maandag 26 mei 2014

IJdelheid

Dit blogje is mijn uitlaatklep. Het is mijn manier om dingen aan de wereld te vertellen, en mijn hartje te luchten. Maar het is ook steedsmeer mijn manier geworden om de wereld wat te laten leren over wat de prostitutie nou ècht inhoudt. En voor mij is het ook een soort deurtje geworden waar andere meiden uit het vak op kloppen, die mij veel te leren hebben. Maar er zit ook ijdelheid bij, en daar gaat dit stukje over.

Ik werk aan mijn blog als een bezetene. Jullie zien het er waarschijnlijk niet aan, maar ik kan gemiddeld per stukje er zo tien uur mee bezigzijn. De stukjes die gewoon een mening of een anekdote zijn, heb ik met een uurtje of drie wel geschreven, maar de stukjes waar ik feiten voor moet controleren, en waarvoor ik moet kijken of ik niet de enige ben die iets vindt, duren heel erg lang.

Heel veel stukjes die ik schrijf, die komen omdat ik vind dat het móét. Dingen die ik wil dat ze er zijn. En dingen die ik heel belangrijk vind. Ik ben trots op de dingen die ik schrijf, want ik zie het niemand anders doen. Mijn blogje is een unieke plek op Internet, vind ik. In elk geval voor Nederland dan. Af en toe zit ik te kijken naar mijn eigen blog, en de duizenden reacties, en de stroom e-mails die ik erdoor krijg, en vind ik het iets heel groots geworden.

Ik voel me soms een soort boegbeeld van de ongeorganiseerde hoeren. Ik kan in discussies soms ineens verwijzingen zien naar mijn blogje. Dat zie ik nietzosnel gebeuren bij andere websites. Via Google kan ik zien dat er op internet bestwel veel mensen zijn geweest die het over me hebben gehad. Ik heb een vast plaatsje gekregen als een klein handjevol mensen iets over prostitutie uit willen leggen. En daar ben ik bestwel trots op.

Als ik uithaal naar het nieuws, of eens goed laat zien hoe de onderkant van de laars van de overheid eruitziet, of gewoon één van mijn antwoord-stukjes schrijf, dan heb ik het gevoel dat ik klappen uitdeel. Dat ik mensen confronteer, en dat ik door leugens en gemakkelijke gedachtes heenprik. Dat kikkert me op. Ik heb het gevoel dat ik terugsla. Ookal zijn die stukjes agressiever dan waar ik mee opgevoed ben.

En als ik dan zie dat sommige tegenstanders dan echt een beetje in het nauw komen, en hun verhaaltjes gaan aanpassen omdat ik wat geschreven heb, dan voelt dat als een enorme overwinning. Dan heb ik het idee dat ik echt een verschil heb gemaakt, en voel ik me ooknog nuttig voor mijn collega's. Ik voel me dan echt alsof ik maatschappelijk wat heb bijgedragen, ookal is het niet iets heel groots.

Maar soms zit ik te kijken naar "geen reacties" onder een stukje waar ik honderd uur aan heb gewerkt, en wat ik heel belangrijk en heel opzienbarend vond. En dan ben ik alleen dat meisje dat achter haar computertje zit in haar woonkamer, die zich eigenlijk een beetje belachelijk heeft gemaakt. Die eigenlijk zich een beetje heeft laten meeslepen door iets wat er niet toe doet.

Want ik word wel besproken, maar niet veel. En heel veel bezoekers op mijn site waren volgens hun zoekopdrachten waarschijnlijk meer op zoek naar porno, en kwamen maar per ongeluk bij me aan. Wie weet lezen die niet eens. Ik kan het niet zien aan mijn analytics. Het is alleenmaar een cijfertje wat verspringt. Niemand heeft er wat aan als mijn counter alleen maar verspringt.

Dit blog is niet een kleinigheidje. Ik ben er veel tijd aan kwijt. En ik niet alleen, er zijn steeds meer mensen bijgekomen die echt werk doen om te zorgen dat dit blogje informatiever wordt. En die doen allemaal moeite voor mij. Ik neem risico's met mijn identiteit door dit blog. Ik ben er tijd en geld aan kwijt. En als het alleen maar mijn tijd en geld was, dan was het nog nietzo erg.

Mijn hulpteam heeft soms ook heel duur betaald voor dit blog. Ze werken hard, ze stoppen er veel tijd in, en vooral omdat ik gewoon sommige dingen niet kan en hulp nodig heb. Maar ze betalen ook anders. Er is iemand van een opleiding afgeschopt, er zijn mensen die problemen met hun werkgever hebben. Door dit blog. En ik voel me dan heel verantwoordelijk om dat dan wel de moeite waard geweest te laten zijn. En soms heb ik dan mijn twijfels of ik wel goed bezig ben.

En soms dan denk ik: "Ben ik niet gewoon een narcist die zichzelf belangrijk vindt, en die zichzelf vooral zit te overtuigen dat ze goed werk doet?" Dan kan ik niet geloven dat het wat uitmaakt wat ik doe. Dan lijkt het allemaal zo dom en zo hol. En dan voel ik me alsof ik vijf en een half jaar mijn tijd heb zitten verdoen met iets waar niets door gaat veranderen.

Ik vind het fijn dat mensen meelezen, en ik vind het fijn dat mensen het interessant vinden, maar voor de meeste van mijn lezers is het toch vooral entertainment denk ik soms. Dat is ook goed, maar daar doe ik het dus niet voor! Ik voel me soms als toen ik vroeger exposeerde in een galerie, en de gasten eigenlijk alleen kwamen voor het netwerken, en niet eens keken naar wat ik had gemaakt.

Het lijkt wel vaker dat het vooral andere hoeren zijn die me snappen. Zelfs hoerenlopers hebben het meestal al moeilijk om te begrijpen waar het allemaal over gaat. Ik vind het fijn om die andere hoeren iets te geven waar ze kunnen zien dat ze niet de enige zijn, maar dan zou ik hetzelfde bereikt kunnen hebben met veel minder werk. En dan voel ik me dáár weer dom over. Het voelt alsof ik het nooit goed kan doen.

Soms gaat het zelfs zover dat ik denk dat ik een misleid meisje ben, die maar niet begrijpt dat ze alleen maar een freak show is voor de mensen, en dat de reacties die ze krijgt eigenlijk plagerijtjes zijn. Dat is een rare gedachte hoor, ik begrijp ook heel goed dat die niet bij de feiten past, maar vooral als het een latertje is geworden, dan heb ik soms een dipje en dan voel ik het gewoon zo.

Als ik zoektermen uitprobeer die mensen zouden gebruiken die ik op mijn blog zou willen hebben, dan komen die pas op de tiende pagina bij mij uit. Na websites die niets met het onderwerp te maken hebben, en vèr na de websites van verbiedertjes en de overheid, die geweldig goed in Google geplaatst zijn. Ik weet niet hoe dat komt, maar ik weet wel dat Google dat uitzoekt zodat je de meest relevante dingen eerst ziet. Dat kwetst me wel soms.

En na al dat werk lijkt het soms allemaal voor zo weinig. In de publieke discussie is er niets veranderd, er is niets doorgedrongen. Alleen hier en daar op margeplekken, vooral op het internet, kom je weleens tegen dat mensen me aanhalen, maar meestal wordt dàt weer wel gewoon genegeerd. En de mensen die mij aanhalen, zijn ook de mensen die zonder mij ook wel zouden weten hoe het zit.

Ik weet dat ik zit te zeuren. Maar het is wel zo. Ik kan me soms echt niet meer voorstellen dat wat ik doe, de moeite waard is. En ik zit nu niet naar steun te hengelen. Ik weet dat er mensen rotsvast achter me staan. Het komt niet doordat mensen niet ondersteunend genoeg zijn, want ik ben bijna verlegen van hoeveel hulp me wordt aangeboden. En hoeveel lof ik krijg. Ik vraag me alleen soms af, of het alles wel waard is.

42 opmerkingen:

Marijke Vonk zei

Ik lees je. Ik link naar je. Mijn mening verander je. Ik verwijs mensen naar je blog. Je informeert me. Ik ben psycholoog. Door jou voel ik me nog meer verplicht mijn mond open te doen. Zonder jou zou ik minder informatie hebben, minder doordrongen zijn van de problemen. Het tij zal uiteindelijk keren, onder andere door jou. Misschien niet in onze generatie, maar de reddingsindustrie raakt steeds verder verstrikt in haar leugens.

http://maggiemcneill.wordpress.com/2014/05/20/we-wont-go-away/
http://www.cliterati.co.uk/2014/05/expected/ http://www.washingtonpost.com/news/the-watch/wp/2014/03/27/lies-damned-lies-and-sex-work-statistics/

Soms voelt het waarschijnlijk als een druppel op een gloeiende plaat, maar je maakt deel uit van een beweging.

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Ik laat eigenlijk nooit commentaar achter op je blog, maar ik lees hem wel. Ik heb zelf geen ervaring met de wereld van de prostitutie, maar voel me wel erg betrokken bij vrouwenrechten en (seksuele) vrijheid. Wat ik heel prettig vind aan jouw blog is dat je laat zien dat je een zelfstandige zakenvrouw bent die succesvol is in haar werk. Dat dat werk seks is maakt mij niks uit (en dat is denk ik een grote 'overwinning' van jouw blog, dat je laat zien dat seks aanbieden gewoon het aanbieden van een dienst is).

Ik ben het niet altijd met je eens op het gebied van dwang/mensenhandel omdat ik denk dat dat een heel ander soort deel van de prostitutie is dan waar jij ervaring mee hebt. Jij bent hoogopgeleid, intelligent en ervaren, en dat zijn veel meiden nou eenmaal niet. Misschien zou het goed zijn als je over die dingen iets minder generaliseert. Maar dat is inhoudelijke kritiek, geen kritiek op jouw 'missie' of jouw blog als geheel.

Waar ik eigenlijk naartoe wil: als je je boodschap breder gehoord wil laten worden zou je eraan kunnen denken om iemand in de arm te nemen die ervaring heeft met online 'marketing'. Dat klinkt heel fout, maar wat ik bedoel is dat het misschien tijd is om je blog wat 'toegankelijker' te maken: daarmee bedoel ik visueel aantrekkelijker, met betere zoekfuncties, makkelijkere manieren om artikelen over bepaalde deel-onderwerpen te vinden etc. Dan wordt het ook wat makkelijker om naar je te verwijzen, denk ik, en bovendien wordt dan alle informatie die je in je blog-archieven hebt veel beter na te slaan.

Ik heb zelf helemaal geen verstand van online marketing, maar ik ben wel onderzoeker en schrijver, en ik weet van mezelf dat ik toch meer geneigd ben om bronnen te gebruiken die een beetje handig gepresenteerd worden. Het is maar een tip, misschien vind je het niks!

Anoniem zei

Ga vooral door zondares; ik lees je blog elke week met vreugde en lees ook oudere stukjes graag terug. Bovendien gebruik ik het nogal eens in discussies, zoals jouw stukje over loverboys. Dat was bijzonder informatief!

Anoniem zei

Zondares, jij bent een van mijn favoriete bookmarks en link als het enigszins relevant is naar een van je blogs.

Vaak krijg ik door de wending die de discussie dan neemt sterk de indruk dat je wel degelijk overtuigend en inzichtgevend bent.

Het is wel fijn dat er nu ook anderen zijn, ieder vanuit haar eigen invalshoek, zoals Felicia Anna en kleinhoertje die veel zinnige dingen schrijven. Het maakt ook dat typen als Segers niet meer veel verder komen dan voor eigen parochie te preken. En volgens mij stimuleert het ook onderzoekers om af te studeren op het ontzenuwen van allerlei vooroordelen...

Rootman

Anoniem zei

Ik lees je blog bijna altijd de dag dat je het schrijft. Ben het vaak met je eens en zo niet, heb ik mijn mening weleens bijgesteld. Ik heb het ook mijn stemgedrag laten beïnvloeden. Maar ik heb gewoon geen behoefte te reageren op iets waar ik het grotendeels toch mee eens ben.

Anoniem zei

Hallo Zondares, ook ik lees je blog iedere week. Dankzij jouw blog heb ik meegewerkt aan het onderzoek van Tamara Shiboleth door middel van een persoonlijk interview. Zo hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan een correct beeld van de prostitutie sector. Je zou je moeten realiseren dat je op jouw manier een goed beeld geeft van deze sector. Ik zou zeggen; ga vooral door!!

Henri Bik zei

Jammer dat Zondares zich soms gedeprimeerd voelt over haar blogwerk. Het zou verstandiger zijn om dit blogwerk als een prettige hobby te beschouwen.
Het is niet handig om het als een zendingsmissie te zien want dat voert tot teleurstelling.

Er is geen verplichting: doe het als je het leuk vindt en niet omdat het nodig zou zijn.

Sommige mensen schilderen om zich te uiten en jij blogt. Veel mensen, waaronder ik, lezen je blog regelmatig omdat je zinnige dingen schrijft over een interessant onderwerp. Laat die wetenschap je extra voldoening geven, maar hang je daar niet aan op.
In de eerste plaats zou deze kans om je publiekelijk te uiten je tevreden moeten stellen.

Gelukkiger is de mens die zijn doelstelling naar het haalbare bijstelt.

Serena zei

Zon, je bént een boegbeeld voor hoeren. Ondanks de bescherming van je identiteit, geef je hoeren toch wel een stem. Natuurlijk komen veel mensen hier vooral door te denken dat zij seksueel kunnen scoren. Dat zie je ook aan de reacties soms wel denk ik, stelletje geilneven(en nichten!) ;)

Als dit blog er niet geweest was, had ik over bepaalde zaken misschien wel nooit nagedacht. Daar wil ik je voor bedanken. Zo kan ik soms ook mensen verwijzen.

Die gevoelens die je beschrijft, over je dan opeens maar een klein meisje voelen, is dat niet iets universeels? Vrouwen die zich niet af en toe zo voelen.. Dié vind ik raar. En eerlijk gezegd geloof ik daar ook niets van. Maar juist die momenten houden je met je beide benen op de grond.

In dit blog zit veel tijd, en je wilt toch wel graag iets neerzetten dat niet te debunken is. Dat zie je. Het is goed zoals het nu is.

Je houdt een netwerk compleet hier, heb ik vaak gemerkt. Natuurlijk kunnen er dingen beter, lay out, marketing etc., gastblogs. Maar het moet ook in de mogelijkheden liggen!! Ik schat jou als genoeg zakenvrouw in en heb er alle vertrouwen in dat je altijd de juiste opties zult uitmelken ;)

Google is niet altijd je vriend :/ Juist een site als deze zou toch minimaal wel op pagina 1 moeten belanden imho

Van een opleiding afgekickt? Wát een kutstreek. Dat is toch wel laag zeg. Problemen met een werkgever, om een blog.. Het is Mierenneukerij van de bovenste plank.

Wat kunnen we doen? Moeten hoeren meer met je communiceren? Wil je gerichtere vragen en opmerkingen van reageerders? Ik weet niet of je gezien had wat iemand laatst zei, over de briefjes in boeken; maar dat vind ik dus echt een moordidee. Goede actie.

De reacties geven je een beeld, het spijt me dat ik niet (vaker) in de gelegenheid ben bij te dragen (momenteel). Komt wel weer. Moet er even voor gaan zitten. Net zoals mijn mailtjes aan Fleurtje, mijn bericht aan Wessel en nog wat andere onzin die ik tussentijds nog voorbij heb zien komen. Jongens, ik leef nog, maar ik moet mijzelf even tot wat andere dingen zetten.

ps: Ik was trouwens niet op een eiland met een cocktail op een een boeking :s Far far from it :p Maar t idee staat mij ook wel aan!

Erik zei

@ Anoniem 26 mei 2014 03:45
"Misschien zou het goed zijn als je over die dingen iets minder generaliseert."

Als Zondares schreef over dwang/mensenhandel heeft zij telkens duidelijk aangegeven waar zij haar informatie vandaan haalde. Zij kan echter geen bronnen vermelden. Haar niet geloven omdat zij in een ander deel van de prostitutie werkt, tekent je vooringenomenheid en je arrogantie. Dit geldt echter voor de meeste beleidsbepalers en daarom blijft het effect van dit blog, helaas, marginaal.
Ik denk wel dat het onderzoek dat Zondares uitvoert heel wat gedegener is dan dat van enkele van jouw collega's.

http://www.vn.nl/Archief/Wetenschapmilieu/Artikel-Wetenschapmilieu/Onder-psychologen.htm

Anoniem zei

En zo zijn er nog een paar honderd die jouw weer onder hun vertrouwelingen verspreiden, die op hun beurt - intelligent als ze zijn - onmidellijk de waarde van je beschouwingen inzien.
Iedereen die wel eens geschreven heeft weet wat een tijd het vreet.
Des te meer respect!
Effect sorteren kost altijd tijd, pijn en moeite. Maar jouw bij tijd en wijlen briljante observaties beschouwingen (knap, hoor! echte mensenkennis...) en analyses raken sowieso nooit verloren en vinden beslist weerklank. Nu te langzaam naar je zin? Ik betwijfel het; zo te zien gaat het hartstikke goed. Plus: straks ook heus breder - als de ringen van de steen in de vijver.
Zet 'm op. En laat het je tegelijkertijd niet bij de kladden grijpen. Natuurlijk moet het ook leuk voor je blijven.
Het is al lang veel meer dan een inkijkje in het leven van een prostituee. Je zag zelf al snel in dat dat nuttig en nodig is. Maar zowel het uitgangspunt als de context zijn spannend zolang de hele sexuele moraal nog niet is omgeturnd. Iets wat sowieso niet even snel zal gebeuren. (Oh, en om dan vast en zeker over, zeg, 100 jaar toch weer om te slaan in soort een neo-Victoriaans tijdperk... Kan alles weer opnieuw beginnen.)
Maar voorlopig ben jij uiterst relevant en onderhoudend en reken je af met heel wat aartsconservatieve sukkels die niets van sterke, onafhankelijke, sexuele vrouwen begrijpen.
Wees ook blij met Felicia Anna en die anderen (ik denk aan die hilarische Engelsman die z'n bezoekjes op de Wallen beschrijft, meer dan 200...).
Jullie zijn allemaal net weer anders maar versterken mekaar ineens toch maar mooi.
En dat is omdat jij het lekker fel in gang hebt gezet. Waarmee jij toch de pionier blijft.
(Of was Xaviera dat? Whatever...)
Ik (notoire afnemer van sybaritische diensten) leef mee, herken, weet óók, wist al lang, vertel door, bevestig, en verdedig mee - gesterkt als ik er door wordt. Al had ik toch al nooit schaamte, laat staan twijfel.
Thanks for that!

Admin zei

Beste Zondares,

Ik snap precies wat je bedoelt. En ook al lijkt het soms vechten tegen de bierkaai, er is licht aan het einde van de tunnel. Soms lijkt het er inderdaad wel op alsof er niets veranderd is, alsof mensen de waarheid niet willen zien omdat ze zich veel fijner voelen bij het idee dat niemand vrijwillig prostitutie zou willen doen. Het zegt wellicht meer over die mensen hun eigen gene omtrent hun eigen seksualiteit, dan over de prostitutie.
Toch probeer je al jaren een juist beeld te vormen omtrent prostitutie, en dat gaat zeker niet ongemerkt voorbij. Op steeds meer plekken online zie ik mensen jouw blog als bron noemen, en op steeds meer plekken zie ik een discussie ontstaan tussen voor- en tegenstanders. Het is een lang proces, maar een algemene opinie verander je niet van de één op de andere dag.
Blijf daarom ook absoluut doorgaan met je blog, want je maakt wel degelijk een verschil. Ook al merk je dat soms niet, als er geen reacties komen op je blog. Ikzelf heb bijna al je posts inmiddels gelezen (het duurde even maar dan heb je ook wat). Soms voel ik de drang om een reactie achter te laten, maar ook heel vaak niet. Niet omdat ik het blog niet goed vindt, maar eerder het tegenovergestelde. Je posts zitten soms zo sterk in elkaar dat er geen speld tussen te krijgen is, en iedere reactie of toevoeging alleen maar afbreuk zou doen aan datgene wat je geschreven hebt. Zie het dus als een compliment als mensen niets als reactie achter laten, want gelezen worden ze wel, en geen reactie betekent dat er geen onduidelijkheden in je verhaal zitten.

Zoals je weet schrijft mijn vriendin sinds enige tijd ook haar eigen blog. Na een mislukte poging van mijzelf om objectief verslag te kunnen doen van wat ik meekrijg van mijn vriendin, is ze nu (eindelijk!) zelf in de pen gekropen. Ik had wel enige overredingskracht nodig om haar zover te krijgen (als dit al zoveel moeite kost, wil ik niet eens weten hoeveel moeite het zou kosten om iemand de prostitutie in te dwingen), maar na een jaar lang zeuren is daar dan eindelijk een resultaat.
Wij steunen je, en hopen dat het blog van mijn vriendin, evenals onze pogingen op Twitter om mensen iets uit te leggen over prostitutie daar iets aan bij kunnen dragen. Je staat dus gelukkig niet alleen in deze strijd, en er zijn nog veel meer mensen die je steunen dan je wellicht beseft.
Maar ik begrijp ook heel goed dat je soms voelt alsof je tegen de muur praat, aangezien er slechts een handjevol mensen zijn die hier actief mee bezig zijn, en vele medestanders je wellicht steunen, maar er niet dagelijks mee bezig zijn.
Hou maar in gedachte dat wij je in ieder geval volop steunen in deze strijd tegen de verbiedertjes zoals jij ze altijd noemt, en dat we deze strijd gezamenlijk met jouw, en alle andere mensen die het met ons een zijn willen voeren.

Anoniem zei


H
E
T

I
S
H
E
T

W
A
A
R
D

Wessel zei

Zondares, tof dat je laat weten hoe het gaat. Je maakte mij en vast de anderen ook wel lichtelijk bezorgd, o.a. vanwege je laatste zin. Maar ik denk dan maar dat het uitputtings-verschijnselen zijn als gevolg van je titanenstrijd met het leugenrappport van het takkenwijf Dettmeijer, en dat je het wel weer wat positiever zal gaan inzien als je weer een beetje uitgerust bent.

Nog steeds houden alle politici en bijna alle media vast aan de leugens. Maar dankzij jou hebben we nu de argumenten om die tegen te spreken. Dan slaan de lafbekken doorgaans op de vlucht. Maar vluchten kan niet meer want 'the truth is out there'. Nee ik ruik nog geen overwinning, maar er is een kentering. Gelukkig beginnen er nu meer bronnen te komen die jouw argumenten bevestigen, maar we leunen nog zwaar op jouw werk en kunnen je nog zeker niet missen.

"En de mensen die mij aanhalen, zijn ook de mensen die zonder mij ook wel zouden weten hoe het zit." Dit is dus echt niet zo. Zonder jou had ik er nooit wat van gesnapt en ik heb je nog steeds nodig om mezelf op het rechte pad te houden. Want ik ben ook maar zoals velen zeer beïnvloedbaar, en dat gaat alleen goed als ik er voor zorg dat ik me door de juiste ideeën laat beïnvloeden! Toen ik je blog ontdekte had ik al wel door dat de overheid het slecht met de hoeren voor had en dat de hoge dwangcijfers overdreven waren. Maar dat het helemaal (>99%) een hoax was dat had ik nooit vermoed. Over mijn andere vroegere misvattingen zal ik maar niet uitwijden, maar zonder jou had ik dat nooit doorzien.

Je weet dat ik je graag zie opschalen naar de 'Zondares-organisatie', maar we kunnen niet van je verwachten dat je je toch al zo grote inzet nog eens verder ophoogt. Je doet al zo veel meer dan de meeste mede-belanghebbenden. Maar ik ben er door dit bericht van je (b.v. over de steun die je aangeboden krijgt) des te meer van overtuigd dat je de operatie van de grond zou kunnen krijgen. En dan kan de mainstream er ook niet meer omheen. Think about it. Maar als je op de huidige voet doorgaat ben ik al heel blij hoor. Maar ik zou je wel dringend willen verzoeken om bij G. weg te gaan. Ik ben er van overtuigd dat al je mail- en websitegegevens bij de spooks (en wie weet waar verder) terecht komen. Voor mij is het een grote concessie om af te wijken van mijn principe dit zoveel mogelijk te ontwijken. Het gaat me niet vooral om mezelf maar om alle lezers en mailers.

Verder begrijp ik het niet zo goed dat je (weer) teleurgesteld lijkt dat er mensen op zoek naar porno op je blog belanden. Het is toch logisch dat iemand op zoek naar hete verhaaltjes op een link naar het blog van een hoer klikt? Maar als diegene dan alleen maar lange en taaie verhalen over politieke toestanden ziet zoekt ie verder. Geef hem/haar echter iets om mee klaar te komen dan staat je blog nog open als de geilheid weer voorbij is, en dan komt misschien de nieuwsgierigheid naar wat dat eigenlijk allemaal voor politieke toestanden etc. zijn waar je verder over schrijft. [Ik moest dit betoog drastisch inkorten. Haha.] Love you. Bedankt en ook aan je hulpteam!


@Serena: You made my day! Tof je te lezen. Jammer dat die boeking van die miljonair voor 100 dagen * 4K euro vakantiegezelschap niet doorging. Jammer voor jou maar vooral voor hem. Die arme man is nu misschien opgescheept met een golddigger die hem veel meer gaat kosten en veel minder presteert.

Anoniem zei

Ik verwijs geregeld hoeren naar je blog. Als dat voor meerdere mensen geldt, én dat is zo. Zie bijvoorbeeld de eerste comment én de verwijzing van Serena naar de actie van de slimmerik die verwijskaartjes naar jouw blog in de boeken in boekhandels en bibliotheken met discutabele inhoud doet.

De spin-off is dus waarschijnlijk een veelvoud van de bezoekers op jouw site.

Stel iedereen attendeert 2 personen per 3 maanden op jouw blog, die ook vervolgens weer 2 of 3 personen per 6 maanden attenderen op jouw blog etc. Dan is de informatieverspreiding al snel een explosief uit de hand lopende kettingreactie.

Ik vind de opmerking van het in de hand nemen van een marketing deskundige om de informatie inzichtelijker te maken een goede.

Ik heb weleens gekeken naar je backlinks en je trustflow en citationflow gewoon voor de grap.
Ik zag dat je in april iets met je backlinks gedaan had? (Geschoond?) Je doet het echt niet slecht voor een blog. Maar er is vast verbetering te scoren door 'truukjes'. Ik denk dat je blog zo groot is dat je daar 'aan toe bent'.

Ik heb veel van jou én andere hoeren geleerd. Op allerlei gebieden. Ook zaken die in het dagelijks leven toepasbaar zijn.

Never give up!

Anoniem zei

goed log, ik ben blij dat het bestaat;

ik lees hier niet zo heel vaak, maar als ik er dan weer beland ben, lees ik wel meerdere artikelen en blijf ik behoorlijk plakken …

je bent m.i. erg goed bezig, ik krijg nl. zinnige informatie over een beroep waar ik niet echt mee te maken heb, maar verder wel rookgordijn-verhalen van hulpverleners en overheid over hoor; en dat zijn per defenitie amateurs …

dank je, nu krijg ik een s echt informatie uit de eerste hand.

Richard zei

Ik moet zeggen dat ik het met Mark eens ben. Soms wil ik reageren maar heb ik gewoon niets toe te voegen. Maar je hoopt natuurlijk dat er mensen reageren die het niet snappen en dat er dan een discussie ontstaat die hen overtuigt. Soms merk ik dat er ook bij je collega's nog misverstanden bestaan over het mensenhandel/pooier/loverboy-gebeuren. Er is dus nog genoeg te doen. Ga door en onthou dat er velen zijn die je steunen!

En in dat kader: welkom terug Serena! We hebben je gemist zoals je hebt gemerkt. Ik kijk uit naar discussies met je. Geloof het of niet, maar ik heb deze week weer witlof gegeten...:)

Richard

Anoniem zei

per definitie*


grrrrrr

Aphrodite zei

Je blog doet ertoe, echt waar!
Als ik zo naar de 'hits' kijk, doet je blog het helemaal niet slecht...natuurlijk kan het altijd beter :)
Door jou heb ik ook een heel andere kijk op prostitutie en prostituees gekregen. Naturlijk heb ik gemakkelijk praten, want ik ben daarna zelf in de prostitutie gegaan (kort nadat ik je blog had ontdekt). Ik ben ondertussen ook weer gestopt omdat het écht niks voor mij is (de seks en de mannen zijn niet zo het probleem, wel het stigma) Een prostituee die écht moeite doet voor haar blog! hoedje af

Anoniem zei

Hoi Zondares. Ik vind dat je idd jezelf een boegbeeld kunt noemen en een taboe aanpakt. Ik heb zelf ook aardig wat ervaring met de dames van plezier en vind zolang er wederzijds respect is dit ook geen probleem hoeft te zijn. Alleen de vraag die ík wel eens stel aan een hoertje is of ze het ook aan dr dochter/zusje zou aanraden...

Anoniem zei

Net zo min dat de politiek wat zal doen met een blogje van een slachtoffer mensenhandel, zal de politiek ook iets doen met jouw blog... Jep. Deprimerend is het zeker.. Dat er idd geen ruk gedaan wordt met zowel de verhalen van prostituees als de verhalen van mensenhandel. En dat de politiek toch wel geheel zijn eigen koers vaart met maar 1 achterliggende gedachte --> die staatskas vullen.

Anoniem zei

Zondares, jouw blog is voor mij een startpunt dat ik gebruik wanneer ik contact maak met de kamers. Het geeft een totaaloverzicht van hetgeen speelt over de prostitutie dat ik nog nergens anders vind. Dientengevolge zorgt dit blog voor een substantiële tijdsbesparing wanneer ik onderzoek doe en heeft het zijn weerslag op de kwaliteit van mijn werk.

Jouw onderzoek over loverboys, alsmede het onderzoek van jouw statisticus, hebben mij voorts nieuwe inzichten in de materie verschaft.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat de vrijheid van prostitutie als beroep wordt gewaarborgd, en dat prostituees niet worden gehinderd door vooroordelen over het beroep. Zolang deze doelen niet zijn bereikt, blijft het nodig om mensen te informeren.

Emma-Lotte de Jong

Anoniem zei

@28 mei 2014 16:35

leuk je te zien

lekker ruzie maken op twitter?

Had je deze al op de 'sekslijn' gelezen?

"Hoe je het noemt; uiteindelijk gaan we állemaal op onze knietjes. Op wat voor manier dan ook"

(Of misschien was het wel meer een filosofische beschouwing)

echt leuk clubje clubje: 'with the ones you love to hate and the ones you hate to love'

al kleren verkocht? veel succes met die bizz gewenst!

gr. #f. d.d.l.

Anoniem zei

(ik was weer te snel: 'hate to love' vond ik wel grappig klinken maar klopt gelukkig meestal helemaal niet!)

over de staatskas gesproken:
dit lijkt me relevant:
(let op de onderste vh. lijstje)

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/RZTE1401260597.html

Even opletten. Wilt u de volgende Nederlandse hotemetoten tussen 29 mei en 1 juni niet bellen of anderszins vingeren!

Ben van Beurden, hoogste pompbediende bij Shell
Victor Halberstadt, economische wijsneus uit Leiden
Beatrix van Oranje, koninklijke wuiver uit Lage Vuursche
Diederik Samsom, sociaal-democratische puinhoop uit Leiden
Paul Scheffer, Europese wijsneus uit Tilburg
Edith Schippers, zorgelijke sloper uit Almere
Gerrit Zalm, ABN AMRO's trafo uit Enkhuizen

Deze meisjes en jongens verblijven in die periode in Kopenhagen om even een lekker potje te Bilderbergen. Bedankt voor uw medewerking.

Anoniem zei

Trekkerwaarschuwing: Reli-hippie-gelul

Alles is ijdelheid
2 IJdelheid der ijdelheden, zegt Prediker, ijdelheid der ijdelheden! Alles is ijdelheid! 3 Welk voordeel heeft de mens van al zijn zwoegen, waarmee hij zich aftobt onder de zon? 4 Het ene geslacht gaat en het andere geslacht komt, maar de aarde blijft altoos staan. 5 De zon komt op en de zon gaat onder en hijgend ijlt zij naar de plaats waar zij opkomt. 6 De wind gaat naar het zuiden en draait naar het noorden, aldoor draaiend gaat hij voort en op zijn kringloop keert de wind weer terug. 7 Alle beken stromen naar de zee, nochtans wordt de zee niet vol; naar de plaats waarheen de beken stromen, daarheen stromen zij altijd weer. 8 Alle dingen zijn onuitsprekelijk vermoeiend; het oog wordt niet verzadigd van zien, en het oor wordt niet vervuld van horen. 9 Wat geweest is, dat zal er zijn, en wat gedaan is, dat zal gedaan worden; er is niets nieuws onder de zon. 10 Is er iets, waarvan men zegt: Ziehier, dat is nieuw – het was er al in verre tijden, die vóór ons waren. 11 Er is geen heugenis van de vorige tijden, en ook van de latere, die er zullen zijn, zal er geen heugenis wezen bij hen die nog later leven zullen.

Serena zei

@28 mei 2014 22:30
Mij zul je daar niet vinden. Fuck the Bilderbergers.

Anoniem zei

Precies!

Boycotten die lui!

'van links en van rechts in de tang nemen'

Zalm met z'n mooie praatjes...grrr!

fanmail zei

twitter is hot (roodgloeiend)!

Felicia Anna @feliciaanna27
Seems like the rescue industry is slowly moving it's attention from prostitutes to children. They can still talk, but nobody believes them.

EenEscort @HappyHooker19
Het is voor 'slachtoffers' nog steeds onbegrijpelijk dat wij hoeren de branche zíen. En dus doorzien dat beweringen niet kúnnen kloppen ... Overal,in iedere branche,komt mensenhandel voor. Maar in geen enkele branche word je zo beloond op leugens, helpen ze je zelfs te verzinnen ... Iedereen op achterste poten voor een handjevol 'slachtoffers' maar die duizenden die t wel met plezier doen; die mogen verotten

IkDoeWatIkDoe @IkDoeWatIkDoe
Ik ben best tevreden met mijn leven. Het zijn anderen die zeggen dat mijn leven zo zwaar moet zijn en niet snappen waarom ik gelukkig ben

Fleur van Schaik @FleurtjevSchaik
... Hoer is het Nederlandse woord voor een vrouw die zich niets van zeden aantrekt ... Prostituee is uit Latijn afgeleid voor iemand die aan de straat te koop wordt gezet.

Freya Caja van Tolie @MssCayla
15 jan. werd de prostituees een nieuwe locatie beloofd, zou binnen 3 maanden gereed zijn, 29 mei is er nog geen enkele schep de grond in ... gegaan. Wanneer wordt er na een jaar eens een oplossing gezocht. Of wachten we tot de rechter de gemeente terugfluit? ... gemeente blijft net zolang liegen en regels veranderen zodat er geen vergunning verstrekt kan worden aan Freya en MidNed ... misschien heeft gemeente liever wegra weer als exploitant na uitspraak van de rechter. Prostituees voor niks jaar werkloos

Rossa @starsandgirl
Onbeschrijfelijke wanhoop bij veel ex-collegaatjes van het zandpad! WAAR HEBBEN WE DIT AAN VERDIEND? ... 't interesseert ze totaal niet in wat voor omstandigheden we NU zitten,dank zij hen! ... Ik hoop en bid dat een rechter in alle wijsheid 't span eens stevig wakkerschudt!!! ... En dan heb ik t nog niet eens over de bedragen die deze grappenmakers ons allen kost!

Wil Post @WilliePost
... inspecteur politie020 vertelde dat het gaat om bouw villa’s, niet om bescherming @VrouwenNL + strijd #mensenhandel


Freya Caja van Tolie @MssCayla
... nieuwe locatie is zoveelste luchtballon van gemeente Utrecht... wij geven nooit op, niet nu, niet volgend jaar. Prostituees hebben t recht op een veilige werkplek ... deze strijdt zal gewonnen worden door de prostituees. De branche overleeft

------

En te veel om te citeren, maar wel even lezenswaardig: een kennelijke (schijnbare/blijkbare?) afscheidsboodschap aan 'hoerenland' van

https://twitter.com/Sweet_mizzy

Eéntje dan:

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
En er zijn tegenwoordig zelfs psychologen die hun graantje proberen mee te pikken op het mensenhandelfenomeen. T moet niet gekker worden

Anoniem zei

@fanmail, Bedankt voor de Twitter-update!

Anoniem zei

@Sweet Mizzy

'En er zijn tegenwoordig zelfs psychologen die hun graantje proberen mee te pikken op het mensenhandelfenomeen. T moet niet gekker worden'

Sweet Mizzy, mocht je dit nog lezen?

- Wat bedoel je met je tweet?

- én zou een psycholoog jou niet kunnen helpen bij het voor jezelf op een rijtje zetten van bijvoorbeeld het fenomeen 'jezelf splitsen'. Ik heb begrepen dat zowel 'vrije en blije' maar ook 'gedwongen en niet blije' hoeren' deze psychologische techniek (soms?/vaak?) toepassen? Hoe zou de ex-hoer daar mee om gaan?

Ik begreep uit je blog dat je ook psychologisch getest was in het kader van de rechtzaak. Zou dat een reden kunnen zijn dat je ook niet enthousiast ben over psychologische bemoeienis met mensenhandel, of heeft dat niets met je gevoelens bij het vervaardigen van de tweet te maken?

Ik ben je blog aan het lezen van voor naar achter ...
Ik heb veel respect voor je doorzettingsvermogen!
Ik vind het een waardevol blog met veel informatie en beschreven gevoelens. Ook in het mensenhandelrapport las ik dat het creëeren van een veilige situatie vòòr maar ook ná de aangifte en nog langer (bv. als de claim is ontvangen) voor het slachtoffer van essentieel belang is. (Zouden ze, tezamen met andere lessen, ook je blog gelezen hebben én er van geleerd?)

fanmail zei

@30 mei 2014 13:50:

Ook bedankt en graag gedaan. Lekker struinen.
Nog een paar dan, om het af te leren:

https://twitter.com/HappyHooker19
Happy Hooker maakt haar naam waar:

"New kids, nu, comedy central: 'hoeren neuken, nooit meer werken'. Kijk, dat is nu mooi voor mijn business ... "
[ https://www.youtube.com/watch?v=m8VbU4KkYyA ?]

"Leuke boeking op komst. Feesten is altijd leuk, nog leuker als je er geld op toe krijgt"

----

@SweetMizzy had ook nog een twitje: "Zou je wel willen he haha. Sorry. Maar mn verhaal blijft staan. Verander je helemaal niets aan. Wat je ook doet"

Dat stelt me wel gerust want ik wilde altijd nog eens verder lezen! Welke bruut zou willen dat ze haar blog weg zou halen?

Mizzy heeft hier in de comments trouwens onlangs ook een hoop geschreven. Ik zag dat vandaag pas.

http://zondares.blogspot.nl/2014/05/antwoord-op-ruime-openingstijden-zit.html

----------

Iets wat ik ook pas vandaag zag is een comment van ene Emma-Lotte hierboven in deze draad (28 mei 2014 18:37). Ze doet onderzoek en zegt veel aan dit blog te hebben. Veel info geeft ze niet, maar ik vind het toch heel aardig dat ze zichzelf bekend maakt en Z. een complimentje maakt!

Anoniem zei

"Mizzy heeft hier in de comments trouwens onlangs ook een hoop geschreven" (onder artikel openingstijden)

Zucht. Het is nog steeds hetzelfde verhaaltje. Zondares zou geen kijk hebben op de mensenhandel enzo. Maar wàt er dan niet klopt aan Zondares analyse (bv. artikel loverboytechnieken), dat geeft ze niet aan.

Wel met beschuldigingen komen over 'groten' in de sexindustrie die bloggende hoeren zouden helpen (zoals eerst die kinky-aandeelhouders) maar niet man en paard noemen.

she-who-shall-not-be-named!

Herlees de tweets van Happy Hooker in comment 29 mei 2014 15:51 nog maar eens. Zegt alles.


@30 mei 2014 17:10: Dat van die psychologen gaat over dit artikel van Marijke Vonk
http://marijkespraktijken.nl/2014/05/22/mensenhandel-bestaat/

die wil ook een 'graantje meepakken' volgens s-w-s-n-b-n

Tuurlijk

Volgens dit artikel
http://www.fleurvanschaik.nl/prostitutie-is-veel-meer-dan-slachtofferschap-waarom-gaan-zij-zich-prostitueren/

bestaat er wèl echte gedwongen prostitutie, maar gaat het daarbij juist NIET om loverboymeiden, en worden deze echte slachtoffers NIET geholpen door politie en co.

(Dit dus in tegenstelling tot de bekende 'slachtoffers')

-----
Er is er weer een ontmaskerd!

http://www.telegraaf.nl/buitenland/22684050/__Activiste_blijkt_leugenaar__.html
http://www.salon.com/2014/05/28/heres_why_it_matters_when_a_human_rights_crusader_builds_her_advocacy_on_lies/

Sweetmizzy zei

Voor de goede orde. Ik ben al bij meerdere psychologen geweest en zelfs al bij een psychiater. Die beste mensen (heb ik zwart op wit) zien weinig reden om mij op dit moment te behandelen, niet omdat er geen zaken zijn die er verwerkt zouden moeten worden, maar omdat ik prima functioneer en zorg heb voor een mvg kindje in mijn eentje. Hiervoor heb ik al mijn kracht nodig en geeft mij geen mogelijkheid de beerput open te trekken die zich mijn verleden noemt. Mijn blog heb ik geschreven in eerste instantie voor familie. Vrienden en kennissen, zodat ik in 1x mijn hele verhaal kon vertellen aan iedereen in mijn omgeving en ik niet tig keer mijn verhaal hoefde te doen. Mijn blog is in eerste instantie nog never bedoeld geweest als leesvoer voor de hele wereld, totdat ik merkte dat het nodig was om het te delen. En dit heb ik gedaan. Nee Politici hebben mijn blogs nooit gelezen. Kan ik oprecht zeggen. Ik heb ook nog nooit met een politici om tafel gezeten en heb nog nooit namens een stichting en of whatever mijn verhaal gedaan, maar puur vanuit mezelf. Omdat ik er van overtuigd ben dat ik niet de enige ben die heeft meegemaakt wat ik heb meegemaakt.

Wat ik bedoelde met de opmerking dat zelfs psychologen klaarblijkelijk hun graantje mee willen pikken met het fenomeen mensenhandel, bedoelde ik niet direct met geld. Een naam opbouwen kan ook voor sommigen al genoeg waard zijn om zonder enig gedegen onderzoek uitspraken te doen over mensenhandel.

Ik heb overigens niets tegen psychologische ondersteuning, ware het niet dat er dus eigenlijk maar weinig aanbod is op het gebied van gedegen hulpverlening met betrekking tot mensenhandelslachtoffers. Jammer maar helaas, niet voor mij in het bijzonder, maar zeer zeker wel voor meiden om mij heen die ik ken en die gelijkwaardige situaties hebben moeten meemaken, en die daar tot tien jaar na dato nog immer in verdwalen.

Die meiden hebben recht op goede hulpverlening, ongeacht de aantallen, ongeacht wat vrije blije hoeren daarvan vinden, ongeacht wat iedereen daarvan denkt. En dat is ook een van de redenen dat mijn blog en mijn verhaal blijven staan.

Voor die meiden die het wel nodig hebben en die op het blog van het zonnetje in huis altijd maar weer onderuit worden geschopt en als zieligheidsindustrie worden weggezet.

Dat ik stop met voorlichting en het verder schrijven van mijn site, is voornamelijk omdat ik leukere en betere dingen te doen heb (jaja, grappig detail ik zit nog steeds in naai en handwerk en ontwerp en maak kindermode en ben me daarin aan het specialiseren en dat bevalt me beter als het naai en handwerk bij wildvreemde kerels als ik eerlijk mag zijn.. )

Sweetmizzy zei

vervolg...

Maar heeft ook als reden dat juist de politiek er toch niets mee doet... Dat hoerenland en de proprosti kant al maanden over me heen vallen en me scanderen gewoon omdat ze dus boos zijn op de politiek die het woord mensenhandel gebruikt om razzia's uit te voeren, is maar bijzaak.

Maar juist omdat de wetsvoorstellen niet stroken met wat ik schrijf op mijn blog, en daaruit dus blijkt dat politiek alleen dat doet wat ze zelf in hun kop halen, heb ik geen behoefte om de moeite te nemen mijn energie nog langer te verdoen aan nutteloze discussies met vrije blije hoeren die dus boos zijn op de politiek maar dat liever botvieren op iemand die haar verhaal naar buiten heeft gebracht.

Zielig eigenlijk wel dat het zo moet. Ze zouden zich beter hard kunnen maken voor rechten in hun branche en dit op volwassen wijze aanpakken dan wordt het tenminste nog wat. Zolang ze blijven afgeven op mensenhandel zullen ze in elk geval nooit dat bereiken wat ze willen bereiken...

Want niemand neemt een stel scheldende idioot tierende, onbeargumenteerd discussierende hoeren serieus...

Wake Up.

On topic... Triest eigenlijk dat je moet bedelen om reactie Zondares. En dat je zelf moet benadrukken dat je site echt superveel voorsteld (uhuh ahum kuch) Nog triester dat de hele wereld dan ineens kan reageren, bevestigend dus dat je eigenlijk best zielig bent dat je geen commentaar krijgt op je stukjes.. En wat ik me dan weer afvraag.. Als je 100 uur bezig bent met een blog (en je publiceerd er nog best regelmatig..) Hoeveel uur houdt je dan eigenlijk nog over om daadwerkelijk op je rug te liggen??? Kom op zeg. Be real. 100 uren.. en 1 blog per 2 weken, dan heb je al volle werkdagen aan alleen je blogje schrijven. En heb je noway tijd om ook nog eens fulltime in een koopappartement kerels af te werken als je het mij vraagt..

Anoniem zei

@Sweet Mizzy

Dank je wel voor je reactie. Ik had je twit wat verkeerd begrepen.

Geloof je echt dat politiek Nederland direct of indirect niet op jouw blog komt. KOM NOU .......

Als ook maar 1 politicus openlijk toegeeft informatie van een hoer te waarderen ... gaat z'n(of haar) polititieke kop eraf. Hoe eenvoudig is t treurig genoeg nog voor z'n tegenstanders iemand politiek af te branden die toegeeft naar de hoeren te gaan óf erger nog toegeven dat hoeren wat zinnigs te vertellen hebben!

Reken maar dat óók de politiek op jouw blog komt.

Gelukkig maar, ook al gaat jouw blog inmiddels over de situatie van rond 2001 - 2007 (seksperiode), 2008 (vlucht), 2010 - april 2013 (aangifte, veroordeling van de dader(s), hoger beroep/cassatie). Het is een compleet dossier, met feiten, met gevoelens ......

Jouw blog (ook de gedichten!) blijft een interessant informatiedocument. De mensen die jou in het verleden aanvielen op (vermeende) kleine tegenstrijdigheden hier en daar kan je volgens mij kortheidshalve verwijzen naar blz. 157 (van 430) van het laatste mensenhandelrapport "mensenhandel in en uit beeld II, periode 2008 - 2012. Dat moet voldoende zijn.

By the way 'ook Zondares doet haar best', ben jij niet degene die zo ontzettend terecht zegt dat we één vuist moeten vormen tegen mensenhandel. Als ik je een advies zou mogen geven: Wees 'hard' voor je zaak én 'zacht' voor mensen, anders bereiken we inderdaad niets.

Nogmaals bedankt voor jouw uitgebreide reactie!

Leuke kleding maak je! Ik zag de foto's op Twitter. Heel veel success daarmee. Ik gun het je van harte!

Anoniem zei

Sweetmizzy,

Dank je wel voor je intelligente commentaar. Dat is op dit eenzijdige blog erg moedig, en erg belangrijk. Het is duidelijk dat jij een veel dieper inzicht hebt in mensenhandel, en dat moet eindelijk ook eens in de aandacht komen. We horen alleen van Zondares, wie dat ook is, of zijn. Nu is het tijd om ook de slachtoffers eindelijk eens aan het woord te laten. Ik bewonder je moed, en je kracht waarmee jij jezelf en je kind door je afschuwelijke situatie hebt gesleept. Daar moet je trots op zijn. Ik heb enorm respect voor je. Ga vooral door met je intelligente commentaar, en met je kleding!

fanmail zei

@31 mei 2014 17:29: Loop niet zo Mizzy te slijmen zeg. Als je haar zo goed vindt leg dan uit wat je denkt dat zij snapt en Zondares niet. Ik had haar blog dus gelezen tot het punt waarop zij een maand vakantie nam en NIET het ziekenhuis in werd geslagen. Toen wist ik voorlopig genoeg. Laat Mizzy zelf comments openen als je met haar wil chatten of gebruik het reactieformulier op haar blog of twit haar weet ik veel.

-------

Er zijn weer twitjes:

EenEscort @HappyHooker19
Als je een beetje huilie huilie doet kan dat je zo 105.000 euri's opleveren --> @Sweet_mizzy , met een beetje geluk 950.000 :))

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
Eeeech wel :P Me so fucking happy.. Kun jij nog wat van leren ;)

EenEscort @HappyHooker19
Aan hoe je het schrijft kan ik heel veel opmaken. Arme meid

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
En eerlijk? Het heeft me nog nooit geinteresseert wat jij opmaakt uit mijn woorden? Omdat t er geen zak toe doet ;) ...
Omdat jij, jouw mening en jouw visie er dus geen zak toe doen.. ;)

EenEscort @HappyHooker19
Je kan het niet hebben als hoeren zeggen hoe t zit, omdat we kaf van koren kunnen scheiden. Naar voor je

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
hhaaha ga jij lekker kaf van koren scheiden als hoer.. Nogmaals maakt voor mij en mijn verhaal geen ruk uit hoor :)

EenEscort @HappyHooker19
Zeker wel. Het bewijst je leugens, en dat weet jíj ook

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
die zullen je gegarandeerd in alles gelijk geven... :)

EenEscort @HappyHooker19
Eerst moeten ze de giftige ideeën, die jij/je clubje er zorgvuldig hebben ingeprent,laten gaan :)) doen we met logica

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
Welk clubje ??? Ik ben niet aangesloten bij clubjes. Kijk dat jij dat nou nodig hebt om je wat te voelen..

EenEscort @HappyHooker19
Op het blog van zon wist je heel goed te vermelden, hoe je doorhebt dat er 2 clubjes zijn

Sweet Mizzy @Sweet_mizzy
half. Waar heb je het dus over?EenEscort @HappyHooker19
Durft ze wel, dat wijf van 35 tegen een guppy als ik ...

Ersnt @ernstvijsma
@HappyHooker19 Wa?

EenEscort @HappyHooker19
@ernstvijsma Een 'slachtoffer van mensenhandel ' is booswoedend. Omdat ik wijs op punten, die niet overeenkomen met hoe de branche werkt


EenEscort @HappyHooker19
... Mijn Zweedse klanten zijn net bange vogeltjes. Het is echt heel zielig #stigmakillsKlein Hoertje ?@KanStaandPijpen
... @CoMensha Of course. A boobjob = a FORCED boob job, because no free woman wants bigger tits.


Marijke Vonk @Marijke_Vonk
Barrièremodel:hoeren moeilijk maken te werken&hun hulp mensenhandel noemen.& vrouwen tegen hun wens redden van hun eigen keuzes natuurlijk.


BuroBrycx @BuroBrycx
Regelmatig vertellen we #BN'ers dat ze beter kunnen oppassen aan welk goed doel ze zich verbinden. #SomaliMam fraude gebeurt vaker!


http://www.telegraph.co.uk/women/sex/10864898/Prostitution-adds-5bn-a-year-to-UK-economy.-Are-you-having-a-laugh.html

http://behindtheredlightdistrict.blogspot.nl/2014/05/normalizing-prostitution.html

sweetmizzy zei

Laten we vooropstellen dat dit een greep is van tweets die al maanden voortgaan. Heb al berichten gehad dat ik beter af was als ik zelfmoord pleegde. Mijn dochter is al aangehaald in discussies. Mijn familie wordt neergezet als raar en totaal mesjokke. Ze valt me aan op mijn uiterlijk. Op mijn verhaal. Besmeurt me op grove straattaal wijze en dat alleen omdat zij (happyhooker dus) boos is op de politiek en mij daarvoor op grove wijze al maanden benaderd. Ik ben niet meer geweest jarenlang als dit jonge meisje met haar grote bek. En ga in discussies met haar terug naar haar niveau. Niets meer en niets minder. Het intelligentieniveau is er bij mij wel degelijk. Maar wens ik alleen te gebruiken waar nodig. En laat het duidelijkzijn dat mijn prioriteit niet ligt bij discussies met vrije blije hoeren die mij willen wegzetten als slecht opgevoed en als mocroslet puur omdat ze hun woede op de politiek willen uitten. Daar leen ik mij niet voor. Evenals voor hoeren die me afdoen als zieligheidsindustrie. En ook niet voor de politiek die de staatskas liever spekt dan daadwerkelijk wat goeds te doen voor zowel prostituees als slachtoffers mensenhandel...

sweetmizzy zei

Ps. Ik heb geen reactiemogelijkheid meer op mijn website sinds 10 december 2010. De dag dat mijn pooier en zijn broer in eerste aanleg veroordeeld werd en ik via mijn blog meerdere bedreigingsmails van zijn familie binnen kwamen. Daarom wel op Twitter. Daardoor wel benaderbaar maar kan ik me afschermen voor doodsbedreigingen van de pooiers die hier afgedaan worden als simpele jongens.... ;)

Anoniem zei

@31 mei 2014 17:29
Kijk! Mizzy wil met je twitten.

Anoniem zei

@sweetmizzy1 juni 2014 01:39

Ik heb de indruk dat 'EenEscort @HappyHooker19' wat frustraties over je heeft.

Ik vraag me af of het niet verstandiger is haar zinloze aanvallen op jou te negeren. En alleen op eventuele serieuze punten van haar, waarvan ik er geen zie, te reageren.

mischien heeft ze op haar jonge leeftijd al te weinig klanten én is ze daardoor jaloers op jouw vergoeding van 100.000 euro.

Negeren lijkt me de beste oplossing dan vinden haar zinloze twist geen grond meer. She needs 2 2tango.

Anoniem zei

Zij is het levend bewijs dat escorts niet zo sjiek zijn. (-:

RobGeurtsen zei

Zondares je hebt heldere overwegingen. Ga er maar vanuit dat als je voldoende reacties krijgt, of je er nou om bedelt of niet, je reikwijdte vanzelf toeneemt.

Het is zeker zo dat je lezers beïnvloedt. Inzicht in het vak, in de beleving van het vak, in de beleving van de klanten... Je blog is de broodnodige nuance in een door geëscaleerde domheid overheerst niet eenvoudig debat.