maandag 19 januari 2015

Illusie twee kanten op

In mijn werk is de helft van het werk wat je eigenlijk doet, met de seks en de standjes, de acrobatische moves, met speeltjes en met ondeugende spelletjes. De andere helft is het spinnen van een illusie, waar je klant maar wàt graag even een tijdje in gelooft. Dat is de subtiele kant van je werk, en eentje die je pas later gaat waarderen om hoeveel je ermee kàn.

Sommige meiden werken vooral met de illusie. Anderen laten hem weer helemaal zitten. Ik zit daar midden tussenin. Bij mij gaat het half om half, de illusie die je maakt en de harde porno-actie, en dat bevalt me het best. Ik zou graag wel wat beter leren omgaan met illusies maken, maar gelukkig leer ik daar nog steeds over bij, onder andere van collega's die dat beter weten dan ik.

Eigenlijk gebeurt seks gewoon zowel in je lijf als in je hoofd. Als je lijf niet wil, kan je nogzo in een enorm goeie opgewonden bui zijn, maar dan is het gewoon niet bevredigend. Als je al het lichamelijke werk goed doet, maar je klant is gewoon mentaal niet op gang gekomen, dan heeft hij het ook maar lauw gevonden. Het moet alletwee een beetje werken. En je kan zelf bepalen wat je aan de klant overlaat en wat je zelf doet.

Sommige meiden vinden dat het de verantwoordelijkheid van de klant is om mentaal lekker op gang te komen. Dat vind ik onzin. Een belangrijk stuk van seks is verleiding. Niet alleen om seks te wìllen, maar ook over hoe je het ervaart. En die klant komt niet alleen voor het pompen, die komt juist omdat seks een veel grotere ervaring is dan alleen zijn lul ergens insteken. Anders kan hij het ook met zijn hand.

Verleiden houdt ook niet op als de klant hem eenmaal overeind heeft. Je blijft bezig om hem te richten en sturen, en om de diepste nivo's van zijn geest nog te verleiden om erin te duiken. En daar is de illusie voor. Je geeft hem het idee dat hij de kans heeft om te pakken te krijgen wat hij in het diepst van zijn mannelijkheid wìl. En je doet dat door hem een situatie voor te spiegelen waar zijn geest in kan geloven dat al die voorwaarden daarvoor zijn vervuld.

Het is intussen wel duidelijk geworden, ookal moest het me worden uitgelegd, dat een man vaak hele andere ideeën heeft over wat hij wil, dan eigenlijk in het diepste van zijn geest speelt. En daaronder zit wéér een laag, die ik zelf nooit zou hebben gevonden. Al die lagen willen vaak nèt wat anders, en dat maakt het soms wel een beetje ingewikkeld. Ze spreken mekaar soms tegen, en de ideeën die de man er zelf over heeft hebben alleen met de oppervlakte temaken.

Ik dacht in het begin dat je gewoon moest doen wat hij aan de oppervlakte wil. Dat is immers ook wat hij zegt. Maar daarmee kom je maar een klein eindje, en wordt hij rusteloos en verdwijnt na een paar bezoekjes weer. Toen ik leerde over de diepere motieven ging ik die gebruiken, en de oppervlakte negeren. Maar dan zijn ze helemáál ontevreden, en daar heb je dus ook niets aan, ookal geef je hem wel iets wat hij nodigheeft.

Je moet die dingen sámen bevredigen. Je moet hem geven wat hij zegt dat hij wil, of tenminste iets wat er genoeg op lijkt om hem tevreden te laten zijn, je moet zijn diepere geest aanspreken, èn de basisimpulsen die daar weer onderzitten. Dat maakt het nog best lastig. Als je probeert om drie dingen tegelijk te zijn, dan kom je er nooit. Maar die drie dingen zitten ergens in zijn hoofd met elkaar verbonden. En die verbinding moet je zoeken.

Als je dat gevonden hebt, dan kan je daarmee zo'n vent verder loskrijgen dan hij zelf ooit voorelkaar heeft gekregen. En reken maar dat je dan ook lichamelijk hard te werken hebt. Dat is iets waar ze jaren voor terug blijven komen. Zelfs als het niet iedere keer lukt. Je maakt dan indruk op je klant, en je geeft hem echt iets mee. Iets waar je trots op kan zijn. Het lukt niet altijd, maar ik probeer het wel als ik het kan zien.

Helaas ben ik zelf nog geen tophoer die dat allemaal zomaar even doet. Ik vraag dus regelmatig bij een oudere collega na hoe ik bepaalde klanten aan moet pakken, en die heeft dat goed door. Ze probeert het me ook te leren, maar er is heel veel finesse die je moet beheersen. Het uitvoeren vind ik makkelijk zat, maar het zíén hoe het werkt binnenin een klant is een kunst die ik nog lang niet beheers.

Maar de illusie komt soms van twee kanten. Niet dat de klant nou echt bezig is om jou een illusie te geven, maar best veel klanten doen voor zichzelf toch graag alsòf ergens over. Meestal is dat gewoon dat ze een mooi praatje over zichzelf houden, omdat ze graag je onder de indruk brengen. Anderen maken hun leven graag artistieker en dramatischer dan het is. Die kunnen daar zo van genieten dat de seks soms gewoon in de wèg zit omdat het tijd kost.

Er zijn mannen die hele luchtkastelen bouwen. Ingewikkelde verhalen, die bijna literair aandoen, met tientallen karakters, en geen spoortje waarheid. Als ik al mijn mannen moest geloven heb ik al veel spionnen, commando's, ghostwriters voor grote auteurs, autocoureurs, hit-men, drugsbaronnen, hackers, prinsen, wereldrecordhouders, maffioso's, supergigolo's, engelen, vampiers, undercoverpolitie, paranormaal mediums, tijdreizigers, mensen met magische krachten, reptilians en aliens in mijn werkflatje gehad. Ik geef ze wat ze willen, en dan trek je er meer aan.

Die mannen komen een fantasie uitleven. En dat is natuurlijk prima. Je moet nooit gek opkijken van een raar verhaal, dat hoort voor zo'n klant gewoon in zijn illusie. En zolang het genoeg is dat hij je zijn verhaal vertelt, en alles dan gewoon lekker loopt, dan is dat makkelijk. Je zet gewoon geen vraagtekens bij zijn verhaal, en je werkt hem lekker af. Het is een stuk beter werken dan met een vent die alles maar van jou wil laten komen.

Maar vaak is het zo simpel eigenlijk niet. Ze willen niet alleen dat je hun illusie gelóóft, maar ook dat je erin méégaat. Zo'n vent die zegt dat hij een soort James Bond is, wil dat jij je een beetje in de Bondgirl-rol zet. Een vent die zegt dat hij een formule 1 racer is, wil dat je hem bewondert omdat hij dat durft, en hem ziet als een eliteman. Dat moet je wel oppakken.

Helaas is het niet altijd zo duidelijk wat je nou moet met zo'n opmerking. Als je een vent tegenkomt die zegt dat hij magische krachten bezit, en daarmee doden tot leven kan wekken, dan weet ik niet wat hij daar nou mee wil. En wat is je reactie als een vent zegt dat hij een alien van een andere galaxy is? Ik doe meestal gewoon gewillig mee met wat hij doet, maar hoe dat met seks te maken heeft is niet altijd duidelijk. Gelukkig heb ik daar hulp voor.

Die eigen illusie is eigenlijk altijd iets om hun oppervlakte mee te bevredigen, en het is dan soms lastig om ooknog iets te kunnen doen aan diepere behoeftes zonderdat je die illusie doorbreekt. De meeste van die verhalen zijn heel onbuigzaam, en heel breekbaar. Daar moet je echt niet mee variëren als je niet súperzeker weet hoe het gaat uitpakken. Dus dat komt hoogstens als ze vaker langs zijn geweest, en ik goed de tijd heb gehad. Gelukkig zijn illusieklanten wel vaak terugkomers.

Je hebt ook andere verhalen. Die niet zijn om zijn fantasie te bevredigen, of om een illusie sámen te maken. Die gaan erom om jou ergens van te overtuigen. Helaas zit daar veel bij dat bedoeld is om met je te sollen. Veel mannen zeggen bij elke hoer dat het hun eerste keer is, omdat ze hopen dat je ze dan extra tijd geeft. Er zijn veel mannen die liegen dat ze nog maagd zijn, of gesteriliseerd, in de hoop dat je het condoom dan laat zitten.

Ik hoor ook soms zielige verhalen over dat ze zo àrm zijn, en dus eigenlijk een bezoek aan mij niet kunnen betalen, en wat ze allemaal gaan moeten laten omdat ik zo duur ben. Geen ijsjes voor de kinderen enzo. Als je op die manieren bij mij gaat liegen, dan ben ik bestwel zakelijk, en dan krijg je geen millimeter extra van me. Ookal had je die anders wel gekregen. Ik kan er niet tegen als mensen proberen met me te sollen. Aan mijn lijf geen pingelaars.

Er is een hele aparte manier nog dat sommige mannen met een eigen illusie naar je toe komen, en dat is dat ze kwetsbaarheden gaan laten zien. Dat kan vanalles zijn, zoals mannen die je vragen om niet te laten zien dat je ze minderwaardig vindt, of dat je moet oppassen omdat nagels in hun oorlel zetten pijn doet, enzovoorts. Ik ging er altijd heel naïef vanuit dat je zo'n vent dan juist gerust moest stellen, en moest doen wat hij vroeg.

Intussen heb ik ookwel geleerd dat zo'n vent dat soms juist bedoelt als een soort uitdaging om dat juist wel te doen. Die wil er alleen niet om gevraagd hebben. Ik vind dat eigenlijk een beetje vervelend. Het is zo omslachtig, en het is het hem er eigenlijk om te doen dat het danmaar niet zijn schùld is dat het gebeurt. Bovendien is het dan ookweer niet duidelijk welke vorm, wat voor achtergrond, wat voor intensiteit hij ermee wil. Ik doe het wel, maar ik vind het maar niets.

Soms spelen ze het zo overtuigend dat ze meer lijken op klanten die èchte overgevoeligheden hebben. Maar die praten er wel anders over. Die noemen het tijdens zakelijke momentjes in de wip, en niet tijdens het opgeilen. Deze mannen vinden het vaak al geil om hun kwetsbaarheid op te noemen. Het is een subtiel verschil, en als ik het niet zeker weet, ga ik er maar vanuit dat ze het menen wat ze zeggen. Negeren wat ze niet willen is veel erger dan de hint missen.

Een aantal maanden geleden was er een klant die duidelijk wat te melden had. Hij begon meteen uit te leggen dat hij na het komen onweerstaanbaar in slaap viel. Hij vertelde ook dat hij net geld gepind had, en zich erg zorgen maakte dat ik dat uit zijn portemonnee zou pikken. Het lag redelijk voor de hand wat zijn kick was. Sommige mannen worden geil van vrouwen die ze geld aftroggelen, en dit was zijn vorm van die kick.

We hebben geketst, en dat ging best goed, en inderdaad rolde hij na zijn orgasme om en begon te snurken met zijn ogen dicht. Het zag er niet echt overtuigend uit. Dit was het moment dat hij wou dat ik zijn portemonnee zou rollen en zijn geld zou afpakken. Hij lag er gespannen op te wachten. Zo gespannen dat hij af en toe een beetje trilde. En helemaal voor niets.

Ik ben van zijn portemonnee afgebleven. Niet alleenmaar omdat zijn tijd op was, niet alleenmaar omdat ik het maar niets vind om geld te stelen, zelfs als het van me verwacht wordt, niet alleenmaar omdat ik helemaal geen zin had in hoeveel na-gedoe ik kon krijgen als hij zijn scène na de wip nog wou doorzetten omdat zijn geld weg zou zijn, niet eens omdat het me een heel klein beetje chanteerbaar zou kunnen maken, ookal had hij eigenlijk niets in handen, maar vooral omdat het me helemaal niet beviel hoe hij ermee was gekomen.

Kom je expliciet met je idee, en vráág je me vantevoren om het zo te doen, dan speel ik echt wel mee. Dan mag je me ooknog vertellen of je dat geld achteraf nog terugwil. Maar zoals het nu ging, geeft hij zichzelf het idee dat hij het niet aan mij vraagt, maar dat het mijn initiatief moet zijn om hem te beroven als hij zich kwetsbaar opstelt. En dat hij ergens zo over mij denkt, als iemand waar je dat van denkt, dat vind ik reuze naar. Dus dan gebeurt er niets.

Achteraf was hij schaapachtig, en maakte hij de ene na de andere opmerking dat hij zo blij was dat ik zijn geld niet had gestolen. Ik deed opgeruimd, en zei dat ik het natuurlijk niet zou aanraken. Hij wou weten waarom, maar hij vroeg het me niet. Hij bleef om de hete brij heendraaien tot hij met hangende pootjes vertrok. Ergens jammer, want ik had hem graag even rechtgezet over waaròm hij niet kreeg wat hij wou.

Illusies zijn deel van mijn beroep, en je mag meedoen, met fantasieën komen, en die dingen bij me uitleven, daar werk ik graag aan mee. Het is een kunst, het is iets waarbij je goed moet aanvoelen wat er in de klant omgaat, en waar je grote hoogtes mee kan bereiken. Ik ben open voor allemaal perverse, vreemde, ongelooflijke scènes. Ik zal zelfs niet lachen. Maar het blijft wel een eerlijke transactie met een eerlijke hoer.

5 opmerkingen:

Boycke Johanns zei

Voor mij is ook de illusie belangrijker dan de sex. Zonder het verbale en een beetje ruw spelen is de sex niks voor mij. Als ik bij een hoer ben hoor ik ze graag zeggen dat ik een echte man ben of een geile neger of een bad boy. Maar aan de andere kant vind ik het ook weer leuk als ze het tegenovergestelde doen (beetje vernederen) dingen zeggen zoals pussy en jongetje en dan voel ik me uitgedaagd en wil ik haar bewijzen dat ik een man ben. En in dat spel gaan de meeste hoeren heel goed mee gelukkig. Verder hou ik van lekker hard neuken en een beetje pijn (bijten krabben spanken knijpen) ik voel me een man door die meiden. De illusie is het meest opwindende.

stimpy zei

Ehhh.. illusies? De bulk van de dames zit in badjas op je te wachten, en nadat het financiele gedeelte is afgehandeld gaat die in no-time uit. De dames die zichzelf laten uitkleden, of die uberhaupt iets van verleiding gebruiken zijn 'a dime a dozen'. Als man wordt je geacht instantaan een stijve te krijgen van een vrouw die naast je ligt in slip. Jammer hoor, want zelfs maar met 5 minuten intro kan 't zoveel prettiger zijn.

Anoniem zei

Wat heb je dan te klagen als de verleidsters 'a dime a dozen' zijn? Bingo voor jou.

Ik zei

Oh bij mij staan ze soms al in d r nakie als ik nog aan t onderhandelen ben. De truuk van "je hebt me kut gezien dus nu kan je niet meer weg, zonder 'iets' te betalen én de onderhandeling moet dus tot een , minimaal minimale, deal komen."

Kan deze truuk op de HoerenSchool afgeleerd worden?

Anoniem zei

Vandaag weer wat kneusjes die willen klagen dat ze niet genoeg waar voor hun geld krijgen bij de dames, geloof ik. Of is het telkens dezelfde sneuneus?