maandag 28 mei 2012

Appartementjes

Er zijn klanten die even binnenkomen, luchtig groeten, hun ding doen en dan weer weglopen met nauwelijks een woord. Maar die vallen me op, zo zeldzaam zijn ze. En meestal is dat om hun verlegenheid te verbergen. De meeste mannen praten niet met hoeren buiten hun bezoekjes om, dus ze weten helemaal niet hoe het ze op je overkomen. Ze willen niet raar overkomen, en ze schamen zich soms toch al, dus dan heb je veel verlegen mannen.

De meeste klanten zijn hele gewone mannen. Ik weet dat ik dat telkens zeg, maar ik wil er de nadruk op leggen. Ze komen bij me voor de seks, maar ze willen graag een beetje een persoonlijke klik maken. Niet alleen maar voor de seks, ook al wordt die er wel beter van. Ze willen ook gewoon leuk en vriendelijk met je omgaan. Netzoals je leuk en vriendelijk om wil gaan met andere mensen met wie je business doet.

Die klik is belangrijk. Ze willen niet alleen je lijf, ze willen met een persoon een nummertje maken. Ze willen je aardig en leuk vinden, maar ze willen vooral dat jij hen aardig en leuk vindt. Dat kan je faken, maar gelukkig is dat meestal niet nodig. De meeste mannen zijn namelijk best vriendelijk. Ik zou ze niet interessant vinden als date, maar ik heb die extra aandacht wel voor een klant.

Vaste klanten krijgen vanzelf een band met je. Zelfs als ze heel zakelijk zijn, ga je toch wat voor ze betekenen doordat je ze geeft wat ze zoeken. De meeste klanten vinden dat gewoon prettig, en die houden het ook zo. Je weet namelijk heel goed, dat je niet verliefd moet worden op een hoer. Dat werkt gewoon niet. Maar altijd zijn er toch mannen die onderschatten hoeveel invloed goeie seks heeft op hoe ze zich over iemand voelen.

Verliefdheden met klanten eindigen nooit goed. Ik hoor weleens van meisjes die het vak uitstappen met een klant waar ze een liefde mee op hebben gebouwd. Dat gaat soms wel even goed, maar het is heel vaak maar kort. Ik gun het ze wel hoor, het is natuurlijk romantisch, en ik heb zelf ook wel fantasietjes over mr. Right als klant, als ik toch al wil stoppen. Ik weet alleen ook wel dat dat bijna niet kàn, na die duizenden mannen.

Ik raak ook gehecht aan mijn klantjes. Niet verliefd, maar een vaste klant heeft wel een bepaald plekje voor me. Dan hoeft hij niet eens een hele fijne te zijn. Ik vind het ook al prima om een vaste knorrepot te hebben, zolang ik maar lekker met hem kan werken en hij mijn grenzen respecteert. Dan ben ik altijd blij om hem welkom te heten. Natuurlijk blijft het altijd professioneel. Maar ergens zijn het míjn klantjes.

Het is ook wel logisch. Bij een winkel stap je zomaar even binnen, en je hebt nauwelijks contact met de verkoper. De mensen die aan mijn auto repareren zie ik niet eens, alleen de dame die me koffie brengt. Dat zijn contacten waarbij het menselijke nietzo meetelt. Bij de prostitutie is dat wel anders, daar kom je héél dichtbij zo'n man, en dat heeft wel gevolgen. Je kan die afstand niet waarmaken.

De meeste mannen hebben daar niet zo'n probleem mee, die vinden het gewoon een bitterzoet iets. Je maakt even vluchtig contact, en daarna is het weer voorbij. Dat is toch ook één van de redenen om ervoor te betalen. Ze hebben dan geen losse eindjes die ze achteraf nog moeten bezuren. Dat willen ze zelf ook niet verprutsen door dan verliefd te worden, en het helpt erg voor de duidelijkheid dat je vantevoren al weet hoe het contact afloopt.

Een wijze vrouw zei me ooit eens, als je een man goeie seks geeft wordt hij vroeg of laat verliefd op je. Dat is wel waar volgens mij. De meeste mannen weten het wel vanzichzelf, dus die komen niettevaak. Op die manier laten ze het wat zakken. Verliefd worden is alleen maar vragen om problemen, want zij denkt natuurlijk niet zo over hem. Gelukkig komt het nietzovaak voor dat een man van één keer al hoteldebotel wordt.

Ik heb al eerder geschreven over verliefdheid bij de klanten, ik probeer het een beetje te voorkomen. Ik ben er erg duidelijk mee, en ook al zou ik er een kapitaal mee kunnen verdienen, ik vertel ze altijd dat het niets kan worden. Maar verliefdheden zijn niet het enige waar ik rekening mee moet houden. Netzosterk is bezitterigheid, en dat zien de mannen vaak zelf niet aankomen.

Bezitterigheid en verliefdheid halen de mannen vaak doorelkaar, ookal hebben ze niets met elkaar te maken. Het zijn hele andere gevoelens. Je kan best verliefd zijn zonder dat je bezitterig bent, bijvoorbeeld als de ander je niet ziet staan. Ik kom best vaak mannen tegen die bezitterig zijn, maar zeggen dat ze verliefd zijn. Ik weet niet of ze dat zo zeggen omdat het leuker klinkt, of omdat ze het echt zo denken.

Soms merk je het duidelijk aan ze, vooral door hoe ze op sporen van andere klanten reageren, en hoe ze je beetpakken. Bezitterigheid bij een man is best aantrekkelijk. In mijn werk is het niet zo handig, als je klant er zich door laat afleiden. De mannen die er goed mee omgaan, heb ik best graag bezitterig. Ergens ben ik wel zo'n meisje dat zich lekker laat nemen door haar vent.

Het gaat goed zolang de klant zich erdoor laat opwinden. Als hij bezitterigheid heeft, en daarom wil hij je nu nemen, dan hebben we spetterende seks. Ik laat hem dan rustig zijn gang gaan, maar bij die keren is het wel even extra opletten dat je zijn lul aan het condoom uit je trekt aan het eind. Ze willen dan vaak graag na het komen in je blijven, en dat is gewoon een risico wat ik niet neem.

De mannen die zich erdoor laten afleiden, doen het juist andersom. Als die het idee krijgen dat je niet van hèm bent, worden ze vervelend en slap. Dan laten ze zich ook niet meer verleiden, en behandelen ze je alsof je een paartje bent, en jij bent vreemdgegaan. Waarom zoiemand naar de hoeren gaat, kan ik me ook niet voorstellen. Meestal is het er de eerste paar keer niet, en begint het dan te komen.

Als ik zo'n vent was, die na een paar keer bezitterig wordt op de vervelende manier, zou ik gewoon afhaken bij dat meisje en een nieuwe zoeken. Er zijn duizenden hoeren in Nederland, en je vindt echt wel een ander die ook lekker is. Maar voor die mannen is het anders, en ze vertellen me niet hoe het voor ze is. Ik denk dat het een soort van boosheid is, want verliefdheid is het niet.

Soms krijg je te horen dat je moet stoppen, en proberen ze je te vertellen dat je wel wat anders kan gaan doen, maar meestal willen ze je gewoon voor zichzelf. Meestal doen ze dat op een hele rare manier. Ze zijn vaak boos tegen je aan het doen, en ze doen alsof je ze allang had moeten snappen. Ze proberen je niet te redden, of te verleiden, of hun liefde te verklaren, maar ze doen boos tegen je.

Ik noem ze maar appartementjes-mannen. Dat is iets waarmee ze vaak aankomen, ze kunnen je voor hun vrouw niet meenemen naar huis, dus ze willen wel een appartementje voor je huren, en dan kan je daar wel wonen. Ze hebben geen idee hoe creepy dat klinkt. Ze denken dat je dat een goed idee moet vinden. Omdat die mannen dan een beetje aggressief zijn, en ik ze echt niet begrijp, word ik dan altijd zenuwachtig.

Een klant was bij me voor de derde keer toen hij raar begon te doen. De eerste en tweede keer dat hij bij me was, had hij een hele gewone klant geleken. Hij was begin veertig denk ik, en had een gezinnetje. Hij was zo'n vent die een vaste klant kan worden, dus die probeer ik dan een beetje te leren kennen. Dat vinden ze fijn, zo'n klant voelt dan dat hij ertoe doet voor je. Hij liet nietzoveel los, dus ik liet het er ook maar een beetje bij. Sommige mannen blijven wat privé.

De derde keer begon heel ontspannen, hij was grijperig toen hij net binnen was, en hij wou zoenen. Toen we naakt op bed lagen, begon hij opeens anders te doen. Dan gaan er bij mij al alarmbellen af, want je weet niet wat je dan krijgt. Het is eigenlijk nooit een goed teken. Als alles goed gaat, wordt hij gewoon geiler, en dan wordt een man steeds simpeler. Iets wat ingewikkeld wordt, is altijd de verkeerde kant op.

Ik probeerde om hem af te leiden, maar hij was al niet meer af te leiden. Het was toch al niet mogelijk om de sfeer goed te houden. Zo snel als ik het condoom tevoorschijn haalde, werd hij gespannen en zat hij duidelijk in de knoop. Hij begon met korte zinnetjes, die hij eruit flapte zonder dat er echt een toon inzit. Dan moet je oppassen, mensen die zo praten kunnen opeens aggressief worden. Het was wel duidelijk dat ik hem eruit moest gaan werken, want dit kon ik niet door laten gaan.

Hij vertelde me dat hij er niet meer tegenkon, dat andere mannen me aanraakten. Dit was toch geen leven, hoe kon ik mezelf dit aandoen. Het was zo'n cliché, ze zeggen zovaak hetzelfde. Ik zat eigenlijk te wachten tot hij over een appartementje zou beginnen. Dat stellen ze namelijk bijna allemaal voor, dat ze je in een appartementje zullen zetten waar ze hun liefdesnestje van maken.

Ik probeer dan uit te leggen dat ik blij ben met hoe ik leef, en dat ik helemaal niet wil veranderen. Dat hij niet bang hoeft te zijn dat ik hem niet meer wil zien omdat er anderen zijn. Dat het gewoon mijn werk is, en dat hij er niet zoveel bij moet denken, maar er gewoon een uurtje van moet genieten. Maar daar was hij al teveel voor met zijn eigen ideeën bezig, ik drong niet meer tot hem door.

Toen hij begon over een speciale klik, die hij bij me voelde, wist ik dat het mis was. Als een man echt een klik heeft, dan wil hij wel weten wat jij ervan vindt. Die klik is gewoon dat hij je wil hebben, en hij verwart dat met liefde. Dat soort mensen zijn gevaarlijk, want ze doen de ergste dingen "uit liefde." Je kan erop rekenen bij dit soort mannen, helaas.

Hij ging door met vertellen dat hij een goed inkomen had als ondernemer, en dat hij mijn inkomen kon vervangen. Hij had geen idee, zoals bijna al mijn klanten, hoeveel omzet ik wel heb. Hij dacht dat hij me kon verleiden door te zeggen dat hij me duizend Euro in de week kon bieden. Ik moest bijna lachen, want dan denkt hij dat ik vier of vijf klanten per week heb ofzo.

Toen hij zei dat hij een appartementje voor me zou huren, waar we samen konden zijn als hij niet bij zijn gezin was, heb ik een heel klein lachje niet kunnen onderdrukken, en toen werd hij woest. Ik had echt geprobeerd om respect te tonen voor hem, maar het was zo cliché dat ik er echt op zat te wachten totdat hij het zou zeggen. Bezitterige mannen die er niet mee om kunnen gaan zijn een beetje gevaarlijk. Ik heb nog nooit gehad dat het echt uit de hand liep, maar ik kan voelen dat het er wel is.

Ik heb hem toen heel langzaam en rustig verteld dat hij nu moest gaan. Ik had mijn telefoon bij de hand, en toen hij niet meteen wou gaan heb ik de belknop ingedrukt voor mijn poolcafé-beveiligers. Hij was alweer gekalmeerd toen ze aankwamen, maar ze zijn wel gebleven totdat hij wegwas. Ik vond het niet prettig, ik heb dat liever niet. Helaas kan je vantevoren niet zien welke man zoiets gaat krijgen. Na zo'n openbaring zie je ze niet meer terug.

Misschien lijkt dit wat op reddertjes, die je immers ook eruit willen halen, maar de appartementjesmannen zijn echt anders. Die geven er eigenlijk niet om wat jij ervan vindt, die willen je gewoon voor zichzelf. Reddertjes zijn lief, maar een beetje dom. Appartementjesmannen hebben heel erg weinig respect voor je als mens. En ze worden makkelijk aggressief. Als een man het over appartementjes gaat hebben over de mail of telefoon, schrijf ik hem af. Dat klinkt heel hard, maar ik weet waar het aanvastzit.

22 opmerkingen:

appartjementjesman zei

Hahahaha, leuk stukje. Grappig dat alle mannen eigenlijk zo op elkaar lijken, terwijl ze allemaal denken dat ze zo uniek zijn. Althans je mag toch aannemen dat er geen website voor appartementjesmannen bestaat, waar ze tips en trucs uitwisselen.

Anoniem zei

Inderdaad een vermakelijk stukje, een stukje van prostitutie waar je als klant natuurlijk nooit bij stil staat. Het moet inderdaad creepy zijn on behandeld te worden als een arm weeskittentje dat door een liefhebbend baasje in huis genomen wordt en die dan verwacht dat je tot in lengte van jaren vrolijk spinnend op schoot blijft zitten. Het blijft wonderbaarlijk wat voor een rare denkbeelden klanten kunnen hebben. Alsof je de hele week op ze hebt gewacht!

Het lijkt er overigens op dat je blogje vooral op het werk wordt gelezen. Dit is pas de tweede reactie en gisteren was iedereen natuurlijk vrij...

Anoniem zei

Mijn moeder heeft ook ooit zo'n aanbod gekregen van een man. Maar zij was geen hoer. Meneer had gewoon vrouw en kinderen en erg veel geld maar wou er wel een jongere vrouw er naast bijhebben en dan zou hij haar weg zetten in een appartement. Ze heeft nee gezegd. Net als jij. Maar ik begrijp niet waarom jij nee zegt ? Dan ben je toch gewoon prive hoer ? Als ze genoeg geld bieden ? Tenzij het echt psycho's zijn natuurlijk.

Anoniem zei

Trouwens misschien moet je je reacties veranderen. Ik wou klikken op "vind ik leuk" maar dat kan niet.

Saai (0)mee eens (4)niet mee eens (0) zijn alle 3 niet van toepassing.

mkz zei

Anoniem van 1.19: omdat je dan voor je inkomen én je woning van één persoon afhankelijk bent die dus wel van alles van je kan vragen, want hij heeft enorme macht over je.... Nu kan Zondares iedereen die haar niet bevalt eruit flikkeren, en zelf bepalen hoe, wat, waar, hoeveel. Ik zou het never doen.

Wat één arrogantie van die kerels, trouwens. Hoe meer ik van je blog lees, hoe meer het me lijkt dat de liefde van de man door zn pik gaat... Snif :(

Anoniem zei

Ik denk dat het de onbereikbaarheid zelf is die zo'n grote aantrekkingskracht uitoefent.

Van tevoren schrijf je trouwens als twee woorden.

Anoniem zei

Ik denk dat de oergedachte is dat mannen een beschermende rol wil spelen voor vrouwen. Dat kan ontaarden natuurlijk, zoals in dit stukje. Het blijft één van mijn fantasiën ( met veel variaties) hoe ik een vrouw red en ze voor verder onheil behoed. Misschien is dit iets om over na te denken voor de vrouwen die alle mannen hetzelfde vinden enz...
En dan is er nog het eeuwige gezever over die spelfouten. Als dat geldmannetje alles zo nauwkeurig leest zou hij er bijna automatisch de taalfouten uit halen, maar hij kan het dus zelf ook niet. Jullie zouden er van verschieten hoe weinig mensen dat kunnen. Als ik jullie de winnende lottocijfers zou geven te midden van taalfouten ... wedden dat je dan wél naar de inhoud ( de cijfers) kijkt en niet naar de vorm ?

Donald

Anoniem zei

Wow er zijn dus echt duizenden kerels over je heen gegaan ? Ik vind die appartement mannen niet creepy klinken juist romantisch.

kitty zei

Erg romantisch hoor, dat je wordt weggezet wordt als prive hoer en meneer alleen langs wil komen als hij even tijd van zijn gezin vrij kan maken.

Anoniem zei

Apartmentmannetjes, dat klinkt als territoriaal gedrag met agressieve ondertoon. Vrouwtjes verzamelen waar anderen niet aan kunnen zitten,. Visioenen van een gorilla die zijn harem afschermt - alpha mannetje ten top.

Terecht dat Zondares daar met een grote boog omheen loopt.

L

Carolien zei

Erg vermakelijk en interessant stukje!
Groot gelijk dat je deze dingen meteen afbreekt, kan niks goed van komen.
Ik kijk weer uit naar je volgende stukje :)

Anoniem zei

Leuke post ! Nu denk ik wel dat de de hoofdreden voor dit soort gedrag het volgende is : die mannen willen kunnen sexen zonder condoom, en dat kan enkel als jij alleen van hen bent. Anders hebben ze schrik voor ziektes, temeer omdat ze zelf al getrouwd zijn en dus ook thuis nog sex hebben. Ze zouden liefst gewoon een minnares hebben maar omdat ze dat niet lukt gaan ze naar de hoeren.

Nu bestaat dit wel degelijk, privé-hoeren die maar 1 of enkele vaste klanten hebben. Gewoon als bijverdienste. Ik denk dat er zo zelfs meer zijn dan professionele hoeren. Voor hen is het essentieel om hun klanten het idee te geven dat zij de enige zijn. En dus kan het zijn dat die rare klanten van u, gewoon echt denken dat je maar een paar klantjes per week hebt, en proberen ze de enige te worden zodat ze nog betere sex hebben. Dus misschien moet je hen maar gewoon zeggen dat dat niet zo is, dan is het zo over :-).

M zei

Wat een kneuzen. Dat zijn van die mannen die beweren seks en liefde te kunnen scheiden, en dat het belachelijk is dat anderen dat niet kunnen. Maar het toch niet lukt.

Bij seks maak je hormonen aan die verbintenis en geluksgevoelens opwekken. Het is niet voor niets dat veel mensen liefde en seks niet (helemaal) kunnen scheiden. Net zoals er genoeg zijn die dit wel kunnen. Of er mensen zijn die van veel mensen tegelijk kunnen houden en ermee seksen. Ik denk dat heel veel mensen niet weten bij welk kamp ze echt horen.

Ik denk dat dat komt met ervaring. En deze vent is een ervaring rijker wat dat betreft.

Henri Bik zei

Zondares zou zo'n man ook kunnen verwijzen naar de 'sugar daddy' websites, waarop jonge dames naar sponsors zoeken. Bijvoorbeeld http://www.seekingarrangement.com/Netherlands

Anoniem zei

Hoi zondares even een vraagje tussendoor uit nieuwschierigheid.
Wat heb je liever: een iel mannetje met een grote lul of een sterke vent met een kleine pipi?

Marijke zei

Je hebt een toffe blog! Ik volg je al maanden met veel plezier, ga zo door :).

Zondares zei

Appartementmannen zijn niet romantisch. Ze zijn vaker agressief. Het is gewoon bezitterigheid. Ook al zou een man me meer betalen dan ik verdien, ik ben graag eigen vrouw, en ik vind de variatie leuk. Ik hou van mijn werk!

Ik ga mannen niet doorverwijzen, ik heb zelf helemaal geen ervaring met wat goed voor ze zou zijn.

Een man hoeft geen grote penis te hebben om het naar mijn zin te maken, maar te klein is wel een probleem.

Unknown zei

Ik ben zeker geen Appartementman, maar verlieft worden is echt moeilijk kan ik je melden. In dit verhaal ga je er telkens vanuit dat een man een gezin heeft. Maar wat nou als een man gewoon single is, en behoefte heeft aan warmte? zoals hier al vaak gezegd is, Sex en gevoelens liggen heel dicht bij elkaar. Gelukkig ben ik niet helemaal naief en helpt mijn verstand om oplettend te blijven.

De dame in kwestie geeft zich helemaal, wel laat ze mij weten dat ze geen relatie kan hebben zolang ze dit werk doet. Ook laat ze mij weten dat ze bij andere klanten echt niet alles doet wat ze bij mij doet. Erg leuk om te horen natuurlijk.

Maar goed langzaam beginnen de problemen die ze heeft boven water te komen, en je wil zoooo graag helpen! Het is een te lang verhaal om hier te typen. In ieders geval, ik heb serieuze gevoelens voor haar, maar probeer deze gevoelens te onderdrukken, door naar een ander te gaan, ik moet toegeven dat het altijd minder is en dat ik er niet echt plezier aan beleef. Ik hoop dat ik deze gevoelens snel onder controle kan krijgen. maarja helaas werkt t menselijk brein anders al even een knopje omzetten.

Zondares, een fijn te lezen blog! ik ben er terecht gekomen door te zoeken naar ervaringen van mensen die inderdaad gevoelens hebben voor hun prostituee.....

Unknown zei

"Die klik is gewoon dat hij je wil hebben, en hij verwart dat met liefde": Had ik al als 4jarige en ik denk iedereen min of meer (ook vrouwen), is gevolg van verliefdheid, bij mij zijn het gedachten gebleven, geen daden. Jouw voorbeeld-man vind ik ook gevaarlijk.
Co.

Unknown zei

Ik ben ook verliefd geworden op een hoer
Ik heb haar elk weekend thuis gehad als escort
Na een jaar kwam ik erachter dat ze een vriend had
Is dat dan een iemand die van haar houdt?

Unknown zei

Ik ben ook heel erg verliefd geworden ik had haar nummer en alles nu heeft ze me overal geblokeerd en heb haar al een halfjaar niet gezien en heb er nogsteeds verdriet om

Anoniem zei

Zondares, fijn om je blog te lezen! Ook al is dit een post van lang geleden, ik reageer toch even. Veel van wat je schrijft is voor mij superherkenbaar, maar vanaf de andere kant. Ik vind mezelf best een gewone man, met gezin. Ik ga al mijn hele volwassen leven naar de hoeren, precies voor dat wat jij schrijft; intieme seks met daarbij een klik: leuk menselijk contact, een speciaal moment van aandacht en begrip. Bij goede seks èn een klik heb ik inderdaad de neiging om snel verliefd te worden op een dame. Is me een paar keer overkomen, maar ik heb het nooit een probleem laten worden, inderdaad door dan een tijdje niet te gaan en dan gaat dat verliefde gevoel vanzelf weer weg.

Nu over de appartementjes-klant: gisteren overkwam mij dit, maar dan andersom: twee weken geleden bezocht ik een Braziliaanse dame die privé ontving. Naast de seks een hele goede klik gevoeld, we gingen na afloop zelfs een wandelingetje maken en koffie drinken bij een marktkraampje. We bleven af en toe chatten en maakten een afspraak om weer koffie te drinken, ze vroeg of ik haar kon helpen met het regelen van bankzaken (telefoneren, ze kan geen nederlands). Ik heb haar daarna binnen een week nog twee keer bezocht voor betaalde seks, ondertussen appten we steeds vaker, ze vertelde me haar verhaal (getrouwd geweest met een man die haar sloeg en mishandelde, naar Amsterdam gekomen om te werken en haar schulden proberen af te lossen). Ik gaf haar een nieuwe telefoon kado. Ik was verliefd op haar geworden, wilde haar leren kennen en haar ook helpen met haar situatie. Ze schreef steeds vaker dat ze wilde stoppen met dit werk en tijdelijk naar Spanje wilde terugkeren, waar ze hiervoor gewoond had, om daar zaken af te handelen (een rechtszaak met haar ex, paspoort kwijt en een nieuwe aanvragen, etc).

Veel Braziliaanse dames die in Nederland klanten ontvangen hebben geen backup van een beveiliger/potige man die snel kan komen als er iets mis is. Ze zijn op elkaar aangewezen en appen elkaar te foto's en nummers door van klanten die niet in de haak zijn. De Braziliaanse liet me foto's zien van andere dames die op hun ontvangstlocatie waren overvallen, meestal 's nachts. Ze voelde zich niet meer veilig en kon daarom niet meer goed slapen op haar ontvangstplek (waar ze ook sliep). Ze vroeg me of ik haar wilde helpen een ander appartement te zoeken. Maar eigenlijk wilde ze terug naar Spanje om daar zaken af te ronden. Ze twijfelde.
Ik heb aangeboden om haar ticket te betalen en te reserveren. Ze zei ja en heeft dat gedaan!! Had ik niet verwacht, maar ze is dus gisteren echt naar Spanje teruggekeerd .Met foto's van zichzelf in het vliegtuig en haar aankomst daar en alles.

Nu schreef ze me gisterenavond een voorstel: als ik voor haar een appartement op mijn naam huur in de stad waar ik woon, dan gaat zij er wonen, betaalt mij maandelijks de huur (en de borg), en wil dan mijn minnares zijn. Zij kan dan wonen en werken in Nederland(liefst ander werk, schrijft ze, niet meer als hoer) en ik zou bij haar langs kunnen komen wanneer ik wil, voor seks en een relatie als haar minnaar.
Dit is precies wat jij schrijft, Zondares: het voorstel van de appartementenmannetjes!

Ik heb nee gezegd. Het lijkt me heel ongezond. Voor mij, want dat gaat natuurlijk vroeg of laat mis. Het komt wat het einde van mijn gezin betekenen. En het is gewoon een scheve situatie, met een oneerlijke machtsverhouding. Ik zou een soort van haar huisbaas zijn en wekelijks langskomen voor liefde en seks. Zij zou een soort prinses zijn opgesloten in haar kasteel, met een ridder die haar beschermt en af en toe bezoek. Dat is leuk voor een sprookje, maar in werkelijkheid zie ik dat als niet als liefde en ook niet als basis voor een eerlijke relatie.
Ik heb haar eerlijk gezegd dat ik mij gezin niet in de waagschaal wil zetten. Ik wil haar wel helpen, maar dan als vriend. Niet als minnaar/klant.