maandag 22 februari 2016

Antwoord op: Klanten willen jong

Er zijn veel praatjes in de media over dat klanten jonge hoeren lekkerder vinden. Hoe jonger, hoe beter, roepen ze graag. Dat is niet nieuw, dat denken mensen al zolang ik er ben, en ook in veel oudere boeken en schrijfsels over prostitutie staat dat al. Soms gaat dat zover dat er suggesties worden gemaakt dat het naar pedofilie toegaat, maar meestal laten ze dat in het midden.

Iedereen denkt deze. Buitenstaanders denken het sowieso heel erg vaak, alsof het vanzelf spreekt. Klanten denken dat ze vreemde vogels zijn als ze niet voor het jongste van het jongste gaan, en voelen soms alsof ze dat moeten uitleggen. Bordeelbazen die niet in hun administratie kijken om te zien aan wie ze echt geld verdienen geloven het. Maar ook hoeren denken het, vooral de jonge.

Het klopt niet, in elk geval niet helemáál.

Één van de dingen die ik heb geleerd door in de hoererij te werken, is dat het idee dat je als tiener het meest sexy bent, gewoon niet klopt. Je verdient steeds beter als je volwassener wordt. Mannen hebben liever een sexy volwassen vrouw dan een sexy meisje. Dat gaat op voor de meeste leeftijden, ookal is het helemáál totaal zo voor de oudere mannen, die best vaak de jonge blaadjes eigenlijk niet meer zo lusten.

Je krijgt niet alleen meer klanten, en beter betalende klanten, als je over de dertig bent, maar ze zijn ook prettigere klanten. Ze komen het niet met een popje of plaatje doen, maar ze maken een betere klik, en ze zijn meer met een seksuele interaktie bezig, dan met het doen "op" een jong ding. De verwachtingen zijn realistischer, het is allemaal minder gespannen, er is meer waardering voor je eigenheid, en tegelijk verwacht hij meer vakvrouwschap van je, dus wordt dat ooknog gewaardeerd.

Er is zeker een markt voor de jonge meiden, dat zal je mij niet horen tegenspreken. Hij is alleen nietzo groot en nietzo overheersend als je wel zou denken als je de kranten en de bladen gelooft. Uiteindelijk willen de mannen niet zonodig een model, een jong ding, of zelfs perfektie. Ze willen een aantrekkelijke vrouw, die ze kunnen ontdekken en veroveren. Die hoeft niet piepjong te zijn. Beter van niet zelfs.

Met oude collega's heb ik er intussen zo vaak al over gesproken dat het voor mij niet echt een opvallend iets meer is. Je blijft lang sexy als je maar goed op jezelf past, en je rijpt prachtig als je er maar aan werkt. Als je toegewijd genoeg bent aan het werk, en een beetje geluk hebt met hoe de Here je geschapen heeft, kun je klanten blijven betoveren tot je menopauze roet in het eten komt gooien. En zelfs dan kunnen er veel vrouwen nog doorwerken.

Vooral onder de jonge meiden is er zo'n gevoel dat ze binnen moeten zijn voor hun vijfentwintigste, omdat ze dan te oud zullen zijn. Als ze daar eenmaal zijn, ontdekken ze dat het nog best gaat, maar zien ze vijfendertig als de grens om het nog goed te kunnen doen. Zo schuift de grens steeds verder op. In elk geval tot het kwartje valt, en je gaat zien dat mannen helemaal niet zo werken.

Bij sommige meiden is hun jeugd het enige dat ze te bieden hebben. Dan is het wel snel voorbij. Maar als je juist het werk serieus neemt, en zorgt dat je het gaat doen met een positieve insteek, en zorgt dat je elke dag een beetje beter wordt, dan is je tijd als jonge blom iets waar je achteraf alleen een beetje om moet lachen, omdat je zoveel van het werk dan nog niet begreep.

Het is wel heel gewoon om jonger te adverteren dan je echt bent. Mannen hebben toch iets met die leeftijd, want ze verbinden dat heel sterk aan verlept zijn. Dat is bij een professionelle, die goed op zichzelf past en veel neukt natuurlijk eigenlijk niet aan de hand, maar zo ver denken die klanten helemaal niet door. Een lager getalletje vinden ze spannender, en als ze dat als onderdeel van hun illusie willen, vinden wij dat ook best.

Er zit ook een status-iets aan voor mannen om met een jongere vrouw te neuken. Als dat tever gaat, en het niet meer te geloven is dat zij ook seksueel voor hem gaat, dan slaat het door naar ongeloofwaardig, en dan is het juist helemaal niet sjiek, en word het meer een vieze-ouwe-man-situatie. Dat is bij hoeren natuurlijk minder belangrijk, want wij zijn discreet, en veroordelen een vent niet. Dat werkt alleen óók andersom, want een vent hoeft bij ons zich ook niet te schamen dat hij géén jong meisje kiest. En dat merken we wel.

Alles bijelkaar is werken als jonge meid minder lekker dan als volwassen vrouw, en heb je ook meer tevreden klanten als je wat ouder bent. Er is meer klik, je hebt meer controle, je kunt beter de klant sturen, eigenlijk gaat alles beter als je wat volwassener bent. Ik heb het dan wel over meiden die al ervaring hèbben, want starten als je over de dertig bent is wel een stuk moeilijker. Je mist toch een aanloopje. Maar ook dan kan je nog goed worden, en jaren sexy zijn.

Dat het met de leeftijd beter wordt heeft eigenlijk namelijk niets met de leeftijd te maken. Je ziet precies hetzelfde gebeuren met meiden die laat starten. Het is ervaring die je op moet doen, en een groei die je moet doormaken. Meiden die vroeg beginnen en snel groeien hebben soms al op hun tweeëntwintigste wat andere vrouwen pas op hun veertigste bereiken. Het gaat niet om een oudere vrouw zijn, het gaat om verder gegroeid zijn.

Eigenlijk doet die leeftijd er zelf niet toe. Daar komt die lust naar jong helemaal niet vandaan. Waar het eigenlijk allemaal om draait is dat mensen denken dat seks iets voor jonge mensen is. Terwijl seks gewoon doorgaat tot in het bejaardentehuis. Dat is geen mindere seks, dat is geen zielige of vieze seks, dat is gewoon mensen die doen wat in ze zit. Het is raar en dom om dat niet als volwaardig te bekijken.

Seks wordt namelijk niet vanzelf minder als je geen twintiger meer bent. Het is iets wat veel met zelfvertrouwen, met inzicht in mensen, met kennis van jezelf, met empathie en met gewoon ervaring beter wordt. Dat zijn allemaal dingen die je gewoon op kan blijven bouwen. Je lijf wordt ook niet lelijker als je goed aan jezelf werkt, je fitness blijft doen, en let op wat je eet. Je kut blijft ook sterk en strak, als je haar maar goed in vorm houdt.

Voor sommige vrouwen is een kind een struikelblok, en geven ze het na de kindjes maar een beetje op met de seks. Je lijf krijgt natuurlijk heel wat te verwerken van een zwangerschap, maar dat hoeft niet zo te blijven. Iedere vrouw die ik ken die wist hoe, en ook wou, heeft zich weer helemaal strakgekregen, ookal blijven er soms wel striae over. Als je eraan werkt om je lijf na een kind weer in orde te krijgen, ontdek je pas echt hoeveel kracht er in je zit om jezelf te herstellen. Als je die kracht aanspreekt. Als je dat niet doet, of er te lang mee wacht, komt het nooit meer goed.

Zolang je jong bent, is mooi zijn iets wat vanzelf komt. Dat gaat voorbij, je kan niet eten en lui zijn zoals je als twintigjarige was, en dan op je dertigste verwachten dat je dan nog steeds vanzelf lekker blijft. Het wordt steeds meer je eigen verantwoordelijkheid om jezelf fit en gezond te houden. Maar dat kan gewoon, als je het maar dóét. Je kan veel houden wat je had, en meer maken van de dingen die iedereen moet leren.

Buiten de prostitutie is die jeugdverering er juist veel meer. Daar heb ik tegenwoordig vooral zicht op door te praten met mijn vriendinnen van buiten de prostitutie. Die weten niet wat ik voor werk doe, en dat hou ik liever zo, maar dat betekent ook wel dat ze vaak denken dat ze meer van seks weten dan ik, van die tien ofzo mannen waarmee ze wat gedaan hebben, van Goedele, van de Cosmo en van de Viva.

Het leeft heel erg onder die vrouwen van buiten de seksindustrie dat jongere vrouwen veel sexyer zijn voor mannen. Ze klagen er veel over, vooral als ze zelf ouder zijn dan dertig. Vooral als ze zich helemaal hebben laten gaan. Vooral als ze er eigenlijk niets aan hebben gedaan om zich seksueel zover te ontwikkelen als je eigenlijk wel zou moeten mogen verwachten op die leeftijd, ookal zijn die verwachtingen er in de gewone wereld niet.

Er is boosheid op mannen die altijd blijven kijken naar die jonge twintigers en late tieners, en niet meer op dezelfde manier met die vrouwen omgaan. Dat leggen ze helemaal bij die mannen neer. Alsof die alleen letten op die strakke jonge lijven, en totaal afgeknapt zijn op elk klein beetje slapper worden, elk kussentje dat niet meer veerkrachtig overeind staat, en elke rimpel.

Intussen zijn het wel de vrouwen die daar veelmeer op letten dan de mannen, en dan vooral bij elkáár. De ontwikkeling die je veel ziet gebeuren is dat ze niet mannen beter leren bespelen, maar juist dat ze steeds meer van het opjagen en verleiden van mannen stìlzetten, en steeds meer passief de man gaan benaderen. Er wordt steeds meer via relatieverwachtingen en andere communicaties gedaan.

Mannen worden niet verleid om te doen wat de vrouw zoekt. Vrouwen leren dat als ze gewoon de vent laten doen wat hij wil, hij niet eens zíét wat zij eigenlijk wil, en de meeste vrouwen reageren dan door hem passief te proberen te laten bedenken wat zij wil, meestal door relatieverwachtingen te gebruiken of passief te blijven zolang hij niet goed gokt wat ze wil. Andere manieren zijn om een man buiten de seks om te vertellen wat ze denken dat ze willen.

Dat werkt allemaal niet, want zo werken mannen niet. De meeste van dat soort dingen zijn juist manieren om mannen op je af te laten knappen. Voor je het weet is de seks dan ingezakt tot het alleen nog seks is om seks te hebben, en niet met de hele spanning en interaktie eromheen dat seks compleet maakt. Er zit dan geen verovering, geen spanning, geen gevecht, geen prestatie in. Dat kan afentoe best, maar dat moet niet te vaak zo zijn.

Ik schreef er eerder al over, mannen en vrouwen lopen uit elkaar als ze zich seksueel niet ontwikkelen. Dat zorgt voor meer onbevredigende seksuele verhoudingen, en dat zorgt ervoor dat het voelt alsof je te oud bent geworden voor seks, ookal slaat dat nergens op. Het gevoel is dat je voor seks terugmoet naar je jeugd, of in ieder geval met een jeugdig iemand. Daar kan je weer even de onbevangen tiener zijn.

Wat dan extra raar is, is dat er wel op vrouwen die seksueel willen blijven, en dus de jeugdige vormen van seksualiteit blijven uiten, wordt neergekeken, vooral door andere vrouwen. Dat wordt een beetje zielig en wanhopig gevonden, bijna op dezelfde manier dat oudere mannen die nog proberen om vrouwen te versieren oude viespeuken worden gevonden. Het hoort niet meer, en niemand kan precies zeggen waarom het verguisd wordt.

Je kan je vasthouden aan jeugdige nieuwsgierigheid en onbevangenheid, of je kan doorleren en een verleidelijke vrouw worden die van wanten weet, en het beste is gewoon om allebei te doen. Als je geen van beide doet, dan hou je geen seksuele kracht over mannen over. Dan moet je gaan zitten wachten tot een vent besluit dat je door wat je passief hèbt interessant genoeg bent om er werk van te maken.

Mannen zoeken een klik, ookal is dat een ander soort klik dan wat vrouwen meestal zoeken. Ze zoeken de goede bodylanguage, en dan vooral die waarmee je laat zien dat je het seksuéél spannend vindt waar je met hem mee bezig bent. Te vaak zijn vrouwen daar te blasé over geworden, en doen ze maar een beetje lauw. Bij jonge meiden is het allemaal al spannend wat er in hun eigen lijf gebeurt als ze in een seksuele situatie komen, en de mannen voelen dat aan.

Volwassenere vrouwen verbinden die mannen door hun ervaringen met vrouwen die seksueel lauw zijn. Dat is omdat die lauwe vrouwen er niets nieuws en spannends meer aan vinden wat die mannen te bieden hebben, maar het nog doen voor de intimiteit maar niet meer voor de geilheid. Ze bespelen die mannen niet meer om ze het bed in te krijgen, maar ze willen hem het bed in krijgen om hem te kunnen bespelen voor dingen buiten bed. Ik neem die mannen niet kwalijk dat ze dat niet willen.

Dat er seksueel veel meer is, en veel te winnen is, dat weten allebei de seksen niet. Die blijven zich blindstaren op dat beetje experimenteren en ontdekken wat ze hebben gedaan als pubers, voordat ze getemd werden door de drang om "normaal" te zijn, door anticonceptiepillen die de gekke buien waarin je dolle dingen doet platslaan, en door relaties die hun eigen regels meebrengen waardoor seks vanalles betékent en veel minder onvoorspelbaar en spannend wordt.

Ze gaan niet vrijuit, die mannen. Ik heb eerder al geschreven over hoe weinig mannen leren van hoe ze een vrouw moeten interesseren. Met een jong ding is het veel makkelijker, want die vindt al het gepruts nog nieuw en spannend. Mannen moeten veel harder werken en veel meer kunnen en leren om een ervaren vrouw ook zo te kunnen opwinden, maar dat zien ze niet, en ze denken dat vrouwen boven de twintig gewoon steeds minder geil worden. Ookal is dat omgekeerd.

Als ze een jong iemand zoeken, zoeken ze vooral die nieuwsgierigheid naar het nieuwe van seks dat zo'n jong ding heeft. Bij de hoeren is dat natuurlijk allang verkeken, maar dat beseffen ze niet. Zover denken ze gelukkig niet door. Bij ons komen ze er ook makkelijk vanaf met dat ze niet eens lichamelijk de leiding moeten nemen, wat wel hun aard is. Maar mannen horen alleen lichamelijk de leiding te hebben. Geestelijk zijn de vrouwen sterker in de seks.

Mannen zoeken dat. Die kan je totaal aan je verslaafd laten worden als je ze leidt en verleidt. Daar hoef je niet dominant voor te doen, dat heeft er niets mee te maken. Ze zoeken alleen die interactie tussen man en vrouw, en dat jij ze bespeelt. Bij jonge dingen verwachten ze dat niet, want die zijn nog te groen, maar als een vrouw een beetje ervaring laat zien, en in elk geval als ze als een volwaardige sekspartner wil worden gezien, dan moet ze die kant ook doen.

Daar gaat het toch een beetje mis. Zelf moeten gaan sturen vinden veel vrouwen toch een beetje beneden zich, en vinden dat niet gelijkwaardig of spontaan genoeg. Die willen dat een vent maar vanzelf wil wat zij willen dat hij doet. Een collega verwoordt dat heel typisch door het te beschrijven als prinsesjes die bediend willen worden zonderdat ze hoeven te zeggen wat ze willen. Als je nog groen bent gebeurt dat nog, want dan hoeft het nog niet zo goed te zijn om toch al heel spannend te zijn.

Allebei de seksen verlangen terug naar hoe het was toen ze jong waren, en daar maken ze een fetisj van. Er zouden werelden opengaan als mensen zich daar nietzo op zouden blindstaren. Gelukkig is het in de hoerenwereld flink minder, en ik heb er in feite gewoon meer omzet door, maar dat soort domheid elke dag maar aan te moeten zien maakt me op een bepaald moment gewoon verdrietig.

Mannen zoeken eigenlijk geen jeugd. Die nemen ze op de koop toe. Ze zoeken seksualiteit die eerlijk en vurig is, zonder alle ballast die ze gewend zijn van oudere vrouwen. Ze zoeken nieuwsgierigheid, openheid om te experimenteren, om lekker dol te doen en te stoeien, energie, en uitdaging. Ze zoeken hun verloren vrijheid en hun verloren levenskracht. Ze zoeken dat er geen geheime contracten zijn die ze zonder het te weten tekenen door hun lul erin te douwen.

Je kan vinden dat ik dit stukje nogal stellig schrijf. Dat kan wel, want ik schrijf het op een moment dat het me aan mijn hart gaat door wat ik meemaak. Maar dat schrijft ookwel weer lekker, en recht uit mijn hartje.

28 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zoeken hun verloren vrijheid en hun verloren levenskracht. Ze zoeken dat er geen geheime contracten zijn die ze zonder het te weten tekenen door hun lul erin te douwen.

Dit vat het prachtig samen.

Mooi verhaal!

Dank.

Anoniem zei

Klanten willen niet zozeer jong, klanten willen vooral lekker. Ik ga best vaak naar de hoeren en meiden met wie ik seksueel een klik heb zijn dan favoriet. Toen ik nog jong was, waren dat vaak jonge meiden, nu ik zelf tegen de vijftig loop zijn dat de meiden van 35+. De leeftijd van de vrouwen die ik bezoek is meegestegen met mijn eigen leeftijd. Omdat ik met name naar raamprostituees ga, waar het percentage jonge meiden wat hoger is, heb ik ook wel eens seks met meiden van 25+, maar dat is lang niet altijd een succes.
Liever heb ik een vrouw van tussen de 35 en de 40, die (net als ik) lichamelijk wat minder strak is. Iemand bij wie ik me op mijn gemak voel en die content is met haar lijf en haar werk. Een vrouw die qua levenservaring niet zo ver van me af staat. Ze hoeft ook niet supermooi te zijn, wel sexy en uitdagend. Belangrijk is dat ze goed aanvoelt wat ik lekker vind, dat ze seksueel vaardig is en actief in bed.
Dat zijn de vrouwen met wie ik het lekkerste neuk en bij wie ik het vaakst weer terugkom.

Anoniem zei

Een aspect dat mij aan het denken zette door het bezoeken van hoeren is:

Bij meisjes die op "bijbelse leeftijd" een kind hebben gebaard zie je dat niet of nauwelijks aan hun lichaam. Het vrouwenlichaam lijkt dat fysiek vele malen makkelijker te kunnen handelen.

De aanslag op het lichaam van dames die op latere leeftijd een kind baren is veel vaker aanmerkelijk. Ik kan mij zomaar voorstellen dat dát vrouwen onzeker maakt, zeker diegene die met hun roze brilletje op op hun roze wolkje daar niet over hebben nagedacht en een knappe gespierde stoere hunk aan de haak hebben geslagen die daar ook niet over heeft nagedacht.

In bijbelse tijden was de maatschappij eenvoudiger. Het levenspad was gepredestineerd door nauwsluitende bijbelse voorschriften. Jong zwanger raken was om bijbelse en technologische reden vanzelfsprekend.

De keuze van levenspaden in onze huidige complexe maatschappij is enorm. Zwangerschap vindt steeds later plaats.

Ik weet ook niet wat wijsheid is het zijn wel zaken om wat over na te denken.

Anoniem zei

ja, klopt, ik vind rijpe vrouwen ook veel spannender dan jonge dingen.

Anoniem zei

Gelul dat vrouwen jonger beter met een zwangerschap om kunnen gaan. Jong baren is juist verbonden met veel meer complicaties.

Willemijn zei

Okee maar er zijn toch allemaal van die wetenschappelijke onderzoeken waaruit blijkt dat mannen van alle leeftijden vrouwen van een jaar of 25 het aantrekkelijkst vinden? Kan het linkje nu even niet vinden. Anoniem van 2:58 uur heeft het denk ik mis, in bijbelse tijden begonnen de vrouwen inderdaad jong met kinderen krijgen ... en gingen daarmee door tot ze in de menopauze kwamen tenzij ze eerder overleden. Denk niet dat de gemiddelde vrouw met 17 kinderen er nog strak uitziet. Eerder dat iedereen gefocust is op superstrakke vrouwen omdat je die voortdurend in de media ziet.

Anoniem zei

Goed inzicht, heel herkenbaar. Ik dacht dat ik de enige was die niet meteen op het jongste meisje van de club springt, maar ik had al van mijn favoriete vrouwen gehoord dat ik dat niet juist zag.

Anoniem zei

Z. waarom doe je eigenlijk geen therapeutische sessies? Open een website en geef eenzame mannen advies. Of misschien vrouwen. Is volgens mij wel een markt voor en ik denk dat je dit wel kunt. Vraag er niet teveel geld voor, maar zie het als een bijbaantje. Iemand die liefdesverdriet heeft, kun je misschien wat tips geven.

Anoniem zei

Ik ben zelf 34 jaar en vindt vrouwen tussen de 30 en 40 het meest aantrekkelijk. Vooral omdat ik bij zulke vrouwen het idee heb dat ze beter zijn in seks. Iets wat je ook wel in dit artikel aandraagt. Zelf krijg ik bij jonge meiden het idee dat ze minder goed zijn in vrijen en dat maakt het toch minder leuk voor me. Ik wil geen "les" geven, maar wel zelf leren en beter worden, de vrouw beter laten genieten. En ook dat is makkelijker als een vrouw beter haar lichaam kent. En durft te zeggen waar ze van geniet.

Marcus zei

Truth is guys like different things: tall, short, big breasts, small breasts, blonde, brunette, Japanese, Indian, African, Dutch, older, younger, romantic, intellectually mature, etc., etc. And, yes, a lot of us like young women. Last year I read research from a guy who runs a dating website. When he analysed his data he found that men(whatever the age) wanted to date a 24 year old. A few days later I read research from a Finish University which indicate that the perfect date (for a man of any age) was 21. THE PROBLEM is that people who have a problem with prostitution frame it in negative terms: 'dirty old man', 'inappropriate relationship','exploitation'. Then they frame it in terms of psychological damage. "She thought it was OK at the time but years later she regretted it", so (you understand) we have a right to eradicate prostitution.

De waarheid is jongens als verschillende dingen: groot, klein, grote borsten, kleine borsten, blond, brunette, Japans, Indiaas, Afrikaans, Nederlands, ouder, jonger, romantisch, intellectueel volwassen, enz., Enz. En ja, een heleboel wij willen jonge vrouwen. Vorig jaar las ik het onderzoek van een man die een dating website draait. Toen hij zijn data-analyses vond hij dat de mensen (ongeacht de leeftijd) wilde een 24 jaar oude tot op heden. Een paar dagen later las ik uit onderzoek van een Finse universiteit die aangeven dat de perfecte date (voor een man van alle leeftijden) was 21. Het probleem is dat mensen die een probleem met de prostitutie hebben Inlijsten In negatieve termen: "dirty old man ' , 'ongepaste relatie', 'uitbuiting'. Daarna worden ze kaderen in termen van psychische schade. "Ze dacht dat het OK was op het moment, maar jaren later betreurde ze het", zodat (u begrijpt) hebben we het recht om de prostitutie uit te roeien.

Anoniem zei

Beste februari 2016 11:35

Ik stelde dat mijn ervaring is dat de hoeren die jong een kind hebben gehad het baren fysiek niet aan af te zien is. Je voelt ook dat ze nog nauw zijn. Ze zien er supergigalekker uit. Strakke borstjes. Geen schade op buik of heupen. Ik ken er een stuk of 15. Sommige geloofde ik niet toen ze zeiden een kindje te hebben. Inmiddels heb ik wat kinderfoto's van ze gezien. Ik sloeg achterover van verbazing.

De vrouwen die ik in mijn omgeving ken en die na of rond hun dertigste een kind hebben gebaard. Daaraan zie ik (zelfs met hun kleding) aan) dat ze 1 of 2 maten uitgedijdt zijn en ernstige fysieke baringsschade hebben opgelopen. En maar klagen, klagen, ingescheurd, bekkeninstabiliteit, structureel urineverlies etc etc.

Ik stel niet dat het zo zou moeten zijn, maar dat het in mijn perceptie zo is. Dat zou statistisch gelul van mij kunnen zijn, dat ontken ik niet. Bij de 15 die ik ken is het mij overtuigend duidelijk.

De jonge hoer wordt aantrekkelijker voor de getrouwde oudere visueel ingestelde man. De angst van vrouwen voor hoeren is echter ongegrond. Mannen gaan naar de hoer zoals vrouwen naar de kapper. Even wat tijd voor jezelf.

Anoniem zei

In 2015 is er een relletje geweest in de doebbie met een echtgenote waar de man thuis van doorgeslagen was. De hoeren hebben er nog lol om. Nooit doen dames. Totaal zinloos. Je verliest het fysiek en mentaal van deze sterke vrouwen.

Los het met je man op. Binnen de relatie. Sta het toe of maak andere duidelijke eerlijke afspraken.

De hoer is nimmer een partij in een dergelijk conflict.

Anoniem zei

De kans dat je man een beetje verliefd wordt op een hoer is groot. De kans dat een hoer verliefd wordt op je man is nihil. Hij komt dus terug.
En waarschijnlijk geiler (ook weer op jou) dan dat hij was. Een man kan namelijk praktisch gezien niet elke week naar een hoer. Maar de aangewakkerde hormoontjes willen wel elke week.

DJ zei

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/dating-website-reveals-age-women-6490993

DJ zei

Mannen die vakken op jonge vrouwen krijgen meer kinderen. Die jongetjes gaan ook weer op jonge vrouwen vallen en daarom vallen deze generatie mannen massaal voor 20-23 jarige vrouwen. Immers, een vrouw van 20 heeft meer vruchtbare jaren over dan een vrouw van 30. Natuurlijk ontkennen politiek correcte mannen dit, maar uit daadwerkelijk gedrag van mannen op datingsite OK Cupid blijkt wat anders. Mannen blijven hun hele leven vasthouden aan hun ideaalbeeld van een aantrekkelijke vrouw. Natuurlijk zijn wat meer volwassen vrouwen ook in trek, meer ervaring, een betere emotionele klik. Maar toch, internet datende mannen hebben een voorkeur die precies klopt met wat volgens de evolutietheorie te verwachten valt.

Evelien zei

Beste Zondares,

Je ziet wel, iedereen weet het beter, en ze komen dat in je comments nog even herhalen. Dit soort artikelen is heel nuttige informatie voor beginnende collega's, maar niet voor luitjes van buiten. Die willen het niet horen. Bespaar je de moeite om je op collega's gerichte artikelen "toegankelijk te maken" en schrijf gewoon voor de kenners. Je andere stukken kunnen de niet-hoeren dan wel weer waarderen. Je kan gewoon niet iedereen tegelijk bereiken.

Groetjes

Evelien

Nico zei

Zo, OK Cupid - nog nooit van gehoord. Ben ik nu politiek correct?

In vroeger tijden was een vrouw tussen haar vijftiende en haar vijftigste ofwel zwanger, ze zoog een kind of ze bevond zich tussen het zogen van een kind en het weer opnieuw zwanger worden. Ik weet niet wanneer "deze generatie mannen" begint, maar de introductie van de pil in de jaren zestig heeft het oude patroon van miljoenen jaren hominide voortplanting danig doorbroken...

Waarom zouden mannen hun hele leven vast blijven houden aan hun ideaalbeeld van een aantrekkelijke vrouw? De laatste tijd word ik me steeds meer bewust van het beeld van een prinsesje - het beeld van hoe ik naar meisjes keek toen ik vijftien was. Op een bepaalde manier was dat ook best wel behoorlijk a-seksueel - seks vond ik namelijk vies, vernederend voor haar.

Je kan genoegen nemen met voor de hand liggende verklaringen, maar ik heb persoonlijk de indruk dat het altijd wat interessanter wordt als je bereid bent om ook namens jezelf verder te kijken.

Nico zei

Overigens weer een briljant stuk, Zondares!

Anoniem zei

22 februari 2016 13:37, Willemijn,

In "bijbelse tijd(op bijbelse leeftijd)" is wat anders dan "op bijbelse leeftijd(anno nu)".

In het eerste geval worden inderdaad 10 tot 20 kinderen gebaard in haar leven.

In het tweede geval worden waarschijnlijk minder dan 3 gebaard en was er op het "onderzoeksmoment" slechts 1 (of 2) gebaard.

Ik heb de term "bijbelse leeftijd" bewust gebruikt om het leeftijdscohort van zeg "2 jaar na start ongesteldheid t/m 24" te omschrijven.
(ik wilde vermijden de halve wereld over mij heen te krijgen tgv het partieel (minderjarig) leeftijdscohort 13(?) - 18 te vermelden, hetgeen irelevant is in de discussie omdat de hoeren die ik ken rond 17 á 22 hebben gebaard.

Ik ben er zelf van overtuigd geraakt dat een vrouw van 18 á 19 veel minder complicaties en fysiek lichaamsschade ondervindt bij het baren dan een vrouw van rond de dertig of ouder. De mentale ideale leeftijd van ouders voor het opvoeden van kinderen ligt in onze complexe maatschappij mi volledig anders.

Er zit een enorm hiaat tussen fysiek ideaal (18) en mentaal ideaal (30). Onze maatschappij richt zich op mentaal en minder op fysiek.

Groepsopvoeding lijkt een optie. In het belang van het kind en de moeder (en de vader) lijkt kinderen jong baren, in een groep (kudde) opvoeden het meest in het belang van het (gezond opgroeiende) kind.

Of - volledig overgaan op - laboratorium bevruchtingen. (?)

Ga ik te off-topic? Ik vrees van wel.

Anoniem zei

Een vrouw die op 30 baart en een man die seksueel visueel blijft ingesteld, lijkt dus een recept voor overspel, vreemdgaan, hoerbezoek & (v)echtscheiding.

Anoniem zei

Er lopen al jonge vrouwen rond, die zoeken alleen sperma én maken daarna het leven van hun man onmogelijk. (Als jíj dan na je werk ook nog kookt?). De maatschappij (wij) bloedt financieel voor deze kinderen qua kosten. Want we barsten van de bijzondere bijstand regelingen om deze moeders en kinderen op te voeden. Willen we dat wel op deze manier?

WE MOETEN DAT (hypergevoelige) DEBAT (in de ruimste zin) GAAN VOEREN.

Nico zei

Vroeger was het niet ongewoon dat vrouwen vijftien kinderen kregen, waarvan dan bijvoorbeeld alleen de derde volwassen werd. Zoiets kwam ook niet heel vaak voor, maar het was ook niet heel uitzonderlijk. De gemiddelde leeftijd lag rond de dertig jaar, maar dat kwam vooral door de hoge kindersterfte. Het was lastig om vijf jaar oud te worden, maar als je eenmaal vijf was, dan had je een redelijke kans om vijftig te worden - misschien zelfs wel zeventig als je geluk had.

Gooi er ook nog een heftige voedselschaarste als gevolg van een misoogst tegenaan, en ik twijfel er niet aan dat een vrouw op haar vijftigste er nu uit ziet als een vrouw op haar dertigste vroeger. Je ziet die nare armoede soms terug op oude foto's uit de negentiende en begin twintigste eeuw. Een financiële crisis tweeduizend kilometer verderop heeft nu meer gevolgen voor ons dan het feit dat het nu bij ons wat meer of wat minder regent dan vorig jaar.

Vroeger dienden je kinderen als oudedagsvoorziening. Tegenwoordig hebben we daar allerlei financiële constructies voor, waarna blijkt dat vrouwen andere dingen leuker vinden dan hele reeksen kinderen op de wereld te zetten. Vroeger leefden we overwegend in kleine gemeenschappen, waarbij we meer voor elkaar en elkaars kinderen zorgden maar ook gedwongen waren om mensen zoals rare Teun te accepteren. Rare Teun voelde graag tussen de benen van kleine meisjes, maar dat was nog niet zo'n probleem als tegenwoordig. Nu is rare Teun uitgegroeid tot een griezelige, uitgestoten pedofiel die soms nog weinig te verliezen heeft en die hele woonwijken op hun kop zet.

En waar dat heen gaat? Ik zou het niet durven te zeggen, maar ik heb wel de indruk dat het leven voor ons tot in de jaren zestig een naar, armoedig aspect kende, dat sindsdien is verdwenen. Ik denk dan overigens eerder aan honger dan aan het baren van kinderen. Misschien komen die tijden terug, misschien ook niet...

"Een vrouw die op 30 baart en een man die seksueel visueel blijft ingesteld, lijkt dus een recept voor overspel, vreemdgaan, hoerbezoek & (v)echtscheiding." Zou het? Meer dan vroeger?

Anoniem zei

wel boeiende reacties hier, ik heb een vrouw in de familie die ook per sé een kind wilde en nu haar man zit te koeioneren. Schandalig. Maar ja, hij laat het ook toe.

maar ik bedoelde met therapeutische sessies misschien iets anders. Alleenstaande (eenzame) kerels als ik zouden af en toe best wat advies kunnen gebruiken. Zoiets zou Zondares best wel kunnen doen, en dan voor een fooi. Zonder meteen relatie bemiddelaar te worden.

Anoniem zei

soms ga ik ook naar de hoeren om stiekem een beetje advies los te peuteren over een vrouw op wie ik verliefd ben. Zo'n hoer zit dan aan mijn lul te knutselen en ik wil alleen maar een antwoord. Soms kom ik ook wel echt om te wippen. Ik heb wel veel geleerd van hoeren.

Kees zei

Nico,

Ik ben het eens met je reactie (zoals vaak). Je hebt mi enorm veel wijsheid en weet het ook duidelijk, begrijpelijk en logisch te brengen.

3 opmerkingen:

Terzijde, in reactie op jouw metafoor omtrent de meer of minder regen hier.
Ik begrijp je metafoor. Onze diepste punt in Nederland ligt op 6 meter onder NAP (nieuwerkerk aan den IJssel). Er wordt enorm hard gewerkt en aangepast om het water op alle mogelijke manieren buiten te houden en te bufferen. Dank u iedereen die daar aan meedenkt en meehelpt.

Terug op topic:
Op het moment dat ik begon met het bezoeken van hoeren, koos ik de jongst vindbare (>18). Ik merk dat ik nu geregeld ook meer voor oudere prostituees kies. Uit sympathie maar ze zijn door hun levenservaring ook interessanter. Soms kies ik ook thematisch. SpierPijn in je rug? Vraag een massage met glijmiddel aan een prostituee die daar voor open staat. Veel goedkoper dan de fysio.

In reactie op je laatste volzin:
Zou het niet te maken hebben met de veelheid aan keuzen? Denk aan de supermarkt. Vroeger stond er 1 soort jam. Die pakte ik. Nu staan er 25 soorten jam, sta je 2 minuten te verzinnen en switch ik eerder van keuze (omdat het kan). Door die keuzen komen we in een flow van "evalueren en kiezen". Ook in de thuissituatie. Daarkomt bij we leven veel langer op hogere maslov-niveaus (seriële monogamie, polygamie etc). We zoeken spirituele vervulling en laten oude nauwe bijbelse korsetten (gelukkig) meer los. (???)

Anoniem zei

Ik heb hier mijn bedenkingen bij. Vrijwel elk hoertje liegt over haar leeftijd. Vaak stellen ze zich zelfs meer dan 5 jaar jonger voor dan ze zijn. Omgekeerd kom je nooit tegen, tenzij minderjarigen die zich voor 18 uitgeven. Er zal wel een reden zijn zeker, waarom ze allemaal jonger willen zijn dan ze echt zijn... Volgens mij is het eenvoudig. Rijpere vrouwen hebben zeer zeker bepaalde skills die ons, mannen, bevallen. Maar als ik er voor betaal, dan heb ik ze graag jong.

Anoniem zei


Prostitutie is echt communisme, bijna lachwekkend.

Alle vrouwen vragen bijna dezelfde prijzen voor een half uurtje plezier.
Een jong grietje van 18 jaar vraagt 80 euro
Een oudere vrouw van 45 jaar vraagt ook 80 euro.

Als je het als man dan toch voor het kiezen hebt neem je toch altijd de jongste
omdat je als man altijd uitgaat van het worst case scenario dat als de service en de prestatie niet goed genoeg zijn dat je dan toch tenminste je lid in iets jong en aantrekkelijk hebt kunnen steken.

Klanten zijn ook niet dom en weten dat alle hoeren liegen over hun leeftijd, zelfs als er 18 jaar staat ga ik ervan uit dat het in werkelijkheid al iets van 24 zal zijn, en als er staat 24 waarschijnlijk 34 in het echt. Ik ga er zelf van uit dat alle foto's fake zijn, fotoshop of al jaren oud. Enkel als er een filmpje bijstaat is het min of meer betrouwbaar.

Dat oudere vrouwen beter kunnen neuken dan jonge meiden van 18 jaar is ook zever dat de oudere hoeren zichzelf maar al te graag wijsmaken. De meeste van die grietjes hebben al meerdere vriendjes gehad voor hun 18de en zijn al lang ontmaagd.

Je moet ook weten dat er mannen zijn die echt alles neuken, echt alles, of het nu kinderen zijn of bejaarde vrouwen, dieren, andere mannen, er zijn genoeg zieke mannen die echt alles neuken, of je nu als vrouw nu oud, dik, lelijk of zwaar gehandicapt bent er zullen altijd mannen zijn die hier een fetisj voor hebben.

Zelfs zwaar aan meth verslaafde junkyhoertjes die er echt slecht uitzien, hun haar valt uit, zweren op hun lippen, stinken naar piss, stront en drank. Zelfs die meiden slagen er nog in om te tippelen en genoeg mannen te vinden die hen nog willen neuken voor hun volgende dosis drugs, en de meeste van die vrouwen hebben aids, herpes of hiv.

Het is ONMOGELIJK om als hoer geen klanten te vinden als zelfs een stinkende aan meth verslaafde hoer die slaapt onder een brug nog altijd klanten van fixen dan is het mogelijk voor alles dat een vagina geeft om genoeg klanten te vinden.

Zelf transgenders die hun pik laten afsnijden en er een kut van laten maken hebben genoeg klanten. Het is vanzelfsprekend dat een hoer altijd klanten kan krijgen zelf al heb je geen ogen of benen dan nog zijn er die fetish gasten die u zullen willen neuken. Het is lachwekkend bedoeld maar dit is echt de waarheid.



















Anoniem zei

Ik heb seks gehad met zowel jongere meiden als rijpere vrouwen. Grootste leeftijdsverschil was 15 jaar, waarbij ik de jongste was.
Dus leeftijd: waarom zo moeilijk doen?