maandag 7 mei 2012

Op zijn eentje

De meeste mannen kan ik lezen. Ik zie ze binnenkomen, ik heb dan al met ze gebeld, geSMSd of gemaild, en ik weet al wel ongeveer wat ik moet verwachten. Dat is heel handig bij mijn werk. Het is voor de meeste mannen toch ergens een zoektocht naar iemand die begrijpt wat ze willen, en als je dat laat zien is de sfeer meteen goed. Natuurlijk kan je niet altijd goed zitten, maar ik vind het meestal wel uit.

Klanten met voorkeuren die nietzoveel voorkomen kan ik minder lezen. Dan kan ik wel merken dat er wat is, maar niet wàt. In die gevallen doe ik gewoon mijn ding, en ik maak duidelijk dat alles te bespreken is. Dat werkt meestal het beste, want sommige mannen hebben voorkeuren die je ècht niet kan raden. Die mannen willen maar al te graag erover praten, als ze maar het gevoel hebben dat ze zullen worden begrepen.

Als een man echt iets afwijkends heeft, is hij vaak er heel verlegen over. Niemand kiest ervoor om een afwijkende seksuele voorkeur te hebben, en het is verkeerd om een man vies te vinden omdat hij niet hetzelfde wil als andere mensen. Zolang hij netjes met me omgaat, zal ik een man nooit vies vinden om wat hij wil. Ik voel dat anders, als hij er opdringerig of vervelend over gaat doen.

Sommige mannen willen hele smerige dingen, die ik gewoon weiger. Poepseks bijvoorbeeld, of kotsseks. Dat vind ik niet prettig werken, dus dat feest gaat niet door. Een beetje plasseks geven vind ik nog wel best, als er dan maar meteen afgespoeld wordt. Ik wil er geen spatje verkeerd van hebben. Luierseks vind ik ook niet leuk. Bloodplay zou ik nog wel okee vinden om te doen, maar daar is weer een heel groot besmettingsrisico aan vast, dus dat gebeurt ook niet. Maar ook zulke mannen vind ik niet vies.

Sommige mannen willen gevaarlijke spelletjes, die ik onverantwoord vind. Vooral op escort willen sommige mannen neuken op een schuin dak, of seks op de vluchtstrook terwijl het verkeer voorbijkomt, of gewoon ergens waar het niet hoort. Een speeltuintje ofzo. Dat is risico's nemen die ik niet verantwoord vind. Ik wil niet zelf verongelukken, of dat iemand anders een ongeluk krijgt, of gearresteerd worden, of kinderen aan het schrikken maken. Dat ziet de klant snel als een beetje laf zijn, maar ik doe het gewoon niet.

Zoals ik eerder ook al schreef, ben ik zuinig op mijn anonimiteit. Ik heb geen zin om weer bekend te worden, zodat ik weer in een onmogelijke situatie kom. Dingen die mijn anonimiteit kunnen beschadigen, zoals foto's, wil ik dus ook niet hebben. Netzoals ik vanaf hier mezelf niet bekendmaak, en erg mijn best doe om niet op te sporen te zijn. Er zit in het werk natuurlijk altijd risico, maar ik ga het niet erger maken door foto's rond te laten slingeren.

Maar als het niet gevaarlijk of erg vies is, dan probeer ik het toch meestal wel. Ik hoef er zelf niet echt iets aan te vinden, maar het is gewoon werk. Als een klant graag in zijn gezicht gespuugd wordt, doe ik dat wel. Als hij wil dat ik een pleister op mijn neus plak, doe ik dat ook, geen probleem. Als hij wil dat ik een bloes aanheb tijdens de wip, is dat geen probleem. Maar dat moet hij vragen, want ik kan het niet aanvoelen.

Je moet oppassen als een man met zoiets komt. Mijn idee is dan om te vragen wat hij er leuk aan vindt, zodat ik er goed mee om kan gaan. Maar als je dat te kort doet, hoort hij het als een afwijzing. Dan is de sfeer wel weg. En als je er teveel bij laat zien dat je niet begrijpt wat hij er leuk aan vindt, kan dat ook afknappen zijn. Je moet een beetje speels blijven, en laten zien dat je ervoor gaat.

Soms zit je er echt hélemaal naast, maar als je een beetje gaat gokken wat hij wil met dat ding of die kleren, kom je best wel vaak vanzelf goed terecht. Want kleren en geuren zijn meestal iets met een rol die je moet aannemen, en als het gaat om speeltjes is het iets wat hij wil meemaken. Meestal is het gewoon een héle ingewikkelde manier om iets te doen dat de meeste mannen wel willen.

Maar je hebt ook weleens van die dagen dat er een klant komt waarbij je echt niet snapt wat er nou aan is. Dan kan je het beste maar doen alsof je het opwindend vindt dat hij het gewoon gaat uitleggen. Dat is alleen wel een beetje ongeloofwaardig, dus je moet dan goed toneelspelen. Gelukkig wordt dat makkelijker als je het vaker hebt gedaan.

Een vaste klant, die al járen kwam voor een heel gewoon nummertje, begon op zijn bezoekjes een beetje afwachtend te doen. Hij is een vriendelijke, hele normale vent. Blank, grijs haar, nette snor, in de vijftig, met een gemiddelde pik die een bovengemiddelde voorhuid draagt. Hij doet kantoorwerk voor het stadsdeel. Hij is één van die mensen die ik zó normaal vind, dat ik ze bijna vergeet. Ze horen bij je dag zoals de wolken in de lucht, je ziet ze maar ze gaan meteen je hoofd weer uit.

Ik vind dat soort klanten fijn. Je hoeft voor mij helemaal niet zo'n opvallende vent te zijn, om fijn mee te werken. Ik heb liever een hele dag alleen maar gemiddelde mannen, dan de hele dag uitschieters. Met gemiddelde mannen weet ik wat ik aan ze heb, en bovendien ben ik er helemaal op aangepast. Ik moet toch altijd weer even dingen nèt anders doen met mannen die anders dan gemiddeld zijn.

Je ziet de bui natuurlijk al hangen, ik begin over hem omdat hij ook wat anders dan anders wou. Maar deze man kwam er maar niet voor uit. Ik zag al een paar keer dat er wat aan zat te komen, dus ik had al een paar keer nonchalant opgemerkt dat er over alles kon worden gepraat, maar dan werd hij alleen rood en verlegen. Ik liet het maar bij gewone nummertjes, want daar kwam hij eigenlijk voor. Dat waren zijn afspraken tenminste.

Hij kwam op een dag bij me binnen, met een rooie verlegen kop, en ik zag heel duidelijk aan hem dat hij had beslist dat hij de aap uit de mouw zou laten komen. Maar toen klapte hij dicht, en nog voordat we in de peeskamer waren vluchtte hij mijn huis uit! Dat is niet de eerste keer dat dat gebeurt, maar nog nooit eerder met iemand die al eerder bij me was geweest. Dat zijn dingen die je van jonge jongens of oude maagden verwacht.

Daarna verbaasde hij me nóg een keer, maar nu door een nieuwe afspraak te maken. Hij is de allereerste wegrenner die terugkwam. Hij verontschuldigde zich, en toen hij kwam gaf hij me zelfs nog wat extra's voor mijn inkomstenderving. Dat vind ik wel netjes van hem. Maar we hadden weer een gewone wip, en hij hield nog steeds zijn mond over wat er nou was. Daar was ik wel erg nieuwsgierig over.

Je gaat je dingen in je hoofd halen. Misschien was het iets normaals, maar wat nou als hij ècht wat had om zo beschaamd over te doen? Misschien wel dieren of kinderen ofzoiets zieks. Maar dat kon ik me niet voorstellen. Alle mannen die iets met kinderen hadden waren me meteen al opgevallen. En voor dierenseks heb je bij mij natuurlijk niets te zoeken. Maar ik maakte me ook wel druk dat hij misschien zo wel deed omdat hij een SOA had.

Gelukkig kwam bij het volgende bezoekje de aap eindelijk uit de mouw. Hij wou in mijn kamertje zich aftrekken, terwijl hij daar rustig in zijn eentje zat. Hij wou mij dus betalen voor een uur koffie drinken in mijn keukentje, terwijl hij zichzelf klaartrok in de peeskamer. Ik heb hem niet gevraagd waarom, maar ik heb hem gewoon zijn gang laten gaan. Het voelde een beetje raar om zo mijn geld te verdienen, maar hij wou het zelf.

Ik begrijp het natuurlijk niet, maar daar gaat het ook niet om. Hij wil iets, en hij vindt dat bij mij. Dan ga ik niet prutsen met iets wat zo al goed is. Nadat hij klaar is, maken we nog een babbeltje, en ik denk dat het vooral dat is waarvoor hij komt. Na het klaarkomen willen veel mannen even wat pillowtalk. Maar meestal vinden ze dat niet al dat geld waard dat ik vraag voor een uurtje.

Hij wil niets anders meer, en als hij komt, doen we het zo. Ik geef hem meteen de ruimte, en hij is me hardstikke dankbaar. Ik vertelde erover tegen mijn geldmannetje, en die was erg wantrouwend. Dat is zijn baan ook een beetje, dat begrijp ik wel, maar soms jaagt hij me de stuipen op mijn lijf. Hij vroeg meteen: "Weet je zeker dat hij dat niet doet om een cameraatje te plaatsen?"

Ik schrok heel erg, en ik heb mijn peeskamer helemaal doorgezocht. Gelukkig is het geen drukke kamer, dus ik ben niet helemaal over de zeik gegaan, maar ik schrok wel even. Je moet altijd op blijven passen, en dat soort dingen komt gewoon niet bij me op. Het blijft toch ingewikkelder werken als een man iets vreemds wil. Maar als je niet flexibel bent, kunnen ze nergens terecht, en dat is ook niet eerlijk.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer een leuk stukje Zondares. Wel een rare figuur, dan kan hij een uur met een geil wijf neuken maar in plaats daarvan gaat hij doen wat hij thuis ook kan. Maar goed, de klant is koning toch?

Een leuk rijtje met bijzondere dingen die je hebt gedaan lijkt me ook wel aardig voor een stukje. Hoeveel procent van je aanloop heeft eigenlijk één of andere fetish?

Anoniem zei

voor iemand die terecht haar best doet anoniem te blijven, vind ik het jammer dat je verklapt wat de man voor werk doet. Niet relevant voor het verder leuke stukje

Zondares zei

Ik heb goed opgepast, maak je geen zorgen. Hij zal nooit herkend worden door mijn stukje. Ik pas op mijn klantjes!

Erik zei

Wellicht is deze klant erg onzeker over zijn 'prestaties' in bed. Zijn angst voor jouw beoordeling is groter dan het genot van het neuken. Door in jouw peeskamer met zichzelf bezig te zijn vindt hij wel bevredigende seks omdat hij niet wordt beoordeeld en daardoor vrij van stress is.

Zou kunnen toch?

Ilse zei

^ Ja maar met jezelf bezig zijn vind ik niet echt .. seks? Eigenlijk.

Erik zei

Ben ik helemaal met je eens Ilse, maar sex zit in je hoofd en niet tussen je benen.
Hoe het komt dat sommige mannen niet met hun hoofd denken maar met wat er tussen hun benen zit kan ik helaas niet verklaren...

Anoniem zei

En dan jij verkleed als Pino van Sesamstraat, en dan gaf je me een pak voor me broek met een badmintonracket.

Anoniem zei

Ach meid het is maar goed dat je niet in zijn sexuele fantasie kop kan kijken
sommige klanten pfff

Unknown zei

Niemand weet toch het waarom van zijn fantasieën.
Co.