maandag 20 mei 2024

Saaie seks

Drie jaar geleden was Yvette Luhrs op TV met haar serie "Ik word prostituee." Ze maakte een kleine omzwerving in de branche, voordat ze overtuigd landde achter de ramen. Dat was eigenlijk vanaf het begin wel duidelijk, niet alleen uit de serie zelf, maar ook als je naar haar had geluisterd in de jaren voordat ze de serie maakte. Ze was er ontzettend doelgericht mee bezig, en ging er helemaal voor.

Er was een opmerking die ze maakte over het werk, toen ze eenmaal begonnen was, die me opviel. Niet omdat het zo'n vreemde opmerking was, maar omdat het zo'n inzicht is waar je op kan wachten. Het is een inzicht waar elke hoer toe komt, en hij laat nooit lang op zich wachten. Voor Yvette was hij natuurlijk wat opvallender, omdat ze uit de porno de prostitutie inging, maar het was zo'n opmerking die ik gewoon meteen herkende.

Die opmerking was dat het haar opgevallen was dat zoveel klanten saaie seks willen. En met saaie seks bedoelde ze dan seks die geen kinks, geen uitspattingen, en geen buitenissige heftigheid in zich heeft. Het is gewoon seksen, gewoon de meest flauwe spruitjesseks, zonder uitdagingen en zonder nieuwe ontdekkingen.

Natuurlijk is niet elke klant zo, en is ook niet de seks met elke klant zo. Er zijn er genoeg die je aan het werk zetten, er zijn er genoeg met kinks, er zijn er genoeg die iets anders willen, of niet het gewone kùnnen. Natuurlijk ook de mannen die eens voor de verandering iets anders zoeken, of iets uit willen proberen, of gewoon nieuwsgierig zijn. En genoeg mannen die eigenlijk naar saaie seks opzoek zijn, maar het niet wéten, en het dus zoeken in iets afwijkends.

Maar de meeste klanten willen gewoon recht-op-en-neer. Je standaardprogramma is vaak al best avontuurlijk, en het mag ook wat minder voor ze. Als ik alleen nog maar een programma af zou draaien waarbij de klant eerst rustig een kwartiertje gepijpt wordt, waarna hij aan mijn kut en mijn tieten mag lebberen en ik hem daarna neuk in cowgirl, dan zou ik driekwart van mijn klanten tevreden hebben gemaakt. Niet zo tevreden als met de service die ik nu lever, maar het zou genoeg voor ze zijn, en ze zouden niet vinden dat ze tekortkomen.

Ik kan er zelf over meepraten. Ik wil afentoe wel wat wilds, maar als het gaat om elke-dag-seks met een partner, wil ik eigenlijk gewoon een beetje zoenen, en dat hij me dan achterover legt, tussen mijn benen in dringt, en me pakt in missionaris. En dan in één ruk door naar het spuiten. Als ik dat elke dag krijg, ben ik tevreden. Maar ik moet wel zeggen, als ik geen avontuurlijk leven buiten die seks had, zou het gebrek aan variatie wel gaan vervelen.

Een poosje geleden, langer dan ik eigenlijk dacht, schreef ik al dit stukje over hoe mijn seksuele smaken als een boemerang teruggekomen zijn naar waar ik begon. Seks kan heel spektakulair en ingewikkeld worden, er kan vanalles aan vastgemaakt worden, zoveel zelfs dat de pik in de kut een beetje in de achtergrond raakt. Maar uiteindelijk gaat seks om de pik in de kut.

Dat noemen mensen in de kink-wereld graag "vanilla" omdat vanille wordt gezien als de saaie basissmaak als je een ijsje gaat eten, en je de andere smaken niet wil. Maar vanille is lekker, en als je in de ingredientenlijst gaat kijken van buitenissige smaken, zie je dat er meestal wel vanille in zit. Want vanille is de basis van heel veel smaken, en zonder die vanille zouden die smaken niet goed uitkomen.

Uiteindelijk kan alles saai worden. Echt àlles. Met een diepe zucht wéér een spanking, gapend je billen uit elkaar voor anaal, zitten wachten tot het tenensabbelen voorbij is, afgeleid naar de muur zitten staren tijdens het face-sitten, zelfs talkjobs en de GFE worden saai. En omdat pik in kut bij bijna elke seksuele smaak wel een element is, zou je denken dat dat het saaiste wordt.

Maar het is de soort van seks, het element van seks, dat het moeilijkste saai wordt. Ja, ook pik in kut kan saai worden, en je gaat er smaakmakers bij willen, maar het wordt nooit zo saai dat het er beter van wordt om het maar weg te laten. Ergens weet je lijf toch dat het bij seks om pik in kut moet draaien, ook als je vanalles aan andere dingen doet, ook als je het maar een saai idéé vindt.

Nou ik dit geschreven heb, zullen er best mensen zijn die het daar niet mee eens zijn. Die laten het neuken weg, graag zelfs, omdat ze iets anders belangrijk vinden. Sommige mensen doen alleen anaal. Sommige mensen vinden denial geiler dan neuken. Sommige mensen hebben een relatie waarin de ene de ander zich onwaardig laat voelen voor een pik in de kut. Die ervaren dat anders.

En zoveel mensen zoveel wensen natuurlijk. Maar bij veel van die mensen, vooral als er een sterk SM-element inzit, is het nogsteeds zo dat ze pik in kut als het belangrijkste zien, maar juist hun spanning opjagen door die belangrijkste grote bevrediger buiten bereik te houden. Ook voor die mensen is het een feit dat pik in kut het fundament is van seksuele praktijk, alleen gebruiken die het niet door het te doen, maar juist door het niet te doen.

Als hoer maak je kennis met veel seksuele praktijken, en kom je vanalles tegen wat je zelf nooit ontdekt zou hebben. En dat is goed, want je ontdekt op die manier veel dingen die je leven verrijken die je anders totaal zou hebben gemist. Maar dit soort patronen ga je ook zien, dat je altijd een lijntje houdt naar de vanille die onder de uitspattingen zit. Zo leer je dat allebei waarderen.

Je kan best afwisselen. Er is niet iets wat beter is dan iets anders. Je hebt niet per sé hetere seks als er meer pakjes en toverspreuken en zweepjes en stressposities en akrobatiek bij komen kijken. Maar je hebt ook niet betere, puurdere, zuiverdere of diepere seks als je alleenmaar simpele vanilleseks hebt. Ze hebben allebei hun voordelen, ze hebben allebei hun plek, en de ene is niet beter dan de andere. Het is maar net in welke fase je zit, welke je belangrijker vindt.

En zoals bijna altijd wel, je hebt de sterkste behoefte naar wat je het minste hebt. Soms omdat het een honger is die niet wordt gestild, maar vaak ook juist omdat diezelfde honger eens ànders gestild moet. Ik kom best veel mannen tegen die heel diep zitten in de kink, en bij mij juist wat vanille komen halen omdat ze er zelf nooit aantoe zouden komen. En genoeg mannen die in hun gewone seksleven altijd het bij simpele seks houden, en naar mij komen om ze uit hun sleur te trekken.

Maar dat laatste is het stereotype van de man die uit komt spatten bij een hoer, omdat hij thuis alleenmaar spruitjesseks krijgt. Dit stereotype blijkt dus een minderheid te zijn, en dat is een verrassing voor beginnende hoeren. Je denkt dat je meerwaarde erinligt dat jij geen huisvrouwenseks levert, maar in latex setjes miauwend als een poes hem in een moeilijk hurkstandje berijdt terwijl je zijn borst openkrabt. Maar dat doe je eigenlijk dus maar eens in de zoveel jaar.

De meeste mannen komen voor vanille. Maar dan góéde vanille, niet een beetje aankloten met een druipend hoorntje met een lullig bolletje wat erin wegzakt, en wat vaag naar afwasmiddel smaakt, maar een knalhard knapperig hoorntje waarvoor je je niet zou schamen om het als koekje te serveren, met een flinke onregelmatige prop stevig romig roomijs erop, met precies de goede textuur, die zo vanille is dat je de vanille al rúíkt voordat je de eerste lik neemt.

Betere vanille dan thuis maak je op twee manieren. De eerste ligt het meest voor de hand, en dat is dat je gewoon goed met je lijf bezig bent. Je kut laten pompen, zuigen, grijpen, trekken, duwen, en knijpen. Je benen lekker flexibel allerlei kanten op leggen om te sturen hoe hij stoot. Je handen strelend over zijn schouders, trekkend aan zijn tepels, zijn heupen aansporend of zijn nekharen trekkend. Recht op en neer kan een hele wilde rit zijn.

Er zijn ook best veel mannen voor wie het een vóórdeel is om niet te wilde akrobatiek in bed te doen. Moeilijke standjes en wilde akties zijn vaak meer dan waar een man konditie voor heeft. Recht op en neer kan heel wild zijn, maar als je een stoot mist of een knie uitglijdt, is er weinig aan de hand. Bij de ruggelingse kruiwagen gaat dat toch wel erger mis. In recht op en neer kan je lekker losgaan.

Maar zoals altijd gaat het er óók om dat je de geest meekrijgt. De stemming moet goed zijn, hij moet de seksuele klik met je voelen, hij moet je wìllen, en hij moet voelen dat jij hem wìlt. Je relatiedynamiek, die er thuis voor zorgt dat hij het voelt als spruitjesseks, moet je zo regelen dat hij alle krachten in zijn geest en zijn gevoelsleven zijn pik voelt oppakken en naar je kut toe voelt drijven.

Ga je kijken naar wat seks heet maakt, dan is het haast nooit omdat er iets heets gedaan werd. Ja, als je eindelijk krabt op een plek waar het allang jeukt is het heter, maar dan ligt de hitte van de seks niet bij dat krabben zelf, maar bij het eindeloos hongeren naar die ene daad. Het is de opbouw, de begeerte, de spanning en de emotionele ontlading die seks heet maakt, en dat gaat prima met vanilleseks.

Denk ook niet dat het gaat om mannen die thuis een natte dweil op de bank hebben hangen en dan maar wat ze thuis horen te krijgen ergens anders gaan halen. Ja, die zijn er zeker, en véél, maar we krijgen netzogoed de mannen die thuis wel een hete donder hebben zitten, en daar een goed seksleven bij hebben. Maar een professionele hoer heeft gewoon ervaring en focus die je vrouw thuis niet heeft, dus je krijgt bij ons toch net wat anders.

Professionele seks voelt anders dan relatieseks. Zelfs als zijn toegewijde vrouw haar best doet om de perfekte hoer in bed te zijn, heeft een man toch andere gevoelens voor zijn vrouw dan voor een hoer. En dat heeft voordelen en nadelen, en allebei hebben ze een plek die de ander niet kan innemen. Bij je vrouw is het àltijd relatieseks, wat je er ook van maakt. En bij een hoer is het altijd hoerenseks.

Dat gaat dus niet om "saaie seks" die je bij een hoer moet gaan goedmaken met hete wilde uitspattingseks. Als je seks in je relatie saai wordt, ligt dat véél vaker aan de relatie-dynamiek. Er is weinig on-sexyer dan een vaste relatie. Daar kan ik wel een heel stukje over schrijven, dat is gewoon zo. En dat ligt niet aan de techniek, aan de wildheid, aan de kink, of aan hoevaak je het doet. Met iemand in een relatie is het gewoon veel moeilijker om het heet te houden.

Waar de vrouw thuis je minpunten ontwijkt, wèrken wij ermee. Waar je vrouw thuis wel verwachtingen heeft, kijken wij alleen naar de ervaring van de klant. Waar de vrouw thuis altijd hetzelfde vlees is, zijn wij exotisch wild. Waar de vrouw thuis alle bagage meeneemt die in jullie relatie zit, ben ik een vreemde met wie hij geen geschiedenis heeft buiten wilde seks. En dat zorgt voor hete seks, of dat nou recht op en neer is of niet.

Als jij wat ervaring hebt, zullen je eerste ervaringen met klanten wat spannend en wat overweldigend zijn. Maar al heel snel heb jij ervaring, en de klanten hebben geen ervaring opgedaan. De klanten groeien nooit met je mee, zelfs niet als je klanten letterlijk gaat opleiden. Dus al snel ben jij wilder dan je klanten, en dat gaat opvallen, want dat kontrasteert met je eerste ervaringen.

Eigenlijk is het simpel: je raakt de essentie van sex niet zuiverder door wildere, acrobatischer, buitenissiger te zijn dan iedereen anders. Pik in kut, daar gaat het om. En als je wat anders komt halen, kom je dat halen. Ook simpel. De reden om bij ons te komen halen is niet om de buitenissigheid, maar omdat wij het professioneel leveren, en vaak vreemd vlees zijn.

Voor hem is het niet saai. Voor jou hoeft het ook niet saai te zijn, en het is jouw báán om het on-saai te laten worden. Je moet het niet saai maken, en hem al helemaal niet laten voelen dat jij wat hij wil maar saai vindt. Of hem leiden naar dingen die jij niet saai vindt. Het is werk, en daar moet je werk van maken. En als je er eenmaal werk van maakt, wordt die saaie seks vanzelf niet meer saai, ook niet voor jou.

19 opmerkingen:

Tinie L. zei

Als lesbienne kan ik je vertellen: seks gaat niet om "pik in kut". Verruim je blik es, en do better.

Anoniem zei

Als er geen pik ís dan houdt het op natuurlijk🙃

Anoniem zei

Herkenbaar stukje overigens

Anoniem zei

Absoluut herkenbaar. Ik ben ook zo'n type dat vaak genoeg heeft aan saaie sex, pik-in-kut sex, al kan ik - met de juiste sexpartner - ook genieten van anaal.
Ik ben min of meer single, heb af en toe een scharrel en daarnaast een vaste fuckbuddy die ik overigens niet elke week zie (afstand). En ja, verder bezoek ik prostituees.

Ik snap het stukje van Zondares. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat veel mannen, zeker de mannen met een vaste sexpartner, bij prostituees dingen willen doen die ze thuis niet (kunnen) krijgen. SM, rollenspellen, super-moeilijke standjes, kinky sex etc. Dat het toch anders is, is voor mij niet verrassend.

Ik kan niet voor andere klanten praten, maar voor mijzelf is de drijfveer om betaalde sex te hebben niet om zo wild mogelijke dingen uit te proberen. Ik ga naar prostituees omdat ik a) in m'n gewone leven sex tekort kom en b) omdat de sex met slechts één vaste partner nog zo plezierig en vertrouwd kan zijn, maar na een tijdje gaat het me wel benauwen en krijg ik een steeds grotere behoefte aan nieuwe bedvriendinnen.
Voor mij zit daar de drang om naar prostituees te gaan. Mooie, jonge vrouwen die eenvoudig 'zu haben' zijn, als je tenminste bereid bent te betalen. Ook de spanning van de bezoekjes aan de ramen of afspraken met privédames werken voor mij lustverhogend.

Experimentele, onbekende vormen van sex zijn veel minder aan mij besteed. Bovendien, als ik betaal voor sex, dan wil ik ook de zekerheid (of de grote waarschijnlijkheid) dat ik een plezierige ervaring heb. Voor mij is de pik-in-kut-sex daarbij een vaste waarde. En dan mag er af en toe best eens iets spannends bijkomen, maar de basis van een goede vrijpartij is voor mij nog steeds het klassieke neuken.

Anoniem zei

en beffen dan?

Queer + non binairy zei

Ik zou seks zonder neuken best acceptabel vinden, maar seks zonder queerness zou me gek maken!

Anoniem zei

Ok. Voorbinddildo in kut dan.

Anoniem zei

Wat is lekkerder voor vrouw? Besneden pik of niet

Anoniem zei

Elke keer kom je weer met diezelfde vraag, je hebt al een keer flink veel antwoorden gekregen, wat moet je dan nog?

Anoniem zei

Haha. Een jaar geleden had ik ernstig getwijfeld over dit stuk. Nu: not so much.

Paar jaar terug schoot de klad er hier ineens mega in. Ik hier alle stukjes doorploegen, want ik werd thuis als "je hebt je laten gaan" saaie zure zijksnor neergezet. Nul sex ook. Ik dacht echt, damn, ik ben te truttig en te saai. Vanalles geprobeerd om meneer aan de bak te krijgen. En mn koppie in schaamte laten hangen dat dat niet lukte. Ik wil geen saaie zeur zijn. Maarniks werkte.

Bleek 'ie door DE DIKKE BABYBUIK een tijdje te zijn afgeknapt. Dat kan. Had ie kunnen zeggen. Maar goed, deed 'ie niet, en hij heeft bedacht dat dat DOOR MIJ kwam. En erna istie gaan zoeken naar wat dan wél geil was. Overal en nergens. Verzin het en hij heeft er aan gesnuffeld. En allemaal was het net niet helemaal bevredigend (hoewel de jacht natuurlijk zeer geil) en meer klagen aan mijn adres.

Tot de aap uit de mouw rolde, en ik er achter kwam hoeveel kut 'ie had gehad -alleen niet de mijne - de afgelopen jaren. We hebben een gezinnetje, dus we blijven bij elkaar - het is tenslotte best gezellig - maar ik weiger nog zelf te doen wat hij hoort te doen. Dus sindsdien hebben we weer sex. Vanille, want ik wil gewoon ff hop galop en geen gezeik aub.


Meneer jankend in mn nest natuurlijk. Bleek dat gewoon waar 'ie al die tijd behoefte aan had.

En gek genoeg is dat zo'n beetje het enige dat uit zijn mond komt, dat ik nog wél geloof. Oh well.

Anoniem zei

Voor de dames: welke pik is lekkerder neuken? Besneden of niet ?

Anoniem zei

Wrm geilen zoveel vrouwen op besneden pikken ?

TK zei

Zondares!

Anoniem zei

Zijn er vrouwen die ervaring hebben met besneden penis en hun ervaring kunnen delen?

Jonas zei

Bijna geen enkele vrouw heeft een besneden penis.

Anoniem zei

OCD… Onderwerp van de obsessie: de voorhuid… Wat ben je er dan erbarmelijk aan toe. Zou gauw hulp zoeken. Of voor een penis-amputatie gaan, de absoluut ontegenzeglijk meest volkomen besnijdenis. Vrouwen in het metoo-tijdperk houden ervan.

Roel zei

Leuk stuk weer zondares!

(Maar wat zijn er weer veel eigenaardige reacties)

Anoniem zei

Wow. Besneden penis is best lekker zeg!

Anoniem zei

Goed stuk, misschien wel je beste stuk in tijden.