zondag 10 december 2023

Befdutje

Ik was vroeg opgestaan, om mijn fitnessrondje te joggen voordat ik naar de universiteit moest. Ik had een vroege afspraak met mijn scriptie-begeleider, die uitliep, en daarna moest ik nog langs de bibliotheek omdat er een boek eindelijk was aangekomen wat ik eigenlijk al vóór mijn projekt had moeten hebben. Ik keek het door, terwijl ik vurig hoopte dat ik niet iets tegen zou komen wat alles wat ik gedaan had ondersteboven zou gooien. En toen was het opeens laat.

Dus ik schrokte nog even iets naar binnen in een eettentje in de stad, want ik heb het totaal geschoten met die studententoko's, en met de enige maaltijd van de dag achter de kiezen moest ik snel naar het hotel waar ik een klantje had. Ik kwam daar eerder aan dan hij ingecheckt was, maar gelukkig kon ik me wel alvast opknappen in de toiletten van het restaurant wat eraan vastzit.

Dat is één van die dingen die ik door het werk heb geleerd, waar veel van mijn vriendinnen zich geen voorstelling van kunnen maken. Ik kan in de plee van een snackbar naarbinnen als een winkelkarretjeszwerver, en kom er als een strak opgemaakte vamp weer uit. Je kan héél veel met héél weinig. Je hoeft geen smaakvolle badkamer te hebben om je kut schoon te schrobben, je hebt geen kaptafel nodig om je make-up te doen. Dat onflatteuze licht in een MacDonalds-plee is soms zelfs béter om te zien hoe je make-up zit.

Ik dumpte mijn dagelijkse kleren in de kofferbak van mijn autootje, en ik nam mijn escorttas mee. Ik had nog een half uur voordat de klant zou komen, en ik ben graag stipt. Klanten laten wachten is niet professioneel, en als ik te vroeg kom en moet gaan zitten wachten voel ik me altijd erg bekeken. Vooral met de regels die hotels tegenwoordig hebben om hoeren te bestrijden.

Nu had ik dus een halfuurtje af te wachten. Ik ging maar de stad in, in de buurt van het hotel, en ik had een kop koffie nodig. Er was een uitnodigend koffiebarretje, en daar schoof ik dankbaar aan. Dat bleek alleen zo'n hìp koffiebarretje te zijn waar ze je een scheutje koffie in een milkshake verkopen, en eigenlijk zat ik meer te wachten op een fatsoenlijke bak filterkoffie. Maar ik zat nou al, dus ik liet het maar zo.

De koffie was dus niet echt koffie, maar gezoete sojamelk met twee smaakjes plus vanille, en een shotje espresso erin. Ik was ooit wel nieuwsgierig geweest naar de hype over dat soort koffies, maar dat was na de eerste paar keer proberen wel voorbij, en deze wegwerpbeker zat ik met lange tanden weg te nippen. Intussen maalde wat mijn begeleider had gezegd door mijn hoofd. Dat ik prima werk had geleverd, dat ze vooral vond dat ik héél goed en duidelijk schreef, máár...

Ik ben nooit goed geweest met kritiek, en deze vrouw had kritiek over een bepaald punt waar ik zelf ookwel van wist dat het een zwakte van me was. Dat het één van die dingen was waardoor ik nooit echt goed in het onderwerp van mijn studie zal worden. Ik had bij het kiezen van mijn studie me al gerealiseerd dat het te hoog gegrepen zou zijn, halverwege was ik er uitgelaten over dat het me tòch aan het lukken was ondanks dat het te hoog gegrepen was, en nu ik het aan het afmaken was voelde ik dat ik er wel in ga slagen, maar wel met een natte scheet. Dat zat me dwars, en daar had ik niet op gerekend.

Mijn hele dag was gejaagd geweest, en met die koffie begon ik een beetje in te storten. Ik was moe. Sinds ik studeer merk ik dat ik veel meer slaap, en veel meer ritme in mijn dag nodigheb. Dat is nou eenmaal zo als je veel van jezelf vraagt. En als je hoert, en als je ooknog probeert een sociaal leven te hebben, en als je ooknog een vriendje erbij wilt hebben, dan komt dat allemaal mekaar tegen.

Het afgelopen halfjaar was het vooral de slaap geweest die het onderspit had gedolven. Nieteens omdat ik dat zo gepland had, maar omdat je sociale leven toch vooral 's avonds wil doortrekken, en omdat vriendjes wilde nachten proberen te maken. Dat is gelukkig niet erg, want ik kan best met een beetje slaaptekort doorgaan, maar als het telkens weer een stukje inleveren is, bouwt dat wel op.

En nu had ik een stressvolle, lange dag gehad. En ik had een beker koffie op die misschien wel decaf was, dat viel niet te proeven. En ik had het gewoon even gehad, ik was wel klaar. Ik was even mijn eigen pooier, en ik sprak mezelf streng toe. Je hebt zo een klant, waar ben je mee bezig! Straks sta je met een gezicht als een oorwurm voor die vent, en daar moet hij geil van worden? Raap jezelf bij elkaar, en doe je werk, hoer!

Dus toen de tijd ervoor kwam, kwakte ik mijn nog driekwart volle beker in de vuilnisbak, met een beetje schuldgevoel over de verspilling. Ik liep naar het hotel, ik kwam precies op tijd aan, en ik ontmoette mijn klant. Een nette man, met een baan in de zakenwereld, maar niet met een leiderschapspositie in zijn bedrijf. Hij was charmant en beschaafd, en dat bevalt me wel. De charme mag blijven zitten, maar de beschaving ga ik er langzaam afpellen.

Eigenlijk had ik mijn plan met hem binnen vijf minuten al wel door. Zo verschillend zijn de meeste mannen niet. Ik wist wat hem vasthield, hoe ik dat los zou krijgen, ik zag wat hij nodighad en ik had al snel door wat hij wilde, en dat ging allemaal prima lukken met één van mijn standaard-programma's. Het voorwerk ging danook soepel, en de klant was dik tevreden. We gingen naar de kamer, en het voorspel begon.

Nadat ik hem uit de kleren had gekregen, en speels met hem geflikflooid had waarbij ik even goed kon controleren of ik niets verontrustends zag wat een probleem kon worden, was het ook duidelijk dat zijn lichaam geen probleem zou zijn. Een heel gemiddeld lichaam voor een man van zijn leeftijd, met een heel gewone lul. Intussen was er nog niets tevoorschijn gekomen waardoor ik iets bijzonders hoefde te verwachten.

Dat het zo soepel ging was fijn. Maar het was tegelijk ook niet spannend, en bepaald niet ìnspannend. En mijn gedachtes dwaalden telkens af, en telkens weer naar wat mijn begeleider had gezegd. Dus ik concentreerde me maar zo hard ik kon op wat we aan het doen waren. Op zijn geur, hoe zijn huid voelde, hoe zijn adem ging, hoe zijn lijf reageerde. Op of ik een manier kon bedenken om mijn routine wat te breken, zodat ik niet zo makkelijk afgeleid zou raken.

Zoals best veel mannen hield deze vent van beffen. Enorm veel mannen denken dat ze je een groot plezier doen door je lang te beffen, en vooral door je klit er flink van langs te geven. Het lijkt soms of hij je klit weg wil gummen met zijn tong. Soms likken en lebberen ze je tot je klit rauw en gevoelloos is, terwijl ze denken dat je de geweldigste seks ooit aan het beleven bent. En omdat ze er zo'n lol in hebben is het mijn baan om ze te laten geloven dat ik het geweldig vind.

Toen ik een klein meisje was, net mijn maagdelijkheid kwijt, vond ik beffen geweldig. Ik was er natuurlijk wel onzeker over, want ik vond het heel moeilijk dat een jongen met zijn gezicht zo dicht op mijn plasser zat, maar ik had anders tochwel iets anders gevonden om me over op te kloten. Beffen was alleen een soort toegankelijke stimulatie, zacht, nat en teder, en het had iets van een kus, een liefkozing.

Maarja, je wordt volwassener en dan ga je beffen meer zien als een makkelijke manier om nat te worden, en wordt het vooral interessant als een manier voor de man om jou te laten zien dat hij om je geeft. Want zo interessant is beffen niet, ik heb meer lol van mijn eigen vinger. Dat was me al snel duidelijk. En toch vroeg ik er altijd om, want dat had ik uit de bladen en van mijn vriendinnen meegekregen. Beffen maakt goede seks, vooral op je klit. Ik was zo'n kuiken.

Pas later, toen ik aan het werk ging in de prostitutie, begon ik echt mijn interesse erin helemaal te verliezen. Beffen werkte voor mij eigenlijk vooral als ik wou voelen dat een man gedienstig voor me was, en voor de rest kon ik het laten. Het doet me weinig. Dat had ik al kunnen zien aan dat het in mijn fantasietjes als klein meisje nooit speelde. Ik laat het toe omdat mannen het willen doen, maar voor mij hoeft het totaal niet.

De vent maakte er werk van, en was duidelijk trots op wat hij deed. Hij had het idee dat hij zich flink van andere mannen aan het onderscheiden was. Ik lag dus in een bevallige houding te kirren en te trillen en te schokken, en afentoe vroeg ik hem "Wat dóé je toch?" of "Oh wauw, dat heb ik nog nooit meegemaakt" als hij wat wilders deed. En dan gaat het dus maar door.

Je zou zeggen dat je met al dat gekir en gekronkel wel goed bezigblijft, en er helemaal geen risiko is dat je indommelt. Maar lang beffen is sáái. En al dat gekir is ook op de automatische piloot. En hij zit met zijn gezicht op je kut, dus je kan makkelijk je ogen heel even, héél eventjes maar, dichtdoen. Gewoon even om je energie bijelkaar te krijgen om een echte mooie prestatie neer te zetten daarna.

Dus ik dutte in. En ik weet niet voor hoelang, maar het kan niet heel lang zijn geweest, want toen ik wakkerschrok lag hij nog buiten adem van zijn befpartij. Ik werd wakker met een kuthumeur. Het was zo'n wakkerschrikken waarbij je weet dat je niet had moeten liggen slapen, maar tegelijk heb je het gevoel dat de wereld de schijt kan krijgen en dat jij je gewoon om gaat draaien, je in je deken gaat wikkelen, en morgen wel je tanden poetst.

Ik moest alwéér mijn inwendige pooier aan het werk zetten, en ik improviseerde maar snel een verhaaltje over dat ik zo hard was klaargekomen, dat ik gewoon in onmacht was gevallen. Hij reageerde te lauw, ik denk dat hij het niet geloofde. Ik heb heel hard gewerkt aan de rest van de beurt, maar echt lekker ging het niet meer lopen. Ik denk dat hij het niet bijzonder vond, en dat is wel jammer. Eigenlijk is het mijn werkeer te na.

Achteraf ben ik bij een KFC gestopt voor een bak koffie, omdat ik nog naar huis moest rijden. En daar heb ik allerlei smoezen voor mezelf bedacht waarom dit gebeurd was. Het is herfst, en ik ben nou eenmaal een natuurkind dat erg gevoelig is voor het weer. Oh, en de wintertijd was ingegaan, ookal wist ik niet dat je daar juist een uur méér slaap van krijgt, en dus mìnder moe hoort te zijn. En hij was saai. En en en en...

Maar mijn hartje weet wel beter. Als je je leven niet in orde hebt, is het eerste wat kut gaat de prostitutie. Als student weet je dat je op je tandvlees gaat lopen, en dat je flaters gaat slaan, in gewoon werk kan je ook baaldagen hebben, maar prostitutie is te close, te intiem, te direkt om niet te merken dat je aan het kutten bent. Het is een soort thermometer voor je leven. Als je befdutjes gaat doen met klanten, moet je meer slapen. En daar moet het vriendje danmaar begrip voor hebben.

Hopelijk leer ik het deze keer eens.

11 opmerkingen:

TK zei

Ik dacht die is druk en gaat in december niets meer schrijven... maar je bent weer helemaal terug met ‘befdutje’, ‘kut schrobben’ en ‘milkshakekoffie’ :D

Ik heb zo hard moeten lachen om dit stukje!

Hopelijk kun je met de feestdagen wat rust pakken. Fijne kerst alvast!
En zorg nou eens dat je zo'n vriendje vasthoudt.....

PS Leuk om te lezen dat je in de afronding van je studie bent! En zit er niet over in als je niet summa cum laude slaagt. Het meeste leer je toch in de praktijk als je de baan gaat doen waarvoor je gestudeerd hebt

TK zei

En ik vind het heel knap dat het je überhaupt gelukt is om die opleiding te gaan doen! Wat je misschien mist aan aanleg voor bepaalde zaken in de opleiding, compenseer je ruimschoots met doorzettingsvermogen en creativiteit om situaties naar een goed einde managen. En dat is een skill die veel waard is in het bedrijfsleven. Ik hoop dat je nu wat meer tevreden kunt zijn over jezelf en dat je blij kunt zijn met wat je tot nu toe allemaal bereikt hebt

Anoniem zei

Ik denk wel dat hij het gemerkt heeft. You can't win them all.'

Anoniem zei

Mijn mening is dat je een uitzondering bent. De meeste vrouwen vinden orale seks juist de lekkerste seks, en je concentreren op de clitoris is de beste orale seks voor vrouwen.

Anoniem zei

http://zondares.blogspot.com/2011/01/clitoris-en-orgasmes.html

Anoniem zei

De meeste vrouwen vinden orale seks de lekkerste seks? Heeft u daar bewijs van misschien? Ik vind het ook niet zo heel interessant.

Dat terzijde, goed stukje, en je hoeft niet zo hard voor jezelf te zijn. Het is toch logisch dat je foutjes maakt als je zoveel aan je hoofd hebt. Super goed dat je al zo ver bent met je studie!

Anoniem zei

Slaaptekort! Als dat geen teken van mensenhandel is!

Ouwe Brood zei

Hmm, ik heb hier zo mijn gedachten bij. Je kunt druk zijn met van alles en nog wat, maar een vriendje is waarschijnlijk nog de grootste energievreter. Ik heb dan als klant toch liever een dame die 'wat tekort komt'.

Anoniem zei

Als ik je befte zou je zeker niet in slaap vallen, ik kan likken als een bouvier!

Anoniem zei

Bij die laatste reactie moet ik gelijk denken aan Grote Hond

Anoniem zei

Interessant, ik denk dat dit voor de meeste vrouwen geldt. Zelf vind ik gepijpt worden heerlijk, alleen ik word er niet opgewonden van. Het is wel het meest intense orgasme. Ik heb trouwens ook wel eens een befdutje gedaan, namelijk toen ik in slaap viel tijdens het beffen. Gelukkig kon mijn vrouw er om lachen.