maandag 2 januari 2012

Spuiten

Als een man klaarkomt, of nèt niet klaarkomt, spuit hij. En tegen wat de meeste mensen denken in, vaak begint hij met spuiten voordat hij het voelt. Dat is dus ook waarom voor het zingen de kerk uitgaan niet werkt, want hij trekt er vaak net te laat uit. Meestal hoor je dan dat het door voorvocht komt, maar dat is gewoon niet zo.

Met het handje kan een man het zelf goed regelen, maar als hij niet zo totaal zelf het in handen heeft, is dat wel anders. Soms pijp ik, en voel ik het belletje vooraan vullen, en daarná hoor ik dan dat hij roept dat hij gáát komen. Daar kan hij ook niets aan doen. Het maakt wel duidelijk hoe een man kan spuiten, en dan toch nog zijn orgasme missen.

Mannen maken zich best nog vaak druk over hoeveel ze spuiten. Dat vind ik raar, want juist de mannen die gewoon spuiten hoor je er weleens over. Van die mannen die niets of bijna niets spuiten, beginnen er meestal niet over. Mannen die spuiten als een kanon ook niet. Juist dat gewone zit mannen dwars, lijkt het wel.

Je hoort nogweleens van die woorden als leegpompen als het over klaarkomen gaat, en dat mag je best serieus nemen. Als een man spuit, is het extra bevredigend als je met je kut naar binnen trekt, of met je handen zijn pik leegdrukt na het spuiten. Gewoon dat ding druppend laten hangen is vaak een beetje een dooddoener.

Bij gesteriliseerde mannen probeer ik weleens om de ballen een beetje van hun lijf af te trekken terwijl ze komen. Sommige mannen hebben namelijk pijn of ongemakkelijke gevoelens tijdens het spuiten als je dat niet doet. Dat helpt ze dan wel. Gelukkig zit niet elke gesteriliseerde man ermee, maar ze klagen nooit als ik dit doe!

Het enige moment dat je de prostaat lekker kan stimuleren, is bij het klaarkomen. Als je dan drukt op de prostaat, spuit hij harder. Dat moet je ook echt alleen doen als hij al aan het spuiten is, anders is het meestal meer ongemakkelijk. Uitzonderingen heb je ook, er zijn mannen die aan zoveel in hun kont zijn gewend, dat het wel kan. Ik schreef daar al eerder over.

Toen ik nog niet zo ervaren was, vond ik het spuiten maar viezig. Daar ben ik gelukkig overheen, ik verlang nu best weleens ernaar om lekker volgespoten te worden. Dat gebeurt natuurlijk niet, want het is onveilig. Ik moet toch vooral op mijn eigen gezondheid letten. Ik ben niet zo'n slikker, maar in mijn kut zou het erg fijn zijn.

Maar eigenlijk wou ik het over spuiten voor vrouwen hebben. Ik heb dat al eens eerder gedaan, en daar sta ik ook nog steeds achter, maar ik heb weereens wat meegemaakt, en dat is wel een apart stukje waard. Je kan hier lezen wat ik eerder over squirten schreef. In juni 2009! Dat is nog eens lang geleden.

Sinds dat berichtje is de hype helaas niet overgegaan. Vrouwen onderling wisselen tips uit over hoe je spuitend moet klaarkomen, en mannen zijn helemaal trots als ze een vrouw hebben laten spuiten. Ook de klanten hebben het er steeds meer over als iets wat elke vrouw wel in zich heeft. Niemand die zich afvraagt of het wel goed is.

Iedereen weet dat een man spuit bij het klaarkomen, en ergens denken ze dan ook dat het logisch is dat een vrouw ook spuit bij het klaarkomen. Dat is een hele rare gedachte voor mij, want mannen en vrouwen verschillen nou eenmaal. Maar mensen lijken het toch logisch te vinden, dat het iets is dat vrouwen ook hebben, maar dat ze dat nog moeten ontdekken.

Mannen hebben ballen, een prostaat, en weetikveelwat om mee te kunnen spuiten. Daar zit vanalles voor. Waar zou het bij vrouwen vandaan komen? Die kliertjes die je vagina vochtig maken zijn net als zweetkliertjes, en volgens mijn huisarts netzoals de speekselkliertjes in je mond. Die hebben geen voorraad vocht om opeens weg te spuiten. Zoals mijn huisarts zegt, als het meer dan een eetlepeltje is, moet het uit je blaas komen. Er is nergens anders plaats.

Vrouwen die spuiten pissen gewoon. Ik snap ook best dat ze dat iets bijzonders vinden. Je pist namelijk door een gezwollen muts, en die voelt dat wel. Ik zou mijn spatlappen wel kunnen raken, maar dat is niet voor elke vrouw zo. Als je gezwollen bent, kan je zelfs je clit nog wel raken als je daarvoor gebouwd bent.

Er zijn natuurlijk mensen die dan zeggen dat het niet naar pis ruikt, niet naar pis smaakt, niet geel is. Heb je dan weleens goed gekeken? Een paar drupjes pis zijn niet geel, het is geen sap ofzo. En of het niet zo ruikt, als het vers is zal dat vast niet. Bovendien is het toch vaak geen dikke ochtendpis, die je extra ruikt. Dat het niet naar pis smaakt, dan moet ik altijd even lachen. Hebben ze het geprobeerd?

Het is een hype, en ik vind het flauw. Ik hoop dat het overgaat, want omdat ik niet mee wil doen kom ik preuts over. Daar heb ik een hekel aan. Dat soort dingen is mensen die niet beter weten, en dan denken dat ze het juist wel beter weten. Ik vind het leuk voor ze dat ze het fijn hebben, maar ik wil eigenlijk niet dat dit op de kaart van dingen komt, die een man eens gedaan wil hebben met mij.

Er kwam een klant bij me, die ik al één keer eerder gehad had. Hij was een grote, lange blonde man. Voor de rest een hele gewone kerel. Deze keer zei hij al terwijl hij zijn overhemd losknoopte, dat hij me ging laten spuiten. Ik vertelde hem dat ik altijd klaarkom zonder te spuiten, dus dat hij niet op spuiten moest rekenen, maar dat ik me er wel op verheugde, om lekker klaargemaakt te worden.

Ik wist nog best wat hij in bed allemaal kon, en klaarkomen zat er niet zo in. Dat vind ik verder niet erg. De meeste mannen gaat het niet lukken. Deze man was een prettige klant, en ik vond het best leuk om met hem te werken. Dus ik had geen idee wat me nou weer zou overkomen, en ik kan het niet naïef van mezelf vinden.

Hij nam flink de tijd om me met zijn vingers en tong te bewerken. Dat was best OK, ook al ben ik dan wel de hele tijd op die vingers aan het letten. Ik waardeerde dat hij het zo hard probeerde. Maar hij had een voorkeur voor twee neukpartijen met vijf minuutjes ertussen, en de tijd liep wel. Ik zei dus maar dat ik smachtte naar zijn pik, en we gingen neuken.

Voor zijn doen was hij best goed bezig, en ik had het wel naar mijn zin. We lagen lekker in missionaris te naaien. Ik joeg hem rustig een beetje op, en hij vindt het leuk als ik lekker de controle verlies, dus ik was kreunend aan het opbouwen naar een prachtig exhibitionistisch fake-orgasme. Ik was er bijna, en zijn tempo versnelde, zodat ik eigenlijk twijfelde of hij niet ging komen.

Toen sprong hij overeind, en ramde zijn vinger in me. Daarmee haakte hij tegen de onderkant van mijn blaas aan, en hij begon te rammelen met zijn hand. Omdat er opeens niets meer in me zat, en mijn spieren nog steeds in de seks-stand stonden, kneep mijn hele buik samen, en ik voelde dat ik urine verloor!

Het deed geen pijn, maar het was ook helemaal niet lekker. Het gevoel dat ik de macht verloren was over mijn eigen blaas was echt het minst fijne. Ik riep dat hij moest stoppen, maar ik moest hem echt wegduwen voordat hij het serieus nam. Ik stond op het punt om hem te schoppen. Als ik stop zeg, doe ik dat niet zomaar.

Hij was helemaal tevreden met zichzelf, hij dacht dat ik overstuur was omdat ik zo geweldig was klaargekomen. Hij was helemaal zo'n haantje dat zelfs mevrouw de hoer nog wat geleerd had in bed. Daar kan ik dus echt slecht tegen. Vooral omdat hij me uit ging leggen dat ik dus net spuitend was klaargekomen.

Ik heb hem niet uitgelegd wat hij nou wèl deed, maar ik heb hem wel gezegd dat ik er niet van gediend was, en dat hij meteen op mocht rotten als hij het nog eens deed. Ik heb ook die woorden echt gebruikt, want ik vond het al lief van mezelf dat ik hem niet meteen wegstuurde. Hij kon niet weten dat ik dat verkeerd zou vinden.

Daarna deden we het op zijn hondjes, en ik was net een beetje gekalmeerd, en hij deed het wéér! Deze keer kon ik wegspringen voordat het te kliederig werd, maar nu was het helemaal een ongemakkelijk gevoel, en hij zat weer met zo'n grijns te kijken. Ik was laaiend, dat begrijp je wel, want ik had hem echt heel duidelijk gewaarschuwd.

Natuurlijk wees ik hem toen meteen de deur, en toen was die grijns wel weg. Hij ging in discussie, want hij snapte wel dat ik geschrokken was, maar ik was toch heerlijk spuitend klaargekomen? Dat deed hij voor mij. Ik moest niet zo raar doen. Nee hoor, ik wou hem echt de kruimeldief naar zijn hoofd smijten.

Ik heb hem weggewerkt, en ik heb nog nagedacht of ik hem moest blokkeren. Hij kwam dezelfde middag nog met excuses, dus ik heb besloten om het nog even aan te kijken. Ik moet daar niks van hebben, maar ik wil ook niet onvergevend zijn. Als hij me nog iets flikt, gaat hij wel op blokkeren, ook al is het dan iets kleins. Ik wacht erop.

Helaas was dit in het begin van de dag, en ik had nog drie klanten, en bij alledrie heb ik wat urine verloren. Ik belde dus meteen de huisarts, die me gelukkig de volgende dag al kon zien. Hij was heel begrijpend, en hij heeft me nagekeken. Dat was niet fijn, maar hij kon me gelukkig geruststellen. Die man had gewoon mijn blaassluitspiertje ingedrukt, en daarom lekte ik. Omdat hij zo ruw was geweest, was mijn spiertje een beetje nerveus geworden, maar dat trok snel bij. Hij had gelukkig gelijk.

Van mij mag die hype vandaag voorbijzijn.

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat een vrouw die spuitend klaarkomt
gewoon urine verliest wist ik al een
tijdje. Ik had er wel een en ander over gelezen en werd er vaak getwijfeld of het nu wel of geen urine
is.

Zoals ik weleens eerder schreef in mijn eerdere reactie ben ik een erotisch masseur.

Soms krijg ik ook stellen en een tijdje geleden kwam er een stel en
op een gegeven moment vertelde de man dat zijn vrouw spuitend kon klaarkomen. Op een gegeven moment gebeurde door zijn handelingen dat ook.

Toen ik het zag kon ik niet anders concluderen dat zijn vrouw gewoon urine had verloren. Ik zei er maar niks van, want die man was zo trots dat ie mij dat had laten kunnen meemaken.

Voor mij als man hoeft het niet en heeft het voor mij geen enkele toegevoegde geile waarde. Een vrouw die gewoon lekker al vochtig genoeg is van zichzelf is voor mij opwindend genoeg.

Nu jij ook bevestigt dat het hier om urine gaat is het voor mij helemaal duidelijk.

Dank je wel dat je hier een stukje over wilde schrijven.

Yasmin zei

Ik heb erg gelachen,omg hoe onervaren een man kan het zijn?!
Zon wil je misschien ook over mannen die niet snel een stijve pik krijgen en denken dat neuken meer dan 80% van seks is schrijven?!

Anoniem zei

Wat veel mensen niet weten, is dat de vrouw ook een equivalent van de prostaat heeft: een klier die grote hoeveelheden vocht kan produceren, vocht dat in de baarmoeder blijft zitten zolang de vrouw niet ejaculeert. De vrouwelijke ejaculatie is niet alleen een leuk extraatje tijdens het vrijen maar heeft ook een biologische functie: ze spoelt de vagina schoon en maakt het transport van zaadcellen gemakkelijker zodat de kans op bevruchting groter wordt.

Ik snap niet dat je hier durft beweren dat het eigenlijk urine is maar niet met urine gelinkt wordt?

Anoniem zei

Jeetje wat heftig. Ik zat eerst nog te lachen om je verhaal. Zinnen zoals: "Ik zei dus maar dat ik smachtte naar zijn pik'' en "dus ik was kreunend aan het opbouwen naar een prachtig exhibitionistisch fake-orgasme.""

Die vind ik grappig want als hoer/vrouw houd je die man voor de gek en dan heb jij gewoon de touwtjes in handen. Jij hebt de controle over de situatie maar dan slaat het helemaal om dat die kerel gewoon zijn vinger in je ramt dat hij niet stopt zegt terwijl jij daar dus kwetsbaar in je nakie ligt met iemand die dus fysiek sterker is.

Wat nou als je opeens een klant hebt die uit het niets helemaal flipt. Misschien ben ik wel een beetje dramatisch maar ik vind het toch echt een nare gedachte dat zulke dingen gebeuren.

En die squirt hype komt vd online porno maar dat wist je vast wel.

Alvast een mooi 2012 voor jou gewenst.

Anoniem zei

Heeft dat mysterieuze orgaan ook nog een naam? Kun je het op foto's zien?

Goed stuk, Zondares. Ik als man vind de vrouwelijk-spuiten-hype ook niet smakelijk. Er zijn hier en daar best vrouwen die ervan overtuigd zijn, en die kunnen er niet mee omgaan als je er niet geil van wordt. Van mij mag het ook zo voorbij zijn.

REBECCA zei

ik ben dus nog nooooit 'spuitend' klaargekomen, hele topics waarin voor en tegenstanders hun gelijk verdedigen heb ik verslonden, en laat ik nu dankzij zondares snappen hoe het in elkaar zit haha, ik had vroeger nogal eens last van blaasontsteking en mijn toenmalige arts gaf mij een aantal adviezen ter voorkoming, één ervan was: ALTIJD GAAN PLASSEN VLAK VOORDAT JE GAAT VRIJEN!! hoezeer de heren ook hun best zouden doen t zal dus nooit lukken bij mij want er zit gewoon geen urine in mijn blaas!

Anoniem zei

Mag ik je wat zeggen, Zondares? Ik vind deze stukjes, met alle technische poespas, anekdotes eigenlijk, het leukste. Ze geven zo'n duidelijk beeld hoe je bezig bent. Echt heel mooi, echt bedankt.

Anoniem zei

Ik vind het wel teleurstellend dat je je er nooit in hebt verdiept zondares. Er zijn onderzoeken waarbij het vocht is geanalyseerd en waarbij het vocht uit maar een klein deel urine bestond. Je stelligheid dat het niet KAN omdat jouw dokter dat zegt vind ik apart. Doktoren hebben het vaak zat fout.

Ivo zei

Ik vind dit een hilarisch stukje. Ik vind het ook altijd gezeik (no pun intended) als mensen weer beginnen over dat ze een of ander wijf spuitend klaar hebben weten te maken. Alsof ze een gouden medaille op de sekskampioenschappen hebben gewonnen.

Linn zei

Beste Zondares,

ik lees nu sinds 2 of 3 weken je blog en ik ben nu eindelijk helemaal bij! Na al je stukjes gelezen te hebben heb ik er maar 1 ding over te zeggen: RESPECT!
Respect dat je de dingen durft te zeggen die niemand anders zegt, en respect dat je zo zelfbewust voor een bestaan als prostituee hebt gekozen.
Ik zal heel eerlijk zijn, ik ben zelf ook wel eens nieuwgsgierig naar hoe het zou zijn, maar ik zou het nooit kunnen.
Dankzij jouw blogje heb ik een aantal belangrijke dingen geleerd over de prostitutie, en zelfs ook over sex.
Ik wil je hiervoor bedanken, en ook mijn wens uitspreken dat je trouwe lezers je nog lang mogen volgen!

groetjes,
Linn

Richard zei

Interessant verhaal, dat het volgens jou urine was had ik al gelezen, maar dat je dat op zo'n nare manier er uit kan forceren wist ik nog niet. Toch vind ik het nog wel leuk om te zien in de porno, hoewel het van mij in de realiteit niet zo hoeft.

Maar uh ... dat zo'n gast na een duidelijke waarschuwing het nog eens een tweede keer probeert te flikken lijkt me toch onacceptabel. Dat iedereen een tweede kans verdient en je een eerste foutje moet kunnen vergeven ben ik met je eens. Maar ik tel al twee kansen, waarschuwingen zijn er niet voor niets. Zijn verontschuldigingen later aanbieden is misschien netjes en hartverwarmend, hoewel je dan net zo goed mosterd na de maaltijd kan nuttigen. Het is hard, maar soms is dat nodig, helaas.

Anoniem zei

Voorvocht kan zeker wel sperma bevatten en zorgen voor een zwangerschap. In het stukje lijkt het net alsof er geen risico bestaat zolang de man zijn kwakje ergens anders laat.
Wel een informatief stukje over het spuiten van een vrouw.

Anoniem zei

Ik vind het jammer dat je denk dat je de biologische aspecten zo zeker weet. Voor zover ik heb gelezen in je blog heb je alleen je eigen ervaring, en wat informatie van je huisarts. Het zou misschien wel goed zijn om andere perspectieven eens op te zoeken zodat je je een betere mening over dingen kan vormen. Als biologie studente kan ik uit deze post alleen al 3 fouten halen, die niet heel moeilijk zijn te voorkomen als je wat meer informatie zou opzoeken.

Dees zei

@anoniem van 00.56:

Zondares zegt niks over of je wel of niet zwanger kan raken van voorvocht. Ze zegt alleen dat het geen veilige anti-conceptie is omdat de zaadlozing soms eerder is dan de man door heeft..

Dees

Medicijnenstudent zei

Hee biologiestudente, kom eens over de brug met die drie fouten!

Anoniem zei

zondares, je leert ons veel bij over vrouwen

Anoniem zei

Best jammer dit stukje, aangezien al lang is bewezen dat het geen urine is en dat vrouwen echt kunnen klaarkomen, er is ook gewoon een medische verklaring voor.
Het vocht is onderzocht en er zit idd een klein beetje urine in, maar zoals jij zal weten zit er ook altijd een klein beetje urine bij sperma, dat is normaal.

Om het simpel uit te leggen, in de baarmoeder zien jongens en meisjes er in het begin hetzelfde uit, uiteindelijk hebben jongens een penis met ballen en een prostaat, meisjes hebben een vagina en een baarmoeder.
De eikel is ongeveer gelijk aan de clitoris, het vrouwelijk prostaat ( ja vrouwen hebben ook een prostaat) gelijk aan het mannelijk prostaat, bij stimulatie kan een vrouw dus klaarkomen en ook spuiten, het vocht wat ze hebben onderzocht is vergelijkbaar met het vocht van sperma alleen dan zonder de spermacellen.

Het is dus nogal wat als je roept dat het niet mogenlijk is omdat je huisarts dat zegt en jij het nooit hebt ervaren, in pornofilms wordt het vaak gefaked ja, om dezelfde reden als dat jij een orgasme faked.
Maar dat wil toch ook niet zeggen dat een clitoraal orgasme niet bestaat?

Lees je dus voortaan eerst even in voor je uitspraken doet waar je geen verstand van hebt, aangezien er ook jonge meiden zijn die dit zullen lezen en zich dan niet open durven te stellen voor hun sexueel kunnen en jongens die dit lezen kunnen er negatief reageren op meisjes die zo klaar kunnen komen.

Harry zei

Sorry, maar wat een geLUL staat hier in de reacties. Zondares heeft gelijk.

De analyses van het ejaculaat laten altijd zien dat de samenstelling waterige urine is die wat vaginaal vocht meespoelt. Wat er dan in boekskes van gemaakt wordt heeft daarmee niets van doen.

Het equivalent van de prostaat in vrouwen is embryologisch het endometrium, en daar ga je niet mee spuiten. Anders had je niets meer te menstrueren.

Er zijn drie onderzoeken naar sperma in voorvocht geweest, en bij alle drie bleek dat voorvocht GEEN bruikbaar sperma bevat. Je wordt er dus niet zwanger van.

Die biologie spatie studente zou ik ook wel eens willen horen over de fouten die hier staan, ik moet het nog zien.

Ik heb co-schappen bij gynecologie nog goed in het geheugen, trouwens.

Anoniem zei

Moet je de volgende keer beter opletten harry, aangezien de para-urethrale klieren (of klieren van Skene)het vrouwlijk prostaat zijn.
Het endometrium is gewoon het baarmoederslijmvlies.

Hoe dan ook, dit is en zal altijd een welles en nietes spelletjes blijven tussen voor en tegenstanders, wat vreemd is, aangezien zoveel mannen en vrouwen er van genieten.
Als je het niet wil niet doen, wil je het wel, wel doen, en laat anderen daarmee in hun waarden.

ik weet dat wat er bij mij uitkomt geen urine is, dat voel ik, dat zie ik, dat merk ik aan alles.
En eigenlijk hoeft niemand mij wel of niet te geloven, aangezien mijn man en ik een geweldig seksleven hebben en dat vind ik toch wel het belangrijkste.

Anoniem zei

Ik dacht niet dat de Skene klieren homoloog aan het prostaat waren, maar aan de klieren die bij de man het voorvocht produceren.

Ze monden net als bij de man uit in de urethra, wat het ophelderen van de kwestie natuurlijk aanzienlijk bemoeilijkt. Wat het ook is, het komt uit het pisgaatje.

Anecdotisch is wel bekend dat de Skene klieren veel groter zijn bij de ene vrouw dan de andere, maar of zelfs de allergrootste de hoeveelheden voortbrengen die we bij de porno kunnen waarnemen is nog maar de vraag.

Wat betreft het voorvocht: de kliertjes monden uit voorbij het "mengpunt" waar de bestanddelen van het sperma bij elkaar worden gebracht. Het is dus inderdaad een onafhankelijke secretie die geen spermacellen bevat. Wat wel kan is dat er een paar spermacellen in de pisbuis zijn blijven hangen van een eerdere ejaculatie, en die kunnen dan alsnog naar buiten worden gespoeld. Neem dus geen risico met voorvocht.

Harry zei

Anoniem 10 januari 2012 03:28, lees eens wat over embryologische analogen. De Skene-klieren kunnen maar een paar ml vocht per neukpartij afscheiden, en dat komt er niet spuitend uit. Hoogstens drupt het.

In de regel wordt van ejaculaat met minder dan 0,1 mln/ml gezegd dat de man onvruchtbaar is. Een paar cellen gaan dus niet uitmaken. Er zijn vele zaadcellen nodig om het ei ontvangstrijp te maken.

Alco zei

Beste Zondares,

Allereerst, bedankt voor je geweldige verhalen. Al geruime tijd volg ik ze met erg veel plezier.
Vaak zijn ze voor mij ook leerzaam trouwens. Hoewel, net als bij mannen, iedere vrouw is anders. De een houdt van "zus", de ander houdt van "zo".

Bij de reacties over "Spuiten", vind ik in deze, de discussie tussen de "vermeende" medici erg interessant. Mochten het echte medici zijn, maar zij hebben dus ook de wijsheid niet in pacht.;):p:D

Alco is geen geleerde, maar wel een man met >20jaar ervaring als wandelaar, en zou zich (kwakzalf) gynaecoloog mogen noemen, omdat hij in die >20 jaar, meer kutjes heeft gezien dan een net afgestudeerde arts. Alco kan ze alleen niet beter maken. Hij kan alleen vertellen hoe ze eruit zien, hoe ze aanvoelen, hoe ze ruiken en hoe ze smaken.

Heel af en toe kom ik bij Dames die ejaculeren tijdens het klaarkomen, en ik twijfel ook altijd of het nou urine is of ander vaginaal vocht.

Laatst was ik bij een, op Hookers bekende, Dame, zij ontvangt in Den Bosch en is van Braziliaanse afkomst. (Dit voor de eventuele lezers, die mijn verhaal kunnen beamen.)

Omdat ik weet dat het bij haar, direct na binnenkomst, op een vrijpartij aankomt, zorg ik altijd dat ik fris ben, zowel mijn handen als mijn "Kleine Vriend" en voor de kenners onder ons, nog een belangrijk "onderdeel".;)

Deze keer koos ik ervoor om haar te plagen, stak mijn hand in haar slipje en begon haar lekker te teasen. Zij wist niet hoe snel ze zelf haar slipje van haar kont moest trekken en twee seconde later, voelde ik haar urine/vaginaal vocht langs mijn vingers naar beneden glijden en op de grond kletteren.

Ik sla een stukje over......

Nadat ze mij oraal had bevredigd, was het mijn beurt, waarbij mijn vingers door haar werden begeleid om haar tot haar 3e orgasme te brengen. Een orgasme wat je volgens mij niet kunt faken, of ze zou Cum laude (wat een geweldige woordspeling, al zeg ik het zelf) geslaagd moeten zijn aan de toneelacademie.

Maar nu komt het, kort na haar derde orgasme (met ejaculatie), stapt ze uit bed en gaat naar het toilet om een plasje te toen.

Of haar blaas was nog niet geheel leeg geëjaculeerd, of het ejaculatie vocht kwam toch elders vandaan?

Verder is het bij mij zo, dat als ik eenmaal het plassen heb ingezet, kan ik niet meer stoppen voor mijn blaas leeg is.:eek:

Alco is een gesteriliseerde man die dus niet meer zo "Spuitent klaarkomt" als vroeger.

Ondanks dat ik van diverse heren andere ervaringen hoor, vind ik mijn orgasme anders dan voor de sterilisatie. Vroeger kon ik echt het zaad vanuit mijn ballen naar buiten voelen stromen, nu is het een "kwakkie vocht" vanuit die prostaat geworden. Begrijpelijk natuurlijk, de zaadtoevoer vanuit je ballen is doorgeknipt.

Persoonlijk raad ik heren dus af om deze ingreep uit te laten voeren.

Zondares, ik kijk uit naar je volgende verhaal.

Greetz,
Alco

P. zei

Mijn vriendin en ikzelf lezen geregeld je artikels en we vinden ze steeds zeer boeiend en leerrijk.
Toch zijn we steeds verwonderd over het feit dat Zondares blijkbaar zo makkelijk een gesteriliseerde man herkent. Ik ging er steeds vanuit dat dit niet te achterhalen was, daar de littekentjes moeilijk zichtbaar zijn. Mijn vriendin was trouwens ook nooit zelf achter mijn "knipje" gekomen als ik het haar niet verteld had. Nu lees ik dus dat men het vrij makkelijk kan zien en ook dat het vrijen iets anders is. Wat mij betreft is er totaal niets veranderd buiten misschien het feit dat ik het doorstromen van het sperma in de urinebuis niet meer zo goed voel als vroeger maar daar weet niemand van. Ook onvervond ik dat mijn sperma zachter van smaak is en veel aangenamer van geur en ook dat het wat sneller "verwatert".
Misschien zijn mijn bijballen wat gevoeliger geworden maar dat is niet zeker, ze zijn voor mij, erotisch geworden maar dat kan louter spychologisch zijn...
Maar de kern van de zaak is voor mij dat de ervaring van Zondares haaks staat op de beweringen dat een gesteriliseerde man niet te herkennen is en dat zijn sexuele beleving totaal onveranderd is.

Unknown zei

"Ik hoop dat het overgaat, want omdat ik niet mee wil doen kom ik preuts over": Dat alles nat wordt vind ik voldoende irritant om er niet aan te beginnen.
Co.

Anoniem zei

Je hoort t self