donderdag 18 februari 2010

Cockrings

Dit is weer een stukje dat eigenlijk een antwoord is op een vraag in mijn commentaar. Ik wil graag antwoord geven op jullie vragen, en ik heb een hoop beloofd. Ik moet wel zin hebben in zo'n stukje voordat ik het schrijf, dus soms komt de één voor de ander. Ik probeer wel alle stukjes te schrijven die ik heb beloofd!

Bij mijn werk gebruik ik haast nooit cockrings. Er zijn weleens mannen die een ring meenemen, omdat ze het leuk vinden. Daar ben ik voorzichtig mee, want er zijn weleens mannen die er het condoom mee beschadigen. Daar kan ik natuurlijk niet aan beginnen. Veiligheid gaat voor alles.

Klanten met cockrings doen dat voor hun eigen genot. Dat vind ik niet erg, maar het is anders dan wanneer ik een cockring gebruik voor mijn eigen plezier. Met klanten ben ik vooral bezorgd, want ze zijn wel enthousiast bezig, maar niet altijd verstandig. Soms trekken ze hem te hard aan, of verfrommelen ze de randjes van het condoom, en dat is gevaarlijk voor mij.

Bij een klant zal ik het nooit voorstellen. Er zijn mannen die denken dat ze zonder cockring niet potent genoeg zullen zijn, en hem dus als een soort psychologisch steuntje hebben. Voor mij heeft zoiets geen waarde. Als een man er niet zelf al aan gedacht heeft zal het ook niet fijner voor hem zijn.

Mannen vinden cockrings soms leuk als potentiemiddel, als SM-speeltje, of om hun pik groter te laten lijken. Hoe ze hem ook willen gebruiken, ze moeten ermee omgaan dat het niet lekker zit. De SM-ers vinden dat juist prima, maar de rest moet er een compromis mee maken. Een ring kan verschillende dingen doen, en wat zo'n man ermee wil kan je niet zomaar raden.

Dat maakt een beetje uit. Als de man de cockring zo gebruikt, dat hij een intensere stimulatie krijgt, moet je niet extra voorzichtig gaan doen, maar juist knijpen tot hij kreunt. Maar als hij het doet om een grotere pik te hebben, en die extra spanning maar oncomfortabel vind, moet je je kut ontspannen en hem lekker loslaten terwijl hij zachtjes glijdt. Het makkelijkste is vragen, bovendien ziet hij dan dat je aandacht hebt voor hem. Dat vinden ze leuk.

Ik gebruik in mijn privé-seksleven ook weleens cockrings. Vroeger was dat alleen maar om vriendjes een stukje zelfvertrouwen te geven, maar ik heb de kneepjes van W gehoord, en sinds toen ben ik een flinke gebruiker van die dingen geworden. Ik gebruik ze alleen als ik met een partner ben en het mijn beurt is. Ik ga niet in een gewoon liefdesspel met zo'n ding bezig zijn. Ze zijn net zo onromantisch als condooms.

Je hebt cockrings waar je de ballen ook doorheen haalt. Je hebt trio-cockrings, of die met riempjes. En je hebt simpele cockrings. De echt heel ingewikkelde cockrings zijn vooral zodat de man vanalles voelt klemmen, daar heb je als vrouw niet zoveel aan. Ik weet er ook niet goed van hoe je ze moet gebruiken, dat laat ik aan de man over.

De meeste mannen kiezen voor een rubber ring, of voor zo'n flexibel slangetje met een nop met een knopje, die kan sluiten. Die zijn prima om potentie mee te verhogen, en om het een beetje dikker te maken. Voor mij is dat niet heel erg interessant, het is de minst werkende soort van cockring. De rubber ringen zijn wel beter, en ze maken de pik echt dikker. Je moet een beetje oppassen, want soms krijg je die dingen moeilijk los.

De ijzeren ringen zijn leuk. Je kan er vooral goed mee aan de slag als de man goed strak staat als hij stijf is, dus vooral besneden mannen of mannen die vanzelf al bijna geen voorhuid hebben. Je moet er eentje hebben van de goeie maat, dat is belangrijk. Hij moet niet te groot, en niet te klein zijn. Dan schuif je hem aan tot tegen zijn lijf, en je wacht even terwijl je doorgaat met seksen. Dan kan je zijn pik uitrekken, en de ring verder aanschuiven. Dat kan je een paar keer doen, en dan heb je een dikkere, langere pik om mee te neuken. Je moet niet te lang doorgaan, want dan komt er zoveel spanning op zijn pik dat het te pijnlijk word. Het levert soms net die ene centimeter op, die het hele verschil maakt.

Er zijn ringen met een riempje of een tweede ring eraan, zodat je de één achter de ballen kan zetten, en de andere op de pik. Daarmee kan je de voorhuid van een man naar achter houden, zodat er meer wrijving, en dus genot is. De voorste ring moet dan goed op de maat zijn, de tweede die mag best te groot zijn. Anders word het ook zo'n gepruts. Veel mannen begrijpen het niet, en die gaan hun voorhuid juist vrijmaken. Dat is niet het idee van dat soort ringen. Dat is trouwens wel een belangrijk ding wat je kan doen met cockrings, maar je moet dan wel zo'n duoring of trioring gebruiken. Dat maakt het weer lastiger. Bovendien vind geen enkele man dat fijn.

Er zijn SM-ers die een eikelring gebruiken. Dat is een hoefijzertje dat achter de eikel klemt, onder de voorhuid. Het doet pijn voor hem, en het is soms interessant voor mij. Ik vind het niet heel bijzonder, voor mij hoeft hij niet zonodig. Het voelt wel anders, maar het stimuleert mij niet zoveel als hem, en als je partner niet van pijn houd, houd het snel op.

Er zijn zelfs eikelringen met een bal of staaf eraan, die om het hoekje in zijn plasbuis gaan. Die houden sperma tegen, en ze stimuleren de man erg heftig. Ik heb ze alleen maar gezien bij een klant die van SM houd. Natuurlijk is dat ding veel te gevaarlijk met condooms, zoals alle eikelringen, dus neuken kan daar niet mee.

Voor alles met cockrings moet je onthouden dat het het beste werkt als je het een poosje erop laat zitten. Je hebt niet meteen resultaat. Het is lastig dat mannen en vrouwen verschillende ideeën hebben over dit speelgoed. We bereiken er verschillende dingen mee. Mijn neukertjes hebben altijd gemengde gevoelens bij ringen, maar ik gebruik ze zover als ze het verdragen. Natuurlijk krijgen zij dan ook weleens hun zin, zodat ik het kan zoetmaken.

Cockrings zijn ook soms gewoon sieraden, je hebt mannen die een ruime ijzeren of gouden ring dragen omdat ze het mooi vinden. Daar heb je natuurlijk bij de seks niks aan, die zijn niet strak genoeg. Dat zijn mannen die trots zijn op hun zaakje, en een complimentje is dan altijd wel een goed idee. Je mag als man ook best trots zijn op je lijf, en zo laten ze dat goed zien.

Ze zijn ook gevaarlijk, daar moet je van bewust zijn. Als de pik teveel opzwelt, dan krijg je hem er misschien niet meer af. Dan moet je snel naar het ziekenhuis, want een man kan zijn pik daardoor kwijtraken! Je kan natuurlijk niet zelf zomaar gaan proberen te knippen, stel je voor dat je uitschiet. Daar moet ik echt niet aan denken.

Als je een cockring af wil krijgen, is glijmiddel heel belangrijk, en het dunne is het beste. Dan moet je de pik soms echt met een koude natte handdoek afkoelen, om hem zacht genoeg te maken om de ring eraf te laten glijden. Hard trekken om hem eraf te krijgen helpt niet, want je duwt er alleen meer bloed in!

Bij een vleeslul, dus mannen die een grote slappe hebben, komt het er heel erg op neer dat je moet oppassen dat de ring niet te klein is. Bij mannen met een bloedlul is het veiliger, want die kunnen veelmeer krimpen als ze klaar zijn. Dan komt de ring wel los. Bij vleeslullen gebeurd dat niet zo. Dan krijg je soms de ring niet meer over de gezwollen schacht, nadat hij eigenlijk al slap had moeten zijn. Je moet bij bloedlullen oppassen, dat ze niet een ring kopen die alleen bij bepaalde erecties past. Ze willen vaak een strakkere, omdat ze zichzelf dan kunnen helpen om stijf te worden. Dat moeten ze niet doen, want dan is hij veel te strak als ze stijf zijn.

Je kan eigenlijk het niet aan een man overlaten om te kiezen. Ze hebben er geen idee van, dus meestal met vriendjes meet ik het zelf op. Je maakt hem supergeil, en je meet dan zijn dikste erectie op. Je maakt met een centimeter een ringetje, en die schuif je over zijn pik. Het moet over zijn eikel passen, en het moet om het dikste stuk van zijn pik gaan. Die maat is de omtrek. Die moet je delen door 3, en dan krijg je de doorsnee. Dan kies je de maat ring, die precies daaronder zit. Dan heb je de goede maat.

Als je een kleinere of grotere maat kiest, werkt het ook wel, maar niet zo goed. Dit is een veilige maat, en hij werkt goed. Voor mezelf kies ik altijd zo. Natuurlijk is het bij klanten niet belangrijk, behalve als ik kan zien dat hij véél te klein heeft gekozen. Dan wil ik geen ambulance naar mijn flatje laten komen, dus dan zeg ik gewoon dat ik het niet wil hebben.

Dat je later klaarkomt van een cockring is een fabeltje. Ik kom het juist vaker tegen, dat ze eerder klaarkomen. De mannen zijn er wel ontspannen van, dus ik zeg er niks van. Als zo'n man denkt dat hij langer kan is hij meer op zijn gemak, dat is dus juist goed. Als hij strak zit, kan het wel zo zijn, dat hij bij het klaarkomen niet spuit. Dat is omdat de pik daarvoor te dicht zit. Vooral bij mannen die zonder ring niet zo hard worden gaat dat zo, heb ik gemerkt. Het zaad loopt er dan uit als de ring afgaat.

Ringen zijn net zo goed als olisbossen, een belangrijk speeltje. Je kan er het spel intenser mee maken. Het is niet zo raar dat sommige mensen dit altijd gebruiken. Je moet er wel mee oppassen, want het moet pikant blijven. Als je jezelf teveel verwent, dan vind je gewoon niet zo spannend meer. Maar dat kan ook zijn omdat ik het zoveel doe.

EDIT: Dit is niet echt een slecht stukje, maar wel een slecht geschreven stukje. Ik ben veelteveel bezig om dingen over één kam te scheren, en ik leg het niet duidelijk uit. Ik laat veel weg, en dan heb je veel wat verkeerd begrepen kan worden. Als je na dit stukje denkt dat je wel weet hoe het zit met cockrings, dan moet ik je maar aanraden toch nog wat verder te kijken!

21 opmerkingen:

Marco zei

Geen idee dat er zoveel te vertellen viel over cockrings :P

Alhoewel ik wel altijd heb doorgehad dat het slim is ze met zorg te gebruiken (anders wordt het een pijnlijk gebeuren I guess).

Maar ik vraag me dan toch één ding af: wat in godsnaam is een olisbos? :f

K. zei

wat een martelwerktuigen worden hier beschreven. Ik doe soms een simpele siliconenring aan, en dan alleen bij masturberen. Weet ik tenminste zeker dat ik 'm snel weer af kan doen.

Tinus_Z zei

Mij lijkt een rubber of siliconen toch het veiligst gewoon voor het geval je hem er niet afkrijg want die kunnen ze nog voorzichting doorsnijden maar een metale moeten ze knippen en daar moet wel ruimte voor zijn. Krijg al pijn in mijn buik als ik er aan denk dus maar geen cockrings voor mij!

DikkeWillem zei

Een vriendinnetje wou eens dat ik zo'n ding omdeed. Eens maar nooit meer! Ik begrijp echt niet wat je er lekker aan kan vinden.

K. zei

Olisbos = dildo.

Marc zei

Wat ik zelf wel eens gebruik, is zo'n cockring van Durex. Eentje met een trilknopje erop. Als je dan in de vagina penetreert, raakt dat knopje precies de clitoris. Dat geeft een fijn genot voor de vrouw en de trilling op zich geeft een heerlijk gevoel in penis. Dus plezier voor 2!

Vroeger heb ik weleens zo'n metalen cockring gebruikt. Maar inderdaad moet je eerst goed meten. Want anders zit het niet lekker en gaat het tegenstaan.

Zondares zei

Cockrings zijn niets voor de meeste mensen hoor. Sommige mensen hebben wel er plezier mee.

Anoniem zei

Ik haat cockrings echt. Een vriendinnetje van vroeger kwam er weleens mee aan, maar dat is niet leuk. Ik moest er eentje echt vanaf trekken met al mijn kracht, ik heb wekenlang een blauwe eikel gehad. Ze maken de seks ook echt niet lekkerder.

Anoniem zei

Hoi, Zondares
je schrijft dat je een paar kneepjes van "W" had met die ringen waardoor je een veelvuldig gebruiker bent geworden.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat dat dan zijn om jou daar zo enthousiaist over te laten zijn.
Kan je daar wat over schrijven?
alvast thnx

Anoniem zei

Hoi, Zondares
je schrijft dat je een paar kneepjes van "W" had met die ringen waardoor je een veelvuldig gebruiker bent geworden.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat dat dan zijn om jou daar zo enthousiaist over te laten zijn.
Kan je daar wat over schrijven?
alvast thnx

Zondares zei

Dat word dan een heel lang verhaal, bovendien moet je al wat dingen weten. Als je handig bent met die dingen, kan je je partner veel harder, groter en gladder maken. Dat is echt de moeite waard.

Anoniem zei

tja, zo maak je me nog nieuwsgieriger.
Hopenlijk heb je een keer tijd/zin om daar eens wat over te schrijven.

Anoniem zei

Ik heb een vriendin gehad, die er iedere keer mee op de proppen kwam. Zij vond het geweldig, maar ik vond een keertje wel genoeg. Daarna heb ik het nog wel eens gedaan om van het gezeur af te zijn, maar het is echt niet fijn om te doen. Het doet snel zeer, en het beperkt ook hoeveel je nou voelt van wat je doet.

Anoniem zei

Zondares, heb je tips om hetzelfde resultaat te krijgen zonder dat je zo'n KUTcockring moet gebruiken? Ik haat het, maar het werkt wel.

Anoniem zei

Ik hou ook niet zo van cockrings, maar misschien gebruik ik ze gewoon verkeerd? Mijn dokter zegt dat ik ze zou kunnen gebruiken om mijn erecties harder te maken, maar dat lukt niet zo goed zonder dat het pijn doet. Heb je tips voor me, Zondares?

Anoniem zei

Tsja wat ik hier allemaal lees is een kwestie van de verkeerde ringen gebruiken, de standaard ringen zijn helemaal niets uit de winkel, het is zelfs zo dat je de ene dag een iets kleinere ring moet gebruiken dan de andere dag. De goed ring gaat met een halve mm in diameter omhoog en niet 45mm, 50mm, 52 mm zoals de standaard, bij Mr B in Amsterdam kun je pas de goed ringen kopen en niet bij Pabo etc etc.

Anoniem zei

Ik zelf heb een silicon cockring die verstelbaar is. En bij mij werkt het perfect.

Anoniem zei

Cool en voor sommige erg nuttig dat U zo'n blog bijhoudt.

Co Jansen zei

Als het pijn doet kun je ook een penisvergrotende koker kopen (dat heet "sleeve"), er zijn er in oppompbare uitvoering, kun je zelfs tijdens het neuken je vrouw zelf de maat laten bepalen. (http://goo.gl/9Iu0t)
Co.

DE Poekieman zei

Ik gebruik bijna altijd hard rubberen cockrings. Beter meerdere die wat minder strak zitten dan 1 strakkere.

Bij goed 'plaatsen' voel je ze niet echt meer, maar je voelt wel dat je penis veel harder en (wat) dikker is. Vooral de eikel, die wordt van sponsachtig echt keihard en daardoor behoorlijk dikker. En dat voelt lekkerder - en ziet er ook indrukwekkender uit, vind ik. Aanrader dus, maar met beleid gebruiken...

Anoniem zei

Ik heb sinds 2 weken een ijzeren waar het hele zaakje door gaat 1 rubberen om de ballen en 1 om de penis zelf ik vind het fantastisch! Lekker lang hard en je kunt lekker lang doorgaan waarbij het gevoel ook nog is super is maar let wel oo dat je de goede maat neemt !