maandag 1 januari 2018

Gelukkig nieuwjaar!

Goede voornemens voor 2018:
  • Mijn mail eens goed gaan bijhouden
  • Geen verjaardagen meer vergeten, geen mensen meer vergeten een Kerstkaart te sturen
  • W beter op de hoogte houden zodat ze met haar advies komt vóórdat ik het nodigheb
  • Een héle Tango-cursus doen
  • De antwoordstukjes nu ècht afronden
  • SciPy leren
  • Alle stukjes die maar niets willen worden gewoon schrappen
  • Op zoek gaan naar een man voor een relatie, inplaatsvan hopen dat ik er toevallig eentje tegenkom
  • De vakken die ik over moet doen extra aandacht geven, als ik een jaar doorschuif ben ik weer dertienduizend Euro extra kwijt
  • Mijn kleren uitdunnen zodat alles in mijn kasten past
Ik hoop dat jullie een fijn 2018 zullen hebben, en dat al je goede voornemens waargemaakt gaan worden!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij ook een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat je voornemens allemaal gaan lukken :)

Jan zei

Brilliant!!! Two New Year's resolutions caught my eye. Complete Tango course. I don't believe it!!! Me too!!!! And looking for a man. I get it. I guess. But here we part company (for what I think you'll understand are obvious reasons). Although I have to say that I found that resolution touching (hope that touching translates well into Dutch - I doubt it). I am not a robot!!! Again.

Anoniem zei

Ik dacht ‘SciPy’? Toen las ik de Wikipedia over SciPy en toen dacht ik nog steeds ‘SciPy’? En had ik ook nog 100 andere vragen.

Gelukkig Nieuwjaar!

Anoniem zei

Jij ook een heel gelukkig nieuw jaar Zondares. Ik hoop dat 2018 een geweldig jaar voor je wordt, met goede klantervaringen, veel mooie stukjes en een nieuwe minnaar die je leven op tal van gebieden zal verrijken.

Anoniem zei

Gelukkig nieuwjaar zondares

Ik heb mijn goede voornemens al in september en december 2017 gemaakt.

Ik ga gezonder eten en ik ben geminderd met frisdrank en ik ben gestopt met alcohol drinken en prostitutie bezoek. Ik heb dit wel vaker overwogen maar deze keer is het definitief. Ik heb mijn lesje hard moeten leren.

2017 was voor mij een bewogen jaar. Ik kreeg last van hyperventilatie vanwege stress en teveel cola en alcohol. Vandaar mijn keuze om gezonder te leven en te gaan mediteren en mindfullness. Ik ben van juni 2016 tot april 2017 geobsedeerd geraakt door een prostituee en daar schreef ik over op hookers.nl en daar heb ik in mei 2017 problemen door gekregen met haar. De dame voelde zich bedreigd door mij en bedreigde mij daardoor terug. Maar het is gelukkig allemaal goed opgelost ook met behulp van mijn moeder waarmee ik overal over kan praten en die begrip voor alles heeft. En in mei 2017 tot augustus 2017 kreeg ik ondertussen een obsessie voor een andere prostituee. En na deze obsessie heb ik hulp gezocht. Beiden prostituees hebben geen misbruik van mij gemaakt en zijn altijd duidelijk geweest. En nu heb ik ervoor gekozen om mijn obsessies en impulsen aan te gaan pakken. Ik wil uiteindelijk ook gewoon echte liefde vinden ipv altijd maar "liefde" te moeten "kopen" ik wil ook gewoon echt contact en intimiteit met een mooie vrouw. Ik moet alleen eerst aan mezelf werken en daarom ben ik ook gestopt met prostituees. Ik wou wel vaker stoppen en het langste dat ik gestopt ben is een half jaar. Maar deze keer is het echt.

Zondares ik gun jou het allerbeste in 2018 en ik hoop dat jij jouw ware vind want dat verdien jij. En dat je al je voornemens maar waar kunt maken. Je bent een sterke vrouw.

Groetjes van een oude prostitutie klant

Anoniem zei

Ook voor jou, de beste wensen, een goede gezondheid, veel geluk in de liefde.

Anoniem zei

Een heel gelukkig nieuwjaar en dat je wensen maar mogen uitkomen.