maandag 8 september 2014

Antwoord op: prostitutie is vies werk

Je hoort deze vaak. Mensen die zeggen dat ze het niet zouden kunnen, met al die smerige mannen. Mensen die het vies voorstellen. In kunstexposities van verbiedertjes maken ze stank in de peeskamers, en vuile vegen, en alles grauw. De plaatjes die ze gebruiken zijn niet vrolijker. De klanten worden beschreven als oud, vies, zwetend en stinkend. Het is een makkelijk woordje om overal tussen te stoppen.

Ze hebben het helemaal verkeerd natuurlijk.

Ik kan nou ingaan op de klanten. Dat een vieze vent aan je deur maar héél zeldzaam is, vooral als je op afspraak werkt. Dat je een dronken stinkerd gewoon wegstuurt, en daar weer een week over kan roddelen. Dat klanten zich juist opdoffen voor hun bezoekje. Dat je klanten schoner zijn dan een vent die je uit de kroeg meeneemt. Maar dat is niet het punt waar het om gaat.

Het is stemmingmakerij. Hoererij is niet viezer dan gewoon seks, en wij hoeren zijn bovendien véél meer bezig met schoon en hygiënisch seksen dan de andere mensen. Ja, seks is klef, plakkerig, glibberig, nat, en heeft veel met lichaamsgeurtjes te maken. Maar bij gewone seks accepteren we dat wèl gewoon, en vinden we het niet vies in die context, dus waarom zou ik het niet kunnen accepteren als ik het als werk doe, en het ook niet vies vinden?

Dat seks vies wordt gevonden vind ik een beetje raar. We vinden rijden in de bus ook niet vies, en eerlijk gezegd krijg ik meer vieze dingen daar te ruiken dan op mijn werk. Als je leert omgaan met seks, zodat je ermee op je gemak bent en niet de hele tijd in die angst zit, dan ga je de geur van een schone huid wel waarderen. En douchen en zeep nemen vieze geurtjes zo weg.

Prostitutie is seks op de meest schone manier. Dat moet wel, als je niet op je hygiëne let vindt je klant het ook maar niets, en nog veel belangrijker, je loopt veelmeer risico op SOA. Bovendien heb je niet die geilheid die je wel hebt als je het voor je eigen geilheid doet, dus je ziet alles nuchter. Dan doe je geen dingen die je achteraf opeens anders ziet omdat je er door je geilheid overheenkeek. Prostitutie is seks op zijn schoonst.

Dus als prostitutie vies is, dan is àlle seks vies. En er zijn best veel mensen die dat ook ergens wel vinden. Vooral mensen die niet op hun gemak zijn met seks, er bang voor zijn, en het vooral als iets zien dat nou eenmaal met relaties samengaat. Terwijl seks veel meer is dan alleen iets om je relatie mee op te vullen. Seks heeft een hele belangrijke rol in je leven, of je nou wil of niet. Of je het doet of niet.

Bij seks hoort naakt zijn, hoort huid op huid, zweet, lichaamshaar, geslachtsorganen, met al hun sappen, ookal hou je die wel met een condoom gescheiden, er hoort dierlijk gedrag bij, met dierlijke geluiden, en er hoort bij dat je dingen doet die we niet netjes vinden in gezelschap van andere mensen. Dat zijn allemaal dingen die je vies kan vinden. Maar als je een beetje volwassen bent, zie je wel dat je best verschil kan maken in welke omstandigheden je dat wel of niet vies vindt.

Ik kijk er zelf altijd zo naar: een gebakje ziet er lekker en schoon uit, maar als je een hap neemt en je hebt drie keer gekauwd, is het ook lauwe kleffe brokkelpap geworden. Daar denk je ook heel anders over. Behalve als je het uitspuugt op een schoteltje, dan moet je er weer niet aan denken om het weer op te lepelen. We hebben dus hele rare ideeën over wat vies is en wat niet, want dat verandert om redenen die niet logisch zijn.

De prostitutie is niet vies. Als jij vies bent van prostitutie, maakt dat het werk nog niet vies.

29 opmerkingen:

Anoniem zei

Je kan zo schoon zijn als je wilt, maar je hebt, wanneer je iets ontelbaar maal doet, natuurlijk wel te maken met de wet van Murphy: als er iets mis kán gaan, dan gáát het een keer mis.
Als prostituee probeer je de risico's te verlagen maar ik vraag me af:
Kán een condoom scheuren tijdens seks?
Kan iemand een besmettelijke huidziekte hebben? (hpv/wratten)
Heb je risico's zoals HPV ook afgedekt? Aangezien dat niet zichtbaar is bij mannen, maar wel kanker kan veroorzaken bij vrouwen.
Dus tenzij er géén mogelijkheid is dat er iets mis kán gaan, gáát het een keer mis.

Een vent uit de kroeg is inderdaad viezer, maar een gemiddelde vrouw doet dat niet méér dan 15 maal in haar leven, dus geld murphys wet niet.

Anoniem zei

Hahaha, Zondares, helemaal raak. Mijn ervaringen met een hoer zijn de schoonste, ook al zijn ze lekker vies. Als ik een afspraak maak, zorg ik dat ik lekker fris en geschoren ben. En vind het ook fijn als de hoer dat ook is. Dat de activiteiten vervolgens wat natte, glibberige effecten met zich mee brengt... dat is toch juist waarom het gaat? En wat betreft HPV: ja, natuurlijk kan dat carcinogeen zijn. Maar als je het veilig doet... hoeft dat geen probleem te zijn. En niet iedere HPV leidt tot baarmoederhalskanker. En als het dat wel doet, hebben we nog een goed werkend bevolkingsonderzoek. En vaccinaties tegenwoordig.

Ik blijf nog jaren genieten van deze vieze hobby. Dank Zon.

Anoniem zei

Het gaat niet eens zozeer om ziektes, om zweet, om geurtjes of om andere sappen (ook al is dat inderdaad wel vaak het beeld wat mensen voor ogen hebben). De mensen die zeggen dat hoeren vies zijn of naar de hoeren gaan vies is zijn dezelfde mensen die niet begrijpen wat hoeren precies zijn, maar toch even hun mening duidelijk willen maken. Het maakt dan echt niet uit of je jezelf 5 keer achter elkaar zou douchen, elke dag een soatest zou doen, alles superveilig doet en whatever nog meer... In hun ogen zul je altijd die lauwe kleffe brokkelpap zijn. Onwetendheid en onbegrip leiden tot afschuw en neerbuigen.

Anoniem zei

Ik kan me trouwens best voorstellen dat er een heleboel mensen zijn die lichaamscontact met veel verschillende personen niet als prettig zouden ervaren. Ieder zijn ding, ik kan ook wel talloze beroepen opnoemen die ik niet zou willen doen om wat voor reden dan ook. Maar om een ander dan te beoordelen op zijn of haar keuze?

Anoniem zei

Een tot nadenken stemmende column, want waarom zou men de sex met een prostituee als 'vies' bestempelen, als een veel vruchtbaarder kritiek is om het als 'kil en afstandelijk' te zien? Ik wil niet zeggen dat die wel waar is, want ik weet uit jaren eigen ervaring hoeveel warmte 'mijn' meisjes in hun werk kunnen leggen, maar juist het onderdeel 'vies' in de vergelijking wordt uitvergroot in de maatschappelijke discussie.

Anoniem zei

Ik moet porno ook altijd uitzetten als ik net ben gekomen, ik kan het dan ook niet meer zien. Als je niet geil bent is seks echt smerig!

Anoniem zei

@8 september 2014 09:24

Vind ik leuk

Anoniem zei

Goede analyse. Helemaal mee eens.

DJ zei

Sommige mensen hebben een aangeboren afkeer van buitenrelationele seks, mensen zijn niet voor niets een sociaal monogame diersoort. Sociaal monogaam, want stiekem gebeurt er wel het één en ander! Dus netzogoed als je schone betaalde seks hebt, zou je best hygiënisch een broodje pindakaas kunnen eten tijdens het poepen, maar dat gaat niet gebeuren. Veel mensen zullen sekswerk altijd als vies blijven zien.

Anoniem zei

Het duurde niet lang voor iemand met een Stasi-idee op de proppen kwam. Jezus, wat een zieke geesten.

Anoniem zei

Ja heerlijk hè, om eerlijk te zeggen vond ik t zelf ook wat discutabel. Maar ik heb ook een enorme hekel aan condooms (-:

Anoniem zei

Zelfde anoniem. Ik geef vaak m'n telefoonnummer aan Hoeren óók met het idee dat ze me misschien sms'n als er een soa probleem is. Sommige ken ik o goed dat ik wel verwacht dat ze n seintje geven. Dus ik doe wel wat aan zelf preventie.

Anoniem zei

Voor de bestrijding van dwanghoeren probeert comensa en de hele machine daaromheen toch ook internationale dataverzamelingen aan te leggen gebaseerd op art 273f lid 1 gevallen.

Data is power.

Die klantenkaarten is toch ook stasi! En dat vinden we wel goed omdat we er na 5 jaar sparen een gratis koffiezetter voor krijgen met veel te dure cups a 0,40 ct. stuk?

Irrationeel zijn we!

Anoniem zei

Het interesseert me niet als n systeem weet met wie ik neuk. Wat maakt dat nou uit?

Ach misschien gaat t ook wel te ver. Het was maar een brainstormfantasietje.

Anoniem zei

Drogreden STROPOP!

Sasja zei

Hoi Zon, weet je dat ik weken hier bewust weken niet gelezen heb. Weet je dat ik ik weer opgespoord heb,, omdat ik je verhalen miste? Nu ik je weer lees en ik echt van plan was niet meer te verlangen naar seks... begint het al lezend weer. Ik krijg altijd de neiging het voor jou op te nemen.. voor jou en de jouwe. Bij het woord hoer krijgt iedereen een vies gevoel. .. komt toch uit oevoeding en uit vroegere tijden. Hoeren waren vies omdat ze met Jan en Alleman het bed in zouden duiken. Mannen die zo uit de kroeg komen.. oude vieze onverzorgde mannetjes. Zo brengt men het toch altijd? Maar door jou blog en alle reacties lees ik de mooiste en schoonste verhalen en mannen. Ik hou er van. Vroeger als kind al wilde ik later hoer worden. Maar dat was een fantasie die ik nooit heb uitgesproken. Het leek me het einde om bemind te worden door mannen. Maar ik kwam uit een zeer zwaar christelijk mileu. En in de bijbel wordt altijd zeer gewaarschuwd voor hoereij. Mijn droom ging dus voorbij. Ik trouwde en kreeg kinderen..en werd oma. Manlief en ik zijn 35 jaar getrouwd. De kinders zijn bijna allemaal de deur uit en ik voel mijn jeugd weer kriebelen. t Kan niet.. t hoort niet en t is zondig. Maar ohhhh wat verlang ik soms naar jou leven. Gek he? Ik denk dat ik het te geromantiseerd zie maar goed.. als ik je lees dan wordt ik toch warm van je verhalen. Mannen die vreemd gaan worden in onze kringen verguisd.. en ik ben de enige die het altijd voor ze opneemt. Waarom?? Omdat ik mannen geweldig vind. Vrouwen die hun man niet meer moeten omdat ze naar de hoeren gaan stiekum of een wip maken met een collega vind ik zo erg. Want waarom niet een gebakje eten ergens als je dat thuis niet krijgt? In de leeftijd dat vrouwen in de overgang gaan of voor bij zijn , hoor je de mannen zuchten.. want hun vrouw heeft geen zin meer in seks, terwijl het voor een man een zeer belangrijke energie is om zich goed te voelen. In deze leeftijd zitten dus ook mijn vriendinnen../.. en ze hebben geen zin meer om te vrijen. Maar hun mannen mogen volstrekt geen ander aan zien om te begeren.... snap jij het? Ik niet. Ik hou van mannen.. juist zulke . Ik hou van vrijen... en ondeugend zijn. Doe ik dus ook weleens . Maar voor mij is het spelen met vuur.. en niet met vies. ( sorry dat het ontopic was maar ik wilde het zo graag kwijt. Zou zo graag aan mannen laten weten dat er vrouwen zijn die ze begrijpen.. E zo eentje ben jij Zon!! )

Anoniem zei

Over: 3onderzoekt

Over: twit

@KanStaandPijpen: Zondares had weer eens gelijk, de klant die @annemarzw in 3onderzoekt spreekt blijkt een acteur te zijn. Dat soort ransapen zijn geen klant.

Over: klant is acteur
Over: hoer is echt

Dus ...... de klant = acteur blurren ze wel. Én de studentenprostituee niet!!

Over: christenen:

christenen en Hoeren het blijft een nog wat ongelukkige disrespectvolle combi.

Over: conclusie

Verder wel een geinig programma hoor. Het is een begin.

De presentatrice gaat dus niet neuken in de volgende uitzending. We worden weer blij gemaakt met een dood kippetje. Alles voor de kijkcijfers!

Anoniem zei

Het begrip 'Hoererij' in de bijbel slaat met name op het aanbidden van een andere god. En niet zozeer op naar de Hoeren gaan.

QUOTE
"Jeruzalem werd in deze zin een „hoer” en ging in feite zo ver dat het datgene deed wat ..."
EINDE QUOTE

Het zijn er gewoon wat in 2 eeuwen vertalingen ingeslopen interpretatie foutjes. Dat gristenen geen Hoeren zouden mogen bezoeken.

Anoniem zei

Heel veel Hoeren zijn ook gristelijk.

katholieke Hoeren zijn er ook heel veel. Maar dat zal helemaal niemand verbazen. Gezien hun innige band met seks.

Anoniem zei

Oja ik ken ook een Hoer met een hoofddoekje. Én 2 hindoe-Hoeren.

Maar de kama-sutra komt uit het hindi geloof. Hindus hebben geen enkel probleem met Hoeren. Niet met bezoeken en niet met 'zijn'.

Anoniem zei

Als alle oorlogen zijn afgelopen in de Arabische wereld komen alle islam Moeders hier naar toe. Man dood, economie kapot, veel kinderen, vliegtuigen zijn weer sneller geworden, kinderen hebben honger, moeders hebben geld nodig. Hoer zijn is een manier om zonder de taal te kennen en zonder opleiding snel aan genoeg geld te komen.

Wij hoerenlopers moeten de problemen in de wereld weer oplossen.

MKZ zei

Knuffel voor jou, Sasja. En ik hoop dat je ergens wel nog je ei kwijt kan-ik geloof vast en zeker dat er voor zo'n ggepassioneerde blije vrouw als jij echt wel klanten of spelemaatjes zijn! Ook al ben je oma. Er is wel markt voor een lekkere gilf ;) En zo te horen zou het je goed doen.... Ik hoop echt dat dat je zou lukken!! Ik zou het mijn oma in ieder geval van harte gunnen, als ze zou willen. Mijn ma is helemaal losgeslagen recent, na een scheiding, en wipt zich een ongeluk. En het doet haar zo goed! Zou je man het accepteren?

Anoniem zei

Over Twitter Twit

@HurtDream:
@EmaPisence @KanStaandPijpen @renatevdzee Als jij in de prostitutie bent geweest, is er een grote kans dat je aids hebt. Zoek hulp!

@HurtDream beschuldigt 3 Hoeren van het mogelijk hebben van aids door vies prostitutie-werk

Als je @hurtdream retweet snap je echt niets van prostitutie! Óf ben je op zoek naar donaties! (Zoals Frits Rouwvoet).

Sasja zei

@MKZ, Lief van je, en nee ik moet zoiets als echt voor mezelf doen en houden. En dat gaat ook goed. Ik heb geen klanten, maar heel afentoe lees ik advertenties bij sexjobs.. en dar zit er weleens eentje tussen waar ik dan wel mee wil. Vaak klikt het ook niet op mail en dan is het al over voor ik verder ga. Schrijfstijl zegt me vaak al genoeg wat voor iemand het is. Maar zou ik er geld voor krijgen.... dan lokt het me natuurlijk nog meer. Maar dan ga ik weer over een grens die veel te gevaarlijk is voor mij. Ik wil onder geen beding mijn huwelijk kwijt. EEt ik van twee walletjes dan? Ja. En toch heb ik voor mezelf nooit een schuldgevoel. Ik geniet juist.. net als een gebakje bij de bakker. Soms ff nodig en ik krijg er energie van. Het komt mijn huwelijk ten goede. Raar klinkt dat he? Wat me dan ook weer opvalt is dat op facebook bv er tal van mannen zijn die willen.. die flirten.. enz. Waarom zetten mannen advertenties en zetten er dan bij dat het hun niet uit maakt hoe een vrouw er uit zien..hoe oud enz? Waarom willen jongere gasten van 30 jaar een vrouw van in de 50? Dit zijn dingen die ik niet snap. En nu zit ik hier totaal ontopic te vertellen en te vragen.. dus sorry Zondares. Dit is jou blog. Toch ben ik blij hier even anoniem te kunnen praten en lezen. Dank je wel daarvoor.

Erik zei

@ Sasja
Die jonge gasten willen gewoon ongecompliceerde, lekkere seks. Geen relatie. Ze weten dat het beter is met een vrouw die het lekker vind dan met een vrouw die in bed ligt als een zak aardappelen (die hebben ze waarschijnlijk thuis al). Dus vandaar dat ze graag zoeken met een advertentie, geen gedoe met relaties maar gewoon seks. Net zoals bij de hoeren, alleen beter want een hoer doet het voor een geld en deze vrouwen omdat ze het lekker vinden. Ze hoeven niet met hun verovering op te scheppen, want niemand weet ervan. Dus hoeft ze niet mooi te zijn. Leeftijd en uiterlijk doen er dan niet meer toe, kan zelfs spannend zijn.

Sasja zei

@ Dank Erik voor je reactie.
Ik heb er op gewacht. Vanmiddag weer eens zitten kijken... maar van de 100 mannen vind ik maar een enkeling met wie ik zou willen. Dus voor mij is t wel belangrijk ook al zou ik het maar voor ene wip doen. k Ben dus niet in de wieg gekegd als hoertje. hoe fijn het me ook lijkt. Ik blijf zoeken.. voor de ontspannende spanning. k schrijf me aleen nergens in dus moeizamer. Daarom heb ik des te meer respect voor Zon dares en als die anderen. Want zondig is het.. he ik gister nog in de kerk gehoord. Toch kom ik er niet los vsn. En ik hou twee levens gescheiden zo. Het kan niet anders. Ik volg nu Zondares.. en het mooie verhaal van de 86jarige . Dus weet dat ik mee lees. Jammer dat ik niemand hier ken..

Anoniem zei

Ter nuance: Niet elke getrouwde man die naar sekswerkers gaat heeft thuis een zak aardappelen in bed. Mannen gaan ook naar de dames omdat ze soms chinees willen ipv hutspot. Ofwel: niet elke man heeft een 'excuus' nodig om naar de dames te gaan net als niet elke dame een 'excuus' nodig heeft om sekswerker te worden.

Anoniem zei

Gatverdamme wat een randdebielen zijn jullie
Juist door prostitutie wat echter alleen maar verkrachting is
Worden vrouwen niet serieus genomen in alles wat ze doen. Jullie sexualiseren de vrouw. En het is het tegendeel
Juist door jullie gore hoeren gezeik en voornamelijk ventjes zijn de hoeren, zijn er meer verkrachtingen bij hen die jullie verafschuwen
Walgelijk
En een beetje huwelijken kapot maken
Wat een vrouwenhaat ongelofelijk
Elke vent die naar de hoeren gaat is een grotere hoer dan de hoer zelve en verdient het niet te leven aangezien diegene het normale leven van een tiener afpakt en nooit meer terugkrijgt
Als alle hoeren ventjes waren werden ze ook niet meer serieus genomem
Wat een debielen zijn jullie
Geen vrouw te benoemen

Slecht een gebrainwashte slaaf ben jij en je doet andere vrouwen pijn. Alsmede verlaag je de ventjes hiermee ook
Wat een gore honden zijn jullie

En nee er horen geen diergeluiden bij
Of moet je een bandje met walrussen erbij horen debielerie van verstand min 100 miljoen. Daarbij lijdt jullie gedoe tot extreme agressie en criminaliteit

Wat een mongolen zijn jullie
Houd het lekker bij jezelf dombo's

Patrycja siama zei

Ik draai antaal jaren mee in het vaak ik ben niet anders gewend het is nooit goed mensen zijn zo misgunners en vooral jaloers bitchs zijn dat.die dit soort verhalen verspreiden in mijn geval wel.in de begin had ik veel mooiete mee.de slechte naam had ik al in mijn bags van poolse hoer dit poolse hoet dat en dat ik met arabieren kurden en irakeese neukt.je worst dagelijks mee geconfonteert opgegeven moment je raak aan gewend. Ze mogen van alles zeggen en vinden over mij van poolse vieze hoer.dat interesseert me niet.I love my job and my life to.en ik wordt dagelijks keihard geneukt 🇵🇱🇵🇱🇵🇱