dinsdag 22 oktober 2019

Sorry allemaal

Sorry dat ik deze week zo lang laat wachten op mijn stukje. Ik had het maandagochtend bijna af, maar bij een laatste rondje langs mijn nakijkploeg werd er zoveel op aangemerkt dat ik toch maar aan het herschrijven ben. Het is weer een groot ding geworden, en het gaat over de nieuwe wet die nu in consultatie ligt. Ik had er veelteveel over geschreven, en nadat bijna driekwart is geschrapt moet er weer veel over, en dan waarschijnlijk weer schrappen. Het is een boeltje.

Ik zal zo gauw ik kan plaatsen!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

No worries we still love you.

Anoniem zei

Gelukkig ik begon me al zorgen te maken.

Anoniem zei

ik kijk er naar uit! Geen stress.

Anoniem zei

Jouw schrijfsels zijn vaak goed, maar ook vaak geen 'hapklare brokken'. Soms wat te lang, met teveel verwijzingen. Na een lange werkdag wil ik 's avonds alleen iets leuks en interessants lezen; daarom haak ik zo nu en dan af.

Anoniem zei

Ik vind de lange stukken juist top. Soms lees ik iets weleens in 2 keer. Of ik scan het eerste even en lees het later grondig. Ook pak ik nog weleens een oude posting om te lezen als ik iets meegemaakt heb met een prostituee ofzo of dat ik iemand op twitter iets zie verkondigen en dat ik denk oja ..... etc etc ....

Ik vind de nieuwsstukken het interessant omdat ik ook vrij grondig het prostitutie nieuws volg. Ik heb ook de raadsvergadering lifestream gekeken over de hardebollenstraat in Utrecht. En ik ben altijd razend benieuwd hoe jij over zaken denk die ik ook gelezen, gezien en/of ervaren heb. Ook heb ik juridische met name bestuursrechtelijke en strafrechtelijke interesse gekregen door het prostitutie nieuws en bijvoorbeeld als het geharrewar rond utrecht [zandpad] te volgen. Dat loopt nu al vanaf 2013. Te bizar voor woorden. Ik ga ook zeker het debat over de WRP/WRS & 206a sr[voorheen273g sr] beiden nog in concept kijken. Dus ik kijk met zeer veel nieuwsgierigheid uit naar je komende posting!

Anoniem zei

kan je misschien ook eens uitleggen hoe ik in de DirectDebatApp de juiste push notificaties krijg zodat het prostitutie/sekswerk nieuws naar mijn mailbox genotificeerd krijg? Ik heb weleens met de tweede kamer gebeld maar echt op onderwerp notificaties zetten lukt me niet zo goed, althans een tijdje geleden niet. Misschien dat updates het nu anders gemaakt hebben. Ik moet het weer eens een keer proberen goed te zetten.

Anoniem zei

Beste zondares,
dit is een goede gelegenheid om je te bedanken voor alle fantastische stukjes die je (bijna) iedere week weer weet te produceren.

Groet van een zondaar.