woensdag 25 maart 2009

Maagdelijke prostituees

Ik las in de krant over een buro dat maagdelijke prostituees te huur heeft. Voor €600 voor twee uur krijg je geen echte maagd. Er zijn genoeg dure escorts die voor meer werken, en die zijn al met duizenden mannen geweest.

De eerste paar maanden dat ik in de prostitutie werkte, was ik ook maagd. Dat was makkelijk, want ik was nog onwennig, en als je doet alsof je maagd bent, zijn de mannen heel aardig voor je. Natuurlijk gelooft een klein deel maar dat je echt maagd bent, maar toch zijn ook de mannen die je niet geloven opgewonden door de fantasie. Als je eenmaal op hookers staat, houd het op. Dan kan je niet meer doen alsof je maagd bent.

Ik wens de meisjes veel succes, ik zit toch niet meer in die markt. Het is niet nieuw, volgens mij zijn we allemaal de eerste vijftig keer lekker maagd. De krant loopt weer eens achter. De pers is altijd achterlijk over de prostitutie. Ik kan me er helemaal niet in terugkennen. Als het echt zo erg was als ze schrijven, zou toch niemand het willen doen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat nou maagd, je bent toh geen maagd meer als je maagdenvlies is gebroken, niet als je het gewoon hebt gedaan ;)

Unknown zei

Beste Zondares,
Dan moet je telkens bloed op het laken tevoorschijn toveren of ben je steeds opnieuw die uitzondering die niet bloed, was het misschien voldoende om te doen of het pijn deed. Toch wel een geil schooiertje ben jij Zondares.
Groetjes,
Co.