donderdag 10 december 2009

Schoonheids-slaapjes

Ik heb niet de hele dag klanten. Ik zit ook niet achter een raam te lokken, dus ik heb tussen de klanten door even niets te doen. Meestal ga ik dan een stukje lezen, maar soms doe ik ook een dutje. Ik ben dan weer helemaal opgeladen voor de volgende klant. Het kan best uitputtend werk zijn, en met af en toe een slaapje is het veel makkelijker.

Als het een maandag of een donderdag is, zit ik met een collegeblok voor me te bedenken wat ik deze keer ga schrijven. Ik heb door de week een heleboel ideeën, maar als je dan voor zo'n lege pagina zit, dan moet je echt even nadenken. Ik vind het bijzonder dat ik nog steeds stukjes kan bedenken, want ik heb al zoveel verteld!

Er zit in dit collegeblok zelfs nog een stukje dat ik wel heel goed vind, maar dat mij heel erg herkenbaar maakt. Dat kan ik dus niet publiceren, en dat vind ik best rot. Ik heb het geschreven in een bui met veel inspiratie, en dat vloog uit mijn pen. Toen ik het over ging typen zag ik hoe gevaarlijk het kon zijn voor mijn privacy.

Als het niet wil komen, en ik maar niet aan het schrijven ga, doe ik vaak een dutje. Als ik dan weer wakker word, werk ik de klant of klanten af, en heb ik wel weer energie om een stukje te bedenken. Soms blijf ik de hele dag slaperig, zoals vandaag. Dan ben ik lui, en doe ik de hele dag het minimum.

Het komt misschien door de korte dagen, want ik ben iemand die de zon nodig heeft. Ik laad op van de zon, ik geniet ervan als ik lekker kan bruinen. Als de zon me verwarmt, voel ik me mooi en slank. Als ik een trui aanheb, ben ik wel warm genoeg, maar voel ik me dik en vormeloos.

Dit stukje schrijf ik eigenlijk alleen maar omdat ik me anders schuldig zou voelen. Ik moet een stukje schrijven van mezelf, want het is donderdag. Er wil maar niks komen, normaal ga ik hardstikke goed. Volgende maandag voel ik me vast weer geïnspireerd.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey zondares,

Ik lees elke blogs van je, elke week. Maar het is ook best veel hoor 2 blogs per week maar dat is mijn mening. Al zou ik elke dag wel een blog van je kunnen lezen ben ik ook realistisch. Je moet het ook niet als een verplichting zien al zijn er mensen die het nu 2 keer per week verwachten. Maar als je geen inspiratie hebt, of moet oppassen voor je privacy zou ik het naar 1 keer per week brengen. Magoed Just sayin.

Je hebt het allemaal zo interessant gemaakt dat als ik wist wie je was ik 100% zeker bij je langs kwam. Maar nogmaals ik ben ook een realist en voor je privacy zal dat niet snel gebeuren eerder toevallig en dan nog zou ik het niet weten dat jij het bent.

Vriendelijke Groet

Frank zei

Het is waar dat lezers van een blog veel updates verwachten, maar kwalitiet gaar voor kwantiteit en je wilt niet dat je er tegen op gaat zien.

Ik heb erover gedacht om een interview aan je voor te leggen (een link naar een pagina) maar ik weet eigenlijk niet veel interessants te vragen.

Als ik jou was (maar met wat ik weet over "het internet"), dan zou ik langzaam dit blog uitbreiden naar een resource-site. Het heeft het potentieel om een groot success te worden, ook financieel.

Je zou punternet (of hoe heet dat) kunnen gaan overschaduwen, je zou artikelen kunnen gaan pluggen, gastbloggers, fotogalleries, escort advertenties enz.

Je moet dan echt denken aan minimaal honderden euro's inkomsten per dag, elke dag, ook als je op het strand in Torremolinos ligt.

Het beste kun je dan voor Wordpress gaan met een leuke template die je door een expert laat aanpassen, aangevuld met een forum (vBulletin is goed). Beetje leren hoe je zelf een eigen website runt, en dan over de jaren steeds meer uitbreiden.

Om meer "eyeballs" te trekken, moet je meer content hebben, dus een forum is interessant, dan kunnen mensen vragen aan je stellen en zo. Ook een nieuws-gedeelte is leuk. Zo hebben laatst Deense prostituees gratis sex aangeboden aan de hele klimaattop. Daar kun jij dan een kommentaar op geven, etc. Veel success met schrijven, je hebt groot talent.

Anoniem zei

Dit is toch niet het begin van het einde van de Zondares-blog? Ik lees het graag, en als je je er beter van voelt om elke week maar 1 stukje te schrijven, moet je dat doen. Het moet geen verplichting worden. Je hebt lol in je schrijven, dat is te zien. Ik zou niet willen dat je jezelf ging forceren, dan gaat de lol eraf en dat zullen we ook wel merken in je blog.

Anoniem zei

Gewoon typen wat je kwijt moet en inderdaad denken aan gevoelige gegevens. Jammer dat het moet in onze wereld.

tara zei

misschien is het nieuwe dr af en moet je op dit hoogtepunt stoppen. Kep erg genoten van je mooie verhaaltjes!

Anoniem zei

Ik lees ook elke post, vind het nog steeds zeer interessant. Maar als je 1x per week gaat posten is ook prima hoor.

M.

J zei

Leuke stukjes hoor! En als je geen inspiratie meer hebt dan stop je toch even? Niks moet hier geloof ik. Succes!

Anoniem zei

Kan je de leugens niet meer volhouden? Ben je eindelijk niet meer jezelf en ons aan het voorliegen over hoe "leuk" de prostitutie is? Ooit kom je in de goot, en dat zal niet lang meer duren.

Anoniem zei

Wat een zielige reactie weer, je dag zal wel weer schitteren nu je je zielige mening met ons hebt gedeeld. Als je er al tegen bent, of het er niet mee eens bent, Onderbouw dan je statement als een volwassene met krachtige en intelligente woorden.

Dan had je van mij al meer respect gekregen. Want het enige wat je nu hebt duidelijk gemaakt is je intelligentie en die is overduidelijk erg laag.

Je lijkt me een typetje die de hele dag met het vingertje zit te wijzen, Altijd doet wat andere vinden dat goed is voor jou maar in princiepe erg ongelukkig te zijn terwijl je politiek-correcte en maaschappelijk goed gekeurde keuzes maakt.

De enige die in de goot is of beland ben jij, een karakterloze, low-life,vingertjes-wijzende, groepjes-aansluitende, gore, domme, oninteressante schijnheillige randdebiel met geen echte mening!

Daarnaast heb ik nergens iets van reclame gezien. Jij behoort tot die groep die er veel in werking voor stelt om desinformatie te verstrekken, informatie te sabboteren, of gewoon voor conflictjes zorgen waar andere echt niet op zitten te wachten. Maar het mooie is je behoort tot het laagste niveau van deze groep, je bent gewoon een meelopertje die geen fatsoendelijke mening kan onderbouwen.

C'est Ca Dom tuig dat je bent...

J. zei

Altijd leuk, een rant! Heerlijk die jaloerse teefjes!
En die epistels van fans! Gogogo!

Zondares zei

Ik ben nog niet leeg hoor jongens!

Co Jansen zei

Beste Zondares,
"want ik ben iemand die de zon nodig heeft": Ik wens ook eigenlijk dan heel veel halogeenlampen (die geven daglicht) in de sterkte van bouwlampen in mijn kamer, ben ik eigenlijk al jaren van plan.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik heb wel een onderwerp. Ik heb als klant een (lieve) hoer als vriend op mijn facebook geaccepteerd. Zij gaf aan 'svp geen fucks en sucks' op mijn faceboek. Ik schrok echter een beetje van een aantal van haar facebook vriendinnen, redelijk expliciet allemaal en dan ook nog openbare foto's.

Al met al heb ik een dilemma. Zij is bereid een paar van die contacten te ontvrienden, omdat ze er bijna geen contact meer meeheeft, maar dat vind ik onzin.

Mijn werk vind seksuele content (van vrienden van vrienden) waarschijnlijk niet echt super-amusant. En er staan ook collega's op mijn facebook.

Toch wil ik haar niet 'ontvrienden', omdat ik het i/d wel goed vindt, meer hoer/klant relaties via sociale media. Je krijgt zo toch een inkijkje in elkaars leven en daardoor meer respect etc etc.

Als oplossing heb ik nu maar m'n privacy-aanpassingen in fb verhoogd, lijsten en groepen aangemaakt en me er goed in verdiept, wat, waar, wanneer terecht komt. Ook heb ik me fb-vrienden onzichtbaar gemaakt. Dit laatste doe ik liever niet. Want eigenlijk vind ik dat je elkaars fb-vrienden moet kunnen zien.

Het liefste zou ik alles gewoon zichtbaar en open houden.

Tuurlijk zijn er oplossingen, fb-account sluiten, ontvrienden etc etc.

Jij vindt dit een onprofessionelles, dat weet ik wel, maar misschien toch een leuk onderwerpen om s wat over te bloggen?

R60