maandag 11 januari 2010

Mijn seksleven

Mijn seksleven is kut. Echt waar. Je zou zeggen dat ik een goed seksleven heb, want aandacht kom ik niet tekort. Sommige mensen denken dat ik in een soort pornofilm leef, maar dat is niet zo. Ik vind het fijn om met seks te werken, maar dat betekend niet dat ik dan een goed seksleven heb. Eigenlijk is het heel frustrerend.

Ik ben de hele tijd bezig met verleiden, seksen, en met mannen die me proberen te versieren of opgeilen. Het is werk voor mij, maar ik ben niet van steen gemaakt. Ik word wel seksueel opgewonden af en toe. Ik kan er niet lekker voor gaan zitten om te genieten, ook al is het wel werk. Je bent namelijk met de man bezig. Ook als hij wil dat jij geniet. Het gaat hem er niet om dat jij nou geniet, hij wil dat jij geniet van waar hij van geniet. Daarom wil hij je opgeilen en bevredigen. Je bent dus altijd met hém bezig.

Dat is niet erg, maar het zorgt ervoor dat je steeds meer opgeladen word, zonder dat het tot een climax kan komen. Met sommige mannen heb je het onwijs gaaf samen, en word je wel bevredigd, maar daarna gaan ze toch weg, en aan één keertje heb ik niet genoeg. Bovendien gebeurd dat veel te weinig! Je komt vooral gewone mannen tegen, die gewone seks met je hebben.

Meestal kan ik me niet laten gaan. Ik moet de hele tijd hem kwaliteit blijven geven, en dus met hem bezig zijn. Je bent soms op heel veel aan het letten om het goed te laten gaan, en precies op tijd hem klaar te laten komen. Van het begin tot het eind kom je niet aan je eigen seksualiteit toe, behalve soms bij het neuken.

Het kan zelfs zo zijn, dat je juist op moet passen dat je niet teveel geniet. Dat is de wereld op zijn kop, maar als ik echt in de buurt van mijn orgasme kom, raak ik buiten adem, en maak ik hele genante knor-geluidjes. Dat vind niemand geil natuurlijk. Als ik echt klaarkom, dan denken de klanten altijd dat ik aan het faken ben. Ik kom niet mooi klaar, het ziet er erg nep uit. Als ik fake, ben ik wel héél overtuigend, want ik heb nog nooit een klant gehad die daar niet intrapte.

Ik vind faken ergens ook wel leuk, op een exhibitionistische manier. Als ik lig te kronkelen, en diep zucht en kreun, dan is dat ook voor mij opwindend. Ik krijg er harde tepels van, en ik ga blozen. Dat is mooi om de klant te neppen, maar het is ook leuk. Ik doe het soms als ik met mezelf aan de slag ga, het is heerlijk stimulerend, ook al is er niemand om het te zien. Met een man die me goed kan bevredigen vind ik het meer afleidend, dan doe ik het liever niet.

Je komt met een klant niet toe aan het opbouwen van spanning. Als je met iemand vrijt, heb je je eerst aan elkaar opgegeild, heb je geflirt, en kijk je ernaar uit. Dan komt al die opgebouwde spanning lekker vrij. Ik weet wel dat ik een boeking heb, maar dat is te gewoon geworden. Voor de man is het spannend, want die doet het niet zo vaak als ik! Ik ben net even met de ene klaar, en ik heb het bed weer aan kant, en dan komt de volgende klant al. Dan heb je geen tijd om spanning op te bouwen. In sommige gevallen wel, de klanten waar je je op verheugd. Maar dat komt ook helemaal niet vaak voor.

Omdat je de hele tijd op hem moet letten, en de seks helemaal om hem draait, kan ik ook niet mijn fantasie erbij halen om me op te winden. Mijn lijf word geneukt, maar mijn geest kan niet meedoen. Dat is weer een hindernis om los te gaan. Als ik voor mezelf neuk, gebeurt het vaak in mijn fantasie. Als de man niet heel nieuw voor me is, fantaseer ik lekker tijdens de seks. Vooral als hij me beft, want dan ben je even niet met hem bezig, maar met jezelf. Beffen vind ik als handeling niet zo bijzonder, ik neuk liever. De fantasie maakt het wel veel pikanter.

Fantasie is voor mij heel belangrijk. Tijdens seks voor mezelf haal ik altijd een van mijn fantasietjes tevoorschijn, en dat verdubbeld het genot. Mijn fantasie is veel wilder geworden van dit werk, en ik fantaseer nu over dingen die ik vroeger nooit interessant had gevonden. Sommige dingen zijn zelfs best vergezocht, maar dat zal wel liggen aan dat ik het gewone wel vaak genoeg meemaak.

Er zijn veel klanten die ik niet aantrekkelijk vind. Er is maar een klein deel waar ik aantrekking naar voel. De onaantrekkelijke mannen zijn niet altijd lelijk, ik vind vooral de geur van een man belangrijk. Met een man die ik onaantrekkelijk vind, kan het best leuk werken zijn, maar het word nooit seksueel bevredigend voor me. Ze kunnen heel aardig zijn, en ik zie ze graag terug. Zelfs als hij best handig is, of goed geschapen, dan zal ik nooit helemaal bevredigd raken van hem.

Je krijgt als je zoveel mannen hebt gehad, een veel te nuchtere kijk op seks. Je bent er niet bang voor, maar je hebt ook geen roze bril meer. Dat betekend voor mij, dat ik best wel kritisch word. Prutsen gaat me echt irriteren. Bij dates en vriendjes betekend dat snel ruzie. De eerste paar keer zijn ze nog nieuw en interessant, maar daarna moeten ze wel hard aan het werk, dat doe ik dan ook voor hen.

Ik werk dus in een baan waar ik heel erg seksueel gestimuleerd word, maar niet bevredigd. Ik vind het moeilijk om partners te vinden waar je mee kan seksen zoals ik het leuk vind, want ik kan met mijn geoefende kut niet zomaar losgaan op een ongeoefende pik. Dat is echt niet leuk. Aan mijn eigen fantasietjes waarmaken kom ik helemaal niet toe, want die zijn subtiel en ik heb er een man voor nodig die als hij geil is er goed mee om kan gaan. Die bestaan misschien niet eens!

Ik heb ook wel betaald voor seks, want ik wou weleens de klant zijn. Oh, werd dat telkens een aanfluiting! Ik ga daar nog wel een apart stukje over schrijven.

Zoals gezegd, ik word ervoor betaald, en ik vind het leuk werk. Ik klaag dus niet over dat ik niet in mijn werk word bevredigd. Dat verwacht ik ook niet van mijn werk. Mijn persoonlijk seksleven, daar ben ik wel heel erg in teleurgesteld. Ik kan geen man vinden die het voor me doet, en ik heb zelfs goede klanten uitgenodigd om me onbetaald door te komen smeren. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over.

Als je weinig seks hebt, gaat je lijf ernaar staan. Als je weinig libido hebt, komt dat vaak omdat je te weinig sekst. Dat geld vooral voor vrouwen, mannen hebben genoeg testosteron om toch geil te blijven. Dat je van weinig seks je libido verliest, weet iedereen wel. Het gaat ook de andere kant op. Dat weten minder mensen. Als je veel opgewonden raakt, gaat je libido steeds maar omhoog, en ik heb dus niet genoeg aan een paar keer bevrediging per week. Die bevrediging komt trouwens in bijna alle gevallen uit mijn nachtkastje. Dat is gewoon niet genoeg voor me, ik wil bevredigd worden door een mán.

Meerdere mannen. Niet maar ééntje, ik zou me te snel gaan vervelen. Ik voel me nu al beperkt als ik moet denken aan een monogaam leventje. Ik zou het niet meer vol kunnen houden. Dat was vóór de prostitutie al moeilijk, ik ging best veel vreemd. Nu weet ik gewoon dat het me ongelukkig maakt om één man te mogen, en niet met de rest.

Ik ben echt super-gefrustreerd. Ik word er gewoon boos van.

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn advies:

leid er eentje op.
Neem een gastje van 18-20 die graag wil leren en leer hem wat jij lekker vindt hij zal je dankbaar genoeg zijn

Mvg

DikkeWillem zei

Toch maar geen twee weken he? Leuk dat je weer een stukje neerzet.

cedars zei

Jammer voor je dat je niet bevredigd wordt, dat meen ik echt. (Ik zou je graag helpen, maar ik mis een paar van de eigenschappen hieronder.)

Ik denk alleen dat het niet zo gemakkelijk is als anoniem zegt. Ten eerste gaat zo'n gastje ook weer weg als hij een vaste relaie krijgt. En niet iedereen kan je alles leren.

Bovendien moet ie wel groot geschapen zijn, besneden, een goede conditie hebben, en drie, vier, vijf,... keer per week langskomen.

Misschien dat je meer kans hebt in het swingers cq club-circuit?

cedars zei

Ben trouwens wel benieuwd naar je fantasieen, of wordt het nu wel erg persoonlijk?

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Dit laatste verhaal maakt veel of misschien wel alles duidelijk over jouw sexleven! Ik had me jouw sexleven werkelijk niet zo voorgesteld, dit is een eye-opener voor mij.

Bij jij bijzonder in deze of geldt dit voor meer hoeren?

Ik vind het heel vervelend voor je, er moet toch een oplossing zijn?

Er moeten toch sexpartners voor jou te vinden zijn. Ik noem maar even wat. Kun je die sexpartners niet vinden op sexfeesten of kinkyfeesten?

groet,

HL 69.

Depressie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Depressie zei

Hey zondares, welkom terug.

Ik had het in mijn vorige reactie dus goed. jezit niet lekker in je vel.

Je gevoel is dubbel, eigenlijk wil je een vriend en later een baby, maar je kan niemand vinden die open minded genoeg is om je te geven wat je wilt en dan kan jij iemand ook geen trouw beloven.


Ik reageerde al eens is een mannelijke hoer niks of iemand die ook in de sex industrie werkt, of vind jij het moeilijk om een man te delen met andere vrouwen?

Het lijkt me heel vervelend, de situatie waarin jij zit. Inderdaad iemand die naar parenclubs gata, maar dat is sex om de sex en jij wil gewoon meer en dat ie moeilijk te krijgen.

Ik denk dat je toch keuzes zal moeten gaan maken op den duur voor jezelf, niet nu maar wel op den duur, want ik merk dat je ook jou behoeftes kwijt wilt en dat kan niet.

sex om dex kan ik alleen met iemand waar ik gevoelens voor heb en sex voor de lust met een vreemde, dat ken ik niet, lijkt me ook niet lekker. Maar ik merk dat jij ook aan je trekken wilt komen en dat kan niet als jij een toneel stukje aan het opvoeren bent.

Oja dat knorrende geluidje als je klaar komt heeft mijn vrouw ook, ik vind dat erg schattig, zij vond dat in het begin erg chanant.

Ik weet trouwens wanneer mijn vrouw fakte, ze krijgt kippenvel op haar benen als ze klaar komt (de meeste hebben dat) dus je kan het door hebben als man, waarschuwing, niet alle vrouwen hebben dat voordat ik nu menig man ga frustreren en je klanten boos worden

Mvg

Daryl

Frank zei

Het is de prijs die je betaalt voor het werk dat je gekozen hebt. Toen ik divemaster was wilde ik nooit met mijn vrienden plezierduiken doen, het was een sleur geworden. "Alleen als ik er geld voor krijg"..

Pykenike zei

Ik wacht op de eerste nobele vent die zich "beschikbaar stelt" je even van je probleem af te helpen...

Depressie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Depressie zei

@Pykenike,

Kom op man, ze is eerlijk in haar blogs tegen ons, In het normale leven kan ze dit niet kwijt. reageer eens met je hart ipv met je .....

Pykenike zei

@depressie

Het sarcasme droop toch van mijn comment af. Ik vind het knap dat ze eerlijk is en dit comment was bedoeld om de botheid, het gebrek aan emotie, en overvloed van zelfvertrouwen van (veel) mannen bloot te leggen Tuurlijk is het klote voor zondares, mede daarom prijs ik haar profesionaliteit des te meer. Toch is het natuurlijk ook een gevolg van dit vak. Toegegeven, als ik een prostitutee zal bezoeken dan zal ik ook aan mijn gerief denken, daar betaal je dan immers voor.

Tot slot zal het me uiterst verbazen als zondares hier aanstoot van neemt, enerzijds vanwege de vele haatreacties van (veelal) viva-vrouwen, en anderzijds nav haar goede voornemen.

Zondares zei

Ik neem je niks kwalijk hoor pykenike. Ik maak me nergens druk om.

Een jongen opleiden is een leuk idee hoor, maar seksles is moeilijker dan je denkt, daar schrijf ik nog wel een stukje over.

Swingers enzo zijn iets beter dan gewone mannen, maar ook helemaal niet altijd. Om daar nou te gaan zoeken vind ik ook weer zoiets. Er zijn er niet zoveel, en ze hebben bijna altijd wel al een relatie. Bovendien zijn het extroverte feestbeesten. Dat ben ik niet, en daar pas ik niet goed bij.

HL96, ik weet niet zeker of elke hoer zo is. Ik weet dat de meeste broodmeisjes dit niet hebben. De goede hoeren die ik ken, hebben het wel allemaal. Maar misschien praat ik wel met de verkeerde mensen.

Daryl, je denkt veel te ver door! Luister maar naar Frank, die begrijpt het wel.

Anoniem zei

Helaas, een matig seksleven is vaak het noodlot van een goede hoer. Omdat je zelf zo goed bent in seks, stel je (terecht) ook hoge eisen aan je minnaars. Die hebben echter lang niet zoveel ervaring als jij, en daarom valt het bijna altijd tegen.

Een maker van tv-programma's kan ook niet meer ongedwongen van een avondje tv genieten. Als professional ziet hij de hele tijd dingen die beter kunnen.
Om dezelfde reden zou ik zelf ook liever geen topkok te eten vragen, want die is nu eenmaal veel beter in koken dan ik.

Ik vind het jammer voor je, lieve zondares, echt waar. Maar het is in zekere zin onvermijdelijk dat je eigen seksleven zwaar kut is. En het is ook oneerlijk. Voor een man is de seks met een prostituee vaak het summum van genot. Als ik naar een seksclub ga, doe ik dat vooral omdat ik dan verzekerd ben van de beste seks die ik mij maar kan wensen. Mijn seksleven heeft een enorme 'boost' gekregen sinds ik mijn heil bij prostituees zoek. Natuurlijk moet je liefde en seks los kunnen koppelen, maar wanneer je dat kan, gaat er niets boven de seks met een hoer. Ik geniet nu zonder gêne van iedere betaalde wip, ik doe heerlijke, spannende dingen met vrouwen die heel goed weten hoe ze mij optimaal kunnen bevredigen. Voor mij is het toch zoiets als het ultieme neuken. En dat komt natuurlijk omdat de meeste hoeren gewoon heel goed zijn in seks.
Jij vindt daarentegen niet snel iemand die net zo goed is als jij. Geen man kan tippen aan jouw professionaliteit. Jij bent zoveel beter in bed dan jouw sekspartners dat er altijd wel wat te wensen zal blijven.

Het klinkt wat zakelijk, maar ik hoop voor jou dat het geld dat je met seks verdient een pleister op de wonde is.

Depressie zei

@Zondares,

Ik denk niet teveel door en begrijp je wel. Iemand van de ANWB die de hele dag simepele reparacties doet om de auto tijdelijk aan het werk te krijgen gaat prive ook niet van dat soort klusjes doen, die verwaarlozen hun eigen auto (hoi buurman, je apk is al een half jaar verlopen hoorde ik)

Jij wil juist wel plezier duiken, sexen alleen dan wil je kwaliteit en niet dat geklungen en juist omdat je zo goed beoefend bent kan je de kwaliteit en het hoge niveau wat jij zelf geeft niet geven, je zoekt een gelijke en dat is moeilijk

Gr Daryl

ps de rest van mijn commentaar was meer een advies en mee denken doe er mee wat je wilt

DikkeWillem zei

Hoe meer tips je ons geeft, hoe beter we worden Zondares! Ik lees op je blog tips die ik nog nooit eerder had gezien, en die maken mijn seksleven beter. Niet alleen met de Dames trouwens!

Tinus_Z zei

Ik denk dat je wat van je beleving van sex heeft verraden in andere stukken die ze heeft geschreven want daar in zeg je regelmatig dat de meeste mannen er niks van kunnen en dat je daardoor ook niet aan je trekken komt met klanten maar dat ook niet erg vind want jij bent er voor de klant en niet andersom. Ik ben trouwens blij dat je dit geschreven heb want ik zat inderdaad vast in het patroon van de perfect lover proberen te zijn(zelfs bij een hoer) en soms mag je best aan je zelf denken. Om terug te komen op het onderwerp dan denk ik dat de andere reacties het juist hebben dat je zelf zo goed bent dat je dat ook wilt als je voor je plezier sex hebt.

Anoniem zei

Hey

Ik snap heel goed wat je bedoeld. Ik spreek soms zelf af met mannen en sinds dat ik dat doe, voel ik bij mezelf ook dat sex veel moeilijker ligt. Niet in de zin dat ik minder graag sex, wel dat ik minder aan mijn trekken kom. Ik heb het gevoel dat je steeds op zoek bent naar iets idealistisch.
Als je mannen verwent, weet je meestal wel waarom je moet letten, leidt je veel af uit hun handeling, ademhaling, hartrimte etc. Omgekeerd gebeurd dat veel minder, omdat ze daarvoor niet naar jou komen. Heel cruw gezegd, ze willen wel dat je klaarkomt maar ik denk dat dat meestal niet is omdat je zou klaar komen of bevredigd zijn maar omdat het hun eigen zelfvertrouwen een boost geeft. Ik weet dat ook niet zeker en mss klets ik nu uit men nek maar zou komt het vaak op mij over.

Anoniem zei

Volgens mij kun jij ook je geld verdienen met schrijven. Al werkt je huidige baan natuurlijk wel in je voordeel als onderwerp. Kwam hier nooit eerder maar dat gaat veranderen...Grtz.

Anoniem zei

Meid, ik ken het en ik leef met je mee. Zelf ben ik begonnen met cybersexen met een gewone doorsnee man en geloof het of niet.....mijn fantasie komt helemaal aan zijn trekken!
Alle sex zit je hoofd natuurlijk, maar al het gevoel zit gewoon echt in je lijf! En met al die lustgevoelens die ik in mijn hoofd gepompt krijg voel ik zo bemind....
Uiteindelijk krijg ik daar een groot stuk bevrediging uit en dat is heerlijk, maar verder blijft het lastig natuurlijk....

slimelover zei

doordat je nog steeds weigerT om werkwoorden in de derde persoon enkelvoud op de juiste manier te vervoegen, valt er bijna niet meer doorheen te lezen zonder dat het stoorT. heel jammer, want de overige taalfouten zijn niet structureel, of vallen minder op...

Anoniem zei

Het gebeurt.

Het betekent.

Hij betaalt.

Met een T, niet met een D.

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Zeg eens tegen een man: "Denk je dat jij me wèl kan laten klaar komen?"
Moet je kijken hoe hij zich uitslooft. Mag een klant of een vreemde zijn.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Haha, die mensen van 'onze taal' zijn nog erger dan die Viva-meisjes. Heel grappig. Die d of die t is toch volstrekd oninteressant. (of-topic)

Over 100 jaar is het Nederlands uitgestorven en spreken we allemaal engels hoor. Globalisering, heet dat.

Het gaat hier toch over sex, oh sorry seks.

R60

Anoniem zei

Zondares.....ik denk dat je best wat meer voor je eigen genot mag gaan ...vooral ook tijdens je werk.....wie zegt dat de kwaliteit daar minder van wordt. Ik denk dat t alleen maar beter wordt. Voor alle partijen. Een kat die kopjes geeft doet dit niet voor degene die zij kopjes geeft....Ze doet dit voor zichzelf. Voor haar eigen genot. Toch vind degene die zij kopjes geeft t vaak heel fijn. Ik doe ook werk zoals jij en ik merk dat wanneer ik doe wat ik juist zelf ook plezierig vind de klant dubbel en dwars geniet. Het is echt en oprecht. Natuurlijk speel je in op de wensen van de klant maar de manier waarop mag je toch zelf invullen.