maandag 21 februari 2011

Pijpen

Pijpen is een echte kunst. Er is wel meer wat je goed moet kunnen, maar pijpen is misschien wel het belangrijkste. Neuken kan je zelfs aan de man overlaten, en als je slecht neukt vindt de klant het vaak nog steeds wel prima, maar pijpen moet je goed doen. Als je slecht pijpt, vindt de klant je maar niks. Als je goed pijpt, is de klant in de zevende hemel voordat hij bij je naar binnen komt.

Fellatio is niet alleen maar voorspel. Het is natuurlijk wel deel daarvan, maar het is ook iets waar de klant heel erg van kan genieten, en soms willen ze alleen maar dat. Je kan de klant ermee stijf krijgen, maar ook juist rustig laten ontspannen als hij te snel gaat. Je kan de bui van de klant er het meest mee beïnvloeden, misschien wel net zoveel als met woorden.

Ik vind het heel verschillend om voor mijn partner te pijpen of voor mezelf. Meestal, bij de klanten natuurlijk, pijp ik voor hèm. Ik doe het dan om hem lekker op te geilen en genot te geven. Dan doe ik het best graag, het is iets wat ik best leuk werk vind. Het is een manier om je klant te leren kennen. Je kan met pijpen merken wat voor soort dingen hij lekker vindt, en hoe gevoelig hij is. Daar zit best verschil in, bij de mannen. Dat kan je ook wel met je kut, maar met je mond merk je het toch beter.

Ik pijp bij klanten alleen maar mèt condoom. Daar maak ik geen uitzonderingen mee. Als een man niet te groot is, en niet te slap, doe ik het condoom soms met mijn mond om. Dat is iets wat een beetje gevaar oplevert, maar alleen als het misgaat. Als je het condoom omdoet met je mond en je hebt teveel weerstand, dan schieten je lippen er soms overheen en krijg je toch lichaamscontact met zijn lul. Dat wou je juist niet.

Pijpen met condoom betekent dat je klant jou minder voelt, dat jij de klant minder voelt, en condoomsmaak. Dat is jammer, en je moet je techniek eraan aanpassen. Alles moet met meer druk, om het gevoel op te heffen. En je kan je tanden niet gebruiken. Je mag het condoom niet beschadigen.

In mijn privéleven gebruik ik voor pijpen geen condooms, als ik de jongen getest heb. Als het gewoon een scharrel is, ben ik net zo streng als met klanten. Maar ik doe best mijn best om ervoor te zorgen, dat mijn sekspartners zich snel laten testen. Als ik zonder condoom pijp, doe ik dat om hem te proeven, en omdat het zalig is om een man op te slokken. Dan laat ik mijn diepe gevoelens bepalen wat ik doe, maar ik zorg dat ik niet te ruw word. Als ik voor mezelf pijp, ben ik best ruw. Ik hou wel van een beetje erop kauwen.

Als je pijpt voor de man kan je je gevoel er niet de vrije loop bij laten. Dat werkt gewoon niet. Je bent met hèm bezig. Met een beetje sabbelen maak je echt geen indruk. Er is gelukkig een stuk meer wat je kan doen. Mannen weten niet wat ze overkomt als je goede technieken gebruikt, en vooral een beetje kijkt naar waar ze op reageren.

Wat je het meest ziet in porno, en wat je ook van vriendinnen hoort, is dat je moet zuigen en je hoofd op en neer moet pompen. Dat zijn dus twee dingen die er weinig toe doen. Zuigen of niet zuigen maakt voor de meeste mannen niet zo uit, en als ze het wel belangirjk vinden, moet je het hàrd doen. Een man voelt het niet snel namelijk. Dat pompen, dat kan je ook met je hand of je kut, en dan beter. Als je aan het pijpen bent bij een man die van pompen houdt, kan je het best met je hand pompen terwijl je met je mond wat anders doet.

Ik bedoel natuurlijk niet dat je je hoofd stil moet houden. Je laat natuurlijk zijn pik in en uit glijden, maar je doet het niet om het hardst. Je houdt het rustig in het begin, later wat sneller. Je bewegingen met je hoofd zijn niet het belangrijkste. Dat is namelijk wat je doet met je lippen, je tong en je wangen.

De binnenkant van je wangen is erg zacht, en er zijn best veel mannen die het lekker vinden als je hun eikel in je wang stopt. Dan moet je erg oppassen met je tanden, maar dat snap je wel. Je lippen zijn ook een belangrijk deel van wat je kan gebruiken, dus gebruik ze niet alleen maar om je tanden te bedekken! Dat werkt toch al niet zo goed, dus je kan ze beter gebruiken om zijn pik mee te bewerken. Je kan een heel strak ringetje van je lippen maken, of ze juist warm en zacht over zijn eikel laten glijden. Je hebt eigenlijk best veel beweging die je kunt maken met je lippen, als je leert hoe.

Het belangrijkste is je tong. Daarmee kan je drukken en likken. Je moet bij elke klant weer opnieuw gaan zien wat hij lekker vindt, maar dat is wel de moeite waard. Er zijn maar een paar technieken die echt meetellen, maar hoe hard en hoe snel je het doet, kan uitmaken. Sommige klanten willen heel nat en zacht worden gepijpt, anderen weer heel ruw.

Met je tong kan je een zacht kussentje maken onderin je mond. Eigenlijk ontspan je je tong, zodat hij zo'n beetje tussen je lippen zou piepen als je geen pik erin had. Hij drukt er dan heel zacht tegenaan. Dan trek ik mijn bovenlip over mijn boventanden heen, en mijn onderlip duw ik naar voren, helemaal zacht en ontspannen. Dat geeft niet zoveel gevoel, maar toch vinden mannen het superzacht en lekker.

Je kan ook zijn lul in je mond proberen te omhelzen met je tong. Dan probeer je je tong als een slang links of rechts om zijn lul te wikkelen. Dat kan natuurlijk helemaal niet, maar je tong zo net achter zijn eikel om zijn pik heen trekken is altijd goed. Je kan het best stevig doen, en je houdt met je lippen zijn schacht stevig vast. Veel mannen gaan ervan stoten, dus een hand op zijn schacht is een erg goed idee.

Je kan een kleinere lul onder je tong laten, dan duwt hij tegen het zachtste plekje in je mond. Het helpt ook erg tegen de condoomsmaak. Het nadeel is, als hij een beetje stoot, kan je gaan kokken. Het is vooral iets voor als je hem wat wil laten afkoelen, en hem sensueel wil verwennen terwijl hij bijkomt.

Veel mannen vinden het op een bepaald moment heel lekker als je met het ruwe midden van je tong tegen hun toompje drukt en snel links en rechts likt, alsof je het eraf schrobt. Dan moet hij al best strak staan, het kan zijn dat je hem dan laat komen. Je hoeft dan ook niet extra op te passen met je tanden, dat voelen ze op dat moment toch minder. Als je het te vroeg doet, kan het zo zijn dat hij het te heftig vindt.

Vooral bij de mannen die houden van heftige stimulatie, kan je met je tong een puntje maken, en terwijl je hem met je lippen hard vasthoudt, ga je met dat puntje hard duwen op sommige plekken. Zijn toompje weer, maar ook je tong in zijn pisgat proberen te prikken kunnen sommige mannen supergeil vinden. Met je tong hoef je je echt geen zorgen te maken over of je te hard gaat. Ook de plooitjes van zijn voorhuid, of de achterrand van zijn eikel, zijn goeie plekjes.

Soms maak je wat ruimte in je mond door zijn eikel niet zo diep te nemen, en pets je met je tong tegen zijn eikel, je flippert hem erlangs. Dat moet je pas doen als de lul al heel gevoelig is, anders doet het hem niets. Het werkt voor mij niet zo vaak, maar ik heb het wel ooit geleerd als een supertruuk.

Je kan je tong oprollen tot een pijpje, en daarmee tegen de zijkanten van zijn lul wrijven. Sommige mannen vinden het niks, maar er zijn er genoeg die het het einde vinden. Ik weet niet wat eraan is, maar ze vinden het superlekker. Het is niet zwaar op je tong, maar toch krijg je kramp als je het te lang moet doen.

Vooral als je even rust moet, hou je je lippen slap, en druk je ritmisch met je tong zijn lul tegen je bovenkant van je mond. Dat is niet superspannend voor hem, maar je houdt hem goed hard en hij wordt nog steeds gepijpt terwijl jij even adem kan halen.

Als je een stoter hebt, is het soms lekker als je je mond goed openhoudt, en je hand om zijn wortel legt om hem tegen te kunnen houden, zodat hij niet te diep stoot, en dat je dan met je lippen en je tong hem juist buiten probeert te houden. Die weerstand vinden ze heerlijk. Je mag zo hard drukken als je wil, want hij bepaalt hoe ruig het gaat. Niet doen met passieve of gevoelige mannen, die worden er heel snel slap van.

Niet al het mondwerk is terwijl je hem in je mond hebt. Je kan ook je mond over zijn pik laten glijden terwijl je hem niet naar binnen neemt. Dan kan je je lippen goed gebruiken, en je hoef je over je tanden niet druk te maken. Je tong gebruiken wordt dan snel vermoeiend, maar het is soms echt de moeite waard. Dan is het wel zo dat je veel moet bewegen, dus niet alleen maar op zijn eikel blijven hangen. Ga ook gerust naar zijn ballen, bijvoorbeeld.

Als je je tanden gebruikt, is het voor veel mannen te pijnlijk. Maar er zijn er ook die het lekker vinden. Wat ik wil aanraden, is dat je het kort doet. Een kort beetje vinden ze veel makkelijker te verdragen dan langzaam met je tanden schrapen, bijvoorbeeld. Soms wordt zo'n pik na een kort beetje opeens veel dikker en harder, ook al vindt de eigenaar het niet zo tof. Het is denk ik een soort zelfbescherming van de pik.

Dit moet geen lijst van truukjes gaan worden, anders ben ik morgen nog bezig, dus laat ik nou maar gewoon zeggen dat er nog véél meer is wat je kàn doen, maar dit is wel al veel wat ik gebruik.

Bijna alle mannen kijken graag naar hoe ze worden gepijpt. Ik denk dat het de helft van het plezier is. Je moet dus zorgen voor goeie gezichtsuitdrukkingen, een knipoog werkt geweldig. Zorg dat je haar niet in de weg hangt. Dan ziet hij niks meer. Als het er geil uitziet, is de klant snel tevreden, maar als je goed op weg bent kijken ze vaak niet meer. Dan moet je weer meer op wat je doet letten.

Heel veel mannen willen deep throat. Achterin mijn keel zit nietzoveel waarmee ik kan werken, maar de mannen vinden het een geil idee. Als ik het doe, laat ik heel snel mijn haar ervoor vallen, want dan zien ze niet dat ik hem al snel niet meer zo diep neem. Het is niet iets wat ik graag doe. Het is te zwaar werk, en ik krijg er een rauwe keel van. Bij sommige mannen ga ik ervan kokken. Die vinden dat soms geil, maar ik niet. Er is geen kunst aan, ik vind het alleen maar vervelend. Het komt uit de porno, en er is verder niets leuks aan.

Ik begrijp wel wat er leuk aan is voor de man, ze zijn gewend dat hun pik een beetje voorzichtig wordt gepijpt, soms zijn ze al verrast dat je de hele eikel in je mond neemt. Bovendien wil elke man zijn lul ìn vrouwen steken, zo ver mogelijk. Dat is het eigenlijk. Ze hebben niets te zoeken in je keel, maar ze willen het wel mógen.

Je moet bij het pijpen je natuurlijk op je mondwerk concentreren, maar de rest van je lijf is er ook nog. Als je de man met zijn vingers kan vertrouwen, kan je je kont of kut in zijn buurt leggen. Dat kan helaas niet met zoveel mannen, ze zijn te onhandig. Maar je kan ook je tieten tegen zijn been of zijn borst aandrukken, en je hebt twee handen om hem beet te grijpen of te strelen. Aai zijn ballen, vinger zijn kont, of grijp zijn dijbenen. Dat maakt het veel heter voor hem.

Pijpen is een kunst, en er komt veel bij kijken. Dit zijn zomaar wat tips, voor de vrouwen thuis, maar met truukjes ben je nog niet klaar. Je moet er gevoel voor hebben, zoals altijd met kunst. Die kunst kan hij voelen, en dat zorgt ervoor dat je echt goed kan zijn.

44 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben diep onder de indruk. Een goede pijphandleiding. :)

Anoniem zei

Als ik dit zo lees zou ik bijna zin krijgen een DvP op te zoeken! Ik vraag me af hoeveel bezoekers van je blog al over de streep zijn getrokken.

Anoniem zei

hoe zit het met de prostaat? doe je wel eens een vinger in de kont en dan zijn prostaat stimuleren?

x D

Anoniem zei

@Anoniem 09:30
Daar heeft ze al eens een stukje over geschreven.

Arumdaum zei

Het centrale zwakke punt van menige fatsoenlijke vrouw is dat ze zich boven pijpen verheven voelt, terwijl het juist zo lekker is. En inderdaad, het kan op vele manieren: dat blijkt bij elke beroeps telkens weer. Mooi overzicht!

Anoniem zei

Zelf vind ik het pijpen een egoistisch gebeuren, en denk dat het genot er van zwaar wordt overdreven. Tijdens betaalde liefde is het een makkelijke manier (zeker met CD) om de man op te winden. Thuis is dit voor de man bij zijn partner toch lastiger en kan je niet egoistich zijn.

Jac.

Anoniem zei

Jac is nog nooit goed gepijpt :)

Zondares, je bent een vakvrouw!

Anoniem zei

Als een vrouw thuis genoeg verwend wordt zal ze huis wel pijpen hoor!

Anoniem zei

Van zondares mag ook wel worden verwacht dat het een vakvrouw is, al vind ik zelf dat seksuele handelingen, waaronder pijpen, in je moet zitten ... leren kunnen we allemaal, maar als je het zelf niet in je hebt, kan je de kunstjes ook niet afkijken, dat zou TE gemaakt worden. Als je in staat bent je partner goed aan te voelen, gaat het helemaal vanzelf.

Wat Jac betreft vind ik het wel erg makkelijk om te zeggen dat hij zelf nog nooit het genot goed heeft ondervonden van orale seks, om het maar even netjes uit te drukken, want Jac is het toppunt van altruïsme, de tegenstelling van egoisme dus, en dat prijst hem alleen maar. Jac zou niet willen dat zijn partner tekort zou komen als alle aandacht alleen op hem is gericht, wat ook helemaal niet zo hoeft te zijn in een lekkere vrijpartij, maar DIT is wat hij bedoelde, en daar blijkt heel veel respect uit naar zijn partner toe.

M ;)

Martijn zei

Helaas toont Zondares voor mij weer voor de zoveelste keer aan dat ik toch echt bij de verkeerde DVP's ben geweest want ze deden het wel goed maar zo goed als Zondares hier beschrijft is mij nog nooit overkomen.

DenBolle zei

Ik heb een gewetensreactie. Mijn vriendinnen hadden geen bezwaar tegen pijpen alleen waar ik tegen aanliep was hoe het gebeurde. Technisch ging het goed maar op de een of andere manier kwam het te onderdanig over terwijl ik juist pijpen de ultieme vorm van controle vind. En hoe we het ook probeerden dat lukte niet om het op 'een dominante' manier te doen.
Hoe krijg je dat voor elkaar?

Anoniem zei

Bedankt voor de tips, Zondares, ook van mijn vriend!

Zondares zei

Blij dat jullie het leuk vinden!

Anoniem zei

Respectvoor deze vakvrouw!

Anoniem zei

Diep respect voor Zondares, als vakvrouw en als persoon.

Anoniem zei

Goede handleiding voor mij geweest met leuke tips. Ik zou er nog wel meer willen om nog wat meer afwisseling te kunnen geven.
Kan je wellicht een vervolg schrijven?

Gr.
M

Anoniem zei

Super tips ga ze vanavond zeker gebruiken alleen mijn probleem is mijn vriend verteld niet wat hij lekker vind , hij wilt dat ik hem pijp en dat is het dus hoe moet ik dan weten wat hij lekker vind ?

Zondares zei

Altijd gewoon vragen, je vriend weet het misschien zelf ook niet. Dan heb je maanden plezier met het uitvinden wat er werkt. Je hoeft het echt niet meteen te kunnen!

Anoniem zei

Geweldige handdleiding! zeker om uit te proberen, namens mijn vriend en mijzelf bedankt

MSc Psychology zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

super, ik kwam per ongeluk, maar ik hoop dat veel meer mensen op dit artikel terecht komen, vooral de dames. tx, en sucsex

Anoniem zei

ow sorry, bedoelde, ik kwam er perongeluk op deze blog

Anoniem zei

ik hoor je helemaal niet over het toompje. vooral als er bij het pijpen wat vocht uit de lul komt en als je dat dan lekker masseert over het toompje wordt altijd best wel lekker gevonden.

Anoniem zei

Als je een vrouw bent, hoe kan je jezelf dan in godsnaam pijpen vraag ik me af??

Diane zei

Je kunt indd heel veel met je mond doen. Al is het ook wel afhankelijk van de pik (technisch gesproken kan niet alles op elk exemplaar) en (jawel)van de man die er aan vast zit.Ik vind het altijd erg leuk om los te kunnen gaan en uit te vogelen welk plekje/beweginkje bij een bepaalde man een voltreffer is, maar helaas kom ik ook regelmatig mannen tegen die alleen deepthroat lusten. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niks tegen porno in general, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat een jarenlang dieet van ragrukken tijdens 3-minuten-trailers zijn sporen nalaat, en op bepaalde typen man wel degelijk een zeer afstompend effect heeft.

Anoniem zei

Geweldige "handleiding" zondares! Heb er veel van opgestoken!! Dankje. top.

Anoniem zei

Bah, wat vies :(

Anoniem zei

Ben man van 58 en mn echtgenote van 30 die maniakaal is in sex is er wild op om iedere dag mij te pijpen. Ze doet dat echter wild, ruw en terwijl ze bezig is met zichzelf en ik heb er onderhand een hekel aan gekregen. Er van klaarkomen is me ook nog nooit gelukt. Meteen als ik me heb utgekleed hangt ze er al aan en hoewel ik het n het begin wel leuk vond zie ik nu echt tegen de avonden op en begint het als een verkrachting aan te voelen.
Omdat ik een man ben mag zij doen wat ze wil, zo lijkt het maar als het andersom was zou ik wel in de problemen komen. In plaats van een gesprek, een film kijken of een boek lezen moet ik me passief of aktief laten gebruiken. Hoewel ik dat heb kunnen voorkomen tot nu wil ze me ook met een strap on te lijf gaan.
Zelf zegt ze dat ze een homofiele man is in vrouwenlijf.
Na die mededeling ervaar ik regelrechte afkeer van fysiek kontakt. Redeen dat ik dit schrijf is dat men nu niet moet gaan denken dat mannen alles maar lekker en fijn vinden. Dat lijkt me toch een misverstand te zijn.

Anoniem zei

Ben 63,vind het heerlijk gepijp te worden.Wordt dikwijls 4x op een dag gepijpt"heerlijk".s'morgens word ik heerlijk wakker gepijpt.savonds bij het TV kijken.Heerlijk klaar gepijpt te worden,daarna lekker neuken.

Anoniem zei

Wordt morgen 64,mijn vriendin is 42 ze pijt mij zeker 5 keer op een dag,dat vind ik nog te weinig.Het begint s'morgens voor het opstaan.Pijpen in de mond of op haar gezicht spuiten.dan neuken.Ik bef haar ook heel vaak op een dag,dat vind ik lekker.Op mijn werk ga ik me ook aftrekken.klaarkomen vind ik lekker.Ben ik eerder dan mijn meisje thuis,dan komt de buurvrouw.heerlijk pijpen ik bef dan neuken.

Anoniem zei

Hier kan je wel heel wat van leren ! Even een vraagje ,
ik ben eigenlijk een vrij verlegen vrouw van 25... Heb op seksueel vlak ook weinig ervaring en nu wil ik m'n vriend graag eens pijpen , maar aangezien mannen graag kijken vind ik dit moeilijk ... Een knipoog zal hij van mij ook vreemd vinden , waar moet je zoal op letten van gelaatsuitdrukkingen dan ? en hoe begin je deraan ? pas als die stijf staat of zelfs als die nog niet stijf staat ?

Anoniem zei

Geweldige 'handleiding'! of is het eerder 'mondleiding'? ;p

Anoniem zei

Op je vraag:
Als ik mijn vriend wil pijpen, dan ga ik gewoon langzaam kussend en met kleine likjes via zijn borstkas en buik naar beneden. Zou hij niet willen dan kan ie me dan nog tegenhouden.
En het maakt volgens mij niet uit of ie hard of zacht is, want hard wordt ie dan wel. Ik heb zelf het liefste dat ie eerst zacht is, omdat het lekker is om hem hard te voelen worden.
En over gelaatsuitdrukkingen, weet ik niet, maar als je het lekker vind, kijk dan zo dat hij ziet dat je het lekker vind dat zal toch wel goed wezen :)

Anoniem zei

Goede handleiding

Anoniem zei

Het is heel gemakkelijk zorg.dat zn penis niet.té diep in je keel komt..
X

Linda zei

Wat een leuk artikel. Goed om te zien dat iemand zich open durft te stellen op het gebied van orale seks. Ik vindt het inderdaad erg jammer om te lezen dat vele vrouwen het pijpen van hun partner als onplezierig ervaren. Dit terwijl het juist een diepe emotionele band kan stimuleren.

Vroeger leefde ik altijd met het beeld dat goed pijpen een vaardigheid is waar je mee geboren wordt. Gelukkig heb ik het wel anders geleerd inmiddels. Wat Zondares hier beschrijft is niks minder dan waar. Dus vrouwen er kan nog een hoop geleerd worden. Wel is het belangrijk dat de man waarmee je het wilt gaan proberen hiervoor open staat.

Toch is het belangrijkste om je te realiseren dat niet elke man geniet van dezelfde behandeling. Sommige mannen houden van stevig, hard en ruw. Andere mannen gaan, in tegenstelling tot populair geloof, voor de romantische approach. Dus je kan maar net zo goed pijpen als dat je kunt aanvoelen hoe jouw man het lekker vind.

DenBolle zei...
Ik heb een gewetensreactie. Mijn vriendinnen hadden geen bezwaar tegen pijpen alleen waar ik tegen aanliep was hoe het gebeurde. Technisch ging het goed maar op de een of andere manier kwam het te onderdanig over terwijl ik juist pijpen de ultieme vorm van controle vind. En hoe we het ook probeerden dat lukte niet om het op 'een dominante' manier te doen.
Hoe krijg je dat voor elkaar?


Ben enorm blij dat jij er zo over denkt. Kan jij mij uitleggen wat je bedoelt met die 'dominante manier'?
Ik zou je graag wat tips willen geven;)


Linda - PrimaPijpen

Anoniem zei

Pijpen met condoom ... mmmhhh nee.

Ook al zijn je pijpkunsten subliem, de condoom is er te veel aan.

Anoniem zei

Dank voor je uitleg, Zondares. Voor mij was dit geen handleiding, maar een pijpleiding......

Unknown zei

Als het meisje pijpen geil vindt word ik er geil van, daar ga ik bij een prostituee niet van uit en daarom laat ik het bij een prostituee achterwege.
Co.

Anoniem zei

Zondares , als je half zo goed bent met je lichaam als met je woorden dan ben je fenomenaal !
Proficiat met ALLES wat je tot nu toe geschreven hebt .
Echt super en een absolute perfecte handleiding !

Een tevreden man sedert ik deze blog lees .

Anoniem zei

je hebt pijpen duidelijk niet begrepen, en je bent er niet het type voor. Misschien idd beter dat je maar gewoon blijft bloggen.

Anoniem zei

"Ze doet dat echter wild, ruw en terwijl ze bezig is met zichzelf en ik heb er onderhand een hekel aan gekregen. Er van klaarkomen is me ook nog nooit gelukt. Meteen als ik me heb utgekleed hangt ze er al aan en hoewel ik het n het begin wel leuk vond zie ik nu echt tegen de avonden op en begint het als een verkrachting aan te voelen."

get rid of her now.

Anoniem zei

Nou, het lijkt wel een bespreking over een franse wijn...
Dames, neem het gewoon aan van de pijp verslaafde. Ik laat me geregeld 2 uur lang pijpen daar 2 dames tegelijk....

Pijpen is gewoon keihard werk, geen bla bla met je tong drukken en een puintje maken... bullshit.

Gewoon keihard met je hand masturberen en met je mond zuigen en op en neer gaan. En niet stoppen. Geen pause.... Nogmaals.... in een vast tempo continu doorgaan, niet stoppen.

Lpa73 zei

Hoi mooi verwoord . Ik merk wel wel dat je prima kunt schrijven , het leest fijn weg . Wat ik wel wil zeggen dat ik zelf al ongeveer 15 jaar geen vriendin en sex heb gehad !!! Dus misschien heb ik wel geen recht om te spreken . Ik heb wel altijd al gedacht pijpen is echt pure kunst , en dacht soms Orale sex lijkt mij wel mooier dan de sex op zichzelf !!! Groetjes Bart