maandag 27 april 2020

Corona

Ja, een stukje over hoe het coronavirus invloed heeft op me. Iedereen schrijft over de epidemie, het nieuws gaat al wekenlang nergens anders over, maar ik ga ook maar een duit in het zakje doen. Over het virus ga ik het niet hebben, en ook niet over de epidemie zelf, want daar heb ik geen verstand van, maar ik ben zowel hoer als student, en dat zijn twee rollen die flink geraakt zijn.

Hoeren komen dichterbij hun klanten dan anderhalve meter, dus als we gewoon door zouden werken zouden we het virus heel snel door kunnen geven. De hele hoererij ligt dus ook op zijn gat. Er zijn veel collegaatjes die gewoon hun werk hebben opgeschort en een ongewenste thuisvakantie houden, een paar anderen hebben camwerk of niet-kontaktwerk om op terug te vallen, vooral in de SM. Dat gaat nog door.

Er zijn vast ook meiden die door blijven werken. Er zijn meiden die gewoon dom zijn en niet snappen dat ze iets fout doen, er zijn vast meiden die weten dat ze fout zitten maar het niet kunnen schelen, en er zullen meiden zijn die hele goede redenen hebben waarom ze niet kunnen stoppen. Hoeveel er van elke soort zijn weet ik niet, maar ik ben er niet eentje van.

Mensen uit de vergunde branche hebben onderling gegniffeld over hoe hard dit erin ging hakken bij illegale sekswerkers. Omdat ik "illegaal" werk zou ik niet in aanmerking komen voor de gouden regen van hulppakketten die de overheid over ondernemers zou uit gaan strooien. Dat gniffelen ging gauw genoeg voorbij toen de overheid even heel duidelijk maakte dat hoeren nooit corona-steun zullen krijgen. Voor de overheid is dit gewoon weer een gelegenheid om ons extra hard te pakken.

Ik heb dus al weken geen inkomen meer. Dat is jammer, ookal heb ik gelukkig goed gespaard de afgelopen jaren, dus ik kan het wel overbruggen. Het is alleen jammer dat de beurs ook naar beneden gevallen is, want dat betekent dat ik best veel beleggingen moet verkopen om mijn dagelijkse uitgaven te betalen. Ik doe dus maar zuinig, al is ook dat wel makkelijker als je nergens heengaat omdat alles dicht is vanwege Corona.

Wat me het meest dwarszit is dat vaste klanten blijven proberen afspraken te maken, en soms onze hele werkrelatie verzieken met gedram over dat ze "ècht niets hebben," en ik met ze af kan spreken omdat ik ze al ken. Dat slaat natuurlijk nergens op, we kunnen nogsteeds het virus verspreiden ookal kennen we elkaar al jaren. Ik kan niet testen of iemand besmet is, dus ik kan het risico gewoon niet nemen.

Voor mezelf maak ik me niet heel druk over het virus. Ik ben dan niet zo'n jonge meid als in mijn advertentie, maar ik ben nog niet zo oud dat het risico erg groot voor me is. Maar je moet in dit soort tijden je verantwoordelijkheid nemen, en ik zou me het niet kunnen vergeven als ik het ergens oppik en mijn hele omgeving besmet, waardoor er mensen ziek worden die er wèl aan doodgaan.

Wat me ook flink dwarszit, is dat er weer geen gelegenheid voorbijgaat zonderdat er weer zwartepiet wordt gespeeld in de branche. De vergunningmelkers jammeren in de pers dat die lelijke illegale prostituees nog afspreken, terwijl de nette vergunde bedrijven de deuren stijf dichthouden. Lekker stoken, lekker de zwartepiet weer afspelen. Terwijl gesmokkel met de regels ook bij die vergunningmelkers voorkomt, zelfs al is dat oliedom omdat ze makkelijk te controleren zijn.

De reddingsindustrie vindt het natuurlijk ook makkelijk scoren. We zijn kwetsbaar, we zijn duidelijk gesjaakt, dus we zijn makkelijk als bloedend slachtoffer te gebruiken om geld mee binnen te halen. Initiatieven komen als paddenstoelen uit de grond, waarbij je bijvoorbeeld kan doneren aan een evangelische club, die dan belooft voor elke gedoneerde honderdvijftig Euro iemand van een maaltijd en een bed voor de nacht te voorzien. Geen cent gaat naar de hoeren zelf, dus dat verdient heel lekker voor die jongens. Al willen sommige clubs wel eers power of attorney voor je je nephulp krijgt.

Maar niets haalt het bij de politiek. Je kan erop wachten, alles wat er gebeurt kan worden gebruikt voor hoerenpesten. We zitten zonder inkomen, en komen daarom in de knel. De overheid heeft al beslist om het overgrote deel van de hoeren expliciet uit te sluiten van hulp. En omdat dat zo erg is, willen CDA, PvdA en CU, de partijen die het aktiefst hoeren proberen uit te sluiten van de maatschappij, ons "helpen." Wat is die hulp? Geven ze ons geld, steun bij andere aktiviteiten, opschorting van huurpenningen, of gewoon een plek om te bestaan? Nee, natuurlijk niet. Onze advertentiesites moeten plat. Geld gaat alleen naar de meestal Evangelische uitstapprogramma's.

Studeren op afstand is een leuk idee, maar ik merk dat mijn opleidingsinstituut er makkelijker over praat dan dat ze het echt doen. Normaal wordt er heel veel met hoorcolleges, werkcolleges en praktika gedaan, maar die vervallen nu allemaal en inplaats daarvan hebben we nu filmpjes van profs die zonder vragen en feedback uit de zaal niet echt "er in" komen, en haastig geschreven pdfjes die meer vragen oproepen dan ze beantwoorden.

Ik ben iemand die het beter leert als ze het door een persoon uitgelegd krijgt, en ik studeer nu echt heel veel moeilijker. Andere mensen deden het sowieso al via de boeken en diktaten, en die hebben er minder moeite mee. Bovendien kan je niet aan hetzelfde buro samenwerken met andere studenten op projekten, en via internet is het toch een stuk lastiger om te communiceren. Nee, niets voor mij.

Maar er zijn ook goede dingen. De lucht is schoner met zoveel minder verkeer, ik kom aan meer dingen in mijn huis toe, mensen zijn vriendelijker tegen elkaar op straat, ik slaap langer en beter, en ik heb ook even tijd zonder klanten. Dat klinkt raar, maar als je zelf een klantenkring beheert, voel je je nooit los van je verplichtingen naar je klantenbasis toe. En nu word ik gedwongen om dat wel even te kunnen voelen.

Van mij mag het snel voorbij zijn, maar ik moet het er maar goed van nemen met de dingen die er wèl goed aan zijn. Dus lekker op mijn balkonnetje met een studieboek op schoot, even lekker niet aan mijn klantjes denken. Mijn workouts heb ik al over de dag verspreid, en daar voel ik ook voordeel van. Ik kan zoveel knoflook eten als ik wil. En dan 's avonds maar de hand stevig aan mezelf slaan, dat is nogeens social distancing.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

heb je verstand van beleggen?

Over dat hoeren werk, ik zou het als klant helemaal niet erg vinden om telefonisch iets te doen met een vrouw. Is wat goedkoper en laagdrempelig. Het is niet vanzelfsprekend dat je zomaar zonder inkomen zit. Maar misschien ben ik een uitzondering.

Anoniem zei

Hey Zondares, fijne] dat je er weer bent.

vorige anoniem .... de overstap van fysiek [welk segment dan ook] naar sexcammen is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het is echt volledig ander werk qua segment. Overigens heeft Yvette Luhrs een sessie ingepland om [online] wat te vertellen over sexcammen. [Ik zag dat toevallig op twitter]. Het gaat beide over sex maar dan heb je het wel zo’n beetje gehad. Klanten winnen en houden bij cammen is echt iets anders dan klanten winnen en al dan niet houden bij fysiek ‘hoeren als activiteit’.

Anoniem zei

hierboven, ik had het niet eens over webcammen maar gewoon over bellen, ouderwets met de telefoon. Dan verdient ze maar wat mionder maar elke euro is er eén. Ik maak met de credit card geld over voor zeg maar 45 minuten en dan bellen we. zo dus.

Anoniem zei

Leuke slotalinea. :)

Anoniem zei

anoniem van 27-4-2020 [gelezen] oké sorry, niet goed gelezen.

Anoniem zei

Power of attorney? WTF, dat is gewoon een juridische volmacht, dat is zo'n beetje identiteitsdiefstal

Abaalser zei

Dus je kunt ook weer lekker poepen ? ;-)
Fijn dat je er weer bent.

Anoniem zei

VOLGENS MIJ DENK JIJ MET DE CORONA IN MAANDEN MAAR DENK MAAR GERUST IN JAREN EER je dit werk weer kunt gaan doen dus hoop dat je genoeg gespaard heb !ze hebben het niet voor niets over de nieuwe 1.5 meter maatschappij .en aan passingen vliegtuigen bussen .en dergelijke dus wens je veel succes!eer de vaccin er op de markt komt en .in 1.5 meter maatschappij lijkt mij het moeilijk sexxen .of je klant moet een piemel hebben van 1.5 meter dan gaat het misschien lukken dus ik vind .deze kolom een beetje on door dacht van je .ook de clubs en bordelen zullen het vast heel erg moeilijk krijgen of niet overleven .in deze tijd

Anoniem zei

Hallo Zondares ik lees met veel belangstelling jouw blog wat goed geschreven en interessant.
Dat kut virus gaat voorlopig niet weg. Mijn grote hobby als wandelaar staat op een laag pitje
ook wil ik het risico niet nemen om besmet te worden of iemand te besmetten. Het werk wat jullie achter de ramen doen of in clubs is volgens mij niet te vervangen door een webcam sessie. Dat maakt het voor mij wel heel moeilijk allemaal soms heb ik het idee dat ik op knappen sta. Zal blij zij als het goed zou komen met dat corona virus en weer schik kan maken met de meiden. Uit ervaring weet ik dat de meeste meiden het zien als een passie en het geheel vrijwillig doen al doet de overheid of er een waas van uitbuiting en criminalogie om heel hangt.