maandag 17 augustus 2009

De maat van de penis

Heel veel van mijn klanten zijn nieuwsgierig naar hoe groot ze zijn. Ze krijgen allemaal te horen dat ze groter zijn dan gemiddeld. Behalve als ze echt groot zijn, dan zeg ik dat ook. De mannen die een enorme lul hebben weten het ook wel. Zelfs die mannen vinden het weleens leuk om te horen.

Mannen weten dat een grote lul lekkerder is dan een kleine. Ze willen allemaal een grote hebben. Dat is natuurlijk nooit zo. Er zijn grote en kleine. Mijn baan is om met zo'n man te seksen, en dan hem er zich goed over te laten voelen. Ik zal dus nooit zeggen dat een klant klein is. Zijn pik is altijd prima. Sommige vrouwen zeggen tegen elke man dat hij perfect is, maar dat vind ik te ver gaan. Je kan zo'n man helemaal tevreden maken met een opmerking dat hij een fijne maat heeft.

De maat is belangrijk, maar stel je niet teveel voor. Er zijn maar weinig mannen die echt veel verschillen van gemiddeld. Gemiddelde pikken zijn prima! Je kan er bij de meeste vrouwen goed mee terecht. Er zijn er maar een paar die echt een grote nodig hebben. Er zijn ook vrouwen die een grote niet eens willen. Met een gemiddelde zit je goed met je maat.

Een grote kan heel leuk zijn. Ik vind grote pikken fijn, maar ik heb veel oefening. Ik heb nooit moeite gehad met een grote pik zolang ik maar klikte met de man. Als ik lekker de tijd neem, dan kan ik elke maat wel hebben. Grote komen op de diepste plekjes, dat geeft een lekker gevuld gevoel. Het is ook op psychologische manieren mannelijk om te zien dat het ding lekker groot is.

Kleine piemels vind ik seksueel niet zo opwindend, maar ze zijn wel handig bij het werken. Ze geven minder irritatie, en de man mag zo hard stoten als hij wil. Zolang het condoom maar blijft zitten, is er niets mis met zo'n piemel.

Voor mannen die nieuwsgierig zijn naar hun piemel en hoe die vergeleken kan worden, is er deze link: http://www.thevisualiser.net/
Op deze link heb je een paar soorten van gemiddelde, maar die zijn meestal net te groot. Ik vind een pik gemiddeld als hij 15 cm lang is, en 13 cm rondom. Dat kan je op die site ook gewoon invullen. Maar kom bij mij niet klagen als je teleurgesteld word!

Er zijn belangrijkere dingen dan maat. Je kan een perfecte maat hebben, maar als je niet hard ben klapt je pik dubbel bij het neuken, en dat is niet fijn. Sommige vrouwen houden van puntige pikken, en andere van dikke eikels. Hoe groot je voorhuid is maakt ook veel uit. Als je erg krom bent, kan dat ervoor zorgen dat je niet zoveel standjes kan. Hoe groot je bent is maar één ding. Het is veel belangrijker dat je een aardige man bent waarbij ik me ontspannen voel, dan dat je eens superpik hebt.

28 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om te lezen. Vertel eens hoe je ideale pik eruit zou zien?

Anoniem zei

Wat vind je de perfecte penis?

Anoniem zei

Ben jij het eens met de women's ideal penis??

Zondares zei

Die women's ideal penis lijkt me best lekker, maar voor elke dag is hij toch wel een beetje te groot.

Ik schrijf nog wel over mijn ideale penis.

Anoniem zei

Zucht, het maakt niet uit hoe groot een piemel is. It's not the size of the boat, it's the motion of the ocean?

Anoniem zei

Coole link in je artikel. Ik vind dit soort dingen een heel leuk inzicht in wat ervaren vrouwen leuk vinden.

Ga zo door, en trek je niks aan van wat de jankerds zeggen!

Robert zei

"Hoe groot je voorhuid is maakt ook veel uit."

Dus zo'n lange, nauwe slurf maakt je niets uit? Zou voor mij een behoorlijk minpunt zijn. Dacht dat hoeren het liefste een korte voorhuid of besneden hadden...

Anoniem zei

Hoe groot de pik is maakt niet uit. Wat een fabeltjes! Weet je nou echt nog niet beter? Je moet echt naar een seksuoloog, en naar een psychiater!

Zondares zei

Robert, jongen. Lees nou wat je aanhaalt. Ik vind een voorhuid juist wel uitmaken.

Een lange slurf, en die hoeft niet eens nauw te zijn, vind ik echt niks.

Anoniem zei

Een lange slurf, wat een kwetsende manier om het over iemand anders zijn lichaam te hebben.

Anoniem zei

LAnge voorhuid, hmmm juist heerlijk. Zo zacht en fijn om mee te spelen. Je moet wel ziek in je hoofd zijn om dat niet te willen.

Zondares zei

Spelen met voorhuiden kan je niet, maar ik speel ook niet met pikken, ik neuk ze. Dat gespeel was leuk toen ik een bakvis was.

Anoniem zei

En als je nou voor jezelf vrijt, dan speel je toch wel graag? Daar heeft de reageerder het over.

Anoniem zei

Mijn man is echt groter als gemiddeld, en die komt op die snelkoppeling van jouw op gemiddeld, wat een bullshit-koppeling.

Anoniem zei

Ik heb altijd gehoord en gedacht dat ik best groot was. Wat blijkt? Ik ben precies jouw gemiddelde. Ik heb het meteen aan mijn vriendin gevraagd, en die heeft voorzichtig toegegeven dat haar andere vriendjes even groot waren.

We worden met zijn allen voorgelogen!

Zondares zei

Als ik voor mezelf bezig ben met een vent, ben ik ook niet aan het spelen. Ik ben bezig met seks, en ik heb geen interesse meer in een beetje friemelen. Een pik moet neuken.

Anoniem zei

Wat saai, als seks alleen maar beuken als een machine is voor je.

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Anoniem zei

Wat grappig, dat is ook precies hoe groot ik ben. Ik hoor ook altijd van scharrels dat ik best wel groot ben.

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN!

Anoniem zei

You know what they say: Big things come in small packages ;)

Anoniem zei

Wat grappig, ik ben precies, maar ook precies zo groot als dat jij gemiddeld noemt.

Hoe klein is een pik, dat het voor jou een probleem wordt?

armando zei

ik heb een keer sexs gehad dat was met me tante wAnt anltijd waarneer ik met meen meisje ben willen ze niet wantn hij is te groot en me tante von het juist goed want ik een slape houding is tie maar 6 cm maar iuk een stijfe houding is hij 19 cm en 6 cm breed en ik ben 15 daarom ga ik altijd naar me tante en ik ben te dik zegen ze

Anoniem zei

Wat voor zieligerd ben jij nou weer wie neukt er nou zijn tante. En ja hoor 19 cm en 6 cam dik, rot toch op met die fabetljes. Ben jij niet te jong om dit te lezen? Ik vraag me af wat je vader doet als hij je webbrowsing geschiedenis ziet. Viezerik

Anoniem zei

Geweldig verhaal! Dit geloof je toch niet echt...

Unknown zei

Met mijn 12cm lange lul maak ik mij dus geen illusies.
Co.

Han Pasado zei

Lieve mensen, deze hele website van "Zondares" is toch hele grote nep? Zij (sure...) schrijft: "Mannen weten dat een grote lul lekkerder is dan een kleine". Daarom weet onze "Zondares" het ook zo goed. Met name in de homoscene is penisgrootte een belangrijk issue. Ik durf er wat om te verwedden dat "Zondares" gewoon een homoseksuele man is die een leuke spoof-website heeft gemaakt. Ook de respectloze wijze waarop "Zondares" het heeft over "hoer" (in het topic "Jongens ontmaagden") is een aanwijzing. Tenslotte: als ze nou echt in het vak zit, waarom maakt ze dan geen directe reclame? Lijkt me beter voor de business dan een beetje anoniem te bloggen.

Anoniem zei

Zelf heb ik een 11cm klein pikkie.
Ik vind het wel geil als een vrouw hem te klein vind en dat tijdens het neuken ook duidelijk laat merken :)

mvg
een kleintje