maandag 23 maart 2009

Grote Hond

Dit weekend had ik een escort klusje. De klant was wel vaker bij me langs geweest. Nu ging ik naar zijn huis, en ik zou de hele nacht blijven. Ik had me leuk opgemaakt, en wat bijzonders aangetrokken.

Hij had een heel leuk huisje, het was vrijstaand, het soort van huis waar je een gezinnetje in wilt beginnen. Toen ik aanbelde, werd ik heel blij ontvangen. Hij was helemaal klaar voor ons nachtje, en we zouden gaan eten. In de achtergrond bewoog iets, en ik dacht al dat er nog iemand anders thuis was. Het bleek de hond te zijn. De hond was heel groot, en heel vriendelijk. De hond had enorm veel energie, het was net een kleuter in het pretpark. Hij douwde zijn neus in mijn kruis, en sprong me bijna omver. De klant zei dat de hond me heel aardig vond, maar ik schrok me dood.

We gingen wat eten, en ik had verwacht dat we uit zouden gaan. In plaats daarvan aten we bij hem thuis. Er stond een pan met prak op het vuur. Dat had zijn vrouw voor hem achtergelaten. Hij zorgde ervoor dat er genoeg was voor ons twee door een pan soep erbij te maken. Tijdens het eten probeerde ik de klant lekker te maken. Dat ging niet zo goed omdat die hond de hele tijd onder de tafel doorliep. Als hij langs mijn benen stootte schrok ik telkens even. De klant gaf hem telkens beetjes van zijn bord, en de hond werd alleen maar meer enthousiast. Elke keer dat de hond wat kreeg hapte hij het uit de lucht, en zag ik die geweldige tanden op mekaar klappen.

Na het eten dacht ik dat we aan de slag zouden gaan, maar hij verontschuldigde zich dat hij eerst de hond moest uitlaten. Hij wilde niet dat ik mee zou gaan, voor de buren. Ik vond dat prima, ik keek gewoon TV. Zo'n nacht kan best lang worden als je de hele tijd aan het seksen bent. Alles wat tijd kost maakt het werk makkelijker. De man zorgt er zelf wel voor dat hij aan zijn trekken komt.

De klant kwam thuis met de hond, en ze waren allebei bezweet en vies. Ik lokte de klant onder de douche, want het was hard nodig. Toen we onder de douche vandaan kwamen, waren hij en ik klaar voor een nummertje. We gingen naar de slaapkamer, en ik was bezig hem goed Frans te verwennen, toen ik opeens hoorde hoe de hond binnenkwam. Die ging op het bed zitten.

De klant merkte wel dat ik afgeleid was, en hij zei dat de hond gewend was op het bed te slapen. Hij stuurde het beest de deur uit, en deed de deur dicht. Voordat hij tergu was op het bed had de hond de deur alweer opengemaakt. De klant beveelde de hond te blijven, en wij gingen maar verder aan de slag. Even later waren we net begonnen met neuken, en ik zag de hond naar ons kijken. Het beest maakte me helemaal van slag.

Hij merkte het op, toen hij van standje wilde veranderen en niet meer in me kwam. Hij nam de hond mee naar beneden, en knoopte de lijn aan de trap. We gingen er weer tegenaan, eindelijk zonder de hond.

Het ging niet goed. Na een paar minuutjes begon de hond te blaffen. Hij hield niet meer op. De klant werd slap, en kon er niet meer tegen. Hij ging de hond weer losmaken. Toen gaf hij het beest eten, om hem af te leiden. Dat leverde ons genoeg tijd op voor een vluggertje.

We lagen na het neuken op het bed. We waren al in slaap aan het vallen. De hond kwam muisstil maar snel de trap op, en kwam lawaaiig hijgend de kamer in. Hij stond een poosje bij het bed, snuivend aan onze voeten, en toen zag ik dat het beest aan het stoten was met zijn heupen. Hij had geen erektie, maar het rukkerige bewegen was heel duidelijk. Ik zei iets als: "Wat doet hij nou?", en de klant antwoordde: "Hij vindt je ook lekker.

Ik moet heel geschokt gekeken hebben, want zo voelde ik me ook. De klant begon meteen excuses te maken, dat hij het niet zo bedoelde. Het was er uitgefloept, zei hij. De hond werd aan de halsband weggetrokken, en hij bood me een nachtmutsje aan, terwijl hij maar zijn exuses bleef aanbieden.

Er zijn echt mannen die willen zien hoe een vrouw het met een hond doet. Deze was er niet een van, dat geloof ik wel van hem. Ik schrok alleen heel erg, want ik heb er wel van gehoord, en ik word al misselijk bij het idee.

De rest van de nacht bleef ook veel met de hond te doen. Hij kwam op bed slapen, en ik werd te moe om hem weg te blijven sturen. Ik heb niet lekker geslapen. De volgende ochtend hebben we nog snel een nummertje gemaakt, en kon ik naar huis. Ik zat onder de hondeharen, en alles ruikt naar hond. Ik snap niet dat mensen zo'n enorm beest om zich heen willen hebben.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

het was geiler geweest als je het met de hond had gedaan

Anoniem zei

Heb je bestialiteit ervaring? Het klinkt alsof je er wel raad mee weet

Zondares zei

Gadverdamme.

Anoniem zei

JE moet het maar eens proberen met een hond, dat is een hele bijzondere ervaring

Zondares zei

Nee dank je, genoeg echte mannen. Ik denk ook dat het verboden is.

Anoniem zei

Je laat je neuken voor geld,en dan is een hond opeens te ver. Maak t de kat wijs.

Zondares zei

Er is nogal een sprong hoor. Prostitutie is gewoon seks terwijl je je laat betalen in plaats van voor een one night stand dronken voeren. Seks met een hond is seks met een dier.

Anoniem zei

Als je seks met mensen niet raar vind, en je seks met dildo's niet raar vind, waarom vind je dan seks met een dier wel raar?

Zondares zei

Ik begrijp wat je zegt, maar seks met een dier is emotioneel anders voor mij dan met een levenloos voorwerp. Ik vind het vies, omdat dieren toch ergens viezig zijn. Ik begrijp wel dat het niet logisch is, maar ik ervaar het zo.

Anoniem zei

Ik ben het volledig met je eens! Een hond is een dier, een best vies dier ook nog..dus dat wil je echtniet in je hebben!

Anoniem zei

Honden zijn schoner dan veel mensen. Ik zou ook niet met een hond seksen, maar dat is omdat een hond me niet opwindt. Een vrouw wel.

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Moet ik ook niet aan denken, met een beest. Die anoniem zit je allen maar te pesten. Zo walgelijk als ik bestialiteit vind zijn er ook die àlle seks walgelijk vinden en die gaan van de daken schreeuwen dat dat vies is. Hele meutes laten zich onnadenkend door zo'n klootzak meeslepen en huppatee nog meer taboe. Zo gaat het ook met prostitutie.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik heb niets tegen honden, zou er graag ook een hebben. Het beest dat je hebt meegemaakt is er een die van zijn bazen geen grenzen heeft geleerd. Anders hoef je hem niet vastbinden om hem op zijn plek te laten blijven. Andere dieren dan mensen in je bed laten slapen, is (wetenschappelijk onderzocht en aangetoond)niet hygiënisch...laat staan seks ermee.

grts, ikke