maandag 24 september 2018

Voor de vorm

De meeste klanten komen op zoek naar een ongecompliceerde beurt. Die willen even hun driften uit kunnen leven, willen even een seksuele tegenspeler, en willen dat zonder alle valkuilen en rompslomp die aan seks vastzit als je er niet voor betaalt. De seks is waar het dus meestal om gaat, ookal komt er nog veel meer bij kijken als een man eenmaal zijn seksualiteit kan uitleven.

Ze waarderen de dingen die er verder bij komen zeker wel. De vriendschappelijke band die je opbouwt, het naliggen, de pillowtalk, en natuurlijk alle opgekropte emotionele dingen die ze zonder seks niet los kunnen krijgen die ze bij me kwijtkunnen. Dat doet uiteindelijk meer voor ze dan goed meegesleept worden in een voorspel en dan een paar minuten pompen. Dat weten ze ergens ook, maar de seks is toch centraal. Want zonder de seks gebeurt het niet. Het hoort erbij.

Maar zoals alles wat je over klanten kan zeggen, er zijn er altijd bij die niet in de beschrijving passen. Alle mannen kunnen klanten zijn, klanten kunnen elke soort man zijn. Dus je hebt uitzonderingen, eigenlijk met alles. Dus de meeste klanten passen wel in wat ik hierboven schrijf, maar er zijn ook klanten die juist komen voor iets eromheen, en die de seks niet het belangrijkste vinden. Of zelfs onbelangrijk. Of zelfs storend.

Ja, er zijn mannen die naar een sekswerker komen en liever geen seks hebben. Ik had ze in de thuisontvangst meer dan in de escort, maar je hebt ze altijd. Meestal is dat omdat ze iets ànders dan seks willen hebben, zoals een knuffel, een massage, of gewoon iemand die naar ze luistert. Soms is het helemaal a-seksueel hoe ze dan zijn. Dan moet je alle sexy flirts ook laten varen, want dat vinden ze maar ongemakkelijk.

En er zijn mannen die wel komen om seks te hebben, maar waarbij het niet om de seks gaat. Waarbij seks voor de vorm is. Maar het moet wel. En dat is een balans die ik maar moeilijk vind afentoe. Het nummertje zelf is niet iets waar ze echt mee bezig zijn, en dan krijg ik seksueel geen kontakt met hem, en heb ik altijd het zeurende gevoel dat ik het niet goed doe. Zelfs als ik beter zou moeten weten.

Het is geen duidelijke groep. Ik zou er niet snel twee weten die precies hetzelfde zijn. Sommige mannen lijken wel wat op elkaar, maar als ik meer paragraafjes nodig zou hebben om het verschil uit te leggen dan wanneer ik ze apart behandel, dan vind ik niet dat ik ze in één hokje kan stoppen. Dat is ook wat het soms moeilijk maakt om op tijd te zien wat ze nou nodighebben. Als ik dat niet snel ontdek, dan zijn ze al afgeknapt en gaan wel naar een ander.

Er was een man die bij me kwam voor een nummertje, en al vanaf dat hij binnenkwam háást had. Ik merkte het aan alles, hoe hij geen praatje wou maken, hoe hij zijn kleren zo snel mogelijk uittrok, hoe hij meteen door wou naar de werkkamer. In het begin was ik hem altijd aan het afremmen, want dat geeft een betere beurt. Daar kwam hij alleen helemaal niet voor. Hoe goed de beurt was kon hem niet schelen. Hij wou er eigenlijk gewoon vanafzijn.

Toen ik dat eenmaal doorhad kon ik prima met hem werken. Hij kwam binnen, we liepen meteen door naar het bed, hij kleedde zich uit, ik ook. Dan rukte hij zich stijf, ik deed het condoom om, even pijpen, en dan een minuutje neuken voordat hij kwam. Alles zo snel mogelijk, met zo weinig haperingen als maar kan. Als hij dan eenmaal gekomen was, was er een last van hem afgevallen, en kwam er ontspanning.

Hij wou dan geen tweede ronde. Hij had tijd zat, maar hij wou dat gewoon niet. Hij haalde weinig uit de seks, vond dat de behoefte aan seks maar in de weg zat, maar hij haalde wel iets ànders uit zijn bezoekjes. We lagen een beetje na, we praatten niet veel, en na zijn tijd ging hij weg. Als ik polste of hij bij een raammeid dan niet makkelijker en goedkoper aan zijn trekken kwam, zei hij dat ik het niet begreep. Ik weet nog steeds niet wat hij er nou aan had.

Als ik het niet snap is dat altijd iets wat telkens aan me knaagt. Ik wil mijn klantjes helemaal begrijpen, zodat ik altijd het gevoel heb dat ik weet wat ik doe. Maar dat lukt gewoon niet altijd, en daar moet ik niet onzeker over gaan doen. Bovendien was bij deze klant gewoon alles goed zoals het ging, en als ik mijn vergunning niet verloren had kwam hij nog steeds bij mij zijn behoefte halen.

Bij andere mannen weet ik beter waarom ze wel seks komen halen, maar niet voor de seks zelf komen. Soms is dat zelfs heel simpel. Een klant die ik misschien een keertje per jaar zie vertelt me ook gewoon dat hij eigenlijk komt voor het kalme, vrije gevoel dat hij heeft als hij seks heeft gehad. Hij heeft geen relatie, en die wil hij ook niet, en hij kropt toch wat op als hij het bij rukken houdt. Ik help hem even terug naar zijn eigen rust en kalmte.

Die afspraken zijn dus ook heel ontspannen. We weten allebei waar we aantoe zijn, ik kan hem gewoon even wat bedakrobatiek laten meemaken, zonderdat ik hem heel erg hoef te overtuigen van zijn mannelijkheid ofzo, en hij weet dat ik snap wat hij zoekt. Het is geen erotisch hoogstandje, maar dat hoeft ook gewoon niet. Als ik nog zou proberen om bij hem dezelfde ervaring op te wekken als wat de meeste klanten willen, dan werd het heel geforceerd. Nu hoeft dat niet.

Een andere klant komt voor lange boekingen. Hij wil daarbij gewoon veel in mijn buurt zijn. Het gaat hem erom dat hij om kan gaan met iemand die duidelijk seksueel is. Hij hoeft zelf niet zonodig seks te hebben, maar hij vindt het fijn om zich aan mijn energie op te laden. Dat we een wip maken is alleen om hem te laten voelen dat ik seksueel en benaderbaar ben. De dates met een wip erin zijn dus ook steeds zeldzamer geworden. Hij wil gewoon met me uithangen voor een paar uurtjes.

Zo zijn mannen soms, en daar maak ik ruimte voor in mijn dienstverlening. Die mannen komen geen seks zoeken, maar wel iets wat bij die seks hoort voor ze. En de reden dat ze daarmee naar mij komen, is omdat ze bij mij een welkom vinden. Ze voelen zich bij mij niet afgewezen, en ik stel geen eisen aan hun seksualiteit. De seksuele openheid en het warme welkom dat ze zoeken, willen of kunnen ze niet goed beantwoorden of uitlokken. Bij veel vrouwen krijg je dan toch een probleem. Bij mij niet, want het is een dienst die ik verleen.

Die mannen vind ik fijne klanten. Ze zijn wat ànders, maar ze komen voor een dienst die ik prima vind, en ze zijn aardig tegen me. Ik vind het al bijzonder dat ze hun behoeftes zo goed herkennen, ookal is het niet iets waar je door de maatschappij naartoe gewezen wordt. Het werkt voor ze, het is goed voor ze. Maar afentoe heb ik een klant die ook in deze kategorie past, waarbij ik wel mijn twijfels heb of hij wel zo goed bezig is.

Hij is een man die je niet op zou vallen op straat. Hij is geen grijze muis, maar juist heel gewoon. Hij heeft een prima baan, en kan prima met mensen opschieten. Hij lijkt normaal, want hij ìs ook gewoon normaal. Er mankeert niets aan die man, ookal denkt hij zelf van wel. Nu en dan komt hij bij mij langs, en hebben we een hele stroeve date. En ookal is die date stroef, hij is er heel blij mee, want hij kan weer even door met zichzelf voor de gek houden.

Bij onze dates is hij opgelaten. Niet alleen toen hij nog in mijn konijnenholletje kwam, maar ook nu ik bij hem aan huis kom voor de dates. Ik ben hem vooral emotioneel aan het geruststellen, terwijl hij heel hard werkt om zijn pik mee te krijgen met wat hij doet. Driekwart van de tijd is hij aan het sjorren, alleenmaar om hem hard te krijgen. Dan spring ik er bovenop en maak hem zo snel als ik kan klaar, terwijl ik hem op mij geconcentreerd hou.

Dat afleiden is belangrijk. Want niets frustreert deze man zoveel als wanneer hij zijn best heeft gedaan om me te kunnen neuken, en dan klaarkomt terwijl hij aan mannen denkt. Als hij aan mannen denkt, wordt hij wel vanzelf stijf. Vrouwen laten hem juist krimpen, daar heeft hij tot in zijn tenen een afkeer van. Neuken met een vrouw, en dat afmaken, zonderdat hij aan mannen denkt, dat is de uitputtingsslag waarvoor hij bij mij komt.

We doen dat toneeltje zodat hij zichzelf in de spiegel kan aankijken, en tegen zichzelf kan zeggen dat hij geen homo is. Hij wil soms, maar meestal eigenlijk niet, nog accepteren dat hij bi is. Maar hij is geen "vieze homo." Dat zou hij niet kunnen verdragen. Hij geeft puur vergif af over homo's, en hij slaat er taal over uit die ik van geen andere klant zou accepteren. Maar dat is gewoon uit medelijden. Want deze man kan niet met zichzelf door één deur, en dat is erg.

Ik laat hem maar. Als ik niet zou meewerken heeft hij zo een ander gevonden natuurlijk. En hij is tegen mij lief en beleefd. Ik heb wel geprobeerd hem zichzelf wat meer te laten accepteren, maar dat maakt het alleenmaar erger. Hij is een goede vent in het diepst van zijn hartje, dat weet ik zeker. En toch zit er zo'n dikke bel vergif in, dat ik er soms bang van word. En die bel zakt weg als ik hem zijn dienst kan geven. Het is geen oplossing, maar het geeft hem tenminste even pauze van zijn kwelling.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend verhaal!

Anoniem zei

Wat een mooi inkijkje in jouw werk en je klantenkring. Het werkt voor mij heel verhelderend. De manier waarop jij e.e.a. beschrijft toont je grote betrokkenheid. Voor mij is dit nieuwe verhaal het perfecte bewijs van de stelling dat prostitutie wel degelijk veel toevoegt aan de Nederlandse maatschappij (zie ook het stukje van vorige week).
Complimenten!

Anoniem zei

Dit zijn de verhalen die [geanonimiseerd] verteld moeten worden!

Anoniem zei

Als ik klanten heb die zo willen heb ik gewoon iets van lekker makkelijk!

Anoniem zei

Ik herken mij wel in deze mannen (behalve die laatste; bij mij is het gewoon wat anders).