maandag 4 januari 2016

Sesam, open u!

Ali Baba kon de berg Sesam openen en bij de schatten van de veertig rovers komen omdat hij had afgeluisterd dat hij tegen de berg moest zeggen: "Sesam, open u!" Dat zorgde ervoor dat hij een rijk man werd. Sommige mannen hebben ook dat soort simpele zinnetjes die de sluizen bij ze openzetten. De meeste mannen hebben het helemaal niet, flink wat mannen hebben wel zinnetjes waar ze geil van worden, en sommige mannen hebben echt een fetish met bepaalde zinnetjes. Een soort toverspreuk.

Een vent met een fetisj weet meestal héél goed wat voor fetisj dat is. Die is daar open of gesloten over, maar het is hem meestal zo duidelijk waar zijn fetisj op zit, dat het hem gewoon in de weg zit om het te negeren. Als een man iets heeft met bepaalde zinnetjes is dat nietzo duidelijk. Minstens de helft van die mannen weet eigenlijk niet dat hij zoiets heeft, en wat dat met hem doet.

Mensen hebben iets met taal. Hoe een uitspraak wat met mensen doet ligt niet alleen aan wat je precies zegt, maar ook welke woorden je ervoor kiest, de toon, het tempo, wat je eromheen zegt, hoe hard je praat, en hoe je erbij kijkt, en wat je erbij doet. Dat brengt een heleboel over en maakt een heleboel los, maar dat blijft wel gewoon praten en gehoord worden, en uiteindelijk doet het wat je ervan kan verwachten.

Bij mannen met een toverspreuk is dat anders. Dan gebruik je die toverspreuk, op het goeie moment, en dan zie je een seksuele schok door hem gaan. Je brengt hem opeens veel dieper in een stuk van zijn seksualiteit. Meestal is dat gewoon doordat hij dieper gaat hijgen en versnelt, maar soms komt hij opeens onverwacht in een hele andere stemming. Het is dan gewoon alsof je de sluizen openzet.

Soms is de toverspreuk zeggen ook iets wat je juist helemáál niet wil doen. Soms wordt een man er niet geiler van, maar geilt hij juist af bij een heel gewone uitspraak. Soms worden ze niet geil of afgegeild, maar worden ze vervelend of agressief. Dan is het ook heel nuttig om die toverspreuk te kennen, om te zorgen dat je hem vermijdt. Vooral als dat een heel normaal zinnetje is, is dat wel oppassen.

Buiten seks kom ik het niet tegen. Dat kan wel zijn omdat ik natuurlijk voor mijn werk héél veel met seks bezigben, en op andere manieren niet diep genoeg ga met mensen om zover te komen. Het kan ook zijn dat het iets is wat alleen bij seks hoort. Dat kan ik niet uitzoeken, want ik heb er nooit wat van anderen buiten de hoererij over gehoord dat het bestaat. Ik weet wel dat het geen nieuws was voor mijn oude collega's.

Het is iets vreemds. De man heeft vaak niet door wat er precies gebeurt. De mannen die weten van hun toverspreuk wel natuurlijk, maar de mannen die hun toverspreuk niet kennen, herkennen ook niet wat er gebeurt. Ik heb ze wel gehad die achteraf gingen proberen uit te leggen wat er nou gebeurde, en vanalles probeerden te bedenken wat de reden kon zijn dat ze opeens zo loskwamen. Ik vertel het ze dan ook niet.

Daar heb ik wel twijfels over gehad. Ik heb toch ergens het gevoel dat zo'n vent het recht heeft om te weten hoe hij werkt, en hoe hij eigenlijk openstaat om te worden gemanipuleerd. Het is geen slechte manier van manipuleren, maar ergens denk ik dat hij dan in elk geval kan zien dat het gebeurt. Maar aan de andere kant is het wel veel beter voor mijn werk om het geheim te houden, en wìllen veel mannen het ook niet weten.

Ik heb het namelijk weleens verteld, en je wordt eigenlijk altijd behandeld alsof je helemaal gek bent geworden. Vaak komen ze dan ook juist niet meer terug. Dat vind ik nogal wat, dus dan laat ik het voortaan maar.

Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar hoe dat nou werkt. Om het goed te kunnen gebruiken moet je natuurlijk wel weten wat er eigenlijk gebeurt. Dat is nog knap lastig, want in de psychologieboeken heb ik niet echt veel gevonden wat zo werkt als dit soort toverspreuken. Ik denk dat het eerder iets is als neuro-linguïstisch programmeren, ookal is dat weer iets waar de enige deskundige die ik ken heel erg skeptisch over is, en me voor gek verklaart.

Met ervaring heb ik wel geleerd wat er zoal aan "regels" aan is. Het werkt duidelijk het beste als de man al geil is, het zorgt vaak voor allemaal stress-reakties in zijn lijf, hij wordt er meestal minder nadenkend en minder samenhangend van, en achteraf weet hij nietzogoed wat er nou is gebeurd. Hij komt niet echt in een modus die andere mannen niet bereiken, maar door zo'n toverspreuk schiet hij ineens door naar zo'n supergeile gestresste modus.

Je kan ook het verschil zien in je timing. Soms kan je al vroeg in de opwinding de toverspreuk gebruiken, en dan sla je opeens een paar fases opwinding over. Dat kan leuk zijn, maar meestal is het beter om hem wat meer tijd te geven, want anders mist hij toch wat van waar hij voor bij je komt. Aan de andere kant stopt de opwinding dan ook op een bepaald punt als hij zijn toverspreuk niet krijgt, en blijft de man hangen. Dan kan hij wel klaarkomen, maar hij mist toch flink wat.

Ik lees weleens over knopjes die mensen ingedrukt willen hebben bij seks, en meestal vind ik dat véél te simpel gedacht. Maar als het gaat om toverspreuken is het eigenlijk een hele goeie vergelijking. Het is een heel simpel iets, ookal kan je er natuurlijk wel geraffineerd mee omgaan.

De psychologie erachter zoeken heb ik bij verschillende klanten wel gedaan, maar iedere keer ontdekte ik dat het eigenlijk niet ging om wat er achter de toverspreuk zat, maar om de toverspreuk zelf. Soms eerder andersom, dan kon ik een man compleet afgeilen door in de diepte te gaan over een onderwerp dat de basis was van de toverspreuk die hem in de wolken bracht. Achteraf wist hij dan nieteens dat ik dat zinnetje gebruikt had.

Misschien komt dat wel omdat het opvallend vaak gaat over wat negatiefs. Het zou logisch zijn om te denken dat veel toverspreuken gaan over watvoor steigerende hengst hij is, en hoe lekker hij je aan het naaien is, maar het gaat veel vaker om dingen die juist afgeilend zouden moeten zijn. Het kan echt vervelend zijn, of gewoon iets wat een andere vent nogal af zou leiden van de seks Je ontdekt die zinnetjes danook niet zomaar.

Bij de mannen die weten van hun toverspreuk is het makkelijk. Die gaan hem proberen uit te lokken. Als een man je een vraag stelt tijdens de seks, is het àltijd even opletten, want daar kan je bijna altijd wat leuks mee. Meestal is dat omdat hij de illusie wil verkennen, maar soms zit hij te vissen naar zijn zinnetje. Daar moet je natuurlijk nooit rechtuit naar vragen, maar het is met wat handigzijn snel genoeg uitgezocht wat hij precies wil horen.

Je moet niet bang zijn om echt te vissen. Veel verschillende woorden voor hetzelfde proberen, en goed luisteren naar hoe hij het zelf zegt. Vaak zitten de juiste woorden al in zijn vraag, en hoef je alleenmaar één of twee woorden goed te raden en op hun plekje te zetten. Vooral als het een vaste klant is, komt het wel goed, want je kan er als het niet wil lukken zelfs na de seks gewoon om vragen.

Het is veel moeilijker om het te vinden als de man het zelf niet doorheeft. Dan komt ervaring in het spel. Te vergezochte zinnetjes zal ik wel altijd missen, maar je hoeft niet precies in de roos te schieten om al wat te zien gebeuren. Soms zeg je wat, en dan zie je een klein vlammetje ontwaken, en dan weet je waar je moet gaan zoeken. Dat kan dan lang kosten, maar je vindt het wel als je maar je best doet.

Natuurlijk is dit alleenmaar iets voor bij vaste klanten. Daar bouw je die band mee op dat dit de moeite waard maakt. Daar heb je de tijd bij om het allemaal uit te vinden. En daar is het iets wat je nodig gaat hebben als je het moet hebben van je vakvrouwschap, en niet meer alleen dat je nieuw voor hem bent. Ik heb bovendien ook gezien dat als je het doet bij nieuwe klanten, dat het dan eigenlijk te snel te intiem voor ze wordt. Ik pas dus er wel mee op.

Zo'n zinnetje kan vanalles zijn. Soms is het zoiets simpels als zijn pik een "snikkel" noemen, soms is het zoiets vergezochts als hem tijdens het neuken straks boterhammen met stroop beloven, maar meestal is het er tussenin. En bij elke vent kan het weer iets heel anders zijn. Niet alleen wat je moet zeggen, maar ook hoe precies, wanneer, hoevaak, op welke manier, en wat het precies doet. Dat moet je telkens opnieuw ontdekken.

Het is altijd moeilijk om met een anekdote te komen bij stukjes als dit, want ik wil natuurlijk niet dat een man opeens herkenbaar wordt als ik het heb over zijn bijzondere dingen. Deze keer heb ik geluk, want ik heb het met een klant die van mijn blog weet erover gepraat, en die vindt het prima als ik erover schrijf. Ik ben namelijk de enige die ervan weet.

Deze klant heeft iets met een heel specifiek zinnetje: "Je moet zo wel door hoor!" Hij wist voordat hij bij mij kwam al dat hij wat met dat zinnetje had, dus voor mij was dit een makkie. Zoals wel meer mannen schaamde hij zich in het begin voor zijn "rare" reaktie op dat zinnetje, en dan is het heel belangrijk dat je laat zien dat je het accepteert, want hij zal het niet zelf aannemen.

Ik plaag hem ermee. Niet op een gemene manier, dan klapt hij denk ik dicht, maar seksueel. Tijdens het voorspel begin ik al te hinten naar wat ik later ga zeggen. Dan zeg ik dingen als "Nu hebben we nog alle tijd." Dat is niet het zinnetje, maar het laat hem wel al denken aan het zinnetje. En daar reageert hij al een beetje op. Als ik hem al meteen zou beginnen te gebruiken, zou het maar half werken, en dan is de spanning eraf.

We gaan door, en ik blijf af en toe plagende opmerkingen maken over hoeveel tijd hij heeft. In dit geval is het natuurlijk wel belangrijk dat ik het niet heb over hoeveel tijd hij van mij gehuurd heeft, maar over hoeveel tijd hij heeft tot hijzelf afspraken heeft. Anders is het concept heel anders, en dat zou hem helemaal afgeilen. Ik ben daar dus wel heel duidelijk over.

Als ik voel dat het moment daar is, meestal als hij al in me zit, dan zeg ik het zinnetje tegen hem. Dan moet ik zorgen dat ik goed op het bed lig, want anders neukt hij me er letterlijk vanaf. Hij gaat zo wild dat hij regelmatig spieren verrekt, en ik moet oppassen dat ik niet met mijn hoofd ergens tegenaan sla. Bij deze man is het dan goed om hetzelfde zinnetje elke paar secondes te herhalen, en hij is in de wolken.

Pas als hij komt hou ik op, en dan moet ik het er ook nietmeer over hebben. Hij heeft na de seks namelijk iets negatiefs aan dat zinnetje vastzitten, en ik verpest zijn bui als ik er toch mee doorga. En zelfs als ik alles goed doe, heeft hij soms achteraf een dipje, maar dan neem ik gewoon even de tijd om hem over zijn bol te aaien, en achter zijn oren te krabbelen. Dan komt het wel weer in orde.

Wat het nou betekent, dat weet hij niet. Waar het vandaankomt, dat weet hij ook niet. Wat het precies met hem doet, daar heeft hij ook geen idee van. We weten alleen dat het hem tijdens de seks in vervoering brengt, en na de seks een beetje depri maakt. We weten ook dat het meer wordt als het een tijdje niet wordt geprikkeld, en minder sterk als we het een paar keer snel na elkaar doen. En dat het de moeite waard is.

Het zijn soms kleine dingen die je kunt zeggen, die alles opeens anders maken. Soms is dat door wat je zegt, soms door hoe je het zegt, en soms dus als een soort toverspreuk. Soms voelt het echt alsof je een man lètterlijk behekst. Je hoeft alleen een onzinzinnetje te zeggen, en hij ligt aan je voeten. En ik kan me niet voorstellen dat het alléén met seks zo is, maar buiten de seks heb ik gewoon de kennis niet om de toverspreuken te vinden.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb ik ook! ��
Bij mij moet je aan mijn kin zuigen tijdens seks.
Fijne dag hoor,
��
Butler.

Anoniem zei

Hokus pokus en nou klaarkomen!! lol

Jan zei

Ik ken het van buiten de seks: uit de muziek. Een poosje geleden heb ik Perzische (Iraanse) klassieke muziek ontdekt, waarin bepaalde muzikale themas op vaak onverwachte plaatsen opduiken. Bij één zo'n thema (voor het eerst gehoord zoals gespeeld door het trio "Ghazal", in een stuk getiteld "Regen") raak ik in vervoering: versnelde en oppervlakkiger ademhaling, verhoogde hartslag, tranen in de ogen. Een muzikale toverspreuk.

Anoniem zei

In de reacties stond wel dat je lezers meer geavanceerde stukjes over seks wilden, maar je ziet wel aan de reacties dat het toch boven de pet gaat. Je kan beter simpel blijven.

Anoniem zei

Ik vond dit een prachtig stuk!
Nieuw, verrassend, heel mooi geschreven en het zet nog aan het denken ook.
Daarbij wordt ook weer opnieuw duidelijk dat je wel een kei bent in je vak.
Ga zo door, leer ons nieuwe dingen en maak ons gelukkig.

Frans

Anoniem zei

Met woorden kan je een sequentie van beelden en/of gedachten in het brein van de client oproepen waar hij opgewonden van wordt. Óf met woorden kan je jezelf of jouw client een (hiërarchisch) spel voorschotelen. Je cliënt en jezelf omhoog respectievelijk omlaag positioneren of v.v. Je traint je cliénten keer na keer. Op een bepaald moment kan één woord dan al voldoende zijn om het brein van de cliënt verder het volledige werk te laten doen.

"Laat de bel klinken en de hond gaat kwijlen."

Een hoer waar ik geregeld kom nam bij uitzondering plotseling haar piepende mobiel op terwijl ik in haar was. Ze gebaarde nadrukkelijk sssssst en vormde met haar lippen het woord f-a-m-i-l-y. Vervolgens voerde ze een bulgaars gesprek. Ik neukte haar voor de grap zachtjes door (wat moet je ook anders). Ze moedigde me aan met haar ogen tot meer en harder en vervolgde haar telefoon gesprek. Het wond me om onduidelijke reden enorm op om haar op de grens van het nog net te kunnen laten voeren van het gesprek te proberen te houden. Ik wist niet dat ik dat in me had.

Was het een samenloop,van omstandigheden of een door haar slim voorgeschotelde illusie in samenspel met een collega. Ik zal het nooit te weten komen. Één ding weet ik wel, er is wel weer een fetisj bij me ingetraind.

Anoniem zei

Beste Zondares, hoe zou ik achter mijn toverspreuk kunnen komen?