maandag 10 augustus 2009

Lekkere klant

De meeste klanten zijn niet al te best in bed. Niet omdat ze niet willen, of omdat ze onaardig zijn, maar gewoon omdat je het moet kunnen. De meeste mannen kunnen het gewoon niet. De mensen denken dat ze met passie vanzelf wel goed zullen vrijen. Dat is niet zo, je moet het leren. Net zoals iedereen wel kan dansen, maar ballet is veel mooier, en dat moet je leren. Heel weinig mannen hebben het geleerd, maar ze zijn er wel. En ze gaan ook naar de hoeren.

Ik denk weleens dat mannen die goed kunnen neuken graag naar een hoer gaan die het goed kan. Ik heb van mijn eigen ervaringen een heleboel geleerd. Daar was ik blij mee. Toen ik in contact kwam met een aantal andere vrouwen die het vak langer doen, leerde ik nog een stuk meer. Praten met andere hoeren is fijn, omdat je je verhaal kwijtkan. Maar er zijn ook vrouwen die ervoor geboren zijn, en daar kan je van leren. Op een vrouwenforum ontmoette ik een aantal vrouwen die in verschillende delen van de prostitutie zitten. Die waren heel verschillend. Er was een heel ervaren oudere vrouw bij die me veel tips heeft gegeven, waardoor ik mijn werk beter ben gaan doen.

Klanten kunnen op verschillende manieren lekker zijn. Dit weekend was er een erg lekkere, die ook heerlijk betrouwbaar langskomt. Hij maakt altijd netjes een afspraak, hij zegt nooit af, en hij is heerlijk in de omgang. Hij komt netjes op tijd, en gaat altijd op tijd weer weg. Hij tipt nooit, maar bij hem vind ik dat niet zo erg. Hij is heel zakelijk. Hij is een zakenman, ik denk dat hij een glasbedrijf heeft. Hij is een hele beleefde man.

De eerste keer dat hij bij me kwam vond ik hem veeleisend. Hij bleef heel zakelijk en geilde zichzelf niet zo erg op als dat de meeste klanten doen. Hij gaf me het gevoel dat ik het niet goed genoeg deed. Hij heeft nooit moeilijk gedaan over condooms, maar hij wilde me wel vingeren. Vingeren laat ik liever niet toe, vanwege de bacillen. Gelukkig kan hij heel goed vingeren, dus dat was wel beter.

Intussen ben ik wel aan hem gewend, en vind ik hem een hele lekkere klant. Omdat hij zo zakelijk bleef, dacht ik eerst dat hij van mij ook geen show wilde. Dat klopt niet, hij vind de illusie net zo lekker als alle andere klanten. Hij geniet ervan, maar hij laat zijn geilheid niet zo duidelijk zien als andere mannen. Als je dat eenmaal weet is het goed. Als je je werk goed doet, kan hij er heel erg van genieten. Je moet goed oppassen dat je niet je gewone routine met hem probeert, want hij heeft snel door dat je niet op hem let. Hij is dus wel hard werken, maar dat is de moeite waard.

Om te zien is hij niet zoveel, hij is een net Turks mannetje, niet zo lang, en met een lelijke snor. Hij is een klein beetje dik, en heeft twee lelijke bulten op zijn rug. Hij is wel heel schoon, en hij heeft het soort pik dat ik het beste vind. Er zijn meer mannen met goeie pikken, maar die zijn frustrerend omdat ze niet goed kunnen neuken. Deze man komt bij me aan, kleed zich uit, en laat zich pijpen. Zijn lul en schaamstreek zijn altijd heerlijk schoon, nooit een luchtje eraan. Dan vingert hij me tijdens het pijpen, en dat kan hij echt goed. Ik ben er altijd helemaal klaar voor als we aan het neuken beginnen.

Het neuken is geweldig en frustrerend tegelijk. Hij kan fantastisch neuken, hij gebruikt zijn pik heel goed. Daar kan ik niet genoeg van krijgen. Meestal vind ik het inbrengen van de penis het lekkerste stuk van de seks met mannen, omdat je dan om hem heen knelt. Het stoten daarna voelt meestal niet zo goed. Bij deze klant blijft het intens, totaan het einde. Mijn hele lijf golft met hem mee. Ik voel me heerlijk soepel als hij met me bezig is.

Het is frustrerend omdat het voor mij nog steeds werk is! Ik moet mijn show blijven geven, en telkens ervoor zorgen dat hij me van mijn beste kant ziet. Ik kan mezelf niet laten afleiden, ook al is mijn doos in de hemel. Ik voel het heerlijk, maar ik moet mezelf bij de les houden. Het is zo frustrerend! Ik kom maar af en toe aan mijn trekken, en het is al niet zo vaak dat ik iemand als klant heb die me goed pakt. Dat hij me waardeert vind ik heel fijn, maar hij heeft geen moment dat hij niet op me let. De meeste mannen hoef je niet meer een show te geven als ze een poosje aan het stoten zijn. Bij hem moet ik de hele tijd mijn werk blijven doen! Af en toe neem ik een minuutje pauze voor mezelf om er even goed van te genieten, maar hij merkt het. Een minuutje is ook niet genoeg om klaar te komen.

Het is bij de volgende klant altijd weer even duidelijk dat ik terug ben op de wereld. Het is weer heel gewoontjes. Ze vallen niet zo op voor me. Als ik een bijzondere klant heb kan ik die heel lang onthouden, maar een gewone klant ben ik een paar uur later wel weer helemaal vergeten. De meeste mannen lijken heel erg op elkaar in bed. Deze vent laat me nog een tijd erna aan hem denken. Hij is een spannende ervaring, ook al bevredigt hij me niet. Mijn werk is soms moeilijk te combineren met de sterke seksuele ervaringen die je erbij meemaakt.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi verhaal. Goed om te lezen dat er hoeren zijn die (soms) echt van hun werk kunnen genieten. Stiekem hoop ik dat de hoeren waar IK vaak kom net zo positief zijn over mijn techniek als jij over jouw klant. Nou ja, wie weet... Oefening baart kunst luidt het spreekwoord. En ik oefen veel en graag.

Anoniem zei

Hoe kan het nou dat je gefrustreerd wordt van een man die goed kan neuken?

Anoniem zei

Heb je weer lekker gespoten toen je klaarkwam?

Anoniem zei

Mag je een man weigeren als hij je niet aanstaat?

Zondares zei

Natuurlijk mag ik een man weigeren.

Anoniem zei

Wij moeten dat geloven! lol!

Zondares zei

Ja, want het is zo!!!

Anoniem zei

Hahahahaha, wat een onzin!

Anoniem zei

lol!!

Anoniem zei

Echt leuk dat er mensen zijn die door haar heen kijken, wat een onzin, niemand kan genieten van verkracht worden

Anoniem zei

Zondares, trek je a.u.b. niets aan van die negatieve zeikerds.

Ik heb ook zat kerels geweigerd, de meeste over de mail. Als je 100 reacties krijgt op 1 advertentie dan ga je wel weigeren hoor :).

Blijf schrijven!

De Escort

Anoniem zei

Ja, ik kan me je frustratie voorstellen. Heb gelezen dat om seks echt helemaal goed af te maken je je even helemaal in jezelf moet terugtrekken. En dat kan nu dus niet, omdat het werk is. Pittig hoor!

Anoniem zei

Zou het helpen als je met hem praat over wat je voelt en dat je even wil genieten?
Ik zou het in iedergeval zeer waarderen als je geen show opvoerde als je het echt heerlijk zou vinden.

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Door niet te zeggen waarom een man goed of slecht is bezorg je me een minderwaardigheidscomplex, dan weet ik niet hoe ik beter kan worden. Daarom vind ik je niet minder lief hoor. Uit je verdere stukjes maak ik op dat de man in ritme moet blijven en moet reageren op jouw ritmeveranderingen en niet stoppen voordat jij bent klaargekomen.
Groetjes,
Co.

Co Jansen zei

Die ruziezoekers is het aangeboren, dat uitschot verziekt alle blogs en forums.
Co.

skyfox reijerse zei

Je bent het een beetje aan het bagatelliseren!

janneau vranken zei

Ik vind het mooi dat je je verhaal zo van je afschrijft. Prostituees zijn net mensen, hou ervan om te lezen dat het niet zomaar routine is, maar dat er soms toch iets gebeurd dat je toch blijft hangen. Zullen we eens daten? ;)