donderdag 3 juni 2010

Gigolo

Betaalde seks word vooral door vrouwen voor mannen gedaan. Mannen voor mannen heb je ook wel. De meeste klanten zijn nou eenmaal mannen. Ik denk dat dat komt, omdat mannen meer seks scheiden van alle dingen die vrouwen ermee verbinden. Mannen hebben vaker seks voor de seks, vrouwen doen dat minder, en pas als ze veel meer ervaring hebben. De meeste komen er helemaal nooit aan toe.

Vrouwen kunnen heel makkelijk een man regelen als ze gewoon willen neuken. Er zijn altijd wel gewillige exen, of gewoon kennissen of mannen in de kroeg. Een man is heel makkelijk te verleiden om even te seksen. Vrouwen moeten een beetje schuw zijn, want dat word van je verwacht. Mannen willen juist niet laten zien dat ze niet durven. Een man uit de kroeg heb je zo in je bed. Als je die kwaliteit genoeg vind, hoef je dus ook niemand in te huren.

Als ik dat genoeg vond, had ik er wel genoeg aan als zo'n man bij me langskomt terwijl hij me betaald. Dan doen ze namelijk meer hun best, dan als je ze versierd. Daar ga ik niet meer voor, ik zoek wel wat heftigers. Ik heb natuurlijk allang naar het aanbod gigolo's gekeken, maar dat durfde ik niet. Ik weet dat het raar klinkt, vanuit mijn positie, maar ik wist niet hoe ik het aan moest pakken. Ik was bang dat ik het achteraf doodzonde van het geld zou vinden. Ik hou altijd een rotgevoel over aan een miskoop.

W heeft vaker gigolo's gehuurd, en die vind ze een uitkomst, maar er zijn er volgens haar niet veel die het kunnen. Zij is erg ontevreden over de markt van gigolo's. We hebben het erover gehad een gigolo-bedrijf op te richten, maar zij denkt dat ze niet genoeg goede mannen kan vinden daarvoor. W heeft een hele donkere kijk op de kwaliteit van mannen die het werk doen.

Ik kon op die sites ook maar in een paar gevallen genoeg informatie over een man vinden. Meestal is het een korte advertentie waarin je te horen krijgt dat hij een gigolo is, en dat hij met wederzijds respect en rustig aan je gaat verwennen. Dan ben ik al afgeknapt. Je kan dan niet shoppen, je ziet hem niet op een foto, en je weet niks over hem. Dat is niks. Als ik een gigolo wil vinden, wil ik kunnen shoppen met een wijntje achter de PC. Dat betekent plaatjes en sappige details. De verhaaltjes zijn natuurlijk nooit echt, maar ik kan zien wat voor illusie je dan verkoopt. En je kan maar beter eerlijk zijn met je foto's èn je maat.

Er zijn er wel een paar die dan beter adverteren, maar zelfs daar staat de maat van zijn lul vaak niet eens bij. Dat is wel een hele belangrijke. Bovendien zijn er bij de professional gigolo's vooral homo's en bi's, en weet je niet of ze het wel met vrouwen kunnen. Het gigolo-wereldje is veel minder open dan de vrouwen-prostitutie. Het gaat vooral via gesloten homo-groepen. Je moet dus een beetje weten waar je moet zijn. Voor de mannen is er ook geen Hookers, bijvoorbeeld.

Ik zoek bij een gigolo een lekkere jongen, zolang hij maar aantrekkelijk is maakt de leeftijd me helemaal niet uit. Hij moet een echte goeie lul hebben, dus groot, strak, hard en dik, zonder foutjes. Hij moet potent zijn, en schoon, dus geen ziektes hebben. Het belangrijkste is, dat hij een beetje gaat presteren. Ik wil geen romantische avond met verleiding en een sensuele massage. Ik zoek een man die me goed gaat uitwonen.

Dat is nog best wel lastig. Gigolo's zijn relatief goedkoop, maar je krijgt echt geen waar voor je geld. Er word gesjoemeld met foto's, en van de lengte die ze opgeven van hun lul kan je zo vijf centimeter aftrekken. Dat is zelfs met de duurdere jongens van een groot buro zo. Stuk voor stuk kunnen ze het ook gewoon niet. Soms doen ze wel hun best, maar hebben ze het gewoon niet in zich. Andere willen alleen maar hun routine doen, en dan komt er natuurlijk al niets van. Ik vind dat niet professioneel. Ze zitten in een andere markt, geen wonder dat de markt voor vrouwen maar niet ingeburgerd word.

Uitzonderingen zijn er wel, ik heb via homo-sites nog wel mannen gevonden die er wat van konden. Het zijn er maar een paar, en je betaald extra als vrouw. Bovendien loop je in de homo-scene veel meer risico op SOA. Je komt er ook nogal eens minderjarige jongens tegen. Dat is dus ook niet meteen de uitkomst. Als er zo'n jongen voor je deur staat, kan je meteen zien dat hij te jong is. Dan vind ik het niet netjes dat zijn buro daar niet op let. Je kan zo'n joch er toch niet opuit sturen als je hem zelf nooit gezien hebt?

Ik hadbest al een lange dag gehad, maar ik was toch in een goeie bui, want deze avond zou ik bezoek krijgen van een gigolo. Ik had met hem gemaild, en hij was best een kletskous. Dat had ik nu als een voorteken gezien, maar dit is een tijdje terug. Ik nodig ze natuurlijk niet thuis uit, die komen naar mijn werkflatje. Daar had ik me al op mijn avondje voorbereid met drie pilsjes.

Toen hij aan de deur kwam, viel me al op dat hij minstens vijf centimeter kleiner was dan hij had gezegd. Bovendien had hij veel dunner haar dan op zijn foto. Dat vond ik niet zo erg, want uiteindelijk gaat het me daar niet om. Ik had alleen een vervelend gevoel, want ik dacht: "Pfff, daar hoef je toch niet meteen al om te gaan liegen?

Hij had bloemen bij zich. Een lief gebaar hoor, maar wel helemaal misplaatst. Het is niet zakelijk. Als je zoiets gaat doen als je mekaar al een poosje kent is het leuk, maar zo meteen al is het onzakelijk. Ik liet het maar gaan, want hij bedoelde het vast goed. Misschien was het wel iets dat bij andere vrouwen juist goed werkt.

We gingen even op de bank zitten. Hi had veelteveel aftershave op, en hij was duidelijk een beetje zenuwachtig. Hij probeerde te flirten, maar daar was ik helemaal niet voor in de stemming. Het irriteerde me alleen maar een beetje. Ik nam dus maar snel de touwtjes in handen, want hij was mij niet gewend. Ik bood hem een pilsje aan, dat hij graag aannam. Ik legde hem uit wat ik wou, en ik bood aan dat hij eerst even mocht douchen. Hij had net gedoucht, dus hij vond dat het niet hoefde. Ik bood hem aan dat hij zijn gezicht even mocht wassen, want ik wou van die aftershave-lucht af. Hij snapte de hint niet, en ik liet het er maar bij.

Ik stelde voor om dan maar aan de slag te gaan, en we gingen naar de werkkamer. Daar gooide ik mijn badjas neer, en hij was duidelijk geschrokken dat ik opeens naakt was. Dat zou ik bij een vriendje schattig hebben gevonden, maar bij hem maakte het alleen maar het idee sterker, dat hij te groen was.

Toen hij zich had uitgekleed, viel me als eerste op dat zijn lul geen 20 cm was, maar vijftien. Dat heb ik ook meteen gezegd. Hij werd meteen slap. Ik weet dat je een man niet over zijn maat moet vertellen, maar als je me verteld dat hij groot is en hij is gemiddeld, dan ben ik wel teleurgesteld. Hij probeerde hem nog overeind te krijgen, maar na een kwartier heb ik hem eruit gezet. Het werd te genant.

Ik zal ook mijn beste ervaring er even achteraan schrijven. Het is niet allemaal kommer en kwel in de gigolo's, maar je moet met een lampje zoeken. De enige die ik de moeite waard vond, vond ik via een homo-groep. Hij was zogenaamd bi, maar toen hij bij mij kwam vond ik hem niet bi overkomen. Over bi's schrijf ik nog wel een apart stukje.

Hij was een lekkere vent met een prachtig kontje, en zeer zwaar geschapen. Hij had helaas geen kleurtje, maar ik vond hem toch superlekker. Toen ik hem uitgelegd had wat ik wou, ging hij meteen aan de slag. Dat beviel me wel. Na het uitkleden heb ik hem zelfs nog even gepijpt, omdat ik daar gewoon even zin in had. Daarna zijn we meteen aan het neuken gegaan. Lekker zonder rompslomp, meteen doen wat ik wil. Hij liet me leiden zonder dat hij zenuwachtig werd, dat was erg fijn.

Potentie was niet zo'n probleem door de Cialis. Hij viel niet op vrouwen, dat was me al meteen opgevallen. Hij hield zijn ogen dicht bij het naaien, waarschijnlijk fantaseerde hij over een vent. Het gaf me een pervers plezier dat ik wist dat hij niet van me genoot, en dat het allemaal om mij ging. Omdat er een klein stukje vals kreng in me zit, heb ik toen even goed geknepen met mijn kut.

Hij presteerde prima. Hij was groot zat, en hij wist hem goed te gebruiken. Hij snapte me genoeg, dat hij eerst deed wat ik wou, en toen ik van de wereld lag omdat ik klaar aan het komen was, begon hij grommend harder te stoten. Ik wist natuurlijk best dat het alleen maar show van hem was, maar ik vond het tóch lekker! We zijn meer dan twee uur bijna alleen maar aan het wippen geweest, met een korte pauze toen ik mijn schaamlippen even moest rechttrekken. Toen we klaar waren was hij niet gekomen, en ik vond dat eigenlijk wel prima.

Achteraf hebben we een beetje nagepraat, en hield hij die heerlijke nuchtere toon, terwijl ik een beetje moeilijk stond. Ik heb hem de deur uitgewerkt met een fooi, en dan nog was hij goedkoop. Daarna lekker gedoucht, en in mijn werkflatje geslapen. Sinds toen bel ik hèm als ik een jongen wil, want de rest was echt maar matig. Hij is echt helemaal homo of a-seksueel, maar hij kan het wel goed met een vrouw. Hij kan het nu al zo weinig, en ik krijg hem alleen te pakken als hij te weinig mannen kan krijgen, denk ik. Ik hoop dat hij het blijft doen als hij afstudeert.

27 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig, toch weer een groter stuk na het geposte filmpje. Ik kijk er braaf elke maandag en donderdag naar uit.

Zolang vrouwen zo terugschrikken voor het ontvangen van betaalde sex zal de kwaliteit pover blijven denk ik. Ik vind het wel leuk zoals je erover schrijft, dat je al dat romantische gedoe maar niks vindt en alleen keiharde beuksex wil. Dat is toch niet zo snel wat je van een vrouw zou verwachten, eerder van een man.

Als je jouw stukjes zo leest kan je je afvragen waarom mannen uberhaupt nog zo op relatie gefocust zijn. Wat ze willen is in principe gewoon te koop. Maar heb jij nou geen enkele relatie tussen liefde en sex? Daar begint het zo langzamerhand wel naar te klinken. Je praat erover alsof het een uit de hand gelopen hobby is.

Anoniem zei

Dit patroon van zoeken naar een goede sekswerker herken ik helemaal. Voor jou een man, voor mij een vrouw.

Eerst ken je de wegen niet. Daarna moet je nog uitproberen wie bij je past. En al die tijd krijg je geen waar voor je geld en voel je je regelmatig "genaaid" (maar dan in de negatieve zin van het woord). Er zit veel kaf tussen het koren. De beschrijvingen en foto's zijn meestal toch niet echt betrouwbaar. En zelfs als je een site als Hookers vindt: de mening van een ander hoeft niet persé die van jou te zijn. Misschien is diegene die de recentie schreef wel helemaal jouw type niet en de sekswerker die hij afkraakt juist wel. Kan dat de reden zijn waarom zoveel mensen in jouw onderzoekje hebben aangegeven dat de prostitutie te duur is voor wat je krijgt?

Uiteindelijk heb ik toch een dame gevonden die het helemaal is voor mij. Die is elke cent waard, ook al is ze niet goedkoop. Ik verdien best goed, maar ik kan haar maar zelden ontmoeten. Wat dat aan gaat is (goede) seks gewoon te duur (in relatie tot een normaal inkomen). In ieder geval voor ons mannen. Maar blijkbaar is de markt zo, dus heb ik toch maar ingevuld dat prijs en geleverde dienst met elkaar in overeenstemming zijn.

Overigens denk ik dat de meeste mensen (in loondienst) niet beseffen dat ze hun werkgever tot wel zo'n 5 x zoveel kosten als dat je uiteindelijk aan besteedbaar inkomen overhoudt. Werkplek, materiaal, allerlei soorten belastingen... Zo is het hier in Nederland nu eenmaal. Het heeft mij wel geholpen te beseffen dat ik tegenover de sekswerker de positie had van werkgever. Dat de prijs dus wel redelijk was. Mits ze zich professioneel gedroeg en niet de kantjes er af liep.

Ik kan me voorstellen dat je door je werk voldoende gewone seks hebt en daar dus niet meer zo op zit te wachten in je privé-leven. Ik ben blij voor je dat je uiteindelijk toch iemand gevonden hebt die ook jouw behoefte kan vervullen.

Anoniem zei

Puik stukje weer.

M.

Anoniem zei

Dit vind ik nou leuk, Zondares. Je bent een vrouw naar mijn hart! Wat een verademing dat er ook vrouwen zijn die van seks kunnen genieten op een stoere, mannelijke manier. Pure, lichamelijke geilheid, seks die is ontdaan van de ballast van liefde. Naaien zonder rompslomp, met een partner die niet per sé aardig hoeft te zijn, als hij/zij maar wel goed kan neuken!
Wat gaaf dat jijzelf wel eens een gigolo laat komen. Als hoerenloper snap ik dat heel goed, want iemand die voor zijn beroep sekst is toch vaak beter in bed.
Ik moest lachen om jouw opmerking dat je nog eens extra met je kut kneep toen je zag dat jouw gigolo er moeite mee had dat hij met een VROUW lag te wippen. Maar je hebt gelijk, hoor. De betalende partij heeft nu eenmaal z'n voorrechten.
Dat maakt seks met een prostituee voor mij ook extra lekker!

mark zei

Beste Zondares,

Ik lees je stukjes altijd trouw en met veel plezier. Reacties plaats ik eigenlijk nooit, maar nu wel. Je lijkt me een slim en goed persoon, maar het moet me van het hart dat je werkwoordvervoegingen echt abominabel zijn. Je gebruikt d's, t's en dt's willekeurig. Je schreef ooit dat je dat niet belangrijk vindt maar wellicht kun je rekening houden met de lezers die dat wél vinden? Dit is bedoeld als opbouwende feedback en ik hoop dat je dat ook zo opvat.

Met vriendelijke groet,
Mark

Anoniem zei

Mark, realiseer je wel dat ze aan een grote ....... zat te denken toen ze het stukje schreef. Kan me goed voorstellen dat d's en t's een stuk lastiger worden. Flauw grapje natuurlijk, blijven leuk te lezen stukjens !

Unknown zei

Mark, kom op man, ondanks je beleefde woorden komt het lichtelijk aanmatigend over wat je schrijft. Wordt de boodschap zoveel beter als die d en t's goed staan? Dacht het niet.
Taal heeft als primaire functie communicatie, het is geen wedstrijd grammaticaal verpissen.

Zondares, je geeft die jongen voordat hij de deur uitgaat toch wel wat te eten? Iets van druivensuiker of een stukje rooddoorbakken rundvlees? Twee uur neuken zonder klaar te komen, hij zou van de inspanning&frustratie de hongerklop krijgen.

Anoniem zei

tof log Zondares!

zou je geen Google Ads op je blog plaatsen? is zo gefikst, je hoeft er nooit meer naar te kijken en een drukbezocht blog verdient zo 50-100 euro per maand.

je bent wel erg kritisch over de gigolos, als de ene slager de ander beoordeelt zal die te kieskeurig zijn denk ik. die meegenoemde bloemen zijn bijvoorbeeld hartstikke lief.

Anoniem zei

Zeg, je zei dat W vaker gigolo's huurde, maar W had toch altijd gewoon een relatie? Die moet er wel pap van lusten, eerst weken met een klant op stap, dan thuis nog een vriend die op haar wacht en in de tussentijd nog eens een gigolo? Geen wonder dat ze dit werk doet.

Martijn zei

@Anoniem van 6 juni 2010 08:26

Die bloemen zijn misschien wel leuk bedoelt maar stel dat het een getrouwde vrouw is waarvan de man op 18.00 thuis komt en je hebt van 15.00 tot 17.00 een gigolo thuis gehad en dan moet je opeens een bosje bloemen verklaren en het zelfde geldt voor de aftershave want als je neukt komt de geur op je daarom gebruiken goede sexwerkers ook geen geurtjes want daardoor kan de klant in de problemen komen.

Anoniem zei

" en dan moet je opeens een bosje bloemen verklaren"

er zijn toch genoeg mensen die vaak zat zomaar een bosje bloemen kopen!?

Anoniem zei

Ik zeg marktwerking. Betaal de top gigolo van je meer en je kan hem waarschijnlijk vaker huren

Anoniem zei

Zondares! Ik mis je maandagstukje! Hebben je klanten je zo suf gebeukt dat je geen fut meer hebt voor een nieuw stukje?

Nou ja, morgen is dinsdag, we moeten allemaal weer aan het werk...

Zondares zei

Ja sorry het wil maar niet komen deze week.

Cedars zei

Het is niet sadistisch bedoelt hoor, maar dit soort stukjes vind ik dus wel het leukst. Waarin je een kijkje geeft voorbij de peeskamer.

Zonde voor die arme homo, die twee uur werd afgebeuld door een professionelle. En lullig voor alle hetero gigolo's die dit stukje meelezen en graag bij je langs zouden willen komen voor sex-zonder-romantiek.

Leuk om het zo eens langs de andere kant te bekijken.

Anoniem zei

Mark, heeft wel een beetje gelijk want het leest makkelijker als een tekst in correct Nederlands geschreven is.

Anoniem zei

Kan ik het telefoonnummer krijgen van die gigolo bink, ik vind nl ook niks bizonders, ;-)

sacraoema@hotmail.com

Anoniem zei

Ja, geef eens zijn tel. nummer! Er zijn meer vrouwen die zo iemand wel willen!

Anoniem zei

Ik vind het apart dat de mannen hier op kijken dat een vrouw ook gewoon eens lekker genomen wil worden. Het is ook maar net wat je uitlokt bij de meeste vrouwen denk ik. Toen ik nog groen was vond ik het niks dat ruwe gedoe. Maar nu ik een aantal keer echt stevig ben aangepakt in bed op een geile manier, wil ik eigenlijk niks anders meer!

Anoniem zei

Ik, als vrouw, dacht dat mannen alleen maar aan neuken dachten, maar er zitten dus ook nog een aantal taal-fuckers tussen. Who cares ? Het verhaal is leuk en het doet mij er weer even goed aan herinneren dat ik enorme behoefte heb om ook weer eens een keer flink geneukdt te worden ( zo goed ? )

Nanhoe zei

Dag dames en herren ik ben een man van 31 en hou van sex dus ik heb het me werk gemaakt .ik zoek vrouwen en manne die gezelschap willen van mij en belaalen.aub ik heb het nodig nu dus durfen jullie mijn nummer is 0611493998

Anoniem zei

Gigolo, je hebt er helemaal niets van begrepen. Waar zijn je website en je foto's? Enige aanvullende informatie zou wel fijn zijn voor de dames. Dit is redelijk kansloos...

Anoniem zei

Hee Zondares, lache man, respect voor je dat je zo met dit om kan gaan.

Ik ben een man van 27, en ik doe dit werk ook, ik ben zeer ervaren, en ik kan jouw misschien wel wat leren, geintje.

Zondaresje, geef me ff je 06, en dan maak ik je mn princess, je weet niet wat je gebeurd.

vrouw31 zei

Ha Zondares,

Wat een geweldig stuk, ik vind eigenlijk alles leuk wat je schrijft. Die debiele reacties eigenlijk ook, behalve de haatdragende dan, ik begrijp echt niet dat mensen zulke dingen kunnen schrijven.

Ik ben ook weleens op zoek gegaan naar een gigolo en nu ik jouw stuk lees, begrijp ik waarom het me dan toch niets lijkt. Toch lijkt het me een keer leuk voor de ervaring.

Nogmaals, echt, ik zit nu al uren op je blog, dit is ware ontspanning voor me.

Trek je trouwens niets aan van de d's en de t's want zelfs universitair geschoolde mensen doen dat fout

Anoniem zei

ik ben man van 28jr 180cm 75kg en goed verzorgd! dol op sex en vrouwen en wil graag gigolo worden, wie kan me de weg wijze? bavetayar@hotmail.com

Unknown zei

Beste Zondares,
"heb ik toen even goed geknepen met mijn kut": Daar word ik nou beregeil van. Het suggereert dat je denkt dat je zo hard kan knijpen dat de man het niet uithoud. Je bent een uitzondering!
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Geef es je telefoonnummer of zoek me op deze website text ik heb daar oproep geplaatst.