maandag 30 januari 2012

Pakje

Toen ik net begonnen was, lette ik erg op wat ik droeg. Ik zorgde voor mooie setjes, soms kousen, maar altijd een smaakvolle combinatie die goed op elkaar was afgestemd. Ik besteedde daar best wel wat geld aan, ik bleef bij. Het heeft wel een beetje moeite gekost toen ik moest toegeven dat de meeste mannen het niet belangrijk vonden. Meestal gaat het ze alleen maar om je uitstraling, via je kleding, en niet om de kleding zelf. Als het een leuke combi is die je er sexy laat uitzien, mag het van hen eigenlijk elke dag hetzelfde zijn.

Ik kleed me dus vooral voor mezelf, want ik vind het voor mezelf belangrijk om er goed uit te zien. Er zijn ook best klanten bij die het belangrijk vinden wat je aanhebt. Het moet natuurlijk wel mooi uittrekken. Ik zorg er altijd voor dat wat ik aanheb, ook weer elegant uitkan. Staan te prutsen en je haar in de war krijgen door een moeilijke BH is niet sexy. Het moet makkelijk zijn om mee te strippen.

Maar een beetje varieren houdt je ook fris. Ik doe weleens wat spannends met mijn haar, ook al doe ik dat de laatste jaren steeds minder. Mijn haar houdt het niet meer zo goed uit als toen ik nog studeerde, dus ik doe wat langer met een haarstijl. Met kleren varieren doe ik ook. Maar voordat dat een man opvalt, moet je echt grote verschillen gebruiken. Het ene vermiljoen jarretelsetje voor een ander bordeaux jarretelsetje vervangen, zien ze meestal gewoon niet.

Ik probeer dus weleens wat nieuws, zoals een fris zomerjurkje tot halverwege de knie, met niets eronder, of een grote kanten broderie, of eens een speelpakje. Zo hou ik ook het voor mezelf wat prettiger. Ik heb soms toch al dat de ene week op de andere gaat lijken, en ik ben niet zo iemand die altijd hetzelfde wìl. Dan word ik ongelukkig, en ik ga me steeds meer vervelen.

Shoppen voor werkkleren vind ik leuker dan shoppen voor gewone kleren. Ik hou zo'n setje dan tegen me aan voor de spiegel, en ik bedenk dan meteen de illusie erbij die ik erbij vind passen. Met gewone kleren zoek ik gewoon iets wat bij mij past, dat is veel moeilijker. Als hoer pas ik me meer aan mijn pakje aan. Dat gaat natuurlijk ook niet zo ver, als ik zo'n set aan heb laat ik daardoor niet beslissen hoe ik me gedraag. Dat gaat tever.

Af en toe komen er ook mannen, vooral fetishisten, met kleding voor me. Het valt op dat dat de helft van de keren hele gewone dingen zijn, die ik ook wel in een koopzieke bui zou kunnen kiezen. De andere helft zijn fetishisten die me in een gasmasker, leren pak, ijzeren kettingen, een mannenpak, een rubber schort, of doktersjas willen hebben. Die hebben dan vaak een beeld van hoe ze me willen zien. Dat pakt soms goed uit, vooral als ze eerst me naar mijn maten hebben gevraagd. Klanten komen vaak met veel te grote kleding. Daar maak ik me natuurlijk weleens zorgen over.

Die pakjes blijven bij mij, en de extreme dingen draag ik natuurlijk alleen maar bij de klant die het aan mij gegeven heeft. De andere dingen, die ik wel zie zitten, draag ik soms ook bij andere klanten. Niet die dingen die te makkelijk scheuren of verslijten natuurlijk, want de klant ziet je dan al aankomen. Ook al was er dan één, die wou dat ik een slipje dagenlang droeg, en het juist reuze vond dat het een gaatje had gekregen. Natuurlijk was er meer illusie aan zijn ervaring, dan dat ik het echt zo lang droeg. Dat is goor.

Bij mannen die je een pakje willen laten dragen, hoor meestal ook een soort van act. Je moet je een beetje gedragen zoals hij vindt dat hoort bij het pakje. Als hij met geladderde netkousen komt, wil hij een hoerige ordi hoer. Met een haarnetje wil hij juist een soort van huisvrouwtype. Maar soms is het niet zo duidelijk, want wat wil zo'n vent met een gasmasker? Dat kan je hem dan gewoon het beste vragen.

Als je een man vraagt wat hij ermee wil, moet je natuurlijk wel een beetje oppassen. Hij is meestal gewend dat mensen het niet accepteren, en als je op de verkeerde manier vraagt, denkt hij dat ook bij jou. Het is belangrijk om een beetje goed te klinken. Niet te subtiel, want ze vatten het snel verkeerd op. Dat geldt natuurlijk ook niet alleen voor mannen met een afwijkende voorkeur met kleren, maar voor elke vent met iets anders dan anders.

Een klant van me met een voorkeur voor leer, had me een pakje gegeven. Hij had de eerste keer mijn maat verkeerd gegokt, maar deze zat als gegoten. Voor strakke leren pakjes betekent dat: heel strak. Het was een gevalletje van zwart en rood leer, dat mooi om me aansloot. Het is gemaakt om met hoge laarzen te gebruiken, en het bedekt ook de armen. Je kan het niet goed strippen, want het duurt tien minuten voor ik het aanheb, en dan is het weer best veel moeite om het goed los te krijgen. Het past zo goed vanwege de vetersluitingen, en de klant vindt die lekker om één voor één los te trekken.

Het hoeft trouwens niet los, want het kruis zit erin met ritssluitingen. Het idee is, om die los te trekken als het moment komt, maar dat doe ik nog wel als ik wat aan mijn kleine schaamlippen heb laten doen! Ik hou het maar open, en ik vouw de randen van de rits om naar binnen om te zorgen dat die rits niet het condoom kapotmaakt. Dat is ook weer een stap extra. Op zich vind ik het een héél mooi pakje, het is alleen niet praktisch genoeg voor elke klant.

De klant van dit pakje had een afspraak in de ochtend, een paar jaar terug, en ik had me uitgesloofd om op tijd opgemaakt en in het pakje te zitten. Hij houdt van stilettolaarzen, en dikke, zwart-wit makeup. Ik had net mijn haar weer een beetje goed, toen ik de bel hoorde. Ik ergerde me een beetje omdat hij vijf minuten te vroeg was, en die tijd had ik eigenlijk nodig. Ik raffelde dus mijn haar af, en ik deed verwelkomend open.

Het was de pakjeskoerier van de post. Ik sloeg meteen mijn benen over elkaar, want met die open rits was er genoeg te zien. Ik was boos op mezelf dat ik geen badjas had aangedaan, of iets neutraals. De man keek me stom geschokt aan terwijl ik op zijn machientje tekende voor het pakje. Dat was nog het ergste. Hij glunderde niet, en hij keek niet slinks naar me, hij staarde geschokt.

Toen ik de klant vijf minuutjes later ontving, had ik een badjas over het pakje aangetrokken. Ik moest wel weer even in de goeie bui komen, want dat was wel weg. Ik vond het zo stom van mezelf, het was gewoon zo'n scène uit slechte pornofilms. Ik bleef me maar afvragen wat die bezorger had gedacht. Ik voelde heel sterk dat ik het uit wou leggen. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar ik wou hem niet teveel uitgedaagd hebben.

Ik ontvang eigenlijk altijd uitdagend aan de deur. In het begin deed ik het voorzichtig, met neutrale kleding of een badjas, maar het is omslachtig en de mensen aan de deur zijn bijna àltijd tóch klanten. Je doet het dus eigenlijk jaren voor niets. Die ene keer is dan vervelend, maar ik he nog nooit iets van die man gehoord, dus hij zal me wel vergeten zijn. In ieder geval, waar mijn flatje zit.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Heei zondares,

Ik denk dat je je niet druk moet maken om die pakjes bezorger;) Dit zal waarschijnlijk een van zijn normale dagen zijn;) Ik ken iemand die aan huis dingen doet repareren (ja ik blijf ff discreet) maar die man komt ook echt vanalles tegen en kijkt daar zelf ook niet eens meer van op;) Die pakjes bezorger zal ondertussen wel wat meer meegemaakt hebben hoor;)

BB zei

Maak dan zo'n kijkgaatje in je deur? Leuk! Ik heb lang gewacht op een stukje over je kleding. Zou nog wel meer willen horen, maar ben bang dat ik een van de weinigen ben.

Anoniem zei

Nee hoor BB ik wil ook wel meer horen over gewenst uiterlijk (en daarbij dus kleding) maar ook gewenst gedrag.

Anoniem zei

Mijn ultieme fetish is toch wel een vrouw in een adamspakje

Anoniem zei

Ik vraag me al lang af, wat betekent de afkorting BB?

Richard zei

Die grote kleding zal wel niets over jou zeggen voor als je daar bang voor bent. Dan weten ze alleen zeker dat je er in kan denk ik.

Erik zei

Als je je schaamlippen kleiner laat maken, zul je wel een tijdje uit de running zijn. Persoonlijk hou ik wel van flinke schaamlippen hoor.

Anoniem zei

D'r is niks mis met je kleine schaamlippen hoor.

Anoniem zei

Als koerier, kan ik je vertellen dat dit soort dingen mij vrijwel wekelijks overkomen... Maar stond laatst ook weer te kijken toen een jonge dame in niets anders dan een voorbind dildo de deur open deed...

Peter zei

Jammer dat je er geen foto's bij zet, met een mooi masker op of zo.

Dat mooi aansluitend strak leren pakje zou ik bijvoorbeeld wel eens willen zien.

Co Jansen zei

Bloot vind ik het allermooist, dus wel altijd hetzelfde, maar wel makkelijk en niet tijdrovend.
Co.

Ria zei

Als ik werk, draag ik altijd lingerie, dus bh en slip, maar ook altijd een goede jarretelgordel en kousen. Bh en slip gaan uit,jattetelgordel en kousen houd ik altijd aan. Geeft mij het gevoel, dat ik niet helemaal naakt ben. Is voor mij een beter gevoel.