donderdag 1 januari 2015

Gelukkig Nieuwjaar!

Mijn eerste echte stukje komt pas weer op maandag, maar ik zal weer even mijn goeie voornemens opschrijven:

  • Meer met mijn familie doen
  • Drie dagen per week vega gaan
  • Alleen nog fair trade chocola kopen
  • Mijn balkon in de bloemen zetten
  • Weer samba gaan dansen
  • Regelmatiger gaan squashen zodat ik ook een vaste partner kan hebben
  • Meer e-mails beantwoorden, en echt alles lezen
  • Mijn agenda beter bijhouden
  • Vaker naar de Kerk
Iedereen een heel gelukkig 2015 gewenst!

11 opmerkingen:

Richard zei

Gelukkig nieuwjaar Zondares!
En ook aan alle andere seks- en prostitutie-positieven!

Richard

Anoniem zei

Gelukkig nieuwjaar! Lekker schudden met de sambaballen!

Anoniem zei

alsjeblieft zonnie; ik smeek je; laat die kerk links liggen. Het is één grote misleiding. Beter kun je deze reeks volgen: zenderonrevelation.com

Sasja zei

Lieve Zondares.. Ik lees nog steeds gewoon mee maar k word steeds nieuwsgieriger naar je door de jaren heen. Je bent een bijzondere vrouw. Zo gewoon, een hoog niveau . 1q. en dan toch een hoer.. en wat voor een. Ik bewonder je dan ook zeer. Ja zondig ook, dat weet je. Maar dat zijn we allemaal hoor . Ik ook.
Je bent bij de Vader ook welkom zonder kerk. maar ik vind het bijzonder dat je juist nog vaker naar de kerk wil gaan. In een evangelie gemeente zullen ze je nooit afwijzen. Ik ga ook elke zondag naar de kerk, ben gelukkig getrouwd, kinders , oma enz. maar ik durf nooit te vertellen wat er in mij leeft. ( Dat ik ook altijd een stille wens had om hoer te worden, er zijn voor de ander) Toch weet ik dat de Vader op ons wacht, op de uit kijk staat, naar Zijn verloren dochters. Hij houd van je, meer dan een mens kan doen. Dus bij deze een liefdevol nieuw jaar Zon.

Sasja

Anoniem zei

@ Sasja,

Ik de kerk kletsen ze over de valse leer van de 3-eenheid. En ze snappen het verschil tussen Paulus en Johannes niet. Als Zonnie naar de kerk gaat, dan valt ze van mijn voetstuk. Nou goed dan, voetstukje. Laat Zonnie zich maar eens verdiepen in de alverzoening.

Rootman zei

Dat zondares naar de kerk gaat is voor vele mensen, inclusief mijzelf, moeilijk te begrijpen. Maar gezien de integriteit, het hoge niveau van inzicht wat we gewend zijn moet je toch wel een hoge dunk van jezelf hebben om haar terecht te gaan wijzen. Vergeet niet dat de meeste medekerkgangers haar ten strengste zouden veroordelen, en dat weet ze best. Ik neem aan dat ze iets soortgelijks op haar eigen site nu niet bepaald nodig heeft.

Anoniem zei

@ Rootman; je snapt het niet; njet ik maar de kerk heeft een te hoge dunk van zichzelf. Je snapt niet waar het om gaat. De kerk wordt geregeerd door demonen.

http://bijbelsdenken.nl/id21.htm

Rootman zei

´De kerk wordt geregeerd door demonen.´

Zondares, ik begrijp dat je blog geen theologische discussie moet zijn. Gooi mijn post gewoon in de vullisbak als het nergens toe doet, ik geloof zelf niet in geloven, nl. No hard feelings ...

Maar dit soort redeneringen laten inderdaad geen enkele ruimte voor drie-eenheid, slechts obligaat monotheisme...

Nou nee, echt niet! Zowel de salafistische moslims als deze geradicaliseerde christenen hebben als voornaamste god de satan (shaitan).

Satan regeert niet met folkloristische rituelen, zoals het neuken van interactieve diertjes, zoals schaapjes en geitjes, maar door angst, haat en vooroordeel.

Dit soort reacties doet mij vermoeden dat ze geen drieeenheid of een monotheistische God aanbidden, doch geknecht zijn in slavernij van de onderkoning der angst.

Maar zondares, hoewel ik het niet goed begrijp: ik weet dat je zowel trots als nederig in dat kerkbankje zit: Mijn welgemeende, en allerbeste wensen!

Anoniem zei

Ik zie ook geen reden om Zonnie's blog te verprutsen hoewel het aan de andere kant wel een discussieblog is. Jammer dat Bijbelsdenken net even buiten werking is als je hem nodig hebt.

Willemijn zei

Hee, je was toch al helemaal vega? Of was dat niet gelukt?
Niet al je mails gaan lezen hoor, dat is zonde van je tijd.

Anoniem zei

kommop zonnie, 3 dagen vega moet ook wel 5 dagen lukken. beetje ruggegraat he. Maar helemaal vega is niet nodig.