maandag 29 september 2014

GFE en hoe dat ver kan gaan

De afkorting GFE staat voor Girl Friend Experience. Wat dat inhoudt is dat de klant bij je komt voor een ervaring waarbij je intiem met hem omgaat, en niet teveel hoerig doet. Hij wil dat je hem seksueel benadert zoals een vriendin volgens zijn ideaal zou doen. Vaak gaat het niet zomaar om de seks die anders moet, maar om je houding tegenover hem, en dat hij lekker intiem met je kan zijn.

Een 'gewone' afspraak gaat om de actie. Je maakt natuurlijk een mooie illusie voor hem, en je laat hem voelen alsof hij netzogoed jou seksueel uit je dak laat gaan als jij hem, maar het beeld wat je maakt is dat hij lekker bij een hoer langsgaat en daar lekker los kan gaan. Je doet een beetje als een vamp, onbeschaamd, vaak ook net dat tikje ordinair, je richt je helemaal op de seks, en je houdt de emotionele toestanden zo los mogelijk. Dat vinden veel klanten erg prettig.

Je hebt dus ook de GFE. Dat houdt in dat je een boel intiemer bent. Je doet alsof je hem al jaren kent, je kijkt hem diep in zijn ogen, je zoent, je streelt, je bent knuffelig, je praat lieve woordjes, en je geeft hem betaalde liefde. En natuurlijk heb je gewoon seks. Maar dat is minder een stuk akrobatiek en meer vrijen. Of gewoon zonder. Dat is ook weleens leuk, ookal moet je er wel net de goeie vent voor hebben.

Vooral getrouwde mannen willen GFE's. Singles willen meestal juist even losgaan. Getrouwde mannen zijn meer op zoek naar acceptatie en begrip. Die willen intiem zijn en niet afgewezen worden. Die willen liefde voor een duidelijke prijs, en zonderdat ze hoeven op te passen voor stiekeme dingen. Eigenlijk willen ze je gewoon kunnen vertrouwen. En dat vinden ze erg fijn.

Soms gaat het ook gewoon om de seksuele kant ervan. Genoeg mannen die pas los kunnen gaan als ze je liefdevol kunnen behandelen. Of liefdevol behandeld worden. Dat is een minderheid, maar die moet je ook niet negeren. Dan komt het weer bij seks terug. Dat komt het uiteindelijk natuurlijk bij allemaal, maar bij deze mannen komt het alléén bij seks terug. Die zijn dan wel de makkelijkste, want bij de mannen waar het om meer gaat, moet je nog flink improviseren.

Veel van de GFE'ers willen dat je om ze geeft. Dat je ze speciaal laat voelen. En soms is een knuffel genoeg, maar vaak zijn ze toch gretiger. En ze weten meestal helemaal niet wat ze nou eigenlijk zoeken. Dat is iets waar ik het wel vaker over heb, mannen hebben vaak hele andere ideeën over wat ze nodig hebben dan wat er echt aan de hand is. En dan moet je ze geven wat ze nodig hebben, èn wat ze dènken dat ze nodig hebben.

Als je goed met een GFE-klant omgaat, heb je een vaste klant die vaak komt. Je krijgt een echte band met zo'n man. Hij vertelt je over zijn leven, en hij is geïnteresseerd in jou. Hij is een boel geld aan je kwijt, maar hij gùnt je dat ook. Je wordt een regelmatig iets in zijn leven, en hij haalt zijn hart aan je op. Wat je doet werkt ook door na de beurt, dat is gewoon al zo, maar met GFE nog veel meer.

Je moet hem die illusie geven van een speciale band. Dat gaat om kleine dingetjes. Veel mannen vinden het fijn als je gewoon veel aan hem zit. Aanrakingen, strelingen, een beetje lief zijn. Zijn haar uit zijn ogen strijken tijdens de beurt, of hem "verliefd" in de ogen kijken als hij je tieten kneedt, of hem bij het aankleden achteraf een beetje helpen. Tips geven over wat hij beter met haar of after shave kan doen. Kleine dingen die hij ziet als persoonlijk en intiem.

Veel GFE-klanten nemen meer tijd. Daar hoort vooral bij dat ze meer nawerk willen. Het is alsof je ze ontkurkt met de eerste beurt, en dat ze daarna pas echt loskomen. Mannen zijn toch vaak een beetje in zichzelf gekeerd over zichzelf. En het moet er toch soms uit! Er zijn er best wat bij die achteraf het praatje na het neuken het belangrijkste vinden. Dat vinden ze natuurlijk alleen als de beurt zelf goed is gelukt, maar zo zijn mensen nou eenmaal.

Elke klant is verschillend natuurlijk, maar de meeste klanten passen wel in een bepaald patroon. Dat is dat ze eigenlijk graag bemind willen worden, en eigenlijk graag welkom willen zijn bij iemand die hun behoefte aan liefde, vriendschap en seks invult zonder stiekeme ingewikkelde manipulaties en verplichtingen. Wat die behoeftes zijn hebben ze zelf meestal niet eens duidelijk voor ogen.

Hoe je het invult, is ook niet echt wat ertoe doet. Zolang ze maar voelen dat je het doet met echte warmte, dat je echt geeft om wat ze willen, en dat je ze acceptéért. Ze moeten zich welkom voelen, en dat je een beetje om ze geeft. Je hoeft niet te doen alsof ze heel bijzonder zijn, of alsof je smoorverliefd bent. Je hoeft niet eens bij iedere man te doen alsof je ze aardig vindt. Je hoeft ze alleenmaar te laten zien dat je ze gunt om te zijn wie ze zijn.

Omdat het daarom gaat vraag je je misschien af hoe dat dan zit met al dat gestreel, gezoen en geknuffel. Nou, het is moeilijk om ze die acceptatie en die welkomheid te laten voelen als je die dingen niet doet. Dan wijs je ze met het ene af terwijl je ze met het andere accepteert. Dat werkt natuurlijk niet. En mannen hebben ook een hart. Die liefdesdingen hebben ze gewoon nodig om mens te zijn. Zonder knuffelen en zoenen komen ze niet los.

Tongen is niet echt nodig. Ze willen het vaak wel, maar kusjes op de lippen is bij het allergrootste deel genoeg. Dat is maar goed ook, want ik hou er nietzo van. Tongacrobatiek is niet wat het intiem maakt. Intiem is juist het kussen zonder slobberpartijen. Een reeks kussen met een omarming laat een man beter smelten dan dezelfde tijd tongworstelen. Laat je lijf praten, en dan missen ze die tong meestal niet. Kijk, nou ben ik weer afgeleid door een detail.

Bij de meeste klanten probeer je het zo geil mogelijk te maken. Bij GFE is dat eigenlijk iets wat je in de hand moet houden. Als het teveel gegeil wordt, gaat hij minder die persoonlijke band met je voelen, en is het minder een GFE. Niet alleen omdat ook klanten vol met vooroordelen zitten over vrouwen die makkelijk met seks omgaan, maar ook omdat teveel geilen gewoon afleidt van de liefde die ze willen. Je streling valt nietzo op als een persoonlijk gebaar als het tijdens een akrobatenstandje is.

Dat komt omdat als je stevig aan de gang gaat, dat je dan ééndimensionaal naar je partner gaat kijken. Dat is wat mensen bedoelen als ze het hebben over seksuele objectificering. Ik vind objectificering tijdens de seks helemaal niet slecht, eigenlijk onmisbaar als je er lekker tegenaan wil gaan, maar het is bij een GFE nou net de doodsteek van waar hij voor kwam. Het handigste is om hem eerst lekker objectificerend te krijgen voor een harde beurt, en daarna hem in lang naspel te koesteren en vertroetelen.

Je moet altijd de klant inschatten. Dat is een groot stuk van mijn werk, uitzoeken waar de klant nou èìgenlijk voor komt, want zelf weten ze dat nooit echt. Ookal dacht ik vroeger dat GFE-klanten makkelijker waren omdat ze dàt tenminste zeggen, heb ik ook wel gemerkt dat ze verschillende dingen kunnen willen. En dan moet je ze ook verschillend aanpakken natuurlijk. Het houdt het wel interessant.

Er zijn klanten die een GFE willen omdat ze het een completere ervaring vinden. Die willen dat jij overal aanzit, en dat zij overal aan mogen zitten, en die willen je meer voelen en proeven en ruiken dan ze meestal krijgen bij een hoer. Veel meiden houden namelijk wel erg veel afstand. Bij een GFE weten ze dat ze meer van die dingen gaan doen, en dat hele intieme gedoe zal ze worst wezen.

Die mannen hoeven dat bij mij daar niet om te doen. Ik hou bij gewone hoerenseks ook geen afstand. Maar dat moeten ze eerst ontdekken. En als ze dat weten, kunnen we ook die hele GFE laten zitten voor zo'n vent. En als ik me juist op die intimiteit had gericht, en de seks een beetje rustiger had gemaakt, heeft hij juist iets gekregen wat hij niet wou. Dan is het jammer dat we niet beter communiceren, maarja, dat is soms moeilijk in mijn vak.

Je hebt klanten die het gewoon willen tegen de eenzaamheid. Dat zijn de meeste. Meestal getrouwde klanten die niet zomaar wegkunnen bij hun vrouw. Die zijn gewoon uitgehongerd. Die willen even stil genieten van het moment. Daarbij is actie eigenlijk vooral een afleiding van wat ze echt zoeken. Die kan je het best zo snel mogelijk klaarkrijgen en daarna een heel lang naspel geven. En bij het vertrek een dikke knuffel.

Bij die klanten heb ik altijd het gevoel dat ik maar een doekje voor het bloeden ben. Hun leven zit in een zwart gat van onverschilligheid, en ik gun ze eigenlijk altijd wel beter. Het zijn de rustige mannen die iedereen mag, maar waar niemand naar omkijkt om te zien of het wel goed met ze gaat. Die mannen zijn teveel bezig met hun verantwoordelijkheden om iedereen eens van hun rug te schudden en voor zichzelf te kiezen.

Iets heel anders is weer de klanten die het doen om je meer te bezitten. Er zit iets in mannen dat ze je graag "hebben," en bij deze klanten is het gevoel dat ze je hebben veroverd veel sterker als je intiem met ze doet en je emotioneel naar ze opent. Dat zijn de GFE-klanten die het minst vaak terugkomen natuurlijk. Die zoeken een ervaring dat ze dominant zijn doordat jij je kwetsbaar opstelt. Daar moet je de actie ook flink aan de gang houden natuurlijk.

We zeggen weleens over onszelf dat we bijna maatschappelijk werkers zijn. Mannen komen bij ons om hun problemen te bespreken. Dat doen ze makkelijker met iemand die ze geneukt hebben, en waarvan ze ooknog weten dat ze discreet is. Bovendien weten ze dat wij een andere kijk hebben. Het blijft meestal bij zijn hart luchten, maar ik probeer wel altijd goed maar simpel advies te geven. Je moet niet iemands hele leven opnieuw willen inrichten.

Andere hoeren zijn daar weer veel beter in. Een vriendin van me geeft bijvoorbeeld veel carrièreadvies, en ze is er nog heel goed in ook. Aan anderen geeft ze weer heel veel advies over hoe ze om moeten gaan met hun puberende kinderen, en over opvoeden in het algemeen. Je moet alleen geen relatieadvies van haar aannemen. Dat hele coachen heeft ze geleerd omdat er mannen zijn die daarvoor inzijn.

Dat zijn allemaal vaste klanten daarvoor. Zij weet gewoon dingen die die mannen zoeken, en een man luistert altijd anders naar een sekspartner, dan naar iemand die hij anders kent. Als het ijs is gebroken door seks neemt een man advies heel anders op. Daar komen ze ook echt voor terug. Het is ergens jammer dat ze nu in een branche werkt waar dat helemaal nietmeer opgaat. Ze mist het zelfs.

Soms is het gewoon dat hij even moet zuchten over zijn dromen die niet waar worden, of hoe hij oneerlijk is behandeld, soms is het echt gewoon gezéík, en soms is het een echt probleem waar hij bij mij mee aan het goeie adres is. Mannen die wat moeten leren met seks, omdat ze moeite hebben met iets normaals of iets abnormaals, waar je ze echt kan helpen door ze die ene les te geven. En heel vaak is het gewoon laten voelen dat er iemand aan hun kant staat.

Vooral de mannen die relationeel niet helemaal lekker gaan komen op die manier toch nog verder. De vijftigjarige maagden die zulke ideeën over seks hadden meegekregen dat ze nooit durfden, of die gewoon niet met mensen om kunnen gaan. En die klikken met mij altijd veel beter dan wat ik van mijn collegaatjes hoor. En die collegaatjes hebben danook véél minder vaak opeens een gekkie als vaste klant.

Ik ben er altijd heel trots op dat ik iedereen zijn plekje gun. En ook rare mannen geef ik veel begrip. Dat betekent dat ze bij mij wel terug mogen komen, en bij andere meiden dan vaak niet. Mijn collega's verklaren me voor gek, want ze hebben ookwel gelijk als ze zeggen dat ik zo uitlok dat ik met rare dingen te maken krijg. Ik vind dat alleen ook een waardevol iets aan mijn werk. Niet alleen voor de klant, maar ook voor mij.

Een klant kan heel intiem met je worden bij een GFE, en dat vinden sommige meiden naar. Als hij meer dan een klant is voor jou, ben jij ook meer dan een hoer voor hem. Intimiteit komt nooit ècht alleen van één kant. De rollen worden minder duidelijk, en je bent dan zelf ook niet meer door je rol afgegrensd. Ik vind het juist leuk, dus ik ben er wel voor beschikbaar. Ik vind het iets moois hebben dat een klant zo kwetsbaar naar je is en zich echt opent.

Dat maakt het ook juist gevaarlijk. En volgens sommige ervaren collegaatjes ben ik dus ook mìnder geschikt voor GFE. Want ik ga er zelf teveel in mee. Ik geef om àl mijn klantjes, en bij een GFE laat ik dat er ook gewoon uit. Ik kan niet zeggen dat ze het fout hebben, want de echte GFE-professionelles houden hele duidelijke grenzen en muren dicht, en bewaren die afstand àltijd. Ze zijn bijna extra hard.

Want de laatste categorie klanten die GFE willen, die doen dat omdat ze verliefd op je aan het worden zijn. Als je een man goeie seks geeft, wordt hij makkelijk verliefd op je. Vooral als ze nietzo ervaren zijn. Of toch gewoon weinig ervaring met goeie seks hebben. Ze gaan erom vragen als ze al wat verliefd zijn. Ze geven vaak al wel signalen dat er iets aan de hand is. Ze zijn al wel "anders." Achteraf zie je dat wel. Maar ik trap er nog steeds vaak in.

Het is het verstandigste met verliefde klanten om ze wel te laten komen, maar ze telkens te waarschuwen, en het niet te ver te laten gaan. Je moet ze niet meteen af gaan weren, maar ook zeker niet uitbuiten. Eerlijk duurt het langst. Maar bij gekkies zie je het niet aankomen, en je bent toch een beetje bezig met een illusie dat het echt is, en daar ga je zelf ook zo inzitten dat je minder zit te kijken naar of hij niets geks denkt.

Dat eindigt dan soms een beetje bitter. En soms, bij gekkies, met stalken en andere problemen. Dan weet je dat je te diep gegaan bent. Mannen willen maar wat graag in je illusie geloven. Voor mij is hij over als ze de deur uitzijn, maar voor zo'n man blijft dat nog in zijn hoofd hangen. Ze nemen veel te serieus wat je zegt. Dat is vleiend, maar het is niet goed voor ze.

GFE's zijn betaalde liefde, en gaan dieper dan een gewone afspraak. Ze zijn intiemer, en er zit meer aanvast dan een snelle beurt. Dat maakt het interessanter, maar ook harder werk en meer ingewikkeld. En je kan te diep gaan. Dan loopt de illusie uit over de rest van het leven van de klant, en daar komt hij nou juist níét voor! Dus als ik met een GFE te hard aan de slag ga, doe ik mijn werk eigenlijk verkeerd.

20 opmerkingen:

DJ zei

Ik heb het liefst alles zo echt mogelijk, een GFE zou ik nooit vragen. Het is voor mij mooi genoeg om een beetje een klik te hebben en een fijne wip. Een beetje nep hoort erbij, maar als je echt een klik hebt dan heb je beide pret. Daar zoek ik wel naar. Ze hoeft echt niet uit dr dak te gaan, maar ik doe mijn best om er goed uit te zien, fris en hoffelijk te zijn. Daar hoop ik dan waardering en respect voor te voelen. Dat is genoeg voor een paar fijne momenten imtimiteit.

Anoniem zei

vergeet niet dat de klant de prostituee ook kan verleiden
iedereen wil iets

Marc zei

Ik heb dit met veel interesse gelezen.. ik was vrijdag bij een collega-dame van je en ik vroeg haar ook om een "GFE". Zij was ervaren genoeg om goed door te vragen wat ik nou eigenlijk bedoelde... ik begrijp dus sommige dingen in jouw verhaal wel, alhoewel ik gelukkig mezelf in veel andere dingen niet herken. Ik hoop dat ze nu niet de verkeerde indruk van me heb gekregen want ik vond het een uitermate prettige middag :-) bedankt weer voor dit mooie stukje tekst Zondares, ik geniet telkens weer van je blog.

Anoniem zei

is dat wat je je klanten verteld
GFE is meer dan seks?
en wat vertel je jezelf?

Anoniem zei

Wat anoniem 29 september 2014 15:38 zei, hoe vaak komt het omgekeerde voor, dat de hoer verliefd wordt op de klant?

Sasja zei

Bijzonder mooi en leerzaam en kwetsbaar blogje Zonda. Zelf ik als gewone gelukkige getrouwde vrouw ben jaloers op zoeveel mannen kennis. Omdat ik zoveel van mannen hou om wie ze zijn in ook hun kwetsbaarheid. Ik heb heel veel bewondering en respect voor jou Zonda.. Als ik een man was en je hier altijd zo las zou ik zeker een keer met je willen. :) Ik hoop dat elk hoertje van jou zoveel leert. Als ik later groot ben wil ik ook hoer worden zoals jij. Om te geven wat ik in me heb aan liefde. dikke knuf .

Anoniem zei

volgens mij is het net andersom:
getrouwd wil lekker los gaan en singels willen de GFE ;is ook logischer :je zoekt wat je mist.

Anoniem zei

Dan krijg je een zeldzaam inzichtje vanuit het perspectief van een profi prostituee over dat het counterintuitief zit met de verdeling single-getrouwd, en dan ga je nog eens reageren dat het volgens jou anders zit. Ongelofelijk. Als je het beter weet, waarvoor kom je hier dan nog?

Anoniem zei

29 september 2014 15:38
ik ben een psychopaat
ik hou er van om mensen uit te dokteren
wat ze willen
wat ze ontkenen dat ze willen
waar ze schrik van hebben
etc
daarom hoeft het niet verliefd worden te zijn
verleiden en charmeren (/manipuleren) licht zeer dicht bij elkaar

Anoniem zei

niks zo goed als een "vaste klant"
maar ik denk niet dat de meeste hoeren er veel hebben?
wat jij zondares?
hoeveel % vaste klanten?

Anoniem zei

"Je moet altijd de klant inschatten. Dat is een groot stuk van mijn werk, uitzoeken waar de klant nou èìgenlijk voor komt, want zelf weten ze dat nooit echt."

Tja, meer open deur kun je er wat mij betreft niet tegenaan gooien. Mijn ervaring is dat raamprostituee's die "geschikt" zijn voor het vak en enige ervaring hebben dwars door elke man heen kunnen kijken. Er zijn weinig plekken waar meer "mannenkennis" aanwezig is als achter het raam.

Met dames in prive huizen heb ik weinig ervaring, maar denk dat het ook daar één van de belangrijkste eigenschappen zal zijn. Volgens mij weet een prostiutee niet alleen binnen een paar minuten waar een man voor komt maar ook hoe / wie hij is.

Anoniem zei

in mij ervaring zijn er maar wijnig mensen die iemand goed kunnen inschatten
en vrouwen zijn er slechter in dan manen
ze hebben het nooit moeten leren
inclusief prostituees

Anoniem zei

meer nog als je ooit een zeer slechte ervaring hebt gehad (trauma) blijf je roofdieren aantrekken (iedereen geld niet aleen voor werkende meisjes)

Anoniem zei

Anoniem komt al ruim zes jaar bij
dezelfde dame in een privehuis.
Raambezoek is niets voor mij, ik
vind het te onpersoonlijk. Ik ven
vrijgezel maar even losgaan vind
ik niet belangrijk. Deze dame gaf
mij gelijk een vertrouwd gevoel -
het is een bijzonder charmante,
attente en aparte dame die, voor
mij althans, heel prettige GFE seks geeft.Een vrouw die mij het
gevoel geeft dat ik weer 18 ben.
Ik ben haar dankbaar voor de vele
uren die ik met haar heb doorgebracht en ik hoop dat er
nog vele mogen volgen.

Anoniem zei

wat vind je van het fijt dat ze drugs en prostitutie nu meetellen in de berekening van het bnp?

Anoniem zei

Mijn ervaring (als sekswerker) is dat singles graag los gaan (ze hebben geen zin in versierpraatjes en moet ik je nog bellen de volgende dag dingen) en getrouwde mannen graag echt intimiteit willen, aandacht. Natuurlijk zijn er ook singles die intimiteit willen (meestal de oudere of degenen die al lang single zijn) en getrouwde mannen die los willen gaan (hoger libido dan de vrouw of 'gekke' sekswensen, vaak opgedaan in porno).

Anoniem zei

Dat ligt eraan hoe goed je werkt denk ik. Ik had ongeveer 70 procent vaste klanten in de thuisontvangst. Dat vond ik ook fijn, veel gezelliger.

Anoniem zei

Over GFE gesproken, een aantal jaren geleden had ik een hele mooie.
Ik kwam regelmatig bij een thaise massagesalon waar ik altijd met de zelfde dame afsprak.
Op een dag vroeg ze of ik geen interesse had de massage bij haar thuis te doen, uiteraard om zo zelf
meer over te houden.Zo gezegt zo gedaan. Na verloop van tijd hadden we ook seks met elkaar en geloof het of
niet het ging nog verder. Ze vroeg of het niet makkelijker was van me werk direct naar haar toe te komen te
douchen en mee te eten. Ik was vrijgezel en dit was een hele nieuwe ervaring voor me. Er stond natuurlijk wel wat tegenover,
ik mocht haar papierwerk uitzoeken van de gemeente, energie en alle instantie waar ze mee te maken had. Ook hielp ik
haar met haar inburgeringscursus.
Natuurlijk betaalde ik nog steeds voor de massage wat ik eigenlijk wel fijn vond, op die manier had ik toch
een achterdeur.
Ze is 2 jaar geleden teruggekeerd naar Thailand maar ik denk nog vaak aan haar en twijvel of het niet beter
was geweest om mijn status van klant te ruilen voor vriend. Maar hoe dan ook, ik had de perfecte GFE.

Anoniem zei

Hoi, leuke blog, enige wat me wel gelijk even tegensprak was het gebruik van het woord hoer,

dit komt niet zozeer vanwege het ook gebruik als scheldwoord maar eigen ondervingden wel maar aantal keer ik heb meegemaakt het toch echt botste bijv door niet van me opties afwijken/geld teruggave ivm snel klaar zijn eisen en met excuus rest tijd niet willen voltooien, en dit natuurlijk beide niet aan toegeven maar altijd met fatsoen beantwoord en meestal spontaan/met grapje bij herhaling (3x word ik zakelijk)dit soort geintjes door klanten die sowieso vaak van geen fatsoen/respect blaakten en mij ook niet weder zullen zien, door deze ben ik dan wel eens ineens voor 'hoer' uitgemaakt met ook gelijk als scheldwoord bedoelend en om me te degeneren in me werk. Positieve ervaringen heb ik dus helaas niet met woord,ook na een relatie waarvan degene wist van mijn werk en hiermee om kon gaan toen deze eindigde was ik ineens een 'hoer' eerder noemde hij me nooit zo, en dit hoor ik wel vaker ook bij andere dames terugkomen. Deze reactie is nu wel inmiddels een eigen topic geworden dus ik zal terugkomen op het onderwerp :)

Qua GFE ik werd altijd gecomplimenteerd daartoe al had ik geen idee eigenlijk vooral in begin wat ik dan anders deed, ik ben nl eerst zelf alleen thuis begonnen en het mezelf geleerd voor ik later in grote clubs ging werken en high class escort en dus het verschil ging zien met aanpak andere dames. Wat klanten GFE noemen was voor mij vooraf al idee hoe ik het zou moeten doen en willen doen. Nu heb ik echter zelf een nieuw type GFE ontwikkeld , dit ivm ik eigenlijk al tijd gestopt was met het werk, maar nu sinds enkele weken doe ik dan cardates. Wat de ervaring een nieuwe GFE stijl maakt is dat ik eerst een kennismakingsdate doe met puur verwenbeurt voor de klant (hand/mond) evt zoenen/uitzicht zonder aanraken bovenlichaam bij klik en netjes poetsen. En hierbij geef ik dan ook dat als we samen vaker hebben afgesproken en elkaar beter leren kennen , hier moet dan wel ook zeker sprake zijn van klik en wederzijdse aantrekking, dan kunnen we bij latere vervolgdates samen in overleg wanneer langzaam meer opties gaan verkennen. Zoals enkele dates verder ook mogen vingeren bij mij, dus verwenbeurt wederzijds, weer elkaar wat beter leren kennende na een hotel of kamerverhuur per half uur/uur gaan en hier erotische massage geven /ontvangen en oraal wederzijds elkaar verwennen tot we uiteindelijk ook bij een date met intiem aankomen en van hieruit kunnen we ook samen verder experimenteren als we fantasiëen hebben. Ik merk dat enerzijds is er deel klanten die dit helemaal geweldig vinden en moet zeggen ik nu ook telkens met veel plezier na date toe ga en tussendoor contact hou met me klantenkring , het is niet meer aanpassen aan elke klant wat deze verwacht en hem zo goed mogelijk vermaken waarbij dan ook hoorde dat hij zich prettigst voelde als ik ook klaarkwam of deed alsof bij elke ook eerste afspraak. Anderzijds zijn er ook natuurlijk groep klanten die om deze reden niet met mij willen afspreken ivm ik niet gelijk alle opties aanbied en het erg beperkt dus is bij 1ste date(s) ,

Voorheen bekeek ik het altijd als dat ik werd betaald om te zorgen man mij leuk vond en met mij leuke ervaring had, nu beschouw ik de betaling puur voor de seksuele daden en als overeenkomst om toch te herinneren het niet om een relatie gaat en afspraken behoren nagekomen te worden/gereserveerde tijd , en kies ik dus verder zelf mijn klanten uit op basis van klik bij elkaar en kan ik ook bij klant aangeven als ik enkel met verwenbeurten bij hem wil doorgaan en niet verder, vind dit heel erg fijn werken. Ook de keren dat ik verder ga is jhet dus altijd echt ;) Wat vinden jullie ervan als je dit zo leest ?

L

Anoniem zei

100% waarheid