donderdag 16 januari 2014

Zalm zegt verstandige dingen

Hij heeft meer gelijk dan hij denkt!

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank voor de tip. Ik had dit niet verwacht van een stropdas-mannetje. Een heel leuke verrassing dus.

9/10 voor tekst, performance en humor.

Nu maar hopen dat ABN-Amro er mee ophoudt zelfstandigen en bedrijven in de seksindustrie te discrimineren. Wie toch nog problemen ondervindt moet Zalm maar een brief schrijven.

Co Jansen zei

Zalm zou prostituee's als klant van zijn bank kunnen toelaten maar doet het niet, hij presenteert het als "grappig" dat hij het niet doet.
Co.

Henri Bik zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Henri Bik zei

Ja ik vind het een charmante manier om het Bank personeel de kernwaarden te presenteren. Tevens waardeer ik het dat Zalm prostitutie als een gewone eerbare bedrijfstak neerzet.

Michael zei

Zo te horen heeft Zalm wel enige ervaring met het beroep.
Dit kan hij nooit zelf verzonnen hebben.
En als hij dan ook normaal en eerlijk is tegen de mensen uit de seksindustrie en dat ook opdraagt aan de andere medewerkers van de ABN zijn we ook weer een stukje verder gekomen.

Anoniem zei

Maar waarom zouden banken sekswerksters weigeren? Is dat omdat een bank niet geassocieerd zou willen worden met de seksindustrie? En waarom wil een bank niet geassocieerd worden met de seksindustrie? Is dat omdat er een stigma rust op de prostitutiebranche? Is een bank voorzichtig omdat andere klanten om moralistische reden(en) zouden kunnen overstappen indien een bank een 'sekswerkstersvriendelijk' imago heeft? Of spelen er andere redenen?

Je zou toch zeggen dat een bij de kvk ingeschreven prostituee die gewoon belasting betaalt financieel interessant is voor een bank(verzekeraar).

Een gemiddelde raamprostituee zet op basis van (geschat) 300 dagen per jaar met (geschat) een 7(0*) tot 15(30*) klanten per dag a 25euro tot 50euro per klant aardig wat om, zeg, 1 tot 2,5 ton per jaar ...???
Vermenigvuldig dit voor de grap eens met het aantal raamprostituees, wie het weet mag het zeggen ......
Oeps! Dat is heel veel geld!

*Tussen haakjes staat het extreem aan klant aantal.

Doelsparen lijkt mij heel interessant voor een sekswerkster, bijvoorbeeld omdat ze geen doorbetaalde vakantie hebben. Zij moeten dus voor ze op vakantie gaan zowel de vakantie bekostigen als de eerste periode dat ze weer aan het werk zijn. Om maar een (klein) voorbeeld te noemen. Er is een wereld te winnen!

Het wordt ook tijd dat er een (anoniem?) electronisch betaalsysteem komt in plaats van al dat ongewenste geschuif van en naar prostituees met kasgeld. Dat is toch niet meer van deze tijd? Ze hebben ook nooit wisselgeld, de lieverds (-:

Hoog tijd dat daar financieel wat verandert!

Anoniem zei

Vervolg van de vorige:

Fantastisch filmpje overigens, erg lachen en zo ontzettend waar!

Anoniem zei

Geef die man maar een bonus. Hij heeft hem nu echt verdiend! (Ik meen het!)

Anoniem zei

Nu we het toch over cijfers/klanten hebben.

Ik heb nooit beseft, tot een raamhoer zo vriendelijk was, eens met mij mee te rekenen, dat een hoer van 21 die 3 jaar heeft gewerkt op basis van 250 dagen en 10 klanten per dag dan op haar 21ste met 250 * 10 * 3 = 7.500 klanten heeft geneukt.

Uit privacy-overwegingen voor haar heb ik deze cijfers verzonnen. Haar schatting viel hoger uit.

Zevenenhalfduizend op je 21ste! Wat een aantal!

Voor mij dit wel een verklaring voor het feit dat hoeren altijd zo heerlijk ongeremd zijn in hun gedrag. Het is voor hun business as usual.

Anoniem zei

En vergeet ook het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet. Hoeren maken al sinds jaar en dag veel geld over om hun thuisland er economisch boven op te helpen en dat dan ook nog zonder er over op te scheppen. Terwijl een bekende bankverzekeraar nog formule 1 auto's kocht met alle toeters en bellen daar om heen. Formule 1 rijden is zeker leuk maar klaarblijkelijk nogal een dure hobby. Gelukkig zijn ze inmiddels tot inkeer gekomen. Zeker en vast van Priscilla. (-:

Anoniem zei

Die auto's worden niet gekocht maar gesponsord. Dat is goedkoper (-: Gewoon even googelen op 'mag het nu weer over racen gaan' en 'afbeeldingen'.

Maar het gaat hier over gelukkig over hoeren niet over banken etc.

Ik ga ook geregeld naar een hoer in plaats van naar de fysiotherapeut. Ze zijn goedkoper, ze masseren beter. Soms moet je wel even proberen voor je de juiste heb.
Vooral voor onderrugklachten kan ik ze aanraden.
Het glijmiddel kan je gewoon gebruiken als olie. Het ruikt niet en het maakt geen vlekken in je kleding.

Reken op zo'n euro 75 euro voor een 45 minuten. 30 minuten massage en 15 minuten relax.

Werkt prima!!

Nb het is handig de belangrijkste worden even in het hongaars, Bulgaars of Roemeens te vertalen met google translateur, de tekst op te nemen en dan af te spelen ter plaatse. Anders kom je er misschien niet altijd uit. De meeste zijn wel slim hoor en kunnen wel een paar woorden Engels of Duits.

Anoniem zei

Een paar typefouten door de autocorrectie in de vorige reactie, excuus.

Anoniem zei

Priscilla \pr(is)-cilla, pris(cil)-la\ as a girl's name is pronounced pris-SILL-ah. It is of Latin origin, and the meaning of Priscilla is "ancient, venerable". Biblical: a first-century Christian missionary.

Ancient: oud, grijsaard;
Venerable: eerbiedwaardig, geacht.

Het moge duidelijk zijn: het filmpje is zeer zorgvuldig met zeer veel kennis en know how gemaakt tot in de kleinste details.

Ze kunnen het wel, als ze echt willen:
Kwaliteit leveren!

Top gemaakt!

Anoniem zei

Ja dat doe ik ook, ze gebruiken als fysiotherapeut!

Je spuit gewoon dat glijmiddel op je rug, soms kijken ze dan even raar. Dan zeg je 'au' en wijst naar je rug. Meestal kijken ze dan eerst verbaasd, dan lachen ze en valt het kwartje.

Je kan dan een verzekeraar nemen zonder dekking fysiotherapie, mits je geen hele speciale klachten hebt. Dat moet je zelf maar beoordelen samen met je huisarts.

Zondares zei

Anoniem 19 januari 2014 11:12, banken weigeren ons op morele gronden. Ze willen niets te maken hebben met onethische dingen. Maar ik heb ookwel gehad dat ik werd geweigerd omdat er zoveel witwassen wordt verdacht in de business. Daar willen ze dan niet mee te maken hebben. En ik ben ooit geweigerd omdat er iets was verzonnen dat ze zich alleen met duurzame investeringen bezig wouden houden.

Anoniem zei

Als die banken, verzekeraars nou is een paar teams formeren met hoeren die uit de business willen stappen en die kunnen dan opgeleid worden om de hoeren te helpen met bank- en verzekeringsproducten.

2 vliegen in 1 klap......
- hoeren worden behoorlijk zonder valse schroom
En klantvriendelijk geholpen met hun producten;
- hartstikke duurzaam/ethisch en ook nog
maatschappelijk verantwoord. Want er worden
hoeren de markt uitgetrokken naar een in hun ogen
normale job.

(-: