maandag 17 oktober 2011

Soort van klant

Ik had het vorige week over J, de soort van klant die zich zo in vrouwen verdiepte. Dit stukje gaat helemaal over hem. Hij is een soort van vriend van me geworden, ook al heb ik hem uit het oog verloren. Ik hoop dat wat ik over hem ga vertellen, niet verkeerd door hem word opgevat. Ik heb wel een zwak voor hem, namelijk.

Mijn eerste ontmoeting met J was omdat ik hem had geboekt als gigolo. Ik vond zijn advertentie, die verder niet zo professioneel was, interessant omdat hij goeie foto's had geplaatst. De meeste advertenties zijn telefoonfoto's zonder kop, van een vent die zijn buikspieren aan het flexen is. Dat zegt me dus helemaal niks.

In die tijd was ik nog veel aan het zoeken, want je vindt niet zo makkelijk een goeie gigolo. Daar heb ik eerder al over geschreven. Maar als je het opgeeft, vind je nooit wat. Dus ik gooide er maar weer wat tijd en geld tegenaan, en ik bestelde hem voor een hopelijk interessante avond. Ik had daarvóór een paar slechte gigolo's gehad, en ik was een beetje sarcastisch.

Toen ik de deur de eerste keer voor hem opendeed, was het eerste wat ik dacht, dat hij homo was. Het soort homo dat een beetje vrouwelijk is. Daar had ik geen gelijk in, maar daar kwam ik pas later achter. Het komt door zijn bewegingen, en zijn oogopslag. Hij komt heel zacht over. Dat is wel een soort van mooi, maar daar moet je de tijd voor nemen, en ik wou gewoon neuken.

Hij praatte eerst een beetje met me, terwijl ik hem in me opnam. Hij was heel hip gekleed, alles perfect in de vouw, een soort business casual pak met mooie schoenen. De meeste mannen dragen maar wat, maar hij viel echt op. Het zat hem als gegoten. Zelfs zijn juwelen waren uitgekozen om het plaatje af te maken. Die kunst hebben niet veel mannen onder de knie.

Verder was hij mijn type niet, te mager en te zacht. Teveel vrouw. Maar we praatten binnen tien minuten alsof we elkaar al jaren kenden. Ik was daar best van onder de indruk, want ik weet uit ervaring hoe moeilijk dat kan zijn. Hij heeft daar talent voor. Ik was wel gecharmeerd, vooral toen ik had verteld dat ik zelf hoer was, en hij dat tof vond, en zei dat hij achteraf wel tips wou.

Mannen die tips van me willen heb ik wel vaker, daar schrijf ik ook nog wel een stukje over. Bij hem had ik er een ander idee bij, ik vond hem eerlijk geïnteresseerd in wat ik deed. Hij wou ook dingen leren die niet seksueel waren. Dat vond ik heel goed. Maar eerst moest ik mijn lolletje, en dat heb ik hem laten doen ook.

De seks was niets om over naar huis te schrijven, hij was niet beter dan de gemiddelde man. Hij was lekker flink geschapen, maar hij gleed teveel en hij had niet genoeg techniek. We waren snel klaar, en daarna hebben we tot in de kleine uurtjes gekletst. Ik heb hem wat tipjes gegeven, maar niet erg veel.

Dezelfde week kreeg ik telefoon van hem, over dat hij af wou spreken. Ik was verbaasd, ik dacht dat dit gewoon direct marketing van hem was, maar hij wou mij betalen voor de seks. Dat vond ik goed, maar ik heb er wel even over nagedacht. Ik wou geen rare dingen. Ik hoopte maar dat ik geen problemen had gemaakt door kennis met hem te maken.

In plaats daarvan kwam hij gewoon bij me om te leren, en hij vond het leergeld om me te betalen. Dat vond ik eigenlijk best leuk, en dat hebben we ook langer gedaan. Als klant is hij niet zo bijzonder, maar als persoon wel. We hebben elkaar zo goed leren kennen, maar ik vond het zakelijke erg prettig. Dat geeft zoveel zekerheid, over waar je aan toe bent.

Het werd een beetje vreemd, want toen hij wat geldproblemen had en daarom nietzovaak kon komen, ben ik hèm weer gaan inhuren, en hij mij. Ik zorgde natuurlijk dat ik waar voor mijn geld kreeg, maar hij werd ook echt wel beter.

Ik leerde hem kennen, als een man die zich dichtbij vrouwen voelde staan, op een manier die je ook veel ziet bij een soort homo's. Maar deze jongen is echt hetero. Hij leest de Margriet, Viva, Libelle, en hij praat graag met vrouwen over vrouwendingen. Zijn ambitie was om gigolo voor vrouwen te worden voor zijn brood, maar er is veel meer markt om mannen te plezieren, dus daar verdiende hij eigenlijk zijn brood mee.

Hij wou alles weten over klantenbeheer, hoe je goed contact maakt, en hoe hij zijn diensten beter kon maken. Hij vond het moeilijk om te horen dat hij maar gemiddeld in bed was, netzoals iedere man. Ik heb hem wel wat geleerd, en dat deed hij ook beter daarna. Dat heeft wel even geduurd, maar hij was erg toegewijd.

We hebben het gehad over techniek, over het uitzoeken van zijn klanten, en over zijn advertentie. Die was namelijk heel anders dan hijzelf. Ergens vind ik dat wel grappig, want ik worstel nog steeds met mijn eigen advertentie! Voor hem vond ik het juist helemaal niet moeilijk om zijn advertentie te verbeteren.

Hij kwam niet alleen maar om tips over het vak van me te krijgen. We hadden ook heel leuk gewoon contact, zoals met een vriend, en hij vond het ook gewoon lèkker om met me te seksen. Ik denk dat zelfs als we elkaar anders gekend hadden, dat hij dat nog wel zou hebben gedaan. Het was eigenlijk heel gemakkelijk, en we werden gewoon vrienden.

We hadden een soort intimiteit samen die je meestal alleen met je beste vriendin hebt. Ik heb hem weleens in geuren en kleuren verteld over mijn boobjob, en hij haakte gewoon in met dat hij een kuiltje in zijn kin wou laten zetten. Ik heb hem gezegd dat zijn gezicht al prima was, maar dat hij beter wat aan zijn voorhuid kon laten doen.

Dat heeft hij toen ook gedaan, dat vind ik èrg moedig, ook al heeft hij het lang niet strak genoeg laten doen. Het verschil was genoeg hoor, maar ik vond het gewoon een gemiste kans als ik er vanuit werk naar kijk. Achteraf was hij er niet zo blij mee, maar hij heeft het me nooit kwalijk genomen. Dat zegt al heel veel over hoe goed we waren met elkaar.

Hij vertelde me altijd in geuren en kleuren over iedere vrouwelijke klant die hij had. Dan hadden we het erover wat er beter kon, en hoe hij met haar verder moest werken. De meeste bestelden hem niet een tweede keer, maar dat lag er denk ik niet aan dat hij slècht was. Hij was hoogstens een beetje te vrouwelijk voor de meeste vrouwen.

Nadat hij me op het vrouwenforum had gewezen uit mijn vorige stukje, vertelde hij me ook in geuren en kleuren over een klant, die achteraf W bleek te zijn geweest. Dat was een afknapper voor alletwee, voor haar omdat zij zich niet meer anoniem voelde tegenover mij. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ze eruitziet. Voor hem was het een afknapper omdat ze hem kapotgewerkt heeft. Hij vertelde me dat hij zou weigeren als ze nog een keer wou, maar dat is niet eens gebeurd.

Een paar maanden voordat ik dit blogje begon, kreeg hij een klant waar hij verliefd op werd, en zij op hem. Ze was meer dan twintig jaar ouder, maar hij was helemaal weg van haar. Haar volwassen kinderen waren niet zo blij met hem, maar toch is hij bij haar ingetrokken. Kort daarna verdween hij uit mijn leven. Ik hoop dat het goed met hem gaat.

13 opmerkingen:

Kitty zei

Leuk en eerlijk stuk.

Anoniem zei

goed stuk

"Ik heb hem gezegd dat zijn gezicht al prima was, maar dat hij beter wat aan zijn voorhuid kon laten doen."

dit wordt een running gag zo :)

Anoniem zei

Wat een leuk verhaal zondares ! Heb echt genoten van het lezen. Maar als ik het goed lees deed hij het met mannen en had hij vrouwelijke maniertjes maar toch was hij echt hetero? Hoe kan dat dan ?

Ik moest trouwens wel lachen toen je schreef: Maar eerst moest ik mijn lolletje, en dat heb ik hem laten doen ook. haha echt een dame die de boel onder controle heeft.

Anoniem zei

aanvulling op hier boven^ Ik zou ook wel les willen hebben hoor en leergeld willen betalen. Niet om het met jouw doen maar meer om kennis te vergaren over mannen en seks. Als je ooit cursussen gaat geven aan vrouwen of ooit anoniem een boek gaat uitgeven moet je het zeker op je blog laten weten hoor.

trouwe lezer 1337 zei

dit is echt 1 van de betere en meer persoonlijke stukjes. dankjewel!

ps. het klinkt als een super friend-with-benefits, ik hoop dat hij dit idd leest en weer contact maakt.

Anoniem zei

@ anoniem hierboven. Veel van wat men zogenaamd "vrouwelijke maniertjes" noemt zijn helemaal niet vrouwelijk. Ze komen alleen wat vaker bij vrouwen voor en hebben voor hen meer succes. "Maniertjes" hebben zelden echt iets met seksuele voorkeur te maken. Heel irritant b.v. dat homo's ABBA claimen als homo-groep, terwijl het toch echt een groep was die hele volksstammen van mensen aansprak en spreekt. Man, vrouw en ongeacht hun voorkeuren. Of dat een man die danst of netjes is op zichzelf, danwel kapper is per definitie homo zou zijn... brrr.

Als je echt wil weten of iemand al of niet homo is: vraag het, kijk waar ze dromerig naar kijken en waar ze opgewonden van worden. En uiteraard... Als je ze "in the act" treft met iemand van hun eigen geslacht... Al die andere zogenaamde kenmerken zijn onzin.

aphsom zei

Hallo Zondares,

ik snapte niet helemaal dat W zich niet meer anoniem voelt, want ik dacht dat je W weleens in het echt ontmoet had.

trouwe lezer 133u zei

zondares, ik vraag me, na er nog eens over nagedacht te hebben, af wat voor een sex jullie hadden. je schrijft dat je voor klanten een soort van toneelstukje speelt en dat niet doet als je sez voor jezelf hebt (dat laatste weet ik eigenlijk niet zeker). hoe ging dat dan met J? als hij betaalde speelde je of het geweldig was? of alleen de 1e keer, de keren erna liet je juist merken wat wel echt goed was?

en ja, ik weet dat je (bijna) nooit reageert, maar ben best nieuwsgierig :)

Paul Jonker-Hoffrén zei

Hoi,

Heb je dit artikel in de Volkskrant gezien? 'Het boek wil respect afdwingen voor het vak' etc. Dit is precies waar jij ook mee bezig bent, gewoon doorgaan!
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6263/Aleid-Truijens/article/detail/2974301/2011/10/19/Overheid-koestert-slaapkamerseks.dhtml

Anoniem zei

Goede tip, Paul Jonker!

Erik zei

Dank je voor je stuk, ik las het met veel plezier.

"maar hij gleed teveel en hij had niet genoeg techniek."

Wil je dat eens beter uitleggen? Wanneer doet een man het wel goed en wat is een goede techniek?

Zondares zei

Aphsom, ik heb W alleen over de mail en Internet contact gehad. Ik wil haar ooit nog eens ontmoeten, maar ze glipt overal langs. Het is een gehaaide tante.

133u, als hij betaalde speelde ik wel een rol. Andersom niet. Dat lijkt me logisch. En dat werkt. Elke man die bij me komt weet dat ik het voor werk doe, maar ik hoef hem niet te overtuigen, maar alleen zijn pik. En die denkt gelukkig niet zo ver door.

Erik, ik heb al eens geschreven over neuken. Zoek dat stukje maar op.

Co Jansen zei

Een gigolo als vriend is voor jou gemakkelijker als een man met een ander beroep: geen jalouzie.
Co.