zaterdag 5 januari 2013

Enquete

Zonet kreeg ik e-mail van de prostituee die de Eerste Kamer zo mooi heeft voorgelicht. Die leest hier ook mee. Dat vond ik best een leuke opsteker, ze was heel leuk over mijn blogje. Zij heeft mailcontact met de gemeente Amsterdam. Nou ja, eigenlijk een soort van stagiair ofzo die nu bij P&G292 werkt als vertrouwensvrouw. Die bedoeld het goed, dat kan ik wel aan de toon merken. De schrijfster is intelligent, dat moet wel als je zo'n indruk kan maken, dus ik hoop maar dat ze zich niet zo in de nesten werkt als ik vroeger wel heb gedaan. Ik hou me wel bij mijn blogje.

De vertrouwensvrouw wil graag contact met ons. Ze heeft daar een enquete voor geschreven, en die zet ik graag op mijn blogje. Ik wil alle hoeren vragen om hem in te vullen. Voor de andere lezers heb ik niets te doen hier!

De enquete in het Nederlands

Or the inquest in English

Ik hoop dat iedereen zijn zegje kan doen, en ik hoop dat de informatie nuttig is voor de vertrouwensvrouw, maar pas op je anonimiteit iedereen!

8 opmerkingen:

Nerd zei

PAS OP!
Surveymonkey registreert je IP-adres!

Anoniem zei

Zo te zien heeft Nerd gelijk. Surveymonkey heeft inderdaad de mogelijkheid om de IP-adressen van respondenten te rapporteren, en behoudt de lijst voor intern gebruik.

Even kijken of HideMyAss.com uitkomst biedt!

Anoniem zei

bedoeld is met een t

Mariska zei

Hallo!
Even een berichtje van de genoemde vertrouwensvrouw. Ik wil even mijn functie toelichten: Ik ben in dienst van de GGD als vertrouwensvrouw prostitutie en verbonden aan het P&G292. Ben dus geen stagiair, al snap ik de verwarring. Ik studeer management en voor mijn afstuderen onderzoek ik of en hoe de gemeente nu eens goed kan communiceren met de doelgroep, de prostituees of sekswerkers zo je wilt. Het nieuwe programmateam zoekt mogelijkheden om nu eindelijk eens goed te werken met een klankbord in de breedste zin van het woord. Hoe willen jullie betrokken worden bij vragen, hoe willen jullie je problemen, vragen, opmerkingen kwijt bij de gemeente en van hen horen wat ze ermee gaan doen.
Ik weet dat er jarenlang niet geluisterd is en dat dit de gemeente in een minder goed daglicht heeft gezet. Ben het daar ook volkomen mee eens. Daar op blijven hangen zorgt er niet voor dat er dingen veranderen. Ik hoop met mijn advies straks een beter communicatiemodel voor te stellen waarin iedereen betrokken kan worden. Via internet(forum), via iemand die langs de werkplekken gaat om zaken te vragen of terug te brengen naar de gemeente. Wil je zelf wel eens met iemand praten of juist anoniem blijven. Alles wordt meegenomen in het advies. Ik verwerk alleen de uitkomsten van de enquete en doe niets met IP adressen. Over 3 dagen sluit ik de enquete ook en wis alles van de server.
Ik hoop dat er nog prostituees zijn die het willen invullen. Juist jullie geluid is voor mij belangrijk. De vrouwen in de ramen bereik ik makkelijker via mijn veldwerk daar..
na de enquete spreek ik de uitkomsten en mogelijkheden door met een paar prostituees die aangegeven hebben dat te willen. Jullie horen zeker nog over mijn advies als daar behoefte aan is. Ik hoop dat ik zondares daarover dan weer kan 'contacten'.
groet,
Mariska

Mariska zei

De engelse enquete is overigens nu al gesloten..

En Zondares, Heel erg bedankt voor het plaatsen hier! Ik lees je graag en je blogs en de reacties zijn voor mij enorm interessant en leerzaam. Ik neem meningen en opmerkingen dan ook mee wanneer ik in gesprek ben met politici of gemeente, zonder bronvermelding,enkel als geluid uit de sector waar ik me voor inzet.
Groet,
Mariska

Co Jansen zei

Ik mis de talen die in de lijst van nationaliteiten staan (in de enquete)
Co.

Zondares zei

Nerd, sorry dat ik dat niet wist. Anders had ik het ook niet geplaatst. Gelukkig dat een anoniem een oplossing weet!

Mariska zei

Beste allen,
De enquete is gesloten. Ik heb toch nog een paar goede responses gehad vanuit hier volgens mij. Dank daarvoor. Ik sluit alles af en doe zelf natuurlijk niets met de IP adressen. Heeft voor mij geen enkel belang. Ik hoop met een goed advies naar de gemeente te kunnen, daarop af te studeren en vervolgens natuurlijk mee te werken aan het implementeren. Werkelijk mee kunnen denken, je mening kunnen geven en zien dat je gehoord wordt (door goede terugkoppeling van gemeente) lijkt me in deze tijd iets heel belangrijks. Anonimiteit is daarbij nodig voor iedereen die dat wil.
Ik hoop van harte dat jullie in de nabije toekomst iets gaan merken van mijn onderzoek.
Groetjes
Mariska