donderdag 29 mei 2014

Teveel mail

Sorry jongens, maar ik kan officiëel niet meer mijn mail bijhouden. Zelfs met al die filters erop blijft er teveel over om op te antwoorden, en als ik een paar intensieve conversaties moet bijhouden, dan wordt het teveel om nog elke nieuwe mail aandacht te geven. Ik weet dat ik belangrijke mails over het hoofd zie nu, maar ik loop nu honderden mails achter, die allemaal aandacht moeten, en soms komen er mails onterecht in de filters, en die zie ik dan zelfs helemaal nooit.

Dan heb je ooknog mensen die op dezelfde conversaties telkens nieuwe mails sturen, zodat de hele conversatie naar boven wordt gehaald, en die gaat dan uit de afwerkvolgorde. Er zijn teveel mensen die verwachten dat ik onthou wie ze zijn. Als je me mail stuurt, doe ik echt mijn best om hem af te werken, maar ik kan niet meer van oud naar nieuw werken, dus er gaan gewoon mails niet beantwoord worden. Het spijt me, ik kan het allemaal niet meer bijhouden.

Ik blijf mijn best doen om iedereen antwoord te geven, maar ik kan echt niet meer eraan trekken dan nu, en ik heb ooknog een blog en een bedrijf om aan te denken. Als ik geen antwoord geef is het niet dat ik je niet belangrijk vind, maar waarschijnlijk ben ik je mail gewoon in de massa kwijtgeraakt. Dus als het belangrijk is, stuur het dan nog een keer, en als het niet belangrijk is, dan gewoon mijn excuses jongens, want ik had het ook liever anders gedaan.

35 opmerkingen:

Anoniem zei

"(....)'Excuses jongens'(....)"

Er mailen toch ook wel meisjes hoop ik! (-:

Anoniem zei

Maar die zullen misschien voorrang krijgen

het excuus betreft dan inderdaad de jongens

-----------

@Z: Een van je collega's gaf aan onlangs werkloos te zijn geworden. Misschien wil ze bij wijze van vrijwillligerswerk je secretaresse worden.

Anoniem zei

Ik ben er fel op tegen dat de meisjes voorrang krijgen op de jongetjes, dat zou discriminatoir zijn.

Ik maak me wel zorgen over de 'wannabe' journaliste, zoals Richard haar noemde in zijn comment van
23-5-2014, 10.56h in de post 'ruime openingstijden zijn vast fout'. Richard doelde hierbij op de eerste comment van deze post.

Deze 'wannabe' journaliste heeft met haar opmerking over het 'vermeende(?)' verschil tussen hoeren en escorts, op die plek wel een discussie ontketend én dát is toch de bizz van een journaliste 'prikkelen én maatschappelijk debat aanjagen'.

Én ze had een punt 'mailen óf je nu een meisje óf een jongetje bent' heeft blijkbaar (@mark) even geen zin, vandaar misschien haar comment. Misschien had ze ál gemaild, echter geen reactie gehad.


Anoniem zei

Begrijp ik dat Zondares een vacature (m/v) heeft? Een vrijwilliger mag alleen als het geen betaalde kracht verdringt? Een werkzoekende/werkloze met een uitkering zou dan toestemming aan het UWV moeten vragen.

Haha .......

"Hm....uh...ik wilde als secetaresse voor een hoer gaan werken ..........." "Voor een whhhatttttttt"

Anoniem zei

SecRetaresse (Zucht)

Anoniem zei

"Hm....uh...ik wilde als secetaresse voor een hoer gaan werken"

Niet voor een hoer. Voor een blog over hoererij.

Maar hoe meldt je je aan, als je mail niet gelezen wordt?

Anoniem zei

"Ik ben er fel op tegen dat de meisjes voorrang krijgen op de jongetjes, dat zou discriminatoir zijn." "...wannabe journaliste..."

Ik drukte mij ook niet erg precies uit, maar ik denk dat Z. haar COLLEGA'S voorrang zal proberen te geven, en terecht.

Net zoals iedereen zelf mag bepalen met wie ie wel of niet wil neuken om welke reden dan ook, zo geldt dat ook voor mailen.

Dus niet mopperen over 'discriminatie' hoor!

Anoniem zei

@Z.: "Teveel mail" ... "Dus als het belangrijk is, stuur het dan nog een keer"

NOG meer mail. LOL!

"Teveel mail"???

Eerder te weinig secretaressen. Het is toch van de ratten besnuffeld dat de grootste deskundige op dit gebied zelf al haar vele honderden mailtjes zou moeten afhandelen? Een controlefreak ben je wel dat je alles zelf wil doen. En ook een dief van je eigen portemonnee dat je nog niet commerciëel gegaan bent. Je hebt al vele boeken volgeschreven. Selecteer gewoon je beste artikels. Klein beetje bewerken en voila, een bestseller!

Kan je een heel leger secretaressen mee aan het werk zetten, (al zou je stagairs ook bijna gratis kunnen krijgen) en als ze door de mailberg heen zijn kunnen ze ook blogs maken en twitten. Al was het maar om je hoger in de zoekresultaten te krijgen.

http://google.about.com/od/searchengineoptimization/qt/improverank.htm

http://nl.godaddy.com/business/top-10-ways-improve-google-search.aspx

Als je even aangeeft welke trefwoorden je aan welke artikels gekoppeld wilt zien help ik graag mee. Voorbeeld:

prostitutie

(maar dan op een ander blog natuurlijk)

Wie nog niet gelinkt heeft naar je blog is een ******* (censuur)!

Desalniettemin denk ik inderdaad dat je benadeeld wordt want je zou moeten verschijnen met dit trefwoord. Als ik typ 'zondares trefwoord' vind ik doorgaans wel wat ik zoek bovenaan.


Anoniem zei

@29 mei 2014 14:13
Ik citeer:
"Net zoals iedereen zelf mag bepalen met wie ie wel of niet wil neuken om welke reden dan ook [........]". "Dus niet mopperen over 'discriminatie' hoor!"
---
Art 1 van de grondwet.
Artikel 1 Grondwet biedt een belangrijke basis voor de bestrijding van discriminatie. In dit artikel staat namelijk het gelijkheidsbeginsel en het discriminatieverbod geformuleerd. Het artikel geeft aan dat gelijke gevallen gelijk behandeld dienen te worden (gelijkheidsbeginsel) en dat discriminatie op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook niet is toegestaan (discriminatieverbod). Het gelijkheidsbeginsel en het verbod van discriminatie zijn een van de meest fundamentele beginselen van onze rechtsorde.
---

De klant neemt een diens af. Soms op grond van kleine tietjes, soms op grond van grote tieten. Persoonlijk vind ik kleine tietjes wat gezelliger & vrolijker. Siliconen gebruik ik alleen om te kitten (-: Ga ik nu de gevangenis in? Moet ik ontheffing vragen? Wie weet het? (-:

De hoer heeft sowieso een zwaardere verantwoordelijkheid. Zij (m/v) is directeur van een bij de kvk ingeschreven bedrijf. Laten we proberen te starten met dat ze zich aan art. 1 van de grondwet houden. Willen ze ontheffing van art 1, dan kunnen ze hun zaak aankaarten bij de commissie gelijke behandeling. De rechters volgen volgens mij altijd uitspraken van de commissie. Toegestane discriminatie komt voor in onze maatschappij.

Dus wil je persé als hoer bijvoorbeeld niet met 'witten' of 'blanken' neuken, kaart het aan bij de commissie. Daarna kan je een (digitaal) bordje op je deur spijkeren. 'Alleen Wit.'

Voor gehandicapten, zwaar verminkten, medische problematiek, geestelijke problematiek, vind ik dat hoeren speciaal opgeleid moeten worden. Certificaat behaald, gefeliciteerd! (Virtueel) bordje op de deur "ik ben óók lief voor gehandicapten". Hoeven gehandicapten zich ook niet een slag in de rondte te zoeken naar een (top)hoer.

Extreem vies -> weigeren "ga maar douchen".

Agressief, spugen zonder afspraak, tegen een raam rijen zonder afspraak -> klacht indienen via t office. Camerabeeld uitlezen, registratie, 3x? ...... Hoppa, boete via de politie of erger .....

Usw ........

Directeur van een bedrijf zijn is niet alleen maar lol en neuken met wie je wil, zonder inachtneming van art 1 van de grondwet. En zeker je onthouden van uitspraken die in strijd zijn met dit artikel.

Weigeren Prima, maar wel genuanceerd!
- ik pauzeer nu;
- ik eet nu;
- ik vind jou te vies;
- je stinkt;
- kijk op m'n bordje "ik doe alleen gehandicapten' , ben jij wel 'gehandicapped'?
- etc etc. Ik hoef dit Hoeren niet te vertellen, ze zijn 500% creatiever dan ik.

20-jarige neuken ook met 85-jarigen, tot mijn grote verbazing, lijkt dat nauwelijks een issue te zijn? Of vergis ik me? Vinden jullie dat wel grappig, ofzo? Reacties svp!? Hoeren zijn alleen wel bang dat ze net dán dood gaan. Niet helemaal ondenkbaar, vermoed ik .... opwinding, hoge hartslag etc. Dat vinden ze een eng idee én natuurlijk eng vanwege het stigma in combinatie met evt. politie-bureaucratie. Ik heb de indruk zo dit gebeurt, dat de politie dat voor alle betrokkenen, ook de dode, netjes oplost. Zou er geen stigma zijn dan zou dat issue ook minder spelen. Gelukkig gebeurt het zelden. Ik heb maar 2 verhaaltjes gehoord. Reacties?

Seks door bejaarden, speeltmomenteel in de media.
Bejaarden .... pak je rollator én ga testen! Reacties graag op dit forum! (-:

Énnnnn .... Uhhhhh SMS'n onder het pijpen ..... dat lukt echt niet hoor én is ook een tikje onbeleefd.

Anoniem zei

..... SMS'n tijdens het pijpen kan overigens wel. (én t was ook wel een soort van grappig)

Anoniem zei

Zou t een signaal voor 'dwang' zijn? Sms n onder t pijpen, staat ie al op de signalenlijst van de politie?

Anoniem zei

Hey Zondares, waarom maak je niet een grote FAQ op je blog waar je de meest gemailde en steeds terugkerende vragen in beantwoord? Als de bezoekers die eerst lezen dan hoeven ze misschien ook geen mail meer te sturen.

Anoniem zei

@30-5 10,.36h Goed idee!

Anoniem zei

Krijg nou wat ........ ze hebben t door .........

http://www.nu.nl/economie/3789340/drugs-en-prostitutie-goed-britse-economie.html

Iedereen (ook als je niet betaald neukt) heeft voordeel van betaalde prostitutie. De economie groeit ervan!

(-:

Sweetmizzy zei

Dan bedel je eerst om reakties. Dan krijg je ze en dan heb je geen tijd om ze te beantwoorden? Pfff Jij weet ook niet wat je wilt.

Anoniem zei

@sweetmizzy,

Je bent slim én je weet heel goed de essentie van het aanpakken van mensenhandel te beschrijven.

Je hebt ook een 'sadistisch' kantje ten aanzien van hoe je omgaat met mensen. Ben je je daarvan bewust? Sadisme is ingehouden woede. Vind je het goed dat ik je 'sadistische' kantje negeer en je inhoudelijke boodschap(pen) waardeer!

Als je jouw sadistische kantje onder controle krijgt wordt je argumentatie (nog) beter opgepakt, want je zegt wel degelijk zinnige dingen over 'mensenhandel'.

Lamplicht zei

Wat voor debielen reageren hier. Het niveau van het blog stijgt met de jaren, maar het niveau van de reacties zakt weg. Laat je blog niet als zeepkist gebruiken.

Anoniem zei

Persoonlijk aanvallen is prima ..... Inhoudelijk aanvallen is fijner!

Personal attacks are ok, attacks at content is more ok!

Los ataques personales ok, ataques contenido más ok!

sweetmizzy zei

Ik zou niet weten waarom ik mijn persoonlijk noem ik t liever cynische kantje in zou moeten houden. Zonnetje sprak in t verleden nou eenmaal op dezelfde toon tegen mij en achter mijn rug. Ik behandel een ieder zoals ze bij behandelen.

Anoniem zei

Lamplicht van 31-5-2014 17.44h in deze post doelt op:
de comment 29-5-2014 0.55h van zweet-mizzy in:
http://zondares.blogspot.nl/2014/05/antwoord-op-ruime-openingstijden-zit.html

'hoe kan mijnheer 'lamplicht' nu vóór vrije en blije hoeren zijn zònder voor vrije meningsuiting van (ex)hoeren te zijn.' !LIJKT MIJ VOLSTREKT ONMOGELIJK!

Kan iemand mij dat uitleggen!

Anoniem zei

@zweet mizzy

De essentiële vraag is óf:

Oog om oog, tand om tand altijd de verstandigste weg is!

Soms is een totaal andere aanpak effectiever.

Ik ben het met je eens dat je jouw 'sadistische kantje' beter 'een cynisch kantje' kan noemen, zeker ook om verwarring met het seksuele s/m te vermijden. Én je kent jezelf natuurlijk veel beter dan ik jou ken. Op mij komt het 'licht sadistisch' over. "Jij pakt mij, dus ik pak jou'. Maar op die wijze kom je nooit samen om de tafel, toch?

Geef je strijd niet op (naast het maken van jouw kleding). Ik waardeer je uitingen en je strijd voor (1% - 5%) gedwongen hoeren. Essentieel om dat percentage volcontinu maximaal te minimaliseren. Het leed is groot bij dat kleine(!) percentage.

Laten we(?) Zondares bedanken! Het getuigt van lef als je tegenstrijdige meningen ook een plaats geeft! Daar komt bij ..... die meningen komen toch elders naar boven .....

Anoniem zei

@zweet mizzy,

Ik hoef jouw natuurlijk niet te vertellen dat het leed groot is bij dat kleine percentage. Wat een idioot ben ik.

Heeft lamplicht toch gelijk gekregen. (-:

Anoniem zei

Jouw=jou. Ook nog een type-fout. Zucht

sweetmizzy zei

Ik heb op dit moment geen enkele behoefte om de strijd verder te gaan. Oog om oog. Tand om tand is een reaktie doe voortkomt uit de aanvallen op mijn verleden. Jazeker. Een trigger genoemd. En in de psychologie volledig verklaarbaar in combinatie met mijn complex posttraumatisch stressstoornis. Men schijnt soms te vergeten dat ik naast ervaringsdeskundige degene ben die dat 'verhaaltje' op mijn blog ergens probeer te verwerken. Want het feit dat mensen schreeuwen dat t niet waar zou zijn, verandert voor mij niets aan de belabberde situatie waar je dus als exprostituee en slachtoffer mensenhandel in zit met de slechte expertise en hulpverlening die we in dit land hebben. En dat is de enige reden dat ik boos ben. Woedend ook ja! Politiek denkt aan de staatskas. De klant alleen aan zn pik. De exploitant alleen aan zn omzet. De hoer alleen aan hun werk en dus geld. En de slachtoffers? Die worden bespuugt ongeacht of de partij die spuugt wel echt weet waar ze het over hebben. Want nogmaals. Er is geen blije vrije hoer die mijn inziens kan bepalen of dwang bestaat en hoe dat in zijn werk gaat. Daarvoor zul je zelf toch in die situatie hebben moeten zitten om te kunnen begrijpen hoe het nu echt zit met psychische onderdrukking. De angst voor geweld. Enz. Enz. Praat over wat je wel kunt beoordelen. Deel je ervaringen. Maar doe je niet voor als expert op gebieden waar je nog nooit bent geweest.

sweetmizzy zei

Ps bij voorbaat alvast dan maar verontschuldigingen voor mijn spelfouten. Zit op mijn telefoon en kan niet overweg met touchscreen :S

Anoniem zei

Met 1 tot 5 % ik doel op Nederland

wereldwijd zal het percentage (veel?) groter zijn afhankelijk van rekenmethodiekenen, uitgangspunten en definities over bijvoorbeeld wat je onder dwang verstaat ....


Anoniem zei

Of lager?

Anoniem zei

@Mizzy: klotedingen die telefoons

@1 juni 2014 01:38: Hoe weet je nou op welke reacties Lamplicht precies doelt?

Ik vindt persoonlijk
30 mei 2014 00:23
zulke kolder dat ik geen zin meer heb om het zelfs maar te weerleggen

@Lamplicht: Het enige wat er op zit is zelf gedegen reacties te posten. Je zal het er toch mee eens zijn dat Z. als ze al niet aan haar mail toekomt ook geen tijd heeft om reacties te modereren. Daar heeft ze dus secretaressen voor nodig. Dan is er een open forum met alle reacties, en een gemodereerd forum met alleen de reacties die door de secretaressen serieus zijn bevonden. (En evt. van reageerders met een goedgekeurd account)

Een ander idee is als Z. wekelijks een leeg artikel aanmaakt waar een ieder in de comments kan dumpen wat ie wil en oproept om onder haar artikels on-topic te blijven.

@30 mei 2014 10:36: Goed idee die faq. Ik zou er aan toe willen voegen: een sitemap zou ook geen overbodige luxe zijn en een (uitgebreide) trefwoordenlijst. Zo had ik Z. per mail lastig gevallen met vragen over cockrings en kwam ik er pas later achter dat daar al een artikel over is.

Anoniem zei

Zweet mizzy:

Ik ben het met je eens dat de hulpverlening veel beter kan en moet (ik las dat ook in het mensenhandelrapport als één van de aandachtspunten. In dit blog heb ik 1 commen gelezen van iemand die zich bekend maakte als meer dan 20 jaar in de hulpverlening te hebben gezeten én haar reactie vond ik echt kant nog wal raken (ergens bij de loverboy/girl vs slachtoffer discussie).

Het is tekenend dat de woordvoerders van de hulpverleningsorganisaties blijkbaar niet aan 'webcare' (http://nl.wikipedia.org/wiki/Webcare) doen.

Ik moet eerlijk bekennen 'ik denk tijdens hoerenbezoek' met name met mijn pik (daar betaal ik ook voor). Daarna én in mindere mate ervoor denk ik met mijn brein & hart.

Wil je zaken begrijpen, comments begrijpen, gedachten van mensen begrijpen, is het analyseren van de geldstromen essentieel. Zo werkt dat in een vrije markt ..... (-:

Ook in het mensenhandelrapport staan tabellen over de werkzaamheden, inkomensstromen van 'pooiers en helpers' en ook mededingen over slachtoffers. Het beeld is divers! Ook niet elk slachtoffer is hetzelfde.
Ik ben het met je eens dat slachtoffers waarschijnlijk heel veel aan elkaar kunnen hebben met een goede psycholoog (die de bizz kent) als gespreksleider!

Wat ook in het mensenhandelrapport stond dat de aandacht voor financieel rechercheren omhoog moet, (ook natuurlijk om de op basis van de voorschotregeling uitgekeerde claims zoveel als mogelijk terug te halen bij de daders).

Het financieel rechercheren in de hoernbizz zou nog uitzonderlijk laag zijn. Financieel rechercheren kost veel tijd en dus geld, maar levert ook veel op. Het kasgeld in deze bizz is denk ik wel een groot probleem met financieel rechercheren(hoe schrijf je dat eigenlijk :-)

En tuurlijk hoeren werken liever kas, kan je meer rotzooien. Exploitanten werken liever kas kan je meer rotzooien. klanten werken liever kas, oops mijn vrouw.

Etc

De gedwongen hoer wordt blij van electronisch betalen.

Tegen electronisch betalen zijn is vóór gedwongen hoeren zijn. Dat is mijn mening! En nu worden mensen boos ..... Nou dat moet dan maar ffff. FUCK IT!

SweetMizzy, ik wens je het beste!

Anoniem zei

Sorry voor de type fouten, je komt er wel uit.
(En ik zit op de i-pad :-)

Anoniem zei

@1 juni 2014 02:34

@1 juni 2014 01:38: VRAAG: Hoe weet je nou op welke reacties Lamplicht precies doelt? ANTWOORD: ik gok op de meest recente en uiterst zinnige reactie van Zweet Mizzy, waarvan ik denk dat Zondares niet per definitie enthousiast wordt. De reden dat ik dat doe is 'om te trachten een wat meer zinnige en meer inhoudelijke tegenreactie van Lamplicht te krijgen'.

De reactie van @30 mei 2014 00:23 slaat inderdaad nergens op. WITTEN worden niet geweigerd. Én ouderen weigeren zou leeftijdsdiscriminatie zijn. WAT EEN KOLDER!

@Lamplicht
Ik had ook al zitten denken aan een lege plek waar iedereen linken kan dumpen oid, jouw idee is beter.
Misschien is 'On-Topic' blijven een verstandig 'Topic' voor een post. Waar dan ideeën kunnen worden 'gecomment'. Maar die uitvoering dan he, zonder secRetaresses. Trefwoordenlijsten en sitemaps zijn belangrijk (ook voor de onderzoekers, die weer voor spin-off zorgen!!). Maar ozo veel werk, tijd en dus geld.

Zondares heeft behoefte aan een investeerder?

Voorlopig geen comments van mij 'ik ga links en zweet-mizzy verder bijlezen'.
(alleen voor lamplicht maak ik een uitzondering)

Anoniem zei

1 juni 2014 02:42

"De gedwongen hoer wordt blij van electronisch betalen. Tegen electronisch betalen zijn is vóór gedwongen hoeren zijn."

Ik heb zo het idee dat Mizzy het daar ook niet mee eens is.

Ben jij de nieuwe internettrol van het ministerie van Veiligheid ofzo?

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/opa_opstelten_zoekt_online_min.html

Wessel zei

Ik had een paar dagen geleden iets gepubliceerd over het Zandpad maar had het hier niet gemeld omdat de inhoud hier al bekend was. Inmiddels heb ik echter uitgevonden dat de WRP kennelijk is aangenomen door de Tweede Kamer.

Zie de aanvulling onder mijn bericht:
Tijdrekken Zandpad gaat door e.a. berichten hoererij

Anoniem zei

Anoniem 01-07-2014

"De gedwongen hoer wordt blij van electronisch betalen. Tegen electronisch betalen zijn is vóór gedwongen hoeren zijn."

"Ik heb zo het idee dat Mizzy het daar ook niet mee eens is."

----

Daar zou je zomaar eens gelijk in kunnen hebben.

Maar ik vermoed dat Mizzy bij de bakker , de groenteboer ook niet electronisch betaald. (Hobby)Hoeren hebben namelijk vaak een overschot aan kasgeld ... (met alle gevaren van dien, ook voor de bakker én de groenteboer .....)

Ik weet niet of Mizzy nu hobbyhoert. Maar op twitter zag ik wel een soort van (vage)insinuatie voorbijkomen. De dames zijn zo heerlijk aardig voor elkaar! (-:

Even los van Mizzy .... het zal me een worst zijn hoe ze haar privé-leven inricht. Dat is haar pakkie-an (óf pakkie-uit). En gaat verder niemand wat aan.

Even serieus:
Zo'n 40.000 (hobby)hoeren met elke 10 jaar tijd 1 a 5 miljoen omzet, houden dus in Nederland elke 10 jaar ..

40.000 x 2,5 miljoen = 100 miljard aan kasgeld in beweging.

En dan gaat weer iemand zeggen .... Ja maar het zijn er geen 40000. Nee in 10 jaar tijd zijn het er meer, want er vallen er af én er komen erbij. (-:

Ik ken de cijfers ook niet precies scatje.

Ik zou er overigens als ik hoer was geen enkel probleem mee hebben om bij mijn autorijles de rijschoolhouder lief aan te kijken .....
(Electronisch betalen is dan geeneens nodig)

Ik weet dat hoeren veel serieuzer zijn dan ik over 'wanneer ze open of dicht zijn'!

Ohhhhhh was ik maar een 21- jarig studentehoertje met de financiële kennis van nú .......'maak me open scatje!'

Anoniem zei

Attentie voor de comment van Wessel van 2 juni 2014 02:06.

Over de WRP (saai maar ozo belangrijk politiek bericht!!)