donderdag 18 december 2008

Ik kijk zonet op spitsnieuws, en ik schrik me dood. Nee, niet het artikeltje dat over een polizei-razzia gaat waar ze jagen op hoeren. Ik heb niets te vrezen. Ik doe alles volgens de wet. Bovendien vinden ze nooit wat, voor al dat geld dat eraan opgaat.

Ik schrok omdat er wordt geschreven over hoeren in Dubai. Nederlandse meisjes werken in dat arabische land voor veel meer geld dan hier. Een dame in het vak die ik ken is daar ook voor een maand heen. Zij loopt volgens het artikel het risico van VIJFTIG JAAR in de gevangenis! Het sloeg me stijl achterover. Ik weet niet of ze het weet. Ik heb haar meteen gemaild.

Het valt nog best mee met de onverdraagzaamheid in Nederland, als ik het vergelijk. Het kan hier ook stormen als ze achter je beroep komen, maar hier ga je er niet 50 jaar voor achter de tralies. Ik moet even een kopje koffie om bij te komen.

EDIT: Ik schaam me een beetje. Ik dacht toen ├Ęcht nog, omdat ik nu eindelijk alles met vergunningen en bestemmingen in orde had, dat ik nu niet meer gevaar liep van de politie en de razzia's.

2 opmerkingen:

Co Jansen zei

Beste Zondares
In Dubai bevinden zich 4x zoveel mannen als vrouwen en als er dan ook harems zijn en geen hoeren, dan kun je wel nagaan hoeveel gefrustreerde mannen er door sekstekort rondlopen. Zo zou een burka kunnen ontstaan. Gewoon een explosieve sfeer. Trouwens, ik vind het in alle arabische landen een eng sfeertje en hun kleding afstotend.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Hoe groot is de kans dat een jongen die zegt dat hij rijke ouders heeft en zich voordoet ald pimp in het echte leven mij mee wil nemen op vakantie naar dubai ?
Hij zegt dat als die mij leert kennen ik dankbaar zal zijn dat hij niks meer van zich had laten horen toen ik nog overwoog om te gaan werken in de branche.
Hij beweerd geen loverboy te zijn, alleen naar zijn klanten toe omdat die volgens hem rijk zijn en geen echte escorts willen. Dat verteld hij ook eerlijk in zijn advertentie, maar nadat hij me had laten ziiten heb ik dus geen bewijs dat hij dat echt allemaal doet.
Maargoed hoe groot is dus de kans dat hij mij daarheen brengt voor prostitutie ?