maandag 12 augustus 2013

Dildo

Even een wat makkelijker stukje er tussendoor. Die zware stukken beginnen toch wel een beetje veel te worden zo snel achterelkaar, en ik heb er nog wel een stel te doen. Zo heb ik ook wat meer tijd, want zo'n stukje als dit van vandaag komt er zo uit!

Bijna elke vrouw heeft tegenwoordig wel een speeltje in haar nachtkastje liggen. Meestal gaat het dan om een vibrator. De trillingen van een vibrator zijn namelijk de allermakkelijkste manier om een orgasme te hebben als vrouw, en sommige vrouwen hebben geen andere manier om te komen dan met een vieb. En de vrouwen die een vieb hebben, wennen er vaak zo aan dat ze zonder vieb niet meer komen.

Ik ben één van die vrouwen die niet meer bij seks kan komen als ze af en toe een vibrator gebruikt. Ik vind het zalig om met zo'n trilling mijn orgasme te voelen knallen, maar daarna ben ik toch niet meer zo goed klaar te krijgen, en dat maakt me toch wel veel uit. Ik heb dus maar vibrators opgegeven, want de andere manier van klaarkomen is toch wel veel beter. Ook al zondig ik weleens. Ik ben ook maar een zondares.

Als ik de hand aan mezelf wil slaan gebruik ik dildo's. Met alleen je vingers raak je toch niet helemaal waar het om gaat. Dat is wel leuk voor voorspel, maar als ik op gang ben heb ik wat meer nodig. En ik moet dan wel van de vibo's afblijven, een dildo is helemaal geen probleem. Ik gebruik ze vaak zelfs als iets om even mijn kutspieren mee te oefenen, vooral na een dag dat ik dat niet kon doen met de klanten.

Mijn doos is een werkpaardje. En als ik de hele dag met gevoelige klanten bezig ben geweest, waar ik het een beetje los bij moet houden, krijg ik zo'n gevoel zoals wat je krijgt in je benen als je de hele dag aan een buro hebt gezeten. Dan moet ik even aan de slag. Dan hoef ik niet eens geil te zijn, maar mijn spieren moeten even hun dingetje doen. Daar gebruik ik een dildo voor die ik verder nietzo speciaal vind.

Die dildo is een harde gladde, met een slanke steel maar een soort verdikking achter de top. Hij is niet erg stimulerend, maar ik kan hem met mijn kut goed beetgrijpen, en vasthouden. Dan kan ik hem met mijn handen naar buiten proberen te trekken terwijl ik hem met mijn kut vasthou. Dat is een hele fijne oefening als je het gevoel hebt dat je gleuf te weinig heeft bewogen vandaag.

Ik heb twee setjes dildo's. Ik heb een setje thuis, en een setje op mijn werk. De klanten willen namelijk regelmatig een showtje, en dan moet je wat hebben. Niet alleen maar omdat ze anders zelf met één of ander onding komen, waarvan je niet weet waar het geweest is, maar ook omdat je wel iets moet hebben wat je goed laat uitkomen. Het ziet er niet uit met het verkeerde speeltje. Vooral het stuk wat uitsteekt moet er een beetje uitzien.

Mijn setje thuis is oud, en ze zijn verkleurd, en sommige zijn zelfs gebarsten. Dat maakt me niet uit, zolang ik ze maar kan gebruiken. Ik heb niet maar één soort dildo die ik veel gebruik, ik kies er telkens een andere uit, en als hij te oud is geworden, moet ik een nieuwe vinden die op dezelfde manier zijn werk doet. Elke dildo die ik heb heeft een andere rol namelijk.

Ik heb er dus eentje die ik voor knijpen gebruik, die gladde met dat ei. Eigenlijk is dat een vibo, maar ik laat hem niet trillen. Dat is zo voor wel meer van mijn hulpstukjes. Ik heb zo'n hele ouderwetse rechte staaf, van hard plastic, en die gebruik ik als het even makkelijk moet. Ik vind hem vooral erg fijn als ik haast heb, en eventjes moet, want hij is makkelijk om even te gebruiken, en makkelijk om schoon te maken.

Vroeger had ik een glazen, maar daar heb ik nu een stalen voor. Die is eigenlijk voor anaal bedoeld, maar hij doet het prima in mijn doos. Hij is eigenlijk een stapel bollen, zoals bij een sneeuwpop. Er zijn nou eenmaal buien dat ik iets wil wat moeilijk naar binnen gaat, en heel hard en koud is. Soms hou ik hem halverwege even onder de koude kraan, als hij warm is geworden. Eventjes goed roeren.

Die glazen was eigenlijk beter, maar ik bleef maar me zorgen maken dat hij misschien in me zou knappen. Ik weet wel dat die dingen speciaal gemaakt zijn om veilig te zijn, en dat het nooit kan gebeuren, maar ik ging er nooit zover mee als ik wou vanwege dat ik me toch zorgen maakte, en dan heb je er toch nietzoveel aan. Die stalen is tenminste iets wat ik niet kapot kan krijgen, en dat geeft me toch meer vertrouwen.

Dan heb ik er nog eentje die ik gebruik als ik even lekker opengespleten wil worden, een grote stevige rubberen dildo met een zuignap. Die is wel aan de maat. Ik koop mijn dildo's altijd in winkels, want ik wil hem vasthouden voordat ik hem koop, en op de foto's op Internet ziet het er altijd beter uit dan in het echt. Maar deze moest ik bestellen, want de winkels hebben de èchte forse dingen vaak niet, of het zijn altijd dezelfde dure latex modellen.

Een dildo hoeft echt niet duur te zijn. De prijzen zijn vaak overdreven. In een winkel betaal ik er graag teveel voor, want die winkels hebben het moeilijk en ze zijn belangrijk voor mij, maar op Internet ben ik een koopjesjager zonder medelijden. De dure hebben meestal helemaal niets wat de goedkope niet hebben, als ze eenmaal in je kut zitten. Sommige favorieten die ik heb waren minder dan een tientje, en eentje van meer dan honderd Euro heb ik maar een paar keer gebruikt.

Die forse heeft een zuignap, en de fabrikant denkt dat je hem dan het beste onder de douche kan gebruiken. Ik vind dat niet handig, want met zo'n zuignap moet je een tegelmuur of vloer hebben, en dan onhandig hurken, en als het water loopt wordt je gleuf snel droog, en dat is met zo'n joekel geen doen. Ik wou graag dat ze wat minder zuignappen gebruikten, en wat vaker een stevig handvat. Dat zou veel beter gaan.

Kleine dildo's gaan járen mee, maar die grote krijgen scheuren en moet ik telkens opnieuw inslaan. Dat is niet eens omdat ik ze meer gebruik. Het lijkt wel alsof ze zwakker zijn, ook al voelt dat helemaal niet zo. Die grote zal ik wel harder aanpakken, of misschien is het iets met het materiaal. Het is dan wel jammer dat ze ook heel wat duurder zijn dan de kleintjes.

Ik heb ook een Hitachi Magic Wand, en die ligt in mijn kast, want ik kan hem niet wegdoen. Als ik zondig, zondig ik héél intens. Maar ik probeer daar wat meer vanaf te blijven. Dat ding trilt door tot mijn knieën. Een gewone vieb doet heel wat met mijn clit, maar die Magic Wand is zo sterk dat je hem door je hele kut heen voelt. Ik vind het eigenlijk heel raar dat er maar zo weinig namaaksoorten zijn, want hij is echt een legende.

De dildo's die ik bij klanten gebruik zijn heel anders. Dat zijn penisvormige dildo's, en allemaal modelletjes die makkelijk naarbinnen gaan, maar er wel lekker agressief uitzien, met aders enzo. Ze zijn wel forse maten, maar niet zo groot dat ik moet wennen voor ik ermee loskan. Voor mij zijn ze nietzo bijzonder, maar ze zijn er ook niet om mij uit mijn dak te laten gaan, maar voor de show.

Eigenlijk zijn ze allemaal dezelfde soort stimulatie. En dat is niet zo'n goeie soort. Als je een penis hebt, is die op twee manieren hard. De eikel is een ander soort hard dan de schacht. Bij neplullen is dat nooit zo. Een olisbos is altijd gemaakt van één soort van materiaal, de eikel en de schacht. Daardoor mist het toch wel heel duidelijk iets wat hoort bij een echte lul. Die dingen doen me dus nietzoveel.

De reden dat ik er toch wel een setje van heb, is omdat de klanten het geil vinden om te zien dat ik van dildo wissel. En natuurlijk dat ik er tegelijk eentje in mijn doos en in mijn kont heb. Ik heb ze uitgezocht voor de show, en ze zien er dus ook opvallend uit, met mooie afwerking en een dure look. Dat goedkope spul vinden de klanten minder leuk om naar te kijken, ookal werkt het evengoed.

Klantendildo's verwissel ik vaak. Ze moeten er nieuw uitzien, en dildo's gaan er snel versleten uitzien. Vooral die latex dingen gaan scheuren en rafelen, en de meeste van die dingen gaan verkleuren en worden dof. Dan zijn ze nog prima, maar ja, het moet er goed uitzien. Dan gooi ik weer een hele set van die dingen weg en koop ik nieuwe. Ik vind het doodzonde, maar ik gebruik ze niet voor mezelf, en niemand wil tweedehands!

Dildoshows zijn gewoon heel anders dan als je jezelf even helpt. Ze zijn óók anders dan als je een klant naait. Daar moest ik even achterkomen. De klant is niet opzoek naar jou op dezelfde manier als wanneer je hem neukt. Al dat aanmoedigen wat er eigenlijk vanzelf uitkomt na jaren hoeren, is heel raar als je met een dildo bezigbent. En dan zíét hij het opeens, en dat moet je eigenlijk voorkomen.

Klanten willen twee dingen zien. Soms willen ze een intiem moment van jou meemaken, waar je in jezelf opgaat, en het een stille ervaring is waar ze je even kwetsbaar en intiem een momentje voor jezelf zien, netzoals op de site van Beautiful Agony, maar meestal willen ze dat je kreunend en schreeuwend die dildo vermoordt. Met je heupen draaiend, van het bed rollend, dat ding heen en weer rammen. En eigenlijk is je zo aanstellen best leuk.

11 opmerkingen:

Johanna zei

Dank je wel, zondares, er gaat weer een wereld voor me open! Je bent een echte vakvrouw.

Anoniem zei

@zondares

Dus als ik het goed begrijp, is een dildo echt veel beter dan een echte vent, hoe goed die ook is ?

Anoniem zei

Nog iets : vragen sommige klanten je niet om eens echt te komen met zo'n magic wand ? Dat moet toch wel leuk om zien zijn zeker voor vaste klanten die wel eens iets anders willen.

Co Jansen zei

En die feminsten maar roepen: "laat je niet penetreren" alsof het een marteling is.
Co.

Richard zei

Ik neem aan dat je dildoos niet van het kankerverwekkende materiaal zijn, want als die scheuren lijkt me helemaal gevaarlijk.

Leuk dat je echt onderscheid kan maken tussen verschillende dildo's en hun toepassingen. Als man heb je daar toch veel minder zicht op.

Heb je hier een nieuw fenomeen benoemt? Restless vagina syndrome? Al heb je het daar al eens eerder over gehad. Bestaat er een soortgelijk fenomeen voor mannen?

Als ik het goed begrijp is juist een vibrator niet door een man, of een vrouw, bij te houden en daardoor verpest het een orgasme door persoonlijke stimulatie.
Dildo's hebben een specifieke functie afhankelijk van welke dildo je gebruikt, maar een echte lul voelt beter (schrijft Zondares volgens mij). En een man kan meer tegelijk wat een dildo natuurlijk niet kan. Ik meen dat ze daar al eens eerder over schreef in haar inmiddels omvangrijke oeuvre. Nummer 500 komt er al bijna aan!

Die magic wand zal wel thuisliggen, want speciaal. En ze houdt er niet van om al is het maar even de controle te verliezen met een klant erbij.

Simpel gezegd: zonder penetratie geen kinderen en dus uitsterving. Lukt ook niet met speeltjes natuurlijk. Buiten dat is het gewoon lekker en gezond. Al is masturbatie volgens Zondares eigenlijk niet zo goed, een tegenstrijdig stukje dus vandaag. Nou ja , af en toe zal geen kwaad kunnen.

Richard

Anoniem zei

Pfff Zondares, je doos heeft het maar druk met al die dildo's. En dan nog je klanten, geld verdienen, werken, scharrels. Hoe je dan ook nog tijd hebt om al je blogs vol te schrijven. Zou er gek van worden...

Mark van der Beer zei

Mijn vriendin doet überhaupt niet aan vibrators. Trillen te hard, en beschadigen haar vaginawand.
Daarnaast is ze bang dat vibrators, dildo's en andere speeltjes kankerverwekkend zijn, dat ook al eens is aangetoond.

Gelukkig is ze erg blij met mijn speeltje, en daar ben ik dan weer erg blij mij.

Erik zei

Gebruik je geen condooms voo je klantendildo's?

Serena zei

@ Zondares
Ik heb 6 vibrators. 4 voor thuis,2 voor werk. Die laatste twee, een kleintje en een middelgrote, zijn makkelijk, trillen niet te hard en zelfs een stuntel kan ermee overweg.

Erik 12 augustus 2013 14:13
Je kunt er wel een condoom omdoen.

Persoonlijk doe ik het niet, gebruik véél liever mijn eigen spulletjes. Ben een beetje vies van speeltjes die in andere vrouwen zijn gestopt. Weet niet waarom, maar bij een penis is dat toch een ander gevoel.

1x gedaan maar ik voelde me er heel ongemakkelijk onder. Dat heeft de klant denk ik gemerkt want die boekte niet meer voor een derde keer, terwijl ik normaal best wat vaste klantjes heb.

Anoniem zei

Ik nam een Vibro mee naar mij vaste Meisje, een trillende &/of roterende model van C. le Duc, zij vond het zo lekker dat ik kon niets anders doen dan een kado van maken, daarna kreeg ik een sms van haar "i fall in love with ur toy" :)
Gr. Cuchu

DD zei

"En niemand wil tweedehands!"
Ik denk dat er genoeg mannen zijn die zoiets wel van je willen kopen, gezien de markt voor o.a. slipjes.

Gr. DD

PS Consider me intrigued ;-)