donderdag 2 april 2009

Alle mannen 18 centimeter

Ik zie meerdere pikken per dag. Ik weet wel wat normaal is, en dat er heel veel verschillen in pikken zijn. De meeste klanten hebben een gemiddelde pik, dat wil zeggen dat ze niet een pik hebben die afwijkt. Dat wil niet zeggen dat al die pikken op elkaar lijken, want er is wel veel verschil. De meeste pikken zijn krom, sommige zijn recht, grote eikels, kleine eikels, puntig, of als een paddestoel. De meeste zijn ongeveer even groot. Ongeveer vijftien centimeter.

Soms begint een klant wel eens over zijn maatje. Wat me opvalt is dat de meeste mannen zeggen dat ze achttien centimeter hebben. Je moet heel veel draaien met een meetlint voordat je dat eruit krijgt. Je moet meestal vanaf zijn anus meten. Vooral mannen met een kleinere pik zeggen vaak dat ze achttien centimeter hebben.

Ik vind het dom, want je kan dat wel wijsmaken aan een gewoon meisje, maar ik heb al honderden pikken gezien. Ik weet wat groot en klein is. Ik moet altijd een beetje lachen als de klant die me probeert te overtuigen dat hij groter is dan hij echt is. Ik doe wel altijd mee natuurlijk. De klant wordt retegeil als je doet alsof je erin bent getrapt.

Mannen van Nederland, je hebt gewoon wat je hebt. Je moet het ermee doen, dus ga niet moeilijk doen. Hij wordt niet groter. Je bent gewoon al normaal met iets van vijftien centimeter.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik krijg van DVP's altijd te horen dat ik groot ben. Soms maken ze zich zorgen of het wel past.

Anoniem zei

Wat is de ideale penis voor jouw?

Anoniem zei

Ideale penis +1

Zondares zei

Ik zal later nog een stukje schrijven over penissen.

Anoniem zei

Ik wil ook graag weten wat je ideale penis is

Zondares zei

Veel mensen die willen weten wat mijn ideale penis is. Ik heb het gelezen, mannen! Jullie kunnen stoppen nu!

Unknown zei

Bij de naturisten hebben ze het makkelijk, hoef je niet met meetlinten aan de gang, de vrouwen kunnen op het oog hun gewenste pikmaat er uit vissen.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Als je 14 ben en je lul is 18 cm is dat dan groot?