donderdag 14 januari 2010

Oppakken

Ik ben weer begonnen, en het bevalt me prima. Ik heb eventjes pauze genomen nadat ik terugkwam van mijn reisje, en ik heb gebruik gemaakt van de tijd door weer een spiraaltje te laten zetten. Ik heb spiraaltjes altijd fijner gevonden, en met de nieuwe zou ik moeten ophouden met menstrueren. Ik hoop dat het klopt, want ik vond met de pil doorslikken wel erg fijn. Dit zou me betere hormoonbalans geven, want het spiraaltje geeft zo weinig hormonen af, dat het niet in de rest van je lijf komt.

Ik heb niet helemaal pauze genomen, ik heb alleen even geen klanten ontvangen. Ik heb wel gewoon mijn mail en telefoon aangenomen. Dat is ook een stuk van het werk.

Het eerste testritje met het spiraaltje heb ik nu dus gehad. Het zetten was veel pijnlijker dan de vorige keer, dus ik verwachtte wel even wennen, maar ik heb er dus helemaal geen last van gehad. Ik viel meteen weer helemaal op mijn plekje, ik ben weer helemaal opgefleurd. Ik wist niet dat ik het zo miste, ik keek er niet tegenop maar ik had niet zoiets voordat ik begon, van: nou, ik heb wel zin.

Oppakken kan na een vakantie heel moeilijk zijn, dat had ik altijd met elke baan die ik had, behalve deze.

Vanaf mijn volgende stukje op maandag ben ik weer regelmatig. Ik mis het schrijven gewoon teveel! Dit was even snel iets tikken, ik had niet voorbereid. Volgende week krijgen jullie weer wat jullie van me gewend zijn, ik heb er zin in!

10 opmerkingen:

DikkeWillem zei

En ik maar denken dat je juist je te pletter aan het werken was. Leuk dat je weer werkt, ik kijk uit naar je volgende stukje.

J. zei

Werk ze!!

Anoniem zei

Vandaag dit blog gevonden, kon niet stoppen met lezen.....complimenten voor het mens achter de letters !

Anoniem zei

"Het mens" leest wel raar, maar zoe niet bedoeld, de persoon/geest klinkt misschien toch beter. Sorry

Anoniem zei

Mijn vrouw heeft voor de tweede keer een spiraaltje laten zetten, beide keren werd ze onregelmatiger en langer ongesteld. Ik moet er wel bij zeggen als de periode begint begint het goed, en dan is het elk uur verschonen, het is bijna dweilen met de kraan open, dit komt door een hele dikke ader is haar verteld, want ze hebben het onderzocht, gebelen is dat ze 2x zoveel bloed als een normale vrouw. helaas is mijn vrouw allergies voor van alles en nog wat zo ook hormonen van de pil,niet de spiraal. van haar weet ik dat meer vrouwen onregelmatiger ongesteld zijn en je er bijna geen touw aan vast kan knopen, dus ik hoop dat het bij jou wel werk

Anoniem zei

Welkom back lieverd.
Ik geniet van je persoonlijkheid.
Kusje Richy

Anoniem zei

@anoniem, 15 januari 2010 01:13

Op de manier waarop U schrijft is er ook geen touw aan vast te knopen. Interpunctie en spellingscontrole is u vreemd begrijp ik?

cedars zei

Kunnen alle pennenlikkers niet hun eigen blog beginnen? Over het wel en wee van de Nederlandsche taal. En als dat teveel moeite is kan je altijd nog gaan posten op een groot vrouwenforum, daar stikt het van de taalpuristen en moraalridders.

Ik ben blij met wat ik hier lees. Het gaat mij om wat ze schrijft, niet hoe!

Anoniem zei

@cederes

Ik heb het toch niet over zondares haar taalgebruik???
Daarbij strookt je redenering ook niet als je zegt dat ik zelf moet gaan bloggen indien ik vind dat (een beetje) taalbeheersing wel op z'n plaats is. Een drogredenering heet zoiets.

Co Jansen zei

Nu je het zo ter sprake brengt toch wel eng, zo'n spiraaltje dat zich zomaar per ongeluk wel eens aan mijn lul zou kunnen vergrijpen als ik met je neuk.
Co.