woensdag 4 februari 2009

Reacties

Hoera, ik word gelezen! Ik heb heel lang gezien dat mijn poll en mijn reacties leeg bleven, opeens zie ik dat 44 mensen op mijn poll hebben gestemd. Ik heb ook al een reactie. Wat leuk! Ik vind het leuk dat mensen me laten weten wat ze ervan vinden. Vragen zijn ook leuk, of verzoekjes, want soms weet ik niet wat ik moet schrijven. Dankjewel voor het lezen, want het steekt mij een hart onder de riem. Ik ga meteen een nieuwe poll maken!

2 opmerkingen:

slimelover zei

heb afgelopen week pas jouw blogs ontdekt zondares. ben nu met terugwerkende kracht zoveel mogelijk aan het lezen. ondanks dat ik vaak van mening verschil met jou, of met de mensen die reageren, vind ik het heel plezierig om jouw verhalen te lezen...

Co Jansen zei

Beste Zondares,
" Vragen zijn ook leuk":
Slaap je naakt, droom je veel, wat droom je, heb je een ochtendhumeur, waaruit bestaat je onbijt, in welke kleding ontbijt je, waaraan denk je tijdens het ontbijt, ga je nog wel eens met de fiets ergens heen, ga je nog wel eens met de fiets naar je werk, vind je autorijden leuk, behandel je je 1e klant s'morgens anders dan de volgende, doe je wel eens open in je blootje, laat je de klant wel eens uit in je blootje, vind je chatten leuk, lig je wel eens in je blootje op het balkon, als je nat bent is je clit dan ook hard, zie je er tegenop om in te gaan op reacties van mannen van een relatiebureau, houd je van sentimentele tranentrekker-films, zijn er klanten die meer dagen achter elkaar bij je blijven, kijk je televisie tijdens het eten, zijn er klanten waar je vrolijk van wordt en waar je naar uitkijkt, probeer je wel eens een niet-klant te versieren voor onbetaald, durf je een man op straat of ergens op een openbare plek aan te spreken om een gesprek uit te lokken, mag je laatste klant wel eens blijven slapen om jou te verwennen, Welk eten kun je moeilijk weerstaan om slank te blijven, kun je zonder dieet op gewicht blijven, vind je het geil om zonder slipje op straat te lopen, heb je voorkeur voor het naaktstrand boven een ander srand, voel je je opgelaten in de sauna omdat je naakt bent.
Groetjes,
Co.