maandag 14 maart 2016

Pillowtalk

Mijn werk is om klanten even lekker los te kunnen laten gaan in de korte tijd dat ze bij mij zijn. Dat is vooral seks, maar zelfs klanten die alleen voor de seks komen moet je ooknog op andere manieren los krijgen, want anders gaat de seks niet voor ze doen wat ze nodig hebben. Dat gaat niet alleen om ze verleiden, en niet alleen om ze bespelen, en zelfs niet alleen om ze op te winden. Het gaat vooral om ze zich geaccepteerd laten voelen.

De meeste mannen gaan zoveel om met mensen die ze niet als seksobjekt mogen zien, dat ze het eigenlijk moeilijk te geloven vinden als je ze laat zien dat ze dat bij jou wèl mogen. Daar moet je ze flink van overtuigen. Vaak lukt dat niet de eerste keer, maar als ze vaste klant worden, kan je ze rustig bewerken zodat ze zichzelf echt een beetje loslaten bij de seks. En bijna nooit snappen ze eigenlijk wat er gebeurt.

Seksueel losgaan bij een partner is heel intiem. Dat merk je wel aan hoe je klantjes naar je gaan kijken. Je hebt een echt risico dat ze verliefd worden, maar ook de mannen die niet verliefd worden raken erg aan je gehecht. Je geeft je letterlijk bloot aan elkaar, en voor veel mensen is dat iets wat ze heel ingrijpend vinden. Natuurlijk moet je het zakelijk houden, maar intimiteit is nou eenmaal intimiteit.

Ik accepteer mijn klanten seksueel. Dat is iets waar veel klanten totaal niet aan gewend zijn in hun dagelijkse leven. Mensen hebben toch altijd seksuele moraal die ze mee laten tellen, al is het maar onderhuids, en al zien ze zichzelf àltijd als vrijer en verlichter dan de mensen om zich heen. Die veroordelen ergens toch immorele seks, zelfs als ze vinden dat iedereen dat voor zichzelf moet uitmaken. Het blijft vies in hun ogen, maar vies dat danmaar màg.

De ergste rechter voor elke klant is nog steeds hijzelf. Klanten zijn er meestal helemaal niet trots op dat ze klant zijn. Je moet ze vaak toch een beetje overtuigen dat ze niet met iets verkeerds bezigzijn, dat je ze echt graag als klant hebt, en dat je je niet over tegenzin heen aan het zetten bent voor de betaling. Dat vinden ze maar heel moeilijk te geloven, want klanten kijken ook TV.

Maar vooral denken heel veel mannen dat ze eigenlijk niet seksueel meetellen. Ze voelen zich alsof ze saai en droog zijn, en niemand echt wild van ze zal worden. Ze hebben zich er vaak allang bij neergelegd dat ze geen seksobjekt zijn. Seks is eigenlijk voor mooie mensen op TV, en niet voor gewone mannen zoals zij. Ze lopen een beetje met hun ziel onder hun arm, en zien zichzelf niet eens meer als seksueel. Het is een sneue gedachte.

Het is onzin natuurlijk. Iedereen heeft seks in zijn of haar lijf, en dat moet een vorm krijgen. Teveel mensen rollen dat op en stoppen het diep weg, en de frustratie die daarvan komt, daarvan geven ze de schuld aan de verlopen gordijnen die niet bij de bank kleuren, dat hun man niet genoeg verdient, Marokkanen, de economische crisis, dat de buren hun kerstversiering maar laten hangen, of dat hun collega zijn neushaar maar niet knipt.

In een gefrustreerde omgeving leven maakt jou ook gefrustreerd, vooral als je zelf nog wèl wat met je seksleven wil. Je kan best proberen om seksueel gezond te zijn door er eens wat mee te doen, maar als je in een wereld met het relatiedenken woont, en je vrouw heeft haar libido in de ijskast gezet omdat ze het maar gedoe vindt, dan voel je je bestwel een alien. Ookal ben je dan zelf de enige die goed bezig is.

Naar een hoer gaan kan dan voor veel mannen even luchthappen zijn. Die kunnen éventjes seksueel zijn zonderdat er meteen toestanden van komen. Die kunnen er dan weer even tegen.

Je kan je voorstellen dat zo'n vent toch niet zomaar in een wild beest verandert als hij bij me binnenkomt. Die heeft zóveel bagage mee te slepen, die legt hij niet maar eventjes af. Vaak hebben ze juist het idee dat ze zo'n beetje gaan ontploffen, en denken ze dus dat ze in één keer helemaal losgaan, maar dat gaat niet vanzelf. Ze zullen hun wip wel maken, maar loskomen gaat werk van mij kosten voor het lukt.

Dat laat je ze natuurlijk niet zien. Als een vent al denkt dat hij seksueel niet meetelt moet je hem vooral niet laten merken dat je hem een beetje moet uitlokken voordat hij zich als een vent gaat gedragen. Alles moet helemaal natuurlijk lijken. Je moet hem vooral over zijn eigen drempels heentrekken, en dat moet hij voelen als dat hij zijn natuur eindelijk kan volgen.

Bij mij op de kamer zitten we eventjes in onze mikrokosmos, en is de rest van de wereld eventjes zoek. Dat hoort ook zo, je hoort tijdens seks niet verder te kijken dan je partner. Of partners. Het is ook heel belangrijk dat wat we doen in die kamer, ook in die kamer blijft. Als hoer is diskreet zijn absoluut iets wat van je verwacht mag worden. Je kan het niet maken om informatie te lekken. Dat is een zaak van ethiek.

Je hebt dan snel een speciale band met je klant, al is het maar voor een uurtje. Je bent intiem, je bent discreet, je krijgt hem los, je wekt dingen in hem op die hij normaal niet eens voelt, je bent benaderbaar, je accepteert hem, en er komen kennelijk van seks allemaal hormonen enzo los. Al die dingen apart maken een man al praatgraag, maar als je die dingen samen hebt, is het niet te stoppen. Hij moet zijn ei kwijt.

Het is minstens tien procent van de mannen die echt veel praat. Je krijgt van elke vent wel wat verhalen te horen, maar sommige mannen komen echt alleen voor het praatje, en de seks is vooral om de spraakwaterkraan open te draaien.

Wat ik het meeste hoor is frustratie. Mannen die niet worden erkend, die niet worden begrepen, en die dromen hebben die hun omgeving maar onzin vindt. Soms zijn het dingen waar een volwassen vent toch beter mee om zou moeten kunnen gaan. Soms zijn het echt hele treurige dingen. Soms is het boosheid die ergens heenmoet. En natuurlijk heel vaak de frustratie dat hun vrouw ze niet begrijpt.

Dat zinnetje, "mijn vrouw begrijpt me niet," is iets waar mensen van met hun ogen rollen. Het wordt zoveel gebruikt in komedie, en zoveel gebruikt om aan te geven dat een vent een huichelaar is, dat het een wonder is dat je het nog hoort. Mannen willen ook niet als een huichelaar worden gezien immers. Maar het is een frustratie die je heel veel hoort, omdat hij er gewoon heel veel ìs.

Niet alles is alleen frustratie. Soms krijg je juist een bloesem die zich opent, heel veel authentieke persoonlijke dromen en gevoelens, die je nooit had afgezien aan zo'n man. Zijn zieleroerselen komen aan het licht. Hij opent echt zijn hartje voor je. Soms is het gewoon mooi om naar te luisteren, en hoor je ademloos over al die dingen die hij in zijn geest koestert, en al die dingen die hij stilletjes heeft bedacht terwijl hij het nergens kwijtkon.

Soms breekt het je hart. Er zit bij sommige mensen zoveel bitterheid. Bij knorrepotten is dat maar heel relatief, en doet het je niets, maar sommige mensen zijn niet zo. Die zijn langzaam murw gemaakt en afgeknot, en die bitterheid komt dan vanonder een glimlachende, vriendelijke vent naar boven. Die vertelt over wat zijn leven vast heeft laten lopen op een plek waar hij nooit had willen blijven.

De kans om te vertellen over die dingen die ze normaal voor zichzelf moeten houden grijpen mannen met beide handen aan. Soms is het echt luchten, echt dingen van hun lever krijgen. Dat is wel het moment om even door te pakken. Als je niet open genoeg bent schrikken ze soms een beetje van zichzelf, en kruipen terug in hun schulp. Reageren hoeft niet, beter van niet zelfs, maar je moet laten zien dat je met hem meeleeft.

Een beetje doorvragen op precies het juiste moment is eigenlijk alles wat je moet doen. Je moet niets uit hem trekken. Het komt vanzelf. Het enige wat je kan doen is zien wanneer hij hapert, omdat hij niet meer weet hoe hij verder moet met zijn verhaal. Dan is een simpel vraagje meestal genoeg. Dan komt het spraakwater weer aan het stromen. Als hij echt leiding zoekt, dan leid je hem naar kalmere kanten van zijn onderwerp.

Waar ik jaren geleden heel verbaasd over was, was dat ze ook vaak de kans grijpen om te vertellen over hun geheimen. Ik ben natuurlijk een geheim, want ze vertellen niet over hun bezoekjes aan mij, maar ik krijg ook te horen van boekhouders die al jaren geld verduisteren, en wat ze daar voor gedachtes over hebben. Over mannen die vervreemd zijn geraakt van hun kinderen en nog alleen doen wat ze weten dat ze horen te doen, maar het gevoel er niet meer bij hebben. Van nette huisvaders met goede banen en een kleine, beheerste heroïneverslaving.

Ze zijn zo open, dat ze zonder na te denken je dingen vertellen die heel gevaarlijk voor ze kunnen zijn. Maar ze hebben je geneukt, dus dan vertrouwen ze je makkelijker. Je hebt ze uitgelokt om zichzelf te zijn, dus ze voelen instinctief dat je alles zal begrijpen dat ze je vertellen. Ze weten dat je discreet bent, dus ze hoeven éíndelijk niet op hun mond te passen. Ik vind het nogal durven.

Pillowtalk is een stuk van het werk. Je kan het niet zien als verloren tijd, of als die types die de rij bij de Dirk tegenhouden omdat ze een praatje met de kassière beginnen. Voor de klant is het een heel belangrijk onderdeel van de intimiteit, en je kan je daar gewoon niet zomaar vanafmaken. Bovendien leer je heelwat over je klanten, en over mensen in een bredere zin.

Wat je nóóit moet doen, is wat je hoort in de pillowtalk doorvertellen. Ik kom weleens meiden tegen die het leuke anekdotes vinden om te vertellen over wat ze van hun klanten horen, en dan niet nadenken of dat informatie is die een bekende van zo'n klant met zo'n klant kan verbinden. Dan schend je zijn vertrouwen wel héél erg. Pillowtalk is een stuk van het werk, maar daar discreet over zijn is een nog groter stuk van het werk.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi stukje. Je hebt duidelijk inzicht in de processen die zich afspelen tussen een hoer en haar klant.

Inderdaad, het feit dat je je letterlijk bloot geeft aan de ander zorgt zeker voor een vertrouwensband. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat er genoeg klanten zijn die je allerlei privé-zaken toevertrouwen. Dat is een logisch uitvloeisel van het feit dat het meisje toch al op de hoogte is van een belangrijk geheim dat de klant met zich meedraagt, namelijk dat hij een hoerenloper is. Dan is de stap om ook andere geheimen of privé-zaken met het meisje te delen helemaal niet zo groot meer. En zolang hoeren inderdaad discreet zijn en ze de hun toevertrouwde verhalen niet met anderen delen, is het heerlijk voor de klant om zo'n prettige praatpaal te hebben. Zelf vertel ik de vaste meisjes waar ik kom ook allerlei dingen uit mijn privéleven. Andersom gebeurt dat ook. Het zorgt voor een leuk contact. Ik geef ze mijn eigen naam, vertel ze over mijn werk, over de losse vriendinnen die ik soms heb en over mijn dagelijkse leven. En daarbij praten we ook over prostitutie en mijn drang naar seks. Allemaal heel open en spontaan.
Zelf vind ik het prettig als ik bij een hoer gewoon mezelf kan zijn. Het feit dat je beiden naakt bent, is al heel intiem. Het neuken maakt het natuurlijk allemaal nog intiemer. Misschien is betaalde seks zelfs wel intiemer dan seks met je partner. Het feit dat je een ander, die je niet zo goed kent, toch je lichaam toevertrouwt is eigenlijk heel mooi.

Ook het feit van acceptatie door de ander is erg belangrijk. Familie, collega's en kennissen zullen heus wel weten dat ik als single ook zo m'n seksuele behoeften heb, maar ze zullen het niet allemaal appreciëren dat ik naar de hoeren ga. Daar rust nog steeds een taboe op. Bij een hoer is die acceptatie er vanzelfsprekend wel. En ze accepteert het niet alleen, ze is er ook blij mee dat ik dat doe, want mijn collega-hoerenlopers en ik zorgen voor haar inkomen.
Hoerenlopers en hoeren hebben elkaar nodig en ze delen naaktheid en intimiteit. Er is sprake van wederzijdse acceptatie. Dat voelt allemaal heel lekker. En al kom ik primair bij de hoeren om mijn seksuele spanning weg te neuken, toch hoort een leuk contact er voor mij zeker bij.
Grappig trouwens dat je zo trefzeker omschrijft hoe je een man eerst even 'los' moet maken voordat de eigenlijke seks van start gaat. Nu herken ik het patroon. Ik weet zeker dat mijn vaste meiden dat ook bij mij doen. Ze brengen me in de juiste mood. Dat komt het neuken absoluut ten goede.

Alles bij elkaar een wijs stukje, zondares. Dank voor de nieuwe inzichten. Nu weet ik nog beter wat erbij komt kijken om mijn wekelijkse bezoekje aan de hoeren tot een succes te maken. Jij en je collega's doen goed en hartstikke belangrijk werk. Laat het maar weer eens gezegd zijn!

Marcus zei

Ik heb uw blog al een tijdje gevolgd. Ik werd aan haar door Anne Modus. Want ik heb om het te lezen nadat Google het is vertaald, kan het zowel grappig en uitdagend. Echter, dit bericht is bijna zuiver. Je bent een serieus inzichtelijke vrouw. En uw aanpak om uw werk is buitengewoon. Ik gebruik hebben gemaakt van Google Vertalen naar het bericht dat u, zodat het niet zo zuiver mogelijk zijn !!!

Anoniem zei

Ook dit stukje onderbouwt dat wat je doet echt een vak is. Je zou een opleiding tot hoer kunnen beginnen ( -; Dat zou de waardering voor het vak en de kwaliteit die door meisjes geboden wordt ten goede komen.

Martine Pauwels zei

Ik blijf het wereldje van hoeren en hoerenlopers toch maar niks vinden. Het heeft niets met gevoelens en romantiek te maken, maar met geld en ik blijf het walgelijk vinden, dat je zomaar even met andermans man bezig kan zijn, achter de rug van zijn vrouw.
Moest ik mijn man betrappen bij een prostituee, kan hij wat mij betreft ineens zijn koffers pakken. Ik zou het niet pikken en vroeg of laat komt dat toch uit. Ik deel mijn man tussen de lakens niet met een ander en ik ben ook niet van plan om hem te bedriegen.
Moesten mannen hun hart en verstand op de juiste plaats zitten, zouden er geen prostitutie bestaan. Helaas zit dat bij veel exemplaren in in hun broek.
Toen in single was, had ik een duidelijke vragenlijst voor potentiële partners en bezoek een aan prostituee was bij mij meteen afwijzing. Ik wil een man die meer is dan een lustmachine. Voor jullie zijn mannen enkel dat en geld in de kassa.

Anoniem zei

@Martine,

Het is niet aan de hoer om ethisch te oordelen over de (eventuele) affectionele of andersoortige relatie(s) die zijn of haar klant in zijn of haar leven verder nog onderhoudt.

Ze kan dat ook niet - als ze dat al zou willen - want ze heeft geen inzicht in de afspraken die een klant heeft gemaakt met zijn of haar (affectieve) partner(s).

Niet iedereen leeft hetzelfde leven en heeft hetzelfde hart als jij. Één ieder richt zijn of haar leven zoveel mogelijk in zoals het hem of haar goeddunkt, binnen deels gegeven en deels beïnvloedbare omstandigheden. Er zijn vele smaken.

Als alles geëlimineerd wordt wat ook maar iemand op deze wereld dwars zit (en of walgelijk vindt), dan vermoed ik zomaar dat het leven voor éénieder, óók voor jou en mij, onleefbaar wordt.

Anoniem zei

@ martine,

ik ben single en de hoeren hebben mij meer zelfvertrouwen m.b.t. vrouwen gegeven. Ik heb ook vriendinnen gehad die op een rot manier met me omgingen. Oordeel niet meteen over hoerenlopers en probeer eens door een ander bril naar ons te kijken. en ik gun Zondares haar vaste inkomen.

Anoniem zei

Ik heb de laatste 2 dagen heel veel blogs van je gelezen en is voor mij er verhelderend en zelf bijna eng herkenbaar. Heb afgelopen vrijdag na 9 jaar geen sexueel contact, eindelijk eens de stoute schoenen aangetrokken en ben naar een club gegaan. Hoewel het erg intimiderend aanvoelde (werd door 5 dames tegelijk ontvangen, misschien omdat ik op dat moment de enigste man was)en voor mijn gevoel een dame opgedrongen kreeg, ben ik blij dat ik geweest ben. Het blijft mij nog steeds verbazen wat dit avontuur bij mij in een uurtje op zoveel levels heeft los gemaakt. Voor een uurtje draaide de wereld alleen ff om mij, geen werkstress, geen kopzorgen, geen gezeik, helemaal niks alleen ff ik. Het had/heeft zelfs voor mij niet eens zoveel met sex vandoen, hoewel ik me heerlijk heb vermaakt, de dame was erg lief :)Ben me er donders goed bewust van dat het "nep" was, maar het gevoel dat ik ff de belangrijkste op de wereld was, heerlijk. Zie al uit naar een volgende keer, heb diep respect voor de dames die dit werk doen en alle haters van dit wereldje hebben volgens mij geen idee wat er echt in het koppie van een man omgaat, altans in mijn koppie

Anoniem zei

Mooi stukje Zondares! Ik lees al een tijdje mee (sinds het 'ontdekken' zeg maar) en wat je schrijft in Pillowtalk is inderdaad waar. Ik dacht de eerste keer ook alleen maar aan de seks zelf, het 'ontploffen' zeg maar. Dat is de eerste keer ook wel gelukt... Echter, later kwam ik ineens meer onbevredigd terug van de volgende bezoekjes. Het enige dat ik van die bezoeken nog koester zijn de toffe gesprekken die ik heb gehad met de dames. De sex? Glad vergeten!

Ook ik ben in de relatie valkuil getrapt. Verliefd, verloofd en daarna kids. Vervolgens alle energie natuurlijk op en het libido naar de kloten. Allereerst ook bij mij maar de midlife crisis kondigde zich plotsklaps aan en dat libido zit me nu weer net zo dwars als toen ik puber was. Best balen, want thuis viel er behoorlijk minder te halen. Zij had haar eigen troubles en deed andere stomme dingen om de situatie te ontvluchten. Ik bleef onbemind achter. Het was op een gegeven moment kiezen of delen: Of uit elkaar of *iets*

Het heeft werkelijk een jaar en een aantal DVP bezoeken gekost om te achterhalen wat er gaande was met mij. Ondertussen ben ik het gaan begrijpen. Ik hou het nog steeds geheim, immers, ik hou van mijn egaa en ga haar niet kwetsen. Er is een stuk zelfvertrouwen gegroeid dat ervoor gezorgd heeft dat ik haar op haar gedrag heb durven aan te spreken. Geloof me, dat waren best emotionele gesprekken en discussies. Niet iedere vent heeft hetzelfde lef denk ik. Kleine tip: Grow a pair! Volgens mij gaat mijn relatie nu de goede kant weer op en dat heeft zeker te maken met mijn ervaringen buiten de deur.

Een bezoekje bij een DVP heb ik op verschillende manieren ervaren. Soms vroeg ik mij af of zij eigenlijk wel wist wat ze deed en of ze er echt achter stond. Sommige dames in de thuisontvangst hadden het echt niet voor elkaar. Ik ben behoorlijk scherpzinnig en ik haakte ook af zodra ik het idee had dat het 'maar werk' was. Ik ben zelf een gulle minnaar en hou ervan om vooral ook elkaar te verwennen. Zowel lichamelijk als ook geestelijk. Eigenlijk komt het erop neer dat ik vooral graag 'vrij' met mijn bedpartners ;-) Niet iedere DVP kan dit aan ben ik achtergekomen. Aangezien ik allergisch ben voor bullshit betekende dit helaas maar al te vaak kleine teleurstellingen. Maar... De Pillowtalk bij elke dame waar ik kwam was wél echt en heeft mij beetje bij beetje geholpen.

Ondertussen ben ik zelf ook al bijna zover dat het voor mijn part niet eens meer om de sex hoeft... Gewoon samen lekker douchen met aandacht voor elkaars lichaam en vervolgens lekker knuffelen en zoenen op bed! En praten uiteraard. Kleine geheimpjes maar ook grappige dingen en complimenten zijn zalig! De pest is echter dat een lopende klok en prijskaartje je vaak een beetje dwingen om vooral ook wat anders te doen, helaas. Dat is vooral de mindere en 'neppe' kant van een bezoek aan een DVP. Het is immers óók werk.

Veel mannen met een relatie zijn thuis niet alleen de sex kwijt geraakt, zij zijn dat kwijt geraakt dat leidt tot sex: passie, liefde, aandacht, respect, genegenheid, waardering, enz. Veel van hen hebben zelf deze zaken óók geen water gegeven gedurende de relatie... De schuld ligt vaak bij beiden. Werk eraan. Werk aan jezelf en aan je partner. Wees eerlijk over je gevoelens en leg het maar eens een open en bloot op tafel zodat niemand er omheen kan. Het was verbazingwekkend hoeveel het mij geholpen heeft.

Zondares, je doet goed werk. Houden zo! Koester de fijne kerels en help ze zichzelf terug ontdekken! Ze mogen thuis wel weer een keer de broek aan, zeg maar. Enne, ik wens jou ook een super relatie toe. Hou je kerel dan wel goed in de gaten, je denkt ons te kennen maar we zijn allemaal uniek hoor ;-) Luv ya!

Anoniem zei

Martine,Ik ben het als bedrogen vrouw op bepaalde punten niet met je eens.Vaak nemen vrouwen hun man als vanzelfsprekend en zien hem niet als seksueel wezen meer.In het begin doen we alles om hem te vangen,maar daarna verslonzen we of gaan hem commanderen of adviseren dat hij zich geen echte man meer voelt.Het zit in hun genen om naar diversiteit te zoeken.Ik zou het liever hebben dat mijn man naar hen toe zou gaan dan bv een affaire te beginnen,dan ben je nog verder van huis lijkt me.Ik knijp een oogje dicht.We zijn niet gemaakt om geheel monogaam te zijn

Anoniem zei

Ik vind je blogs erg interessant om te lezen :)!

Anoniem zei

Hier sluit ik me absoluut bij aan! Ik leer veel van deze blogs :)

Anoniem zei

Ik werd thuis door mijn ex ook fysiek en lichamelijk mishandeld, van een normale relatie kan dan geen sprake meer zijn. Ik zag op sexjobs.nl een heerlijke blonde dame, precies mijn type en besloot eens een afspraakje te maken, dit bleef niet bij 1 keer, we hadden heerlijke ongedwongen sex en bouwden een relatie op, deden veel samen, helaas had ze steeds maar financiële problemen waardoor ik er mee gekapt ben. Nu al 3 jaar een goede relatie, maar denk nog heel veel aan haar, wat een mooie, lieve en spontane meid was dat, ze waardeerde mijn aanwezigheid en aandacht, iets wat ze van klanten maar zelden of nooit kreeg.