donderdag 3 juni 2010

Antwoord van de PvdD

De Partij voor de Dieren heeft me antwoord gegeven op mijn vraag:
Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw email over prostitutie.


Als Partij voor de Dieren richten we ons op onze speerpunten: dierenwelzijn, natuur en milieu. Als kleine partij moeten we prioriteiten stellen binnen ons werk in de Tweede Kamer. We nemen daarom niet snel initiatieven op gebieden die niet direct te maken hebben met onze speerpunten, zoals de nieuwe registratiewet met betrekking tot prostitutie, maar als een onderwerp in de Tweede Kamer aan de orde wordt gesteld nemen we daar wel een standpunt over in en stemmen we mee. In algemene zin is het zo dat mededogen, duurzaamheid en opkomen voor de zwakkeren de uitgangspunten zijn van ál onze standpunten - ook als deze niet direct zijn gerelateerd aan dierenwelzijn, natuur en milieu.

We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Met vriendelijke groet,
Dat is niet echt duidelijk antwoord, dat is wel jammer. Maar ze zijn wel de enige die al antwoord hebben gegeven. De andere hebben alleen automatische bevestigingen gestuurd.

4 opmerkingen:

resbal zei

Leuk dat ze de moeite genomen hebben om te antwoorden.

Ik waardeer eigenlijk wel dat een partij niet alles in een programma vastlegt, maar gewoon uitlegt wat haar principes zijn:

... mededogen, duurzaamheid en opkomen voor de zwakkeren, ... ook als deze niet direct zijn gerelateerd aan dierenwelzijn, natuur en milieu.
...

Hoe het in de praktijk uitpakt weet je natuurlijk niet: help je de zwakkeren door prostitutie te registreren, of door een hogere minimumleeftijd?

Peter zei

Gnoe had laatst een leuk plaatje op zijn site staan voor de partij voor de dieren:

http://www.gnoe.nu/kiezen-op-elkaar

Enne... NIET op de plaatjes klikken hè.

Zondares zei

Ik vind het ook niet duidelijk hoor. Weer sorry voor de zwart op zwart tekst!!

Co Jansen zei

Ze hadden best kunnen mailen of ze voor of tegen de registratiewet zouden stemmen.
Co.