maandag 8 juli 2013

Het is vanavond al!

In mijn derde brief aan de Eerste Kamer schreef ik dat er morgen pas, op negen juli, de plenaire zitting over de WRP zou zijn, maar dat is dus eigenlijk vanavond al! Ik dacht dat ik het best goed opgezocht had. En ik was de enige ook niet die het mishad, want Knevel en van den Brink gaan pas vanavond met Gert-Jan Segers praten op TV. Die heeft ook een opinie-stuk in de volkskrant geschreven.

Het is eigenlijk een beetje schaamtevol dat dit stuk het langs een redaktie heeft gehaald. Segers heeft wel eerder domme, rare dingen gezegd, maar hij is nu echt een beetje dingen aan het roepen. Het is emotie die van hem afkomt. Hij heeft zo te zien met Rouvoet, de lijkenpikkende leugenaar, meegelopen voor wat pakkende verhaaltjes, en doet nu alsof het kritisch bekijken van de WRP hartenloos is. En dat wordt dan in een grote krant geplaatst. Ze moesten zich schamen.

Vanavond zit bij Knevel en van den Brink ook Liesbeth van Tongeren, die heb ik maar even snel een e-mailtje gestuurd met wat koppelingen naar stukjes die ik eerder over Segers heb geschreven. Dan komt ze tenminste met wat extra informatie aan tafel, en dat helpt denk ik wel tegen die schreeuwerige bluf van Segers. Als ze het op tijd krijgt, en dat kan ik alleen maar hopen.

Als er een stemming komt, is die pas morgen, maar ik ga toch vanavond verslag proberen te doen van het debat. Ik hoop dat ik op tijd terugben, want ik heb dus escort staan vanavond, en mijn klantjes gaan voor!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe laat gaat het eigenlijk beginnen?

Via deze link kun je meekijken:
http://www.eerstekamer.nl/begrip/livestream

Anoniem zei

Het debat over de WRP is maandagavond 8 juli van 21.20 - 23.10 uur

Co Jansen zei

De volkskrant heeft geen advertentiecategorie "erotiek", de beleidvoerenden komen misschien uit Spakenburg.
Co.