donderdag 4 februari 2010

Zomaar een dag

6:00. Wakker worden, bed opmaken.

6:10. Joggen.

6:40. Douchen, haar en make-up.

7:15. Ontbijten. Cracottes met Philadelphia en een hele grapefruit, helaas met suiker. Drie koppen koffie.

7:30. In de auto naar mijn werkflat. File natuurlijk.

7:50. Bij mijn werkflat, nog net tijd om even te luchten. Verwarming helemaal aan, anders word het te koud. Tanden poetsen. Verkleden.

8:00. De eerste klant. Tussen de vijftig en vijfenvijftig, kantoortype. Gewone lengte, gewone dikte. Hij wil één uurtje, recht op en neer. Pijpen, beffen, neuken. Geen bijzondere dingen. Hij zucht dat zijn vrouw nooit meer zin heeft sinds de kinderen. Hij komt iets vroeger dan zijn tijd, maar hij wil niet blijven spelen. Ik vind het prima, als hij maar voelt dat hij had kunnen blijven.

9:00. Beddengoed verschonen, douchen, make-up, haar. Kopje koffie en een tic-tac.

9:20. Klant aan de telefoon, afspraak gemaakt voor overmorgen.

9:30. E-mail controleren, twee mailtjes beantwoord.

9:50. Boodschappen doen.

10:45. E-mail. Er is niets binnengekomen.

10:46. Badkamer schoonmaken

11:10. Ook meteen maar de kamer doen.

11:30. Vroeg lunchen, voorverpakte salade, met twee bruine boterhammen met Halvajam.

12:00. Met mijn collegeblok aan de keukentafel zitten werken aan mijn blogstukjes. Vooral korte ideetjes opschrijven. Daarna een boek erbij pakken.

13:00. Telefoon. De klant is aan het tijd rekken en wil niet beslissen. Als de volgende keer niet beter gaat, gaat hij op blokkeren. Geen lunch-klant.

13:10. Stort.

13:30. E-mail. Een klant voor morgen heeft gemaild om af te zeggen. Het is nu een beetje laat om zijn plekje nog te kunnen vullen, dat had wel gekund. Ik baal er wel van.

13:35. Naar de fitness. Spinning, roeimachine, loopband.

14:50. Nog net op tijd thuis, file gehad. Snel kopje koffie, tanden poetsen. Er heeft iemand gebeld toen ik in de auto zat. Het is een vaste klant, ik bel hem terug. Afspraak gemaakt.

15:00 Tijd voor de nieuwe klant. Hij is er nog niet. Ik lees.

15:10. Klant komt aan, we gaan meteen aan de slag. Hij is bij de gemeente, en hij is eind dertig. Iets langer dan gewoon, iets dunner dan gewoon. Het is niet echt te merken. Hij is een dominant mannetje dat de plannen blijft veranderen, en hij geilt erop om me te comanderen. Ik vind het prima, hij heeft twee uur. Als ik het zat ben ga ik hem pijpen, dan komt er niet zoveel meer uit. Het neuken moet ik ver uitstellen, ik vertrouw er niet op dat hij zich in kan houden. Ik verzin wat geile spelletjes zodat hij geinteresseerd blijft. Hij dringt steeds aan op wat anders, hij wil de touwtjes in handen hebben. Ik speel het spelletje mee, maar wel zo langzaam mogelijk. Als we aan het eind neuken, zie ik dat ik gelijk heb. Hij houdt het geen twee minuten uit.

17:20. Klant gaat weg. Kopje koffie.

17:30. Bed verschonen. Douchen, make-up, haar.

17:40. Beginnen met koken.

18:30. E-mail, geen berichten. Dan eten, Valess met véél mosterd, roerbakgroente in zoetzure saus. Rijst erbij. Geen toetje, want er zitten al teveel calorieën in mijn avondeten. Kopje koffie achteraf. Tijdens eten belt een klant, afspraak gemaakt.

19:30. Even een blokje om joggen om mijn eten te laten zakken. Daarna tanden poetsen.

20:00. Telefoon, ik denk even dat de klant die nu hoort te komen gaat afzeggen, maar het is een andere. Hij wil verzetten. De klant van nu komt aan terwijl ik nog aan de lijn ben.
Deze klant is begin veertig, net trendy mannetje met hippe bril, vormgever. Gewone maat. Ik heb een zwak voor kunstenaars, maar dit is een vaste klant waarvan ik weet dat hij erg slecht in bed is. Hij wil altijd eerst één uurtje, en dan verlengt hij soms. Hij wil me masseren, ik vind het goed. Hij heeft sterk geurende olie bij zich, en het masseren is wel lekker rustig. Daarna is hij opgegeild en pijp ik hem. Hij komt terwijl ik pijp. Ik wissel het condoom, en ik maak hem weer stijf. Dan gaan we neuken, één standje, missionaris. Hij geniet, maar ik heb er niets aan. Ik krijg hem precies op tijd klaar, maar hij wil nog een extra uurtje. Ik pijp me gek om hem weer stijf te krijgen, we krijgen hem net nog aan het neuken, hij word slap in me. Het feest is voorbij, maar ik doe nog wat geile dingen om de tijd vol te maken.

22:20. Klant de deur uit. Ik schrijf mijn bonnetjes op, 650 Euro bruto. In het kluisje. E-,mail naar geldmannetje met de dagomzet. Er zijn 4 E-mails, één van een chatter en drie van mogelijke klanten. Ik vind de mannen die denken dat ik wil chatten dom, dat is zo'n onpraktische vorm van praten. Pot noodles erbij. Kop koffie.

22:45. Douchen, beddengoed verschonen, make-up af en naar huis.

23:15. Bedtijd-snackje, en dan tanden poetsen. Lekker naar bed.

Dit was zomaar een dag, soms zien ze er veel drukker of anders juist minder druk uit. Dit is een gewone dag, om een idee te hebben.

EDIT: Dit was zomaar een dag in een betere tijd. Tegenwoordig kun je dit soort omzetten niet meer "zomaar" noemen.

16 opmerkingen:

J. zei

Heel leuk stuk, bedankt! Wat ik leuk vind zijn de constateringen "normale lengte, normale dikte".
:D

Pykenike zei

Pff wat drink jij veel koffie zeg!

Verder interessant, maar wel shit dat je eigenlijk vroeg op moet voor één klant terwijl je dan uren geen klanten krijgt

Anoniem zei

Zeker een heel duidelijk stukje.
Laat ook de werkelijkheid zien.
Je maakt zeker lange dagen zeg.....
met heel veel koffie!!

MisSin zei

Heel leuk stukje inderdaad! :D

Tim zei

echt heel leuk om het dagritme van een prostituee te lezen..

Ik vind het leven van een prostituee echt wel interessant, natuurlijk als jonge man is het niet gemakkelijk om meer te weten te komen hoe het er in de praktijk aan toe gaat...

Je blog is zeer interessant, je hebt een speciale werkdag, gevariëerde taken en uren, mooie verdienste en een kenner op vlak van "normale lengte,.."..

Anoniem zei

?

Sterk geurende olie?

Ik deed dat soort dingen alleen met siliconenolie. Olie tast namelijk rubber aan.

Hoe doe je dat dan zonder dat het onveilig wordt?

Groeten!

De escort

DikkeWillem zei

Is zo'n schema niet heel stressvol? Je hele dag is doorspekt met werk, je eigen leven is meer een pauze daarin. Neem je dagen vrij, werk je ook in het weekeinde nog?

Respect voor je toewijding, maar het ziet er als hard werken uit. Dat geld verdien je dan ook wel.

Depressie zei

Jemig wat drink jij veel koffie zeg. en een tiktak echt geweldig :)
Mooie kijk in het leven van een Zondares en de Zonderlingen.

Bedankt

Daryl

Anoniem zei

Jeetje veel koffie drink je! Je zegt "ik verzin wat geile spelletjes" en "ik doe nog wat geile dingen", kijk ik ben dan benieuwd wat dat dan is :)

M.

patchanka zei

wat een mooi blog heb je..
ik blijf je lezen, blijf schrijven !

Depressie zei

Zondares

Misschien geeft dit je wat extra schrijf stof

http://frontpage.fok.nl/nieuws/370178/1/1/100/bankier-jat-7-mln-voor-seks-met-hoeren.html

Heb jij wel eens klanten die je willen paaien met dure kadootjes

ps die apple wil ik wel van je kopen trouwens

Dylan

Zondares zei

Ik ben een beetje koffieverslaafd. Dat is nou eenmaal zo.

Met olie mag een man niet in de buurt van je gleuf komen. Met geurolie helemáál niet! Als hij toch morst, dan moeten we douchen. In zijn tijd dan toch.

Geile spelletjes is vooral teasen, gewoon een beetje geil praten en strelen, terwijl je hem een fantasie verteld ofzo.

Anoniem zei

Hallo zondares,

Ik begrijp uit je geschetste dagindeling dat jij na elk bezoek het bed verschoond. Dit is vanuit hygiënisch oogpunt uiteraard zeer wenselijk. Je zult dan wel veel beddengoed hebben naar ik aanneem.

Komt het bij jou voor dat een onverschoond bed voor een tweede keer wordt gebruikt of zelfs vaker. Of denk je, weet je misschien, dat collega prostituees het er wel eens bij laten en zo met een volgende klant het bed weer in duiken? En wat ik me verder afvroeg. Is het voornamelijk het bed waarop alles zich afspeelt of zijn er (logischerwijs dunkt me) ook andere plaatsen in je appartement waar je je klanten toe laat?

Zondares zei

Ik verschoon altijd, en dat was vroeger in de clubs en achter de ramen echt niet zo. Ik gebruikte achter het raam een handdoek over het laken, dat deed iedereen zo. In de club spoot je wat Febreze over de lakens als je geluk had.

Anoniem zei

lekker overzichtelijk

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Zo'n dagbeschrijving komt veel intiemer op mij over dan ik vermoed had. Jouw schrijfstijl doet daar in sterke mate nog een schepje bovenop. Je vermijd intieme woordenwisseling met je klanten waardoor ik me een voyeur voel en het wind me bovendien op, wel plezierig hoor.
Groetjes,
Co.