maandag 27 november 2017

Graag betalen

Je hebt pingelaars, en mannen die elke Euro uitknijpen om er het meeste uit te halen, en die zijn vervelende klanten. Vroeger vond ik ze het geld niet waard, tegenwoordig ben ik daar flexibeler in omdat ik gewoon minder omzet heb, en dan ga je vanzelf wat zakelijker kijken. Gelukkig zijn ze een minderheid, en doen de meeste klanten gewoon niet moeilijk over de betaling. Die weten gewoon hoe de deal zit.

Meestal wil je de betaling zo weinig mogelijk aandacht geven. Je checkt even vlot aan het begin of de klant weet wat hij geboekt heeft, je handelt de betaling vlug en luchtig af, je telt bij voorkeur als de klant even afgeleid is, en je stopt het geld weg. Hij komt voor je dienst, dat betalen doet er voor de gemiddelde klant alleen aan af. Het voelt als valsspelen, alsof de seks onecht wordt omdat hij betaalt. Dus daar probeer je zoveel mogelijk van af te leiden.

Netzoals je een minderheid hebt die moeilijk doen over geld, heb je een minderheid die het juist een extraatje vinden, en die het betalen graag doen. Soms is het zelfs onderdeel van het seksuele spel voor ze. Dan mag je er natuurlijk veel meer de nadruk op leggen. Dat ga je merken als je steeds handiger erin wordt om het betalen weg te werken als een vlug, vanzelfsprekend gebaartje waar hij afgeleid bij is.

Voor een aantal mannen is het gewoon de dikke patser uithangen natuurlijk. Die kicken er gewoon op dat je ze ziet als een vent die makkelijk met geld smijt. Dikke auto's, dure meubels, mooie kleren, juwelen. Die willen juist dat je gretig naar dat geld kijkt, en onder de indruk bent van dat ze zo makkelijk betalen. Ik heb nog geen manier gevonden om daar verder wat mee te doen, maar ik zie het wel.

Andere mannen willen door veel en makkelijk te betalen zorgen dat je ze extra aardig vindt. Die begrijpen niet goed dat het gewoon werk is, en die denken dat je als ze je betalen, je opeens wild aangetrokken tot ze wordt. En als ze meer betalen dan je vraagt voor wat je aanbiedt, zit er soms ook de gedachte bij dat als ze maar meer betalen, je ook wel meer gaat doen.

Dat leidt altijd tot teleurstellingen. Dat vind ik jammer, want ze bedoelen het vaak nieteens zo slecht, ookal is het nogzo irritant. Je grenzen moet je houden, ook als mannen met meer geld gaan zwaaien. En als een vent zelf royaal gaat betalen, is dat geen verplichting voor mij om dat ook terug te betalen met extra's. Ik ben geen automaat, er komt niet meer uit als je er meer instopt.

En dat is helemáál zo buiten de date. Want het is me meer dan één keer gebeurd dat een klant me overbetaalde en dan verwachtte dat hij ook buiten de date kon webcammen, zonder afspraak bij me langs kon komen, en dat ik zelfs initiatief zou nemen om hem extra diensten toe te stoppen. Want als ze je extra betaald hebben, hangt er nog iets in de lucht wat ze toekomt. En ze zijn eerlijk verbaasd als het niet zo werkt.

Best vaak krijg je een man die helemaal niet ongemakkelijk is met het idee van betalen voor seks, maar daar juist een kick van krijgt. Die vindt het iets spannends en stouts, en dat moment van betalen is dus ook seksueel opwindend voor hem. Vaak houden die wel van een beetje hoerig, en van een beetje fout. Die willen vaak dat er iets vulgairs hier en daar uitpiept, en willen het gevoel hebben met iets ranzigs bezig te zijn. Tja, dat kan best natuurlijk.

Ik doe wel mee hoor, maar ik vind het komisch. Het is ook een beetje raar als je erover nadenkt. Hij betaalt me zodat ik voor dat geld doe alsof ik een vulgaire sloerie ben die het voor geld doet. Eigenlijk speel ik voor geld in een soort karikatuur over mijn werk, die nergens op slaat, en daarin is de betaling voor die dienst een soort toneelattribuut in die karikatuur.

Het is niet allemaal geil, als ze je meer betalen. Soms krijg je wat bezorgd extra geld toegestopt. Dat kan zo zijn omdat ze zich zorgen maken over of je niet te hard werkt, of teveel stress hebt, en ze je wat extra ruimte in je portemonnee willen geven. Vooral oudere mannen hebben daar een handje van, en sommige meiden zonder scrupules melken zo'n man dan tot de bodem van zijn spaarpot uit.

Andere mannen betalen graag extra, meestal in de vorm van een extra bezoekje dat ze anders niet zouden doen, omdat ze zich zorgen maken dat je er anders misschien mee kapt. Dat heb ik eigenlijk alleen in mijn werkflatje meegemaakt, want dat soort dingen denken ze niet bij de ramen of het bordeel, terwijl het bij de ramen juist echt een belangrijk risico is. De huren daar zijn zo hoog dat je zelfs daar, met verreweg de grootste aanloop, nog negatief uit kan komen aan het eind van een dag.

Sinds ik alleen nog escort doe merk ik ze niet meer, maar vroeger had ik er een aantal die probeerden mijn bedrijfje te helpen door me extra omzet toe te schuiven. Of me gewoon bij te betalen, of zelfs aan te bieden de hypotheek van me over te nemen. Mannen verzinnen allemaal zakelijke oplossingen als ze bang zijn dat je verdwijnt. Soms zelfs door vrienden naar me toe te sturen. Maar dat wordt een ander stukje.

Je moet ook nooit onderschatten hoe sterk het is dat mannen eigenlijk kostwinners willen zijn. Een vrouw onderhouden is een soort diepe drang voor heel veel mannen. Dat is ook waarom ze zich niet op hun gemak voelen met vrouwen die meer verdienen dan zij. Het is mannelijk in hun ogen om haar economisch te kunnen dragen, en een man die dat niet kan heeft iets wat heel diep aan hem knaagt.

Het is seksueel voor mannen om vrouwen economisch te dragen. Daarom steken ze zich makkelijk in de schulden voor hun minnaressen. Het is geen seksueel van stijf worden of spuiten, maar het is wel iets wat met seks temaken heeft. In mijn nakijkploeg zei iemand: als je het niet zou doen voor of met iemand van het verkeerde geslacht, is het seksueel gedrag. En dat klopt ergens wel, denk ik.

Mannen bedruipen graag vrouwen, en voor veel mannen is het een droom om een gezinnetje thuis te hebben dat goed verzorgd is, en tegelijk een minnares in een flatje ergens te hebben zitten, die een beetje luiert en tòch ondanks dat mooi blijft, waar ze afentoe eens langs kunnen gaan voor een nummertje. Dat zij daarvoor zorgen door te betalen hoort bij de fantasie, en daar drijft de hele sugar baby industrie op.

Dit zijn allemaal dingen om op te letten, waar je wat mee kan of moet, maar gelukkig kan je ook doen alsof je neus bloedt. Niemand kan je kwalijknemen dat je die rare manieren om naar betalen te kijken gewoon ziet zoals het meestal is, zoals je eigenlijk gewoon zou moeten kunnen aannemen. Namelijk dat de man gewoon herkent wat hij krijgt, en je waardeert, en daar gul van wordt en je een fooi geeft. Dat komt het meest voor, en wie kan er nou wat tegenhebben om als een fijne gulle man te worden gezien?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is complexer dan dat je stelt.

Je gaat er volgens mij in je posting vanuit dat de Hoer 100% rationeel is en de man Uiterst Calculerend. In de praktijk zijn we allemaal (lees: hoeren en klanten) deels rationeel, deels irationeel.

Ik het begin was ik erg verlegen met hoeren mede door de geld transactie. Dat voelde ‘heel raar en ongemakkelijk’, althans voor mij. Op een bepaald moment leer je als klant het geld in te passen in de seksuele transactie en dat kan op een heleboel manieren. Ook afhankelijk van de opstelling van de Hoer. Op een bepaald moment wordt het zelfs leuk, het geld te ‘gebruiken’ in ‘de sex’. (Iedereen mag verzinnen hoe.)

Ik heb ook weleens een grote Lego doos gekocht voor het kind van een hoer met Kerst. Ik verwacht dan echt niet dat die hoer plotseling tongzoenend over me heen valt (t zou wel leuk zijn haha). Mijn indruk is dat ze echt zelf-opofferend ‘leeft en werkt’ voor haar kind. Op die manier heb ik wat ‘extra’s’ voor haar gedaan. Ik vond het wel een beetje spannend om met een grote Lego doos door een hoeren straat te lopen. Dan zie je de andere hoeren kijken ....... naar wie, naar wie, naar wie? Het zijn net mensen die hoeren.

In principe tast ik ook haar privacy aan door *dat* te doen. Stel dat ze voor haar collega’s geheim houdt dat ze een kindje heeft en ik kom met die Lego-doos aan ...... (ik wist dat *dat* niet zo was.)

Ik heb een hoer ook weleens tijdens de seks ‘veel extra’ gegeven als onderdeel van het spel. Ze begon direct zeer uitgebreid te tongzoenen (en meer). Ik had daar niet op gerekend, maar vond het wel aangenaam. Ze gaf ook gelijk aan wanneer ze voor drie weken op vakantie ging. Tja ....... haha.

We zijn allemaal mensen het is een onderhandelingsspel. Soms pakt het leuk uit, soms wat minder.

‘Je demonen’ moeten ook als het ware een beetje samen vallen. Dan kan het een leuk avontuur worden.

Willemijn zei

Wel goed dat je dat erbij zegt, dat veel mannen het een droom vinden om meer dan vrouwen te verdienen en vrouwen te onderhouden.

Daar erger ik me altijd zo aan als het over 'topvrouwen' gaat en er wordt gezeurd dat er zo weinig topvrouwen zijn.

Mensen die dat zeggen, gaan er wel aan voorbij dat mannen hun aantrekkelijkheid voor vrouwen vergroten door rijker en machtiger te worden, terwijl vrouwen die hetzelfde doen juist hun aantrekkelijkheid verpesten.
Topvrouw worden levert een vrouw echt héél weinig op. Ja, stress, een jaloerse partner en een omgeving die vindt dat ze haar kinderen verwaarloost en egoïstisch is. Topvrouw worden is eigenlijk gewoon: kiezen voor een rotleven, zonder dat je er veel voor terugkrijgt. Welke vrouw wil dat nou?

"Als je iets niet voor iemand van het verkeerde geslacht zou doen, is het seksueel."
Dat hoeft niet per se, misschien. Er zijn ook veel mannen die graag oude vrouwtjes helpen, dat is dan meer een soort moedercomplex denk ik.

Anoniem zei

Wauw zondares je hebt weer eens helemaal gelijk jij begrijpt ons mannen echt heel goed en je hebt mensenkennis door je vak

Janny Vanny zei

Look, I'm lost with this post. But that doesn't stop me!!!

Selecteer alle afbeeldingen met verkeerslichten!!!!!!!!!!!!!!

The thing that drew me in was 'ping'.; the guys who want that little bit more for their cash. Me? I look at it like this. Is 'she' ... 'what' I want. We do a deal. This many euros for this much sex. And that's how it works for me. Do I ever go over time? No. I'm (frankly) amazed that these women do it at all. I am constantly in their debt.

Yes, I know how the deal is and I know what I want. What I want is a real girlfriend experience. My definition is something like this. She lets me do whatever I want (I don't hurt women). Ideally, she lets me kiss her. Sometimes she let's me fuck her arse (while I kiss her) - and sometimes she lets me play with it (her arse, I mean, while I fuck her, etc., etc., in a million different positions.). God, I feel sooooood!!!

Anoniem zei

Beste zondares,

Waarom toon je geen berouw?

Anoniem zei

Er zijn inderdaad hoeren die heel erg hun best doen om minder te verdienen qua geld dan hun vriend/verloofde. Omdat ze hem niet willen kwetsen en het idee hebben dat ze daardoor aantrekkelijker zijn. Raar, maar ook begrijpelijk. Deze jonge vrouwen willen voldoen aan het standaard plaatje.

Anoniem zei

Welke vrouw wil een rotleven van een topvrouw?Eentje met een ambitie.Het tijden van "het enigste recht is een aanrecht"zijn al lang voorbij.Wordt wakker,het is 2018 bijna.