maandag 16 februari 2015

Verwennen

Mijn werk wordt vaak omschreven als "mannen verwennen." Dat is vaak waar, want veel mannen komen naar een hoer om eens in de watten te worden gelegd. De klanten worden op hun wenken bediend, en ze krijgen precies waar ze om vragen. Ze krijgen in de meeste gevallen ook stukken meer handelingen dan waar ze "thuis" op kunnen rekenen, en meestal gaan ze daar ook voor, de dingen die ze thuis hoogstens als verwennerij afentoe krijgen.

Het is het gewone werk. De klant verwennen is gewoon veel seksuele techniek gebruiken, en hem alles geven terwijl hij op zijn eigen genot gericht is. Het is lekker makkelijk werk, en je moet best veel verprutsen om te zorgen dat de klant niet tevreden is. Een flink deel van elke dag is mannen verwennen, en het gaat eigenlijk op de automatische piloot. En het gaat zo'n beetje langs me heen, want het is eigenlijk niet interessant.

Natuurlijk gun ik mijn klant zijn pleziertje. En natuurlijk is het mijn werk om de klant te geven wat hij zoekt. Het is mijn omzet, het is betrouwbaar werk voor me, maar ik vind het doodsaai. Want mijn werk is werken met seks, en dit is voor mij geen seks. En voor hem ook niet, want seks gaat niet om genot, ookal is een klant die voor verwennen komt vaak seksueel te onontwikkeld om dat ooit zelf in te kunnen zien.

Bij sommige mannen begrijp ik het prima. Die moeten hard werken in bed, en af en toe dan willen ze even dat het allemaal om hem gaat, en dat ze eens als een prins bediend worden. Dat merk je ook vaak aan ze, die ontspannen even helemaal. Het is een soort wellness voor ze. Daarbij ben ik even hun rustpuntje, en het moment dat ze eventjes aan zichzelf toekomen. Die zijn ook niet het verwen-klant-type, en ze willen soms ookweleens wat anders.

De verwenklant is de makkelijkste soort klant. Je hoeft ze niet uit te dagen, je màg ze zelfs niet uitdagen. Een ingewikkelde illusie spinnen is niet nodig, gewoon doen alsof je uit je dak gaat van hem verwennen is meer dan genoeg. Er is eigenlijk niets mis mee, want de klant is niet moeilijk, je hebt goed contact, en het is glashelder waar het om gaat. Er is alleen letterlijk geen kunst aan.

Er zit veelmeer aan seks vast dan je geslachtsdelen opgewreven krijgen. Seks gaat ook om uitdaging, om hard werk, en om diepe dierlijke lusten los te maken en dan te bevredigen. In seks hoort een beetje drama, en een beetje jagen voor een vent. Seks is breder en dieper dan een beetje gepompt worden. Maar dit soort klanten komt niet voor die seks. Die komt voor een slap aftreksel.

Het is als een ambachtelijke bakker die om een fabrieksbrood wordt gevraagd. Het is als een kunstschilder die wordt gevraagd een advertentie op kleur te brengen. Het is als een dokter die wordt gevraagd om een pleister. Het is als een architect die een kippenschuur moet goedkeuren. Het is je werk, je wordt betaald, je doet het, maar je hebt geen vreugde van je werk. Want je krijgt niet te doen waar je werk om gáát, en wat jouw vakmanschap nodigheeft.

Ik weet dat ik hier een minderheid mee ben. De meeste hoeren vinden het prima om rustig en voorspelbaar met verwennen te werken, niet eens alleen de pleasers. Er is een hele groep hoeren die zelfs het geweldig vindt om te doen, en al die complexere toestanden maar niets vindt. Ik hoor bij een klein groepje dat het werk op een andere manier spannend moet houden, dus denk alsjeblieft niet dat wat ik hier schrijf voor de meeste hoeren opgaat.

Bij het eerste contact heb ik snel genoeg door watvoor vlees ik in de kuip heb. Als zo'n vent vooral verlekkerd doet over hoe je eruitziet, en op een bepaalde manier praat, dan hoeft hij me al niets meer uit te leggen. Ik probeer dan vaak nog wel één of twee truukjes om te kijken of ik hem niet toch kan interesseren in iets heftigers, maar helaas heb ik het eigenlijk nooit fout.

Je hebt ze van alle leeftijden. Van jong tot stokoud. Maar de meeste, verreweg, zitten tussen de veertig en de zestig. De middelbare mannen. Je hebt er vooral héél veel onder de mannen die ergens wrok hebben voor vrouwen. Maar die wrok is helemaal niet nodig. De allermeeste mannen die komen voor een verwenbeurt hebben dat helemaal niet. Het zijn de mannen die seks alleenmaar meemaken als genot, en er verder geen passie in hebben zitten.

Het is gedeeltelijk een keuze. Ze zijn misschien niet ingelicht, en weten misschien niet wat er allemaal meer en beter kan aan seks, begrijpen niets van de diepere wisselwerkingen tussen mannen en vrouwen, maar dat is niet het hele verhaal. De meeste wìllen het ook helemaal niet weten, en zijn niet geïnteresseerd. Ze willen makkelijk, ze willen niet hoeven werken, ze willen de beloning zonder de prestatie.

Als ik ga squashen, wil ik een tegenstander die me laat rennen. Als ik veel beter ben is er niets aan om te winnen, en voel ik me een beetje een bullebak. Als je tien jaar oud bent vind je het leuk als je wint om het winnen, zelfs als het spel daarvoor in jouw voordeel moet zijn. Als je een beetje volwassen wordt, is het alleen leuk als je je overwinning echt verdiend hebt. Als ik een instructeur heb met sporten, en die laat me winnen, vind ik dat veel erger dan wanneer hij me gewoon elke keer vernederend verslaat.

Dat is het gevoel dat ik krijg van zo'n vent. Een jager die de buit zichzelf in zijn bijkeuken laat ophangen is geen jager. Een vent die het maar een beetje laat gebeuren, en zich vooral op zijn lul concentreert inplaatsvan op de seks, op zijn partner, op de dynamiek van man en vrouw, die is gewoon te lui om zelf te rukken. Want het is niet veel meer dan masturbatie waar hij dan voor komt.

Ze hebben zichzelf er natuurlijk het ergst mee. Ze laten kansen lopen om echt man te zijn, en echt seks mee te maken. Ik zeg het nogmaareens, als ze het als afwisseling eens willen, dan kan ik het best begrijpen, en is het weleens een leuk uitje, maar de mannen die daar hun seksleven van maken kunnen zich netzogoed laten castreren. Ze hebben al iets gecastreerds in hun gedrag.

Mannen die het te overweldigend vinden, en die het daarom overkomt, dat is prima. Ik heb ook hardstikke veel respect voor de oude heren die het allemaal nog maar net kùnnen, en het dus vooral aan je overlaten. Mannen die er gewoon weinig van kunnen, en die niet weten wat ze moeten, of wat ze mógen, die kijk ik daar ookniet scheef voor aan. Schuchtere, "te lieve" en introverte mannen zijn niet mijn ding, maar ik heb respect voor ze. Maar mannen die neerploffen en dan het zich laten aanleunen, daar heb ik wat tegen.

Hij hoeft het nieteens te kùnnen, als hij het maar probéért. Een man die hijgend instort omdat hij meer heeft geprobeerd te doen dan zijn conditie aankan, daar heb ik respect voor. Veelmeer respect dan voor iemand die niet probeert zichzelf te pushen. Het is seks, en seks is meer dan gewoon op je gemakje wat handelingen doen. Er zit veel meer vast aan goeie seks. Maar de klant is koning, en ik heb er een goeie boterham aan. Dus ik moet nietzo zeuren, en weer aan de bak.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig! Je daagt de klanten uit er wat van te maken :-)

Boycke Johanns zei

Mensen reageer en lees niet meer op deze blog. Zondares is gehackt. Dit is haar nieuwe blog zondaress.blogspot.nl

Anoniem zei

@Boycke
Ja, die site ziet er heeeeeeeeel betrouwbaar uit. Echt Zondares' stijl ook he?

Anoniem zei

Hey zondares, ik begrijp eerlijk gezegd niet wat je bedoelt. Heb je het over mannen die niet willen neuken maar alleen afgetrokken of gepijpt willen worden, of een erotische massage krijgen ? Of bedoel je mannen die gewoon voor zichzelf neuken zonder met u rekening te houden ? En hoe zie je dat laatste, is dat niet typisch voor een man die het allemaal al gezien heeft dat hij niet is geïnteresseerd in het plezier vd hoer maar alleen in zichzelf ? Je gaat toch naar een hoer voor jezelf, niet voor de hoer ?

Anoniem zei

Ze heeft het over mannen die sexueel passief zijn. Mannen die niet geinteresseerd zijn het in hebben/creëren van een goede beurt, maar achterover willen leunen focussen op het fysieke genot. De mannelijke versie van de starfish.

MKZ zei

Zeg maar het verschil tussen sámen met iemand een goeie wip maken, en over iemand klappen 'omdat het warm is en een hartslag heeft'. Ook als je samen er wat van maakt kan de klant centraal staan - sterker nog, als het om het genot van Zonnie gaat dan kan ze zeker niet bij d'r klanten terecht want die hebben doorgaans echt niet in huis wat ze nodig heeft om een goeie beurt te krijgen - maar ik kan me helemaal voorstellen dat er geen reet aan is als je als een soort levende opbl;aaspop wordt gezien die een kunstje kan. Dat is geen sex, dat is saai.

Ik denk dat als je dat verschil niet ziet, dat komt omdat je zelf teveel een verwennertwordenman bent, en het hele verleidingsgebeuren en het spelelement van sex aan je voorbijgaat. Jammer, en ik merk dat er best een hoop mensen zijn die dat lijken te hebben. :(

Boycke Johanns zei

Oké sorry ik wou alleen maar helpen. Ja ok anoniem 16 februari 2015 om 06:48 heeft gelijk.

Anoniem zei

Waarom blijf je dit werk doen joh ?
Ja, voor het geld.
Het plezier is er voor jou inmiddels toch allang vanaf :-(

Anoniem zei

zo te lezen... inmiddels toch allang vanaf

Anoniem zei

Beste / Lieve Zondares,
Waar droom jij over als het om verwennen gaat ?

Anoniem zei

Bij het eerste contact heb je snel genoeg door wat voor vlees je in de kuip hebt.
'Als zo'n vent vooral verlekkerd doet over hoe jij er uitziet, en op een bepaalde manier praat', dan hoeft hij je al niets meer uit te leggen... Schrijf je

Maarrr... waarom probeer je dan vaak nog wel één of twee truukjes om te kijken of je hem toch kan interesseren in iets heftigers ?

Want daar ben jij toch niet van.

Anoniem zei

Ps.
Of heb ik dat nou verkeerd begrepen uit andere stukken ?

Moi zei

Beste Zondares, Je impliceert veel maar je benoemt nergens direct waar het dan wel om gaat, ook niet in het stukje "het gaat niet om genot". Wat is het "heftigers" waar je hem voor probeert te interesseren, en wat is er geen "echte seks" als-e zich alleen maar op genot richt?

Anoniem zei

Zondares, kun je eens uitleggen wat echt goede seks dan wél is en wat die man echt anders moet doen? Ik had er graag een paar voorbeelden bij dat maakt het een stuk duidelijker denk ik, want zo blijft het gissen wat je precies bedoelt...

Anoniem zei

Beste zondares,

ik vond het een heel interessant stukje, en ik weet ook wel wat je bedoelt, er is een enorm verschil tussen gepassioneerde seks en luie seks. Het gaat om emotionele betrokkenheid geloof ik. Toch weet ik niet altijd hoe het komt dat ik me soms uitgedaagd voel tot écht mijn best doen en iets bijzonders laten gebeuren, en andere keren dat het op de een of andere manier toch maar half is. Je merkt ook aan de andere reacties dat dit stukje voor veel mensen verwarrend werkt, waar zit het verschil m nu precies in? Geef jij emotioneel altijd alles? Hoe doe je dat?

Anoniem zei

Citaat:
"Ik probeer dan vaak nog wel één of twee truukjes om te kijken of ik hem niet toch kan interesseren in iets heftigers, maar helaas heb ik het eigenlijk nooit fout."

Wat betekend dat heftigers dan ?
Een man in zijn kont neuken, terwijl je ergens anders schreef dat je het dan geen man meer vind.

Of bedoel je daarmee dat jij als vrouw wel graag hard genomen zou willen worden ?

Ik ben reuze benieuwd

Anoniem zei

Ik wacht nog altijd op antwoord.
Een doorgwinterde hoer heeft toch al veel te veel ervaring om vd gemiddelde klant iets heftigs te kunnen krijgen ?
Ik vind het juist leuk om bij een hoer eens NIET veel moeite te moeten doen, geen gezever over kaarsjes en voorspel etc maar er gewoon lekker invliegen en alleen aan jezelf denken. Je betaalt er toch voor, en je weet toch ook wel dat dat gekreun gewoon fake is om u zo rap mogelijk te doen klaarkomen, daar trapt och geen enkele klant in ? Ok maak het zo leuk mogelijk maar kom mij niet vertellen dat je er meer van verwacht he, het is betaalde fake sex !

Anoniem zei

Zeg, anoniem, zondares is jou helemaal geen antwoord verschuldigd en ze heeft ook vast wel andere dingen te doen dan op je verontwaardigde gepruttel te reageren.

Ria zei

Dag zondares,ik kan mij wel vinden in jouw stukje over verwennen. Door de jaren heen, heb ik een paar vaste klanten, waarvan ik weet wat zij fijn/lekker vinden, maar die weten ook, wat ik fijn/lekker vind. En dat samen kan heerlijke seks op leveren. Als je dan samen geniet, is het des te beter.

Ria.

Anoniem zei

Er zit best veel waarheid in je stukje. Zelf kom ik al jaren bij de hoeren. Ik ben niet getrouwd, heb soms een tijdje een relatie (zoals nu), maar ook dan kan ik het niet laten om regelmatig buiten de deur te neuken. Toen ik begon met hoerenlopen was dat omdat ik geen partner had. Toen was de seks met hoeren ook niet heel speciaal, ik ging naar de Wallen om klaar te komen, niet om zo avontuurlijk en gevarieerd mogelijk te neuken. Ik was een makkelijke, respectvolle klant. Betalen, een of twee standjes, 10 minuten pompen, klaarkomen en dan weer naar huis. Er kwam weinig seksuele techniek bij te pas.
Pas later heb ik het echte neuken geleerd. Eerst met een vriendin, die dol was op spannende seks en op experimenteren, later bij twee van mijn favoriete meisjes in een privéhuis. De voorspelbare vormen van neuken veranderden toen vaak in een spel van jagen en uitdagen en heftige, schaamteloze seks. Ik kan wel zeggen dat ik toen pas seksueel ben 'ontwaakt'. Vanaf dat moment werd goede seks voor mij ook een way of life.

Jij, zondares, hebt wel 's gezegd dat veel mannen er in bed niet veel van terecht brengen. Ik denk dat je gelijk hebt, maar geloof me, dat kan je ook van vrouwen zeggen. Echt goede seks vereist veel oefening, veel inzet en veel experimenteren. Ook veel verschillende bedpartners helpt om een betere minnaar te worden.

Natuurlijk zullen veel stellen zo ver niet gaan. Zij prefereren een vaste partner en vertrouwde bedpatronen. En zolang ze daarmee tevreden zijn, is daar ook niets mis mee.
Ik denk dan ook dat veel mannen die naar de hoeren gaan, helemaal niet van die hoogdravende ideeën over seks hebben als jij misschien denkt. Ze gaan voor de spanning, of uit nieuwsgierigheid of om het weer eens met een mooie jonge meid te doen. Of ze zijn single of hebben een partner die niet zo veel behoefte meer heeft aan seks. Die mannen komen bij jou om te neuken en om verwend te worden. Verwacht echter niet dat ze 'alles uit het betaalde contact willen halen wat mogelijk is'.

Zelf ben ik wel wat veeleisender. Daarom werd de lieve, tedere maar o zo voorspelbare seks met m'n huidige vriendin na een tijdje ook teveel een sleur. Ik geniet ervan om telkens weer opnieuw seksueel uitgedaagd te worden. Daarom ga ik nog steeds naar de hoeren. Zij hebben de trucjes om, qua seks, het beste in mij naar boven te halen.
Ik denk wel dat seks met prostituees mij op een bepaalde manier 'verwend' heeft. Ik houd van m'n vriendin, maar seksueel kan ze niet op tegen de hoeren waar ik kom. En dat verwacht ik ook niet van 'r. Eigenlijk bevalt de combinatie van de liefdevolle seks met een vriendin en het (af en toe) bezoeken van prostituees me prima.
Mijn vriendin weet overigens dat ik nog steeds wel eens voor seks betaal. Ze heeft het geaccepteerd.

Liefhebber

Anoniem zei

het is toch wel lekker elke keer een andere hoer neuken