan inderdaad heel gevoelig zijn, en als de man dan wat ruw is geeft dat meer irritatie dan genot, dat is helemaal waar, maar de juiste manier van aanpakken en benaderen, het precies zo te doen als de vrouw wil, is iets dat veel mannen moeten leren, en dat zouden vrouwen ze ook veel vaker duidelijk moeten maken. Mannen kunnen eruit zien als goden, maar daarmee zijn ze het nog niet. Iedereen kan leren, en wij ook allemaal van zondares. Hoe dan ook, goed stukje weer !

Rick zei

Ik kan ontzettend genieten van de seks voor een orgasme, en stel het zo lang mogelijk uit, ook voor mijn vriendin ...

Daar genieten wij allebei enorm van, maar in mijn ogen is het orgasme de naam hoogtepunt absoluut waard. En als ik zie en voel hoe mijn vriendin ze ervaart als het eenmaal zover is weet ik zeker dat ze dat niet wil missen ... ookal is het nog zo lekker zonder, met is gewoon nog beter!

Zondares zei

Ik zeg toch ook niet dat je géén orgasmes moet hebben, alleen dat je er niet zo de nadruk op hoeft te leggen. En dat is voor vrouwen bedoeld!

Een oude bekende zei

Ik herken het als man wel. Ik ben voor in de twintig pas besneden. Dat was nodig vanwege de te strakke voorhuid. Mijn eikel is dus nu niet meer glanzend want de huis is min of meer verhard, zoals je vingers. Dus dat gevoelige plekje, wat een eikel natuurlijk is heb ik niet zo ervaren. Ik weet niet beter en kan prima klaarkomen. Toch en beetje hetzelfde maar dan als man?

Zondares zei

Ik weet eigenlijk niet hoeveel het nou op elkaar lijkt, maar een eikel word alleen maar harder en droger, maar een clit die weg word gehaald, die is helemaal weg. Dat is toch wel erger.

Een oude bekende zei

Ja natuurlijk, hoe onnadenkend van mij. Maar het blijft dat het behoorlijk gevoelloos is bij mij.

Anoniem zei

nog even een laattijdige reactie, ben van menig dat wat mezelf betreft het grootste genot dat ik uit sex haal is een vrouw te zien genieten en laten genieten van wat we samen aan het doen zijn.
Maar dat terzijde gelaten, wou alleen maar aangeven dat ik niet de eerste de beste hurryhurryneuker hoop te zijn.
Wou eigenlijk kwijt dat ik van mening ben dat het niet zo is dat een man kost wat kost moet en zal klaarkomen, heb al menigmaal niet te beschrijven lekkere sex gehad zonder het kwakkie te lozen. Vaak zelfs was dat net de reden, te uitgeput omdat het zo intens was, of ben ik hier weer een uitzondering???
Groetjes,

Eleonora zei

hai even een niet directe reactie op dit onderwerp, maar weet niet waar ik m anders kan plaatsen:) Zondares, ik stuitte op jouw verhalen hier en ik doe ook mannen ontvangen, alleen weer op een hele andere manier en andere insteek. 10 jaar geleden heb ik (voor de gein )een advertentie ingesproken via zo''n box, voor sex tegen een vergoeding. Ik verbaasde me hoeveel mannen reageerden! Afijn, van het 1 kwam het ander, de situatie nu: ik heb op dit moment nog 4 mannen van het eerste uur en vind dit perfect en wil het hierbij houden, qua aantal. 2 komen er wekelijks, 1 om de andere week en de ander 1 keer in de maand.Het geeft mij ruimte om wat luxer te leven en 32u ipv van een 40urige werkweek(op kantoor)Ergens las ik in jouw tekst dat je lichamelijk een goede conditie moest hebben, anders krijg je zo''n luie prostituee die het alleen voor het geld doet. Kun je je ook vinden in het feit dat ik wat rustig en lieflijk aangelegd ben, en dat deze mannen (neem aan dat ze het anders geen 10 jr vol houden)waarderen? Het enige nadeel van wat wij doen is inderdaad, ik kan er met niemand over praten. Onbekend maakt onbemind denk ik. Dit wou ik even zeggen en ik vind het een verademing om jouw verhalen te lezen, want ik herken er veel van. Succes verder! xxx

eleonora zei

test

Unknown zei

"Wij hoeven niet klaar te komen, ook al hebben we super genoten": Het lijkt me dat het voor een kleine groep op gaat anders zouden vibrators niet verkocht worden en heeft orgasme zijn doel verloren.
Co.

talithagroot zei

Dat zeg ik al heel lang tegen mijn partner. Gebruik mijn hele lichaam en laat zien dat je mijn hele Lichaam begeert, niet alleen maar daar beneden maar ook het kussen hoort erbij..alles moet erin voorkomen eigenlijk voor een vrouw, een beetje wild met passie, romantische sfeer enzovoort. Dan inderdaad geniet een vrouw pas echt. Dat heb je goed beschreven.