woensdag 22 april 2009

Cursus prostitutie

Ik zag op AT5 dat Mariska Majoor weer een nieuw idee gaat uitvoeren. Ze wil dagjesmensen achter het raam laten zitten om ze te laten voelen hoe het is als prostituee. Mariska is een schat en ik heb veel respect voor haar maar ik vind dat het nergens op slaat. Het te koop zitten is niet het belangrijke stuk van de prostitutie.

Het was veel erger toen de journalist weer op de proppen kwam met de gedwongen prostitutie. Als het over prostitutie gaat moet de mensenhandel er altijd even bij worden gehaald. Het is gewoon om de prostitutie in een slecht daglicht te houden. Mensen willen graag geloven dat prostitutie vanzelf slecht is, en dat alle misstanden en uitwassen er vanzelf bij zitten. Dat is onzin. Ik heb met veel prostituees in alle takken gepraat, en die uitwassen zijn een heel klein stukje.

Een ander keertje schrijf ik wel even wat over de mensenhandel. Ik heb weer werk te doen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo DVP,

Ik heb van de week via hookers.nl jouw blog ontdekt en vandaag had ik de tijd om alles te lezen.

Ik ben zelf een hoerenloper en vanuit deze positie ken ik het prostitutiewereldje. Ik vind jouw blog erg leuk, omdat ik nu door jouw ogen de zaken eens van de andere kant kan bekijken.

Ik ben het met je eens dat er in de samenleving (mede gevoed door de overheid en de media) een verkeerd beeld heerst van de prostitutie. Mede door de verhalen in de media over vrouwenhandel en gedwongen prostitutie ben ik erg geinteresseerd hoe hier door DVP over gedacht word. Jullie zien immers de situatie van binnenuit. Hoe hoog schat jij bijvoorbeeld het percentage gedwongen DVP? Hoe schimmig en crimineel is nu dit wereldje werkelijk? Ik zou graag zien dat je over dit onderwerp eens schrijft op je blog!

Ik wens je verder veel succes toe!

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Ik ben ook heel geinteresseerd in de achtergronden, criminele zaken enzo. Schrijf daar ook wat over!!!!

Zondares zei

Ik heb net wat geschreven over mensenhandel, over de rest van de criminaliteit zl ik nog schrijven.

Unknown zei

Beste Zondares,
Jouw blog kan de prostitutie veranderen van verguisd naar vereerd.
Groetjes,
Co.