maandag 2 juni 2014

Antwoord op: Hoeren genieten er niet van

Meestal zijn mensen die dit argument gebruiken slim genoeg om het niet in een gesprek tegen ons hoeren zelf te gebruiken. Maar ik ben hem weleens tegengekomen. Toch is dit een argument wat het meest wordt gebruikt als we worden verdedigd door een man, en is het vaak een persoonlijk getinte opmerking. Hij werkt erg goed, want die mannen worden snel, terecht of niet, beschaamd en voelen zich betrapt.

Hij komt in meerdere vormen. De meest voorkomende is dat we het werk maar vies vinden, en het alleen voor het geld doen, of het wordt gebruikt om een klant te vertellen dat hij geen kijk heeft op de hoererij als hij denkt dat wij het leuk vinden, of ook genieten. Juist als hij zijn ervaring met ons kan gebruiken, om aan te geven dat wij helemaal niet walgend ons werk doen, kunnen ze hem op deze manier met een steek onder water aanpakken.

Minder vaak heb je ook dat mensen vertellen dat niemand dit werk leuk kàn vinden, soms met de redenen erbij: met zoveel mannen doe je het vastweleens met een vent die je niet aanstaat. Je komt echtweleens in een beurt terecht die niet fijn is, en seks als je het niet leuk vindt is verkrachting, dus je voelt je verkracht, en dus ben je een slachtoffer, of in ieder geval iemand die kapotgemaakt is door haar werk.

De extreemste vorm is dat ze beweren dat je dit werk alleen maar kàn doen als je "dissocieert," dus jezelf mentaal losmaakt van je lichaam of van wat er gebeurt. Dat hoor je de professionele slachtoffertjes bijvoorbeeld vaak zeggen, en dan weten we ookal meteen dat je erop kan vertrouwen dat dàt al in elk geval niet waar is. Dissociatie is een iets wat in extreme misbruiksituaties voorkomt, en die verbinding maken ze graag.

De zachtste vorm is dat ze zeggen dat je echt niet moet geloven in verhalen van hoeren dat ze het zo leuk vinden, en dan halen ze weer aan dat we niet geloofd moeten worden, en steunen ze erop dat mensen weten dat we "natuurlijk" niet toegeven dat het mis met ons is. En daar heb ik dus al eerder een antwoord op getikt.

Je komt ook regelmatig de vorm tegen dat ze iemand die zegt dat het goed werk kan zijn, verwijten dat hij denkt dat hoeren bij elke klant gillend klaarkomen. De vorm, dat ze de verdediger van prostitutie in het hoekje met een extreme positie zetten, is de manier waarop ze de stelling van vandaag het vaakst gebruiken. Het is weer een "valse tweedeling."

Het antwoord van vandaag is weer simpel, namelijk dat ik het er helemaal niet mee eens ben.

Je hebt heel veel broodsnollen die het maar een beetje doen omdat ze er meer mee verdienen dan met ander werk. Die doen maar wat, ze vinden het snel genoeg hoeveel werk ze ervan maken, en ze hebben geen liefde voor het vak. Ik heb weleens over zoiemand geschreven, en ik heb zoiemand aan het woord gelaten. Maar zelfs die vrouwen dissociëren niet, ze blijven er gewoon bij, ookal hebben ze er geen liefde voor.

Je hebt ze wel die zeggen dat ze zich afscheiden, en al dat gezeik. Dat is vooral om sjiek te zijn, want als je na gaat vragen prik je er zó doorheen. Het is iets wat van je wordt verwacht, en iets wat jou vrijpleit. Daarom is het zo populair. Maar sommige meiden halen ook dissociëren doorelkaar met boven de wip blijven staan, en de boel in de gaten houden. Dat zijn twee heel verschillende dingen. De ene is een psychische instorting, de andere is acteren.

Ik ben ook niet op elke klant botergeil. Van de gemiddelde klant smelt ik niet mijn slip uit. Wat ik doe is werken met seks. Maar seks is nog steeds seks. En ookal krijg ik meer dan genoeg slechte en matige seks, werken met seks is leuk. En seks is een kick, ookal is hij nog zo slecht. Als je houdt van het wèrk, zoals ik en àlle goeie hoeren, dan hoef je ook niet elke wip geil te vinden, en is het nog prettig werken.

Je hebt hoeren die er wel elke keer geil bovenopspringen, zoals Lux. Die is een beetje gek. Die kickt op het idee van prostitutie. En je hebt ze ook wel met andere redenen, en die zijn konden dan ook meestal niet wachten voor ze mochten beginnen. En zo zijn er andersom ookwel vrouwen die het doen ondanks de tegenzin. Die vind ik ook een beetje gek, want dan word je nooit goed, en de tevredenheid die ik van mijn werk haal kennen zij dus ook niet.

Er zitten veel dingen aan een wip waar je tevredenheid uit kan halen. Ten eerste natuurlijk dat je je boterham verdient. Dat is in elke baan een motivatie, dus waarom zou dat bij ons niet zo zijn? Een loodgieter raagt niet de plee van zijn klant door omdat hij het zo leuk vindt om in poepwater te prutsen, maar hij gaat wel met een tevreden gezicht naar zijn busje terug. Hij heeft weer zijn boterham verdiend. En dat is iets om trots op te zijn. Daar haal je tevredenheid uit.

Natuurlijk is het ook heel fijn om een klant blij te maken. Dat is óók iets wat je van andere soorten werk wel kan herkennen. Een tevreden klant is een goeie motivatie, en in de prostitutie komen ze letterlijk klaar op je werk. Dat is toch wel een lekkere bevestiging. Werk waar je trots op kan zijn, omdat het echt iets voor je klanten dóét, is iets wat heel veel voor je kan betekenen.

Je wordt gewaardeerd. Mensen onderschatten heel erg hoeveel waardering je in dit werk kan krijgen. Je bent voor de meeste klanten meer dan zomaar iemand waar hij seks mee heeft, en stukken meer dan zomaar iemand die een dienst voor hem verleent. Je bent bijzonder voor je klanten. Dat is een eigen stukje waard, trouwens. Voor iets wat zoveel verschil maakt, vind ik dat ik er te weinig over schrijf.

Seks is ook léúk om mee te werken. Netzoals een masseur het fijn vindt om zijn patiënt los te maken, vind ik het leuk om mijn klant los te laten komen. Je bent als vakvrouw bezig met het bewerken van je klant. Jij bent degene die de beurt máákt, en jij bent degene die het meeste verschil maakt of het lukt of niet. Je hebt de kwaliteit voor een heel groot stuk in je handen. Een goeie wip is een kunstwerk. En je kan jezelf er netzoveel inleggen als elke soort kunst. Met passie, met vakvrouwschap, met emotie, en met liefde.

En je leert van het werk, als je ervoor openstaat. Je leert bijvoorbeeld om op een andere manier met seks om te gaan, en je lijf gaat daar ook in mee. Het wordt een andere soort seks voor je, maar het wordt wel een soort seks waar je flexibel mee om kan gaan, en waar je ook heel veel uit kan halen. Gestopte meiden vertellen me regelmatig dat dàt is waar ze het meeste naar terugwillen.

Hoe je het ook bekijkt, aan het eind zijn we wel bezig om de heetste beurt te maken die erinzit. En dat laat je niet koud. Je kan proberen om het van je af te houden, maar als puntje bij paaltje komt, ben je aan het neuken. En dat is seks, en dat doet wat met je, en dat is goed. Ook als je niet geil bent. Je komt toch altijd wel een beetje mee. Je loopt altijd wiegend weg. Zelfs bij de slechtste beurten. Zelfs als je de man niet mocht. Je hebt in ieder geval geneukt.

We zijn niet de meisjes uit naïeve fantasietjes, die echt totaal geil zijn op de eerste de beste klant. De nymfomanes tussen de meiden houden dat zelfs niet vol. Maar de goeie meiden genieten echt van hun werk, op seksueel gebied, op vakvrouwschap, en gewoon omdat het hun wèrk is waar ze iets van zichzèlf in leggen. Het is werk, en werk heeft zijn goeie en slechte kanten. En dit is goed werk. En het blijft seks. En seks is goed, je hoeft er niet voor te vluchten, want je hoeft er niet bang voor te zijn.

60 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg mooi verwoordt allemaal, feit blijft dat hoer zijn geen eervol beroep is, iets waar je trots op kan zijn. Het is mensonterend, vernederend. En gewaardeerd worden? Dacht het niet. Iemand die jou echt waardeert, respecteert als volwaardig mens zou überhaupt niet zijn seksuele lusten op jou botvieren en je ervoor betalen. Dit is absoluut geen haatreactie. Je komt over als een slimme dame en ik vind het echt heel erg jammer dat jij dit pad hebt gekozen, je bent zoveel meer waard dan dit. Heel jammer.

Anoniem zei

@2 juni 2014 08:00

Het is anders .... JÍJ vind hoer zijn geen eervol beroep. Ik vind hoer zijn wel een eervol beroep.

Waarom zou het mens-ont-erend zijn. Het probleem is meer dat de maatschappij een groot probleem heeft om met seks om te gaan. Internet staat hypervol met seks. Filmpjes die ik kan verzinnen meer ook filmpjes die ik niet kan verzinnen. Toch praat de maatschappij er nauwelijks op een normale liberale manier over.

De hoer is niet het probleem. De maatschappij heeft een groot probleem met seks. Én wij, de maatschappij, kan heel veel van de Hoer leren over seks én hoe veel beter met seks om te gaan!

Ik betaal geregeld voor sex én zie een hoer absoluut als respectvol én waardeer haar ten gevuldste.

Wel moet ik bekennen dat 'respect' en 'goede seks' elkaar een beetje in de weg staan. Maar dat is een maatschappelijk probleem, waar ik ook onderdeel van uit maak. Ik bemerk wel dat hoe aardiger ik mijn hoer ga vinden, hoe moeilijker het voor mij is om fijne seks te hebben. Een keer zei een hoer ook tegen mij, "ai you maybe like me to much (-: " Dan komt opeens die christelijke schaamte (die helaas ook nog een beetje in mij zit) om de hoek kijken. Je moet als het ware 'even dierlijk durven zijn' om echt goede seks te hebben (om het zo maar even te omschrijven).

Seksuele ontwikkeling en Vrij zijn in je seks heeft te maken met dat dier in je, die aap, even beheerst én zonder de grenzen van de hoer of jezelf te overschrijden, even los te laten. Dat vergt moed! Zoek je toch iets anders qua seks, dan heb je 2 opties. Samen met de hoer langzamerhand de grenzen verleggen (vrijwillig!!). Óf een andere hoer zoeken én een nieuwe start maken.

Ik heb weleens meelij met die kantoorpikkies dag in dag (file) uit naar hun werk, koffertje mee, (file) saai seksvrouwtje thuis, elke dag hetzelfde. ......... treurig ........100 jaar lang .......... )-: Zeg nu eerlijk .... Is dat zo een mooi leven .....

Vrije blije hoeren hebben niet zo'n slechte job als jij denkt.

Het verhaal van Zondares komt volledig overeen met mijn denkbeeld hierover. Hoeren komen volgens mij meestal niet klaar, ondanks het soms opvallende 'gesteun', 'geschreeuw' en 'gekrijs'. Soms heel soms heb ik weleens het idee ...... Huh .... kom je nu echt klaar. Ik ga dan meer af op lastig zelf controleerbare fysieke reacties, zoals 'langdurig heel nat zijn in haar kut' zonder gel bij te mengen (-: of 'opeens heel stil vuurrood worden van gezicht tot onder haar tietjes.' En een beetje mysterieus glimlachen ...... Of na na het pijpen zonder condoom 'vergeten(?)' een condoom om te doen ..... (alhoewel dat laatste ook een marketingstunt zou kunnen zijn).

HUH denk ik dan ........ echter deze 3 voorbeelden zijn uitzonderlijk (en zijn uit privacy-overwegingen voor iedereen van lang geleden).

Het is ook zeker niet mijn hoofddoel een hoer klaar te krijgen! Jaaah daaaaag .........waarschijnlijk ben ik dan ook niet zo een kei in seks.

Anoniem zei

Én zou ik m'n dochter aan kunnen raden Hoer te worden?

vier jaar geleden niet, nu wel denk ik ....

Lieverd, je bent nu 20, je ziet er leuk uit, je vind leren niet leuk. Een goede hoer zou van zeg leeftijd 21 tot/met 25 RUIM EUR 5 miljoen binnen kunnen halen. (Als je dat nu goed belegt. Goed beleggen betekent gewoon willekeurig en gespreid aandelen kopen, want de meeste risico bedrijven zijn al failliet en ze kunnen nu alleen nog maar omhoog op lange termijn.)

Resultaat: op je 25ste, volledig financieel onafhankelijk van klootzakken van mannen. Op je 25ste ben je geld- en gevoels-streetwise ten top. Seksueel vrij! En ontzettend rijk.

Tijd voor een aardige toyboy, ferari, huis met zwembad, en kinderen en wat vrijwilligerswerk om de tijd te doden.

Geen slecht toekomstperspectief, toch?

Maar ja ..... Ga dat je dochter én je vrouw maar eens uitleggen!

Anoniem zei

Hoer is een buitengewoon eervol beroep!

De dames die ik bezoek hebben meestal een reserve wat betreft orgasme, het gebeurt wel af en toe, maar ik hoor vaak dat ze dan moeite hebben de hele shift door te komen. Dus het is een cadeautje.

Ik heb er zelf ook jaren over gedaan om de 20 minuten binnen het raam zo optimaal en prettig mogelijk voor beiden te laten zijn. Daarom ben ik een typische vaste klant van ca. 4- 10 dames, met hele sterke voorkeuren: je kunt lezen en schrijven met elkaar.

Mijn grootste probleem bij het wandelen is dat ik absoluut niet voorbij kan lopen aan een dame waar ik het ooit leuk mee heb gehad: Ik zou me echt kapot schamen! Maar als ik daaraan toegeef is de sex meestal zeer matig, en daar heeft zij niets aan qua mijn klandizie, want dan kom ik zo een jaar niet meer.

Ikzelf ga niet voor sex, maar voor de persoon Anna, Becky, Rosie, Marianne, Sonia etc. En ja de sex is uitstekend!

Rootman

sweetmizzy zei

Even een nuance in dit stuk: Zondares kan genieten van dit werk. Niet iedere hoer geniet van haar werk. Er is hier natuurlijk weer het grote verschil tussen vrijwillig aan t werk gesteld te zijn of gedwongen aan t werk gezet zijn... Natuurlijk kan Zondares zich niet indenken dat er echt meiden zijn die gedwongen zijn.. (ik praat niet alleen voor mezelf als ik over gedwongen prostitutie praat overigens) en weet uit ervaring dat er dus wel degelijk meiden zijn die hun lijf moeten loskoppelen van hun mind (of in een andere rol stappen die van hun hoeren personage) om het werk te kunnen volhouden, zeker onder dwang. Natuurlijk generaliseert Zondares de boel weer graag, want het moet vooral zo lijken alsof slachtoffertjes onzin praten en Zon degene is die het licht ziet.. Praat voor jezelf Zondares... Dat jij geniet van het werk is heel mooi. Zowel voor jou als voor je klandizie. Maar er zijn net zo goed meiden die NIET kunnen genieten van de zwetende naar koffieruikende klant boven op zich. Maar blijkbaar is dat voor een vrijwillige hoer niet te begrijpen... (wat ik dan weer een deuk in je iq vind zondares want je lijkt me slimmer dan dat!)

Schrijf voor jezelf. En over jezelf. Maar bepaal niet voor een ander of ze net zo lekker geniet als jij.. Want dat kun jij niet bepalen voor iemand!

Anoniem zei

@sweetmizzy

Is het geen idee dat je een kvk bedrijfje opricht waar gedwongen prostituees (of prostituees die zich gedwongen voelen) zich kunnen melden. Waar je in vertrouwen én anoniem met hun praat.

Jij kent de branche, ze kennen jou waarschijnlijk ....

Jij praat voor jou straatje
(Gedwongen hoeren bestaan, vergeet dat niet én help ze)

Zon praat voor haar straatje
(Vrije vestiging van hoeren, hoer zijn kan een heerlijk beroep zijn, we hebben maatschappelijke relevantie)

Escort19 die jou altijd aanvalt praat voor haar straatje
(Alle aandacht gaat naar de (wannebe) slachtoffertjes die daar nog geld voor krijgen van de staat ook, en de gestigmatiseerde hardwerkende hoeren staan in de kou)

Laten we Felicia Anna niet vergeten met haar óók fantastische blog en lef!

Én zo kan je er vast nog meer benoemen ......

Iedereen heeft zijn eigen belangen. We leven gelukkig in een vrij land. Iedereen kan zijn ding doen.

Als jullie meer samen werken op de overeenkomsten en de verschillen benoemen én afbakenen kom je verder ...... Eendracht maakt macht?


Anoniem zei

Één van de overeenkomsten zou bijvoorbeeld kunnen zijn.

Vaststellen hoe klein de dwangcijfers zijn.

Dwang in beeld betekent ook hulp dichterbij voor de dwang. Aantonen dat de dwang klein is (en we houden het klein, Doel=0), betekent betekent meer aandacht naar de 'normale' hoer. En betekent ook, meer aandacht naar het normale beroep 'hoer' én betekent ook dat 'vrije vestiging' van hoeren een stapje dichterbij komt ...........

Jullie hebben geld! Bundel krachten. Huur onafhankelijke slimme expertise in ....

Hoeren die hoeren bevragen, werkt beter, dan een 'in je nek hijgende overheid' .........Anoniem zei

Mischien is escortje happy hooker19 gewoon een beetje jaloers op je. Zij zoekt, lees ik uit haar twits, meer toekomstperspectief en jij hebt een ton, een kind en je (kleding)naaiwerk.

Ik ben het met escortjehappyetc eens dat er meer opkeidingsmogelijkheden moeten komen binnen de bizz (certificaat 'pijp een gehandicapte') maar ook buiten de bizz (ik ben hoer, maar ik wil straaljagerpiloot worden, hoe pak ik dat realistisch aan).

Anoniem zei

Het stigma is óók een vorm van dwang want het werpt behoorlijk hoge barrières op voor de overstap naar een ander beroep.

Financieel: niet neuken betekent een énorme klap in inkomsten. Veel groter als bij een overstap van baan naar baan in de reguliere maatschappij. Dus dat betekent 'geld bufferen voor de overstap naar iets anders'. Hulp vanuit de maatschappij is praktisch nihil.

Parttime neuken en studeren betekent een geheim privé leven. En altijd maar lastige vragen ontwijken.
Niet iedereen kan dat 'handelen'. Zeker niet als 'je hart op je tong' ligt, zoals bij escortjehappyetc

Puttana zei

Hee Zondares, hoeveel verschillende mensen typen al deze reacties?

Serena zei

@Puttana en Zondares
Een gedachte blijkbaar. Taalgebruik spreekt boekdelen. Dit kan toch maar 1 iemand zijn

Anoniem zei

12 reacties, incl. deze reactie, getyped door 6 personen. Is dat verboden?

Of als je anders telt ....

6 anoniem waar van 5 door 1 persoon. (Die overigens niet in 1 comment passen, dus dat waren er minimaal 2 geworden om technische reden).

Tevreden?

Waarom hebben jullie hoeren zo een hekel aan sweet mizzy.

Leg mij dat nou eens uit! Verziekt zij jullie droombeeld van de vrije blije onafhankelijke rebelse feesthoer?


Persoonlijk aanvallen mag, inhoudelijk aanvallen vind ik fijner.

Anoniem zei

Als zij inderdaad borderline trekken heeft of zou hebben gehad, zoals escortjehappyenz in twits suggereert, dan verklaart dit ook waarom zij jullie zo irriteert. Verdiep je maar s in borderline.

Waar is dat nou voor nodig?

Ik zal 1 maand niet meer reageren. Dus tot 6 juli.

Joep doei de mazzel.

Nb van Puttana zijn als enige hoer 2! ingezonden stukken geplaatst, waarvan de eerste twijfelachtig ok.

Wij zijn allemaal mensen Puttana. Soms gunnen we iemand wat. Ik gun sweet mizzy een leven zoals zij dat wenst in te richten, ondanks dat ik haar verder niet ken. Maar zij heeft daar recht op. Iedereen heeft z'n zwaktes ........

Henri Bik zei

Een prima stukje van Zondares, sex is leuk en ervoor betaald worden is nog leuker Als je slim bent geniet je daarvan.

Overigens zijn er ook DVP's die genieten van het element mannen verwennen.

Happy Hookers zijn goede Verwendames met een positieve werking: Vakvrouwen.! Chapeau.!


Anoniem zei

Aan Anoniem2 juni 2014 09:23

Ik weet niet op welke plek jij denkt dat hoeren in 5 jaar 5 miljoen kunnen verdienen... Laat het me weten dan ga ik daar ook werken.

Anoniem zei

Een Escort@HappyHooker19 twit vrij recent:

'Wie zegt dat ik dat niet heb liggen'
(Ze heeft het hier over een ton netto van mizzy)

Ook twit Een Escort@HappyHooker vrij recent:

"Waarom zou ik jaloers zijn op iemand met een ton, met een beetje werk heb ik dat zo voor elkaar."

Nu is de vraag: hoeveel keer "zo voor elkaar" of hoeveel keer "een beetje werk" gaat er in 5 jaar?

Én dan klagen de dames dat ze fiscale controles thuis krijgen én dat ze zelfs kijken of de leidingen van het bad nog warm zijn?

Ik vind het niet zo gek.

Als je in twitter min of minder suggereert dat er een ton in je huis zou kunnen liggen.

Wie is er nou een domme muts .......

HappyHooker19

Of

SweetMizzy

Én wie is er nou verstandiger bezig

HappyHooker19

Of

SweetMizzy

Denk je nou echt dat de belastingdienst de twitterberichten van hoeren niet leest, als ze de temperatuur van je badkamerleidingen voelen?

Electronisch betalen betekent niet alleen minder gedwongen hoeren, maar betekent waarschijnlijk ook dat de fiscale controles prettiger zouden kunnen worden. Of vergis ik me nu sterk?

Anoniem zei

Nou echt de laatste dan ......
(Ik ben net een hoer, altijd liegen, haha)

Het grappige met hoeren vergeleken met regulier werkende mensen is, is dát:

Hoeren het grote geld maken als ze jong zijn en ernstig minder als ze oud zijn in dezelfde functie.

Regulieren verdienen minder als ze jong zijn en ernstig meer als ze oud zijn in dezelfde functie.

De krisis heeft hier bij de regulieren wel op gecorrigeerd, echter bij de hoeren is dit niet gebeurd én dat zal ook niet gebeuren. Je zou wel met de belasting kunnen spelen en de onge hoeren zwaarder belasten en de ouwe hoeren minder. Die hogere belastinginkomsten bij jonge hoeren zou je dan kunnen aanwenden voor bijvoorbeeld echt goede uitstapprogramma's (met bv escorthappyhooker35 als projectleider). De ouwehoeren die op één of andere manier niet tot een goede uitstap komen behoed je dan toch (een beetje) voor een heel slecht inkomen.

SweetMizzy zou dan de instap kunnen bewaken op hoeren die het werk, om wat voor reden dan ook, (tijdelijk) niet of niet zo goed aankunnen (de evilpooiergevoeligen, zeg maar).

Wat vinden jullie daar van? #DTV

Nu echt doei hoor tot 1 aug 2014!


Én Utrecht? ...... stel voor dat die hoeren daar die villa's kopen met hypotheek van een bank .....

Kamer-Villa-combi ...... ?


Serena zei

@Sweet_mizzy
Lieverd, kom eens achter je computer vandaan. Het leven roept je.

En mij ook dus verwacht maar geen reactie op deze kolder

Anoniem zei

@serena, mizzy & happy19

... tenzij ik jullie toevallig voor een 3/4-ootje heb geboekt.

Bewaar me de hemel, pfffff (-:


@mark'

Ik zag op twitter een discussie tussen Chinese en jou (in Engels) gelukkig.

Zij zat te zwetsen over 'sacred love'.
Om haar vriendelijk uit te schakelen. Ik googelde een beetje op sacred sex. Ze bedoelt een beetje goddelijk/spiritueel/tantrisch-achtige sex.

Dat staat er om bekend dat je dat zelfs single kan doen. Of met een willekeurige partner die daar zin in heeft.

Dus 'huwelijkse sex' als uniciteit verbinden met 'sacred sex' is (óók?) kolder.

Er zijn zat huwelijks partners die ook giga agressieve vrijwillige happy sex hebben met elkaar.

Een bepaalde soort sex met een bepaalde samenlevingsvorm of een bepaald geboekt samenzijn verbinden kan wel maar is meer een 'jezelf (en je partner) beperken dan een verbreding van je perspectief.

Het gearrangeerde huwelijk, start ook alleen met sex, waarbij het het idee is dat de liefde gaat groeien (the arranged marriage song) omdat je daar samen je best voor doet.

Om haar te vragen 'wat is dan precies sacred sex' en dan een interessante discussie te starten over kut en lul (daar wordt ze waarschijnlijk wat ongemakkelijk van. Ze is fiks religieus denk ik en religieuzen (uitzondering: religieuze hoeren) worden fiks ongemakkelijk van praten over sex ........kut en lul-discussies met een beetje slavinnetjesfantasietjes, zeg maar .....

Groet,

Lamplicht zei

Zondares, is het niet een idee om alle reacties die niks met het topic van je blogpost te maken hebben gewoon te deleten? Ik weet dat je niet van censuur houdt, maar dit begint meer op bekladding te lijken dan op vrije meningsuiting.

Serena zei

On topic:
Toen ik begon zag ik het als een manier snel en makkelijk geld te verdienen. De seks was in het begin niet waar ik vooral mee bezig was. Dat is iets wat is gegroeid. Vroeger had je bij mij niet aan hoeven komen met genieten van klanten en vóór die tijd scharrels. Dat was bijzaak, en als dat dan toch gebeurde dan was dat mooi meegenomen. Bleef ik er tijden aan plakken.

Toen ik ging hoeren merkte ik na een tijdje hoeveel ik nu eigenlijk zelf in de hand had. Bevrijdend op een zekere manier. Had die ervaring tijdens mijn huidige beurten nu niet willen missen!

Natuurlijk kom ik niet klaar bij iedere klant en natuurlijk fake ik weleens. En het feit dat ik er de ene avond meer zin in heb dan de andere lijkt mij logisch. Niet iedereen heeft áltijd zin in/op het werk.

Mocht ik het geluksgevoel niet meer krijgen en/of meemaken en wil ik niet; dan stop ik. Zoals ik dat met iedere baan zal doen.

Echt genieten doe ik toch het meest thuis. Zo is het nu eenmaal.

Off topic @lamplicht; Goed idee, die berichten kinnen er prima af. Ze voegen niets toe. Heeft met censuur niets van doen.

Erik zei

Ik zie echt uit naar je stukje over tevreden klanten.

Wessel zei

Met excuus aan Lamplicht, maar ik hoop dat Zondares en haar lezers ook interesse hebben in mijn artikel:

Reacties op uitstel van 'Nieuw Zandpad'

Anoniem zei

Goed idee dictator lamplicht, delete mizzy en mij maar!

Én delete ook de gedwongen hoeren maar, samen met ons!

Allemaal voor jou plezier dictator Lamplicht!

Anoniem zei

Ik wil toch even mijn ervaring delen. Ik heb op regelmatige basis contact met mijn zogeheten suikerbabe. Zowel voor mij als haar is het van belang dat we beiden genieten van de sex. Faken van haar is echt niet aan de orde. Genieten we niet meer dan is de afspraak om er mee te stoppen. Gelukkig is dit nog lang niet aan de orde. Zij is ook geen professionele dame maar doet dit erbij naast haar studie en haar normale bijbaan.

fanmail zei

Hierbij weet wat koppelingen en 'retweets'
(met dank aan Z. voor open podium)

Brazil's Ugly Pre-World Cup Sex-Worker Crackdown
(While concerns about sex tourists dominate the headlines, the bigger threat for Rio's sex workers may be the local police force.)
http://www.citylab.com/crime/2014/06/brazils-ugly-world-cup-sex-worker-crackdown/371996/

http://www.nu.nl/buitenland/3792829/grootste-hoerenbuurt-zuidoost-azie-gaat-dicht.html

http://marijkespraktijken.nl/2014/06/04/kindermisbruik-en-mensenhandel/

https://twitter.com/CoMensha
Wat een prachtige #ontmoetingsdag voor slachtoffers #mensenhandel vandaag. Zo inspirerend!!!

https://twitter.com/KanStaandPijpen
See how much emotional language the rescue industry uses. How ecstatic they are when they get to meet victims and bask in their presence.
[en]
Breek me de bek niet open over de @NLRapporteur die zelfs wettelijk niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor haar gezwets!

https://twitter.com/mvdbeer
@FritsRouvoet ... als ik een homoseksueel respecteer, ga ik hem toch ook niet redden van zijn homoseksualiteit?

https://twitter.com/HappyHooker19
Elektronisch betalen in de prostitutie? Over my dead body en #onhaalbaar . Geeft 10 x meer gezeik, voor noppes
Voor elektronische betaling zijn, is tegen de vrije blije hoeren zijn. Dan ben je dus voor dwang

#10FactsAboutMe
1. I always change my look every once in a while
2. I started escorting young, had other jobs before though
3. I worked at a club as well
4. Love to have fun with woman but im a flat out heterosexual
5. I have a pet rabbit
6. I believe that human trafficking excist, also in prostitution. But i think less often than in other fields of work
7. Fake-victims,as i call them,don't like me much.Real victims don't hate whores, they don't gain anything with a witch hunt
8. I listen to music all of the time. I bring my ipod to a booking :)
9. There is 1 thing i hate more than the rescue industry, backstabbing colleagues
10. My friends, family are very close to me. Definently not a 'loner'

Anoniem zei

Zondares schrijft deze antwoorden als naslagwerk. Irrelevant geklier en bespreking van irrelevante nieuwsverhalen van andere sites horen daar niet thuis. Dit blog is een informatiebron, en het is gewoon onverantwoordelijk om dat te vervuilen met geklier. Ik vind het geen censuur om eens goed de bezem door dit gekkenhuis te halen, het is juist een verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat het onderwerp van het blog goed uit de verf komt.

Anoniem zei


Hoeren komen altijd klaar hoor ........'spuitend'. ALTIJD!

Time to start my own blog ......

Anoniem zei

Spuitend .... als een vrije en blije pinautomaat die van slag is ....

Do not block me, please, kerlek .....

Anoniem zei

Ik heb foto's gemaakt van de site al la mizzy (goed idee mizz, las die truuk ergens op jouw blog #groepsknuffel, lieverd! Met happiehappie en Sereentje, gewoon allemaal Huggie huggie, nightie, sleep well ......XXX puszsie, kusjes.

Ik vind de linken van fanmail en lamplicht namelijk wel lezenswaardig! (Hunnie kennende).

@Zondares, je gaat niet wissen he. Iemand die voor vrije vestiging van hoeren is, censureert echt niet.

ONS OPVOEDEN IS NATUURLIJK WEL EEN OPLOSSING. CENSUREREN IS GEEN OPLOSSING.

Anoniem zei

Oh god, ik vergeet puttaantje, jij natuurlijk ook een #groepsknuffie.

Admin zei

Ik zie hier weer een hoop gelul van mensen voorbij komen, dus ik denk gooi dat van mij er ook maar even bovenop.

@Irritante anoniem
Geen idee wat voor een zeikerd jij bent, maar met je geslijm met Sweet Mizzy bereik je niets. Het helpt je geloofwaardigheid bepaalt niet, en drijft partijen alleen maar verder uit elkaar.
Zondares heeft het nooit over censureren van reacties gehad, dus kappen met onzin over screenprintjes maken. Je vertoont het gedrag van een kleuter dat zelfs een kleuter nog zou beledigen.

@Rest
Dan nog even het gezeur over het wel of niet off topic. Het is Zondares haar blog, dus het lijkt mij dat andere mensen niet voor haar hoeven te bepalen wat zij wel of niet moet weg halen, dan wel censureren.
Als het haar stoort dan kan ze het weghalen en heeft ze jullie hulp daar niet bij nodig. Als het mensen stoort dan lees je het niet.

Ik vind lang niet alle reacties boeiend, maar er zijn zeker reacties die niets te maken hoeven te hebben met het bericht, die even goed interessant kunnen zijn om te lezen.
Het feit dat het om nieuws zou gaan dat naarmate van tijd minder relevant wordt is daarbij geen excuus, Zondares zelf schrijft ook wel eens dingen over het nieuws die later minder relevant worden.

In mijn ogen is geen nieuws of bericht irrelevant, zolang het geen persoonlijke aanvallen, vuilspuiterij, scheldpartijen of andere onzin is.
Berichtgeving is altijd relevant, al is het maar als naslagwerk.

Anoniem zei

Ik dacht echt dat jullie vrije blije hoeren waren, én partners van échte vrije blije hoeren waren.

Jesuschoerhistuskut, jullie lijken wel normale mensen!

Je zou m'n buren kunnen zijn.

Als ik electronisch betalen zeg zijn jullie een maand van slag.

Anoniem zei

@mark5 juni 2014 10:46

Ik vind het onzin dat jij voor zondares probeert te gaan bepalen dát zij niet hoeft te laten bepalen door anderen wat zij wel of niet weg moet halen. Én dat jíj voor haal bepaalt dat als het haar stoort dat ze het dan kan weghalen. Én dat jij bepaalt dat ze daar geen hulp voor nodig heeft.

Ze gaf al aan dat ze haar mailbox niet kan bij houden?

Waar haal jij het recht vandaan om dat voor haar te bepalen?

Wil je haar overspannen hebben?

Nb. Ik snap eigenlijk niet dat electronisch betalen, gedwongen hoeren in de hand zou werken, zoals happyhappy in haar twit stelt.

Kan iemand dat uitleggen? #DTV

Bij de bakker werken toch ook niet meer gedwongen baliemeisjes(m/v) sinds ze daar electronisch betalen?

Soms begrijp ik die hoerenlogica écht niet.

Anoniem zei

Ik zou dat cashgeld ook wel missen. Bij 1 hoer laat ik altijd het betaalde geld bij haar hoofd liggen, of op haar buik ofzo, tijdens het neuken of ze houd t tussen haar tanden. Zij vind dat geil én ik ga daar te? (-: graag in mee. Archhhh ..... iedereen z'n eigen kleine fetishje........

Anoniem zei

@mark:

HIDE YOUR MOM

UNCENSORED!

Anoniem zei

@Felicia you to/ába tu/de asemenea tu

#groepsknuffie!

Anoniem zei

Oja nou moet ik weer vermelden dat de laatste 6 van 1 anoniem zijn anders is Puttana weer van slag (sohaj).

ANDERE anoniem zei

Leipo

fanmail zei

Meer twits/koppelingen:

https://twitter.com/annehofstede
Word je op Twitter opeens belaagd door prostituees die zeker weten dat gedwongen prostitutie niet bestaat.

https://twitter.com/KanStaandPijpen
The only thing the abolitionists like to do more than claim we're victims of our job, is claiming *they* are victimized by *us*.

----
https://twitter.com/heuswaar
Mijn ADUN-column van gisteren over wankel prostitutiebeleid #utrecht #zandpad --> Spoeddebat over rug prostitutie
http://www.wouterdeheus.nl/2014/06/06/spoeddebat-over-rug-prostitutie/

https://twitter.com/MssCayla
zoals gewoonlijk word er alleen over prostituees gesproken. Prostituees zelf mogen niet spreken
weinig democratisch in gemeente Utrecht, burgemeester neemt ook besluit tijdelijke locatie zonder raad in te lichten

https://twitter.com/starsandgirl
vanuit de politiek is er in afgelopen jaar niemand geweest die zich om ons bekommerd,nu wel ineens? Jaja...

@gertjansegers ... waarom zou k een ander vak moeten kiezen? Omdat u't moreel verwerpelijk vindt?U weet niet wat sluiting betekende!

----
https://twitter.com/VogelvrijeHArts
Nieuwe budgetpolis gaat i/d volksmond "Bordeelpolis" heten; gemaakt door 't Achterkamerbordeel van #vvd, #pvda, #d66, #sgp & #ChristenUnie.

https://twitter.com/WilliePost
@VogelvrijeHArts bedrogen, genaaid en misbruikt door de overheid, dat gebeurde de vrouwen in Utrecht ook #zandpad

----

https://twitter.com/HappyHooker19
Luister aub nooit naar een vrouwenhater als @renatevdzee Ik citeer; '..met een 'onfatsoenlijke' vrouw mag je doen wat je wilt. Zij is minder waard dan een 'nette' vrouw. Ze vraagt erom'. @renatevdzee vraagt om een reality slap met dr domme onfatsoenlijke gelul


Happy Hooker blogt !!!!!!!!!!!!!!!!

Libertura | Voor Vrijheid, Vrije Markt en Vrede

Libertura is een libertarische (libertaire) blog van J? en HappyHooker19.

Canada – Het (aseksuele) Zweedse model

----

Mooi stukje HH! Ga zo door!

Wat is jullie beleid wat de comments betreft?

Anoniem zei

6 juni 2014 16:01fanmail

"Happy Hooker blogt !!!!!!!!!!!!!!!!"

Waarom moeten daar 15 uitroeptekens achter?

Nu moet ik bekennen dat het bij mij ook werkte als een kop sterke koffie om 6h smorgens 'glijk wakkrrrr!!!'

Zal ze ook wel kleding gaan naaien over een poosje.

We moeten ze maar zoveel mogelijk boeken, dan heeft ze geen tijd om te bloggen. (-:
Anoniem zei

Vervolg:

@happyhooker19

Ik ga je blog doorsturen naar een paar hoeren.

Mooi filmpje! Kende ik niet!
(Vooral dat rollen door dat (fysieke) geld, moest ik om lachen ..... Ik denk dat hoeren wellis een beetje(!) een fysiek geldfetishje oplopen door hun werk. Geld, Sex, Geld, Sex, Geld, Sex (Beloning, prikkel, beloning, prikkel etc.....).

Moooi, Heldere taal!

Nb wie is 'J'? Je maakt me nieuwsgierig?

Anoniem zei

Vervolg:

Aha J = JR

Ik vraag mij af of het verstandig is drugs en seks in één blog te combineren als je vóórstaat op decriminalisering én déstigmatiseren van sekswerk. Niet dat drugs nu echt problematisch behoeft te zijn. Maar op die wijze maak je wel het bereiken van je seksdoel lastiger.

En andersom ook. Het drugsdoel is lastiger te bereiken door de combi met het seksdoel.

Tegenstanders gaan zowel de drugstegenstanders als de vrije sekstegenstanders tegen je in activeren en combineren. Sekswerk is drugs. Ik ben tegen drugs dus ook tegen sekswerk, wat natuurlijk kolder (een drogredenering) is.

Je maakt het zo moeilijker voor jezelf (,J) én ook voor anderen waar je link wordt vermeld (óf mogelijk juist niet wordt vermeld doordat men het met 1 van de 2 doelen niet eens is.)

Is het een bewuste keuze van jullie geweest om het blog zo in te richten?

Success!

Nico zei

Ik zou het niet erg vinden als ik geen anonieme reacties meer zou lezen. Misschien een idee voor de beheerders van blogger.com - een functie waarbij anonieme reacties allemaal een nummer krijgen, of een optie waarbij de mogelijkheid om anoniem te reageren uit staat.

Nico is ook niet mijn echte naam, maar het maakt een reactie aan mijn adres wel zo gemakkelijk.

Anoniem zei

Of-topic

Een anonieme reactie is nooit geheel anoniem. Zondares kan zien welke anoniemen bij elkaar horen.
(Voor haar statistieken.)

Ik zie zelf het bezwaar niet. Het gaat tenslotte uiteindelijk om de inhoud. Ikzelf scheid graag soms onderwerpen per comment. Soms ben ik in verschillende reacties bewust wel eens wat ambivalent, omdat mijn mening nog niet geheel uitgekristalliseerd is. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat 2 of 3 reageerders die elkaar in mening en persoon gevonden hebben, samen 1 reactie redigeren. Ik reageer ook weleens vanaf verschillende ip- nummers dan is dat om technische reden.

Aan de andere kant vind ik het geen probleem indien technisch dezelfde anoniemen een zelfde automatisch gegenereerd nummer krijgen. Anoniemen uitsluiten vind ik voor mijzelf niet bezwaarlijk, maar in het algemeen (nog) ongewenst. Ik weet dat sommige hoeren zo voorzichtig zijn dat ze nooit zullen reageren indien 'anoniem' niet bestaat.

Geen anoniemen toelaten betekent een hogere reactie-drempel en 'het gaan missen' van meningen.
Ik denk niet dat de sekswereld daar al aan toe is.

Belangrijk vind ik wel dat 'doodsbedreigingen' en dat soort ongein altijd getraceerd kunnen worden als daar behoefte aan is. Én dat kan via ip-nummer én aangifte. Én vast ook via andere technische truken die ik niet ken.

Ik heb in het verleden gereageerd onder R69. Dat is door slordigheid in ongebruik geraakt.
Ik ga dat weer invoeren.

R69.

Anoniem zei

Fijn dat de irritante anoniem zich vanaf nu R69 gaat noemen.

Ik durfde me geen anoniem meer te noemen uit angst dat iemand zou denken dat ik misschien hem was.

Ik wil R69 oproepen om de time-out te nemen die hij hier al twee keer toegezegd heeft maar waar hij zich tot nu toe niet aan gehouden heeft.

Ga effe rustig nadenken wat nou het belangrijkste is wat je te melden hebt. Ben je zover maak dan een beknopt concept en slaap er nog eens een nachtje over voor je het post.

Eén ding: hoe minder je schrijft, hoe beter je gelezen wordt! Want bij oeverloze verhalen scrollen we door, en we vervloeken degene die ons die tijdsverspilling aandoet.

Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor Mizzy. Want op dit moment is het zo dat ze met jou als vriend geen vijanden meer nodig heeft.

Anoniem zei

Trol?

Bied de jongste en knapste hoeren een villa met peeskamertje in utreg aan met hypotheek (als ze dat nodig hebben) én een pinaparaatje and see what happens!

Creëeren jullie hier maar eigen kleine speelgoedwereld ..... 'Nee hoor er is helemmmmaaaaaallllll' geen dwang.

Wat is dwang?

R69 (dit was ook mijn laatste reactie onder R69, R69 gaat glijk met sabatical).

Disclaimer: R69 is ook glijk opgeheven onder dit maar ook onder andere IP-nummers.

Anoniem zei

Én mizzy ook een vilaatje met kinderkamer en VERPLICHT pinapparaatje voor de verkoop van haar kledingnaaiwerk.

En een gratis verrekijker.

R69opgeheven

Anoniem zei

Ha mam, nee, nee hoor, dit is een gewone woonwijk.

Maaruh, wat doet al dat geld hier in dat kamertje. Het lijkt wel of je daar doorheen hebt liggen rollen .....

Ennnuh waar is Ernst, is ie nog vegetariër?

Admin zei

@Anoniem 5 JUNI 2014 12:35

"Ik vind het onzin dat jij voor zondares probeert te gaan bepalen dát zij niet hoeft te laten bepalen door anderen wat zij wel of niet weg moet halen."

Grappig, want mijn punt was juist dat niemand dat voor Zondares hoeft te bepalen. Het feit dus dat je dit schrijft, geeft dus eerder aan dat je moeite hebt met begrijpend lezen, dan met mijn reactie zelf.
Mijn punt was nl. laat Zondares lekker zelf beslissen wat ze wel en niet toe laat.

Maar ik snap het al. Oh, God, ik ben een man die iets zegt wat lijkt op iets wat een andere vrouw moet doen. Hellup dwang, dwang, dwang!
Fuck off!

Anoniem zei

Volledig los van bovenstaande discussies:

Twit: kleinHoertje@KanStaandPijpen

Waarom haalt @Nieuwsuur stelselmatig uit soundbite van indiase vrouw de term "Dalit" weg? Om focus van caste op vrouwelijkheid te verleggen?Ik heb t niet gezien, maar dit is zeer strak opgemerkt van KleinHoertje. Ik ga er, "haar twits kennende", zondermeer vanuit dat wat zij opmerkt klopt!

Mij is opgevallen: ook in de raamprostitutie zit CD (Caste Dalit). Die dames verdienen extra positieve(!) aandacht. Hoe? Ik weet het niet! Ik heb de kennis niet.

Anoniem zei

Veilig Contactloos betaald sekscontact is het dadelijk mogelijk voor 25 (zonder pin) of 50 (met pin)?

Daarbij moeten we eraan denken dat wanneer een hoer licht geraakt twit ....

electronisch betalen in de prostitutie?
Over my dead body en [.....] gezeik voor noppes

dat ze bij het gebruik van de zinsnede 'over my dead body' misschien wel een andere perceptie heeft óf bewust wil uitdragen naar andere hoeren dan wanneer ik het zo mag noemen 'de reguliere wereld'.

En zeker voor die hoeren voor wie het spelen van rollen niets anders is dan geregeld werk .....

(-:

Anoniem zei

Weetje wat ik niet snap ? Dat iedereen maar doet alsof het normaal is. Ik ben een meid van 16 en kwam hier terecht terwijl ik informatie zocht over piercings lol. Hoe kun je seks hebben met zoveel verschillende mensen en dan vervolgens daar ook nog 'trots' op zijn ? Iedereen hier support het misschien, maar ik niet. En dan kunnen jullie komen met ' De maatschappij heeft het nog niet geaccepteerd blabla ' nou ik hoop dat dat altijd zo zal blijven. Misschien was het niet je eigen keus om een hoer te worden, of had je de juiste beweeg redenen er voor om het te worden. Maar ik vind het onrespectvol voor je lichaam en het lijkt me trouwens ook smerig. Maakt dit me preuts ? Moet ik dan maar niet reageren als ik er op tegen ben ? Misschien wel. Maar ik als tiener ben verstandiger dan menig volwassene blijkt maar weer.

Anoniem zei

Kijk hier moet ik gewoon bijna van kotsen even serieus. Je zou het je dochter aanraden ? Did we set the bar that low ? Aldus die tiener van 16 die hier perongeluk terecht kwam

Anoniem zei

Ik denk dat hier meer jongeren op terecht komen, denk je niet?

Google op sex én verbaas je! (-: Informatie verstrekken is de oplossing. Én daar zijn we allemaal voor verantwoordelijk. Iedereen op zijn eigen manier. Dit blog kan daar een bijdrage aan leveren.

In deze link hoor je hoe een Nederlandse ex-prostituee (en niet zomaar één) het in het eind van het programma aan haar dochter heeft uitgelegd. Wie kan het beter?

m.mixcloud.com/tilos-XXX/tilos-rádió-xxx-20140627-mariska-majoor

Ik weet het ook niet, maar ik vind het een uitzending die een tien-plus verdient!! Qua eerlijkheid, openheid, duidelijkheid en transparantie. TOP!!

Anoniem zei

WELKOM OP AARDE!

CS zei

Hallo!

Interessant artikel. Ik begrijp enkel niet goed wat je met "Gestopte meiden vertellen me regelmatig dat dàt is waar ze het meeste naar terugwillen." bedoelt?

Groetjes

Anoniem zei

Ik doe hotlines wat ook niet als eervol wordt gezien. Sommige klanten behandelen me als stront maar als punntje bij paaltje komt help ik klanten met hun problemen. Dat geeft een goed gevoel.

Ik doe m'n job heel erg graag want mensen helpen is fijn. Ik denk dat vele prostituees er ook zo over denken.

Anoniem zei

Schaam je diep! Hoeren hebben geen recht van leven en verdienen geen respect! Jullie verdienen alleen om bespuugd te worden

Ouwe Brood zei

Ik verbaas me er vooral ook over hoeveel klanten er van overtuigd zijn dat het allemaal acteerwerk zou zijn. Valt me wel op dat het vooral raamwandelaars zijn die daar altijd mee aan komen zetten. Maar ja, als je een kwartiertje een wipje maakt is de beleving natuurlijk ook anders dan wanneer je minimaal een uur rustig een GFE opbouwt.

Overigens denk ik zelf dat prostituees meestal meer van de seks genieten dan de meeste monogaam getrouwde vrouwen. Als je veel zin in seks hebt wordt je niet monogaam, dan kun je toch niet laten om lekker rond te snuffelen. Juist die brave CU-types missen denk ik veel als het gaat om vrouwen die plezier hebben in seks.