maandag 20 februari 2012

Voorwerk

Volgens de boekjes is voorspel wat je doet voordat je gaat neuken. Pijpen, beffen, vingeren, trekken, betasten, voelen, plagen, zoenen, en wat je nog meer wil verzinnen. Dat is dus wat je doet als voorafje, voor het hoofdgerecht, want dat is het neuken. Ik vind dat weereens weergeven hoe weinig mensen snappen van seks, want dat is een hele beperkte manier om naar seks te kijken, en ik zou het graag anders doen. Daar schrijf ik volgende week wel over.

Het hoeft allemaal niet op die volgorde. Dat mensen dat verwachten, beperkt je alleen maar. Je bent niet verplicht om het zo te doen, en het is niet eens voor iedereen geschikt. Ik zou als voorspel eigenlijk iets anders willen voorstellen, maar dat ga ik maar niet doen omdat dat te verwarrend is. Je kan niet eraan gaan beginnen om de Nederlandse taal helemaal te gaan veranderen om de mensen meer te laten begrijpen over seks.

Ik noem het dan maar voorwerk. Voorwerk is een term die ik nu even gebruik voor alles wat je doet om de sfeer goed te maken vóórdat je iets met seks gaat doen. Dus voordat er gezoend wordt, getast, en alles. Het is superbelangrijk, en het is iets waarvoor ik niet genoeg tijd krijg. Dat is wel logisch, want de klant zit op de klok, en die wil zoveel mogelijk harde actie eruit halen. Ik zeg niet dat dat verkeerd is.

Je moet als hoer wat extra werk maken van het voorwerk. Als een man je partner is, heb je alle tijd om hem voor de beurt op te geilen, en lekker te maken. Als hij je klant is, heb je veel minder contact. Als hij er eenmaal is, heb je tot hij naakt is, want daarna is het seksen geblazen. Natuurlijk ben je dan nog steeds sfeer aan het maken, maar op een andere manier, en de toon moet je niet veranderen tijdens de wip.

Je kansen om goed voorwerk te doen beginnen al aan de telefoon of de mail, als hij een afspraak maakt met je. Ook al is het gewoon een kort belletje om een vakje in je agenda in te vullen, je moet altijd voor hem duidelijk maken dat er een geile spanning hangt. Je stem, en wat je zegt, laat een beeld achter bij hem, en daarmee begint het als hij aankomt op je date. Als je enthousiast klinkt, komt hij veel vrolijker naar je toe dan als je alleen zakelijk bent. Hou het wel kort, je bent geen 0906-lijn. Je moet het geen open gesprek laten worden, het moet een sterke suggestie zijn bij het groeten aan het eind. Gewoon een opmerking is genoeg.

Een groot stuk van het vak is gewoon een illusie maken. Die illusie kan alle verschillende kanten opgaan, dat hangt af van wat de klant wil. Meestal willen ze een ondeugende flirt, die wel een warm plekje in haar hart heeft voor hèm, en alleen maar hèm. Dat wil hij graag voelen. Je laat dan ook een paar opmerkingen vallen, die hem laten weten dat je best een wilde meid bent, die wel in is voor wild stoeien. Je staat overal voor open, dus hij voelt zich al snel geaccepteerd.

Veel mensen, en zelfs de mannen zelf, denken dat een vent binnen een paar tellen opgewonden is als hij seks in het vooruitzicht heeft. Daar is niets van waar. Mannen denken sneller aan seks, en dus zijn ze vrouwen meestal te snel af, maar het duurt ook bij mannen even om ze geil te krijgen. Een man weet heel goed wat er van hem verwacht wordt, dus hij begint wèl meteen met seks, ook al is hij niet echt opgewonden. Dat zorgt ervoor dat heel veel mannen bij een prostituee alleen maar lauw worden.

Dat geven ze niet graag toe, want ze vinden het niet mannelijk. En dat een sterke, seksueel krachtige man sneller opgeilt dan een seksueel niet zo sterke vent, dat bevestigt dat alleen maar meer. Dus elke vent gaat er meteen maar voor, ook al heeft hij eigenlijk nog niet genoeg zin. Dat vind ik erg jammer, want dat geeft hem minder plezier, en soms zorgt het er zelfs voor dat hij halverwege afgeleid wordt, en dan is zijn wip een beetje mislukt.

Voordat je aan de slag gaat moet hij dus al aan het opgeilen zijn. Gelukkig zorgen de meeste mannen daar zelf wel voor, maar het lukt niet altijd. Ik werk op afspraak, en het komt dus bestweleens zo uit, dat een man net iets vervelends heeft meegemaakt, of gewoon hard heeft gewerkt, en daarom met zijn hoofd er nog niet zo bij is. Dat moet je meteen herkennen, en hem lekker op jou laten letten. Je moet zijn aandacht helemaal vullen.

Als hij al lekker onderweg is, dan kan je met wat platte opmerkingen hem al prima op weg helpen, maar die worden niet hetzelfde opgevat als je klant even geen zin heeft. Dan is het belangrijk om wat subtieler te werken. Tegen een nieuwe klant vertellen dat je het altijd zo spannend vindt om een nieuwe klant te hebben, streelt zijn ego een beetje, en hij voelt alsof je meer aandacht voor hem hebt. Opmerkingen over zijn uiterlijk, vleiend altijd, doen ook goede dingen.

Lichaamstaal is belangrijker dan wat je zegt. Hij moet de hele tijd aan je zien dat je hem een beetje lokt en uitdaagt. En dan vooral niet ophouden als hij niet meteen reageert. Dat deed ik toen ik net begon, en dan hou je op met lokken bij een klant die het juist het meeste nodig heeft. Zo'n vent moet eerst zijn hoofd leegmaken, voordat hij op je begint te reageren. Daar moet je hem de tijd voor geven, anders heeft hij ook nog het gevoel, dat hij haastig moet zijn!

Bij mannen waarbij ik weet dat het extra moeite kost om ze geil te krijgen, stuur ik een suggestief mailtje naar ze toe, om ze vast wat te teasen. Soms wel meer, als ze leuke mailtjes terugsturen. Ik ben ook niet van steen, als een man leuk met me flirt doe ik best wat extra's. Over de telefoon moet je meer oppassen, voor je het weet heb je niet in de hand hoeveel tijd je erin stopt, en je moet meer oppassen met de stijl. Zo'n mailtje kan hij een uurtje negeren als hij wat anders heeft, dan is de telefoon onhandig.

Dat voorwerk is iets waar de klant bijna altijd overheen kijkt. Hij denkt dat het gewoon je ontvangst is, en hij wil zo snel mogelijk naar harde actie toe. Soms zijn ze zo geconcentreerd dat ze je niet eens opmerken. Dan gaat het weleens moeilijk. Daar moet je dan maar wat van weten te maken, maar die verbeten mannen maken hun nummertje of ze er nou van genieten of niet. En ik vind dat best zonde, als ze wat minder gespannen zouden doen, zou het veel beter met ze gaan.

Het is ook lastig dat sommige hoeren een man geïrriteerd gaan toespreken, of zelfs eruit gooien, als hij niet opschiet. Dat zijn dan broodsnollen zonder liefde voor het werk, maar die regels die die vrouwen eropna houden blijven hangen bij de klanten. Dan nemen ze helemaal de tijd niet meer. Soms moet je ze echt geruststellen dat dat bij jou niet gebeurt. Dat heb ik liever niet, want dat is een rol die nietzogoed bij me past.

Het komt er dus op neer dat ik meestal de enige ben die met het voorwerk bezig is, en ik doe het dus er maar even snel tussendoor. Dat is moeilijk genoeg. Vooral als een klant gehaast is, krijg ik helemaal niet de kans. Dat vind ik maar lastig, want mijn werk beoordeelt hij door hoe hij het voelt, en ik heb een nadeel als ik niet de kans krijg om hem op te geilen. En hij zou er alleen voordeel van hebben!

Achter de ramen is het ook best erg, want daar heb je een kwartier per klant. Dat moet dus wel heel snel. Als je vijf minuutjes praat vantevoren, is een derde van de tijd weg. Dat kan je aan je klant niet verkopen. Gelukkig heeft de klant bij de ramen zelf het voorwerk wel gedaan. Hij komt op het moment dat hij geil is, en hij heeft zich ook op lopen geilen aan al het moois achter de ramen. Dat scheelt wel, en daarom lukt het achter de ramen ook best goed.

In de club word je eerst aan de bar benaderd, en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk tijd rekt. Daar krijg je er dus zoveel tijd voor, dat het voor mij teveel wordt. Ik kan maar zoveel rekken voordat het niet spontaan meer is, en dan ga ik maar het voorspel langer maken, omdat ik het steeds lulliger vind om hem langer te laten wachten. Ik ben niet gemaakt voor de clubs. Al dat gezuip vantevoren is ook niet gezond.

Ik denk dan: bij de thuisontvangst hebben we toch onze eigen regels? Ik heb vijf minuutjes naliggen, en ik heb vijf minuutjes binnenkomen. Maak daar relaxt gebruik van. Het zorgt er alleen maar voor dat je meer plezier van je beurt hebt. Ik pas wel op dat je niet uitloopt, ik ben de professional. Vertrouw daar nou op. Als je mij kent, weet je toch dat ik niet iemand ben die jou probeert af te zetten? Maar toch doen ze het zo. Dat gehaast vind ik zo zonde.

16 opmerkingen:

Ilse zei

Ben het roerend met je eens. Moet mijn vent dat nog aan zijn verstand te zien peuteren. Het hoeft ook niet allemaal in een keer een happy ending te hebben. Even in de keuken wat pijpen voor het eten, en dan erna wat zoenen op de bank, en dan nog wat meer.

Anoniem zei

"niet zo goed" is drie woorden, dus niet: "nietzogoed"

"van tevoren" is twee woorden, dus niet: "vantevoren"

Anoniem zei

@ spellingscontrole hierboven: van te voren is 3 woorden :)

Wesley zei

@ foutieve verbeteraar hierboven,
http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/836
2 woorden ;]

Weer een super stuk! Heb je blog zo'n week of 2 geleden ontdekt, en heb nu bijna alle stukjes gelezen :]

Dees zei

Mensen hou eens op met die spellingsverbeteringen! Het gaat toch om wat ze verteld, of niet soms?! Hele lappen tekst, en dan 2 spellingsfouten vinden.. Wees er maar trots op!

Beetje triest dit..

kitty zei

Nuo nou...AL haar berichten staan er bomvol mee. En zelfs ik zie dat, terwijl mijn Nl niet bijster goed is. Mag best gezegd worden vind ik. Bovendien zijn het suggesties en tips, ze mag zelf kiezen of ze er wat mee doet. En haar stukken zijn erg goed, dat ontkent niemand. Waarom zou Zondares hier niet op kunnen bijleren? Dat ze veel specialistische kennis heeft betekent toch niet automatisch dat ze op alle andere dingen mag verzaken?

Anoniem zei

@ilse

we moeten jou nog aan je verstand peuteren dat als je begint met pijpen, je het ook afmaakt met een happy ending. zuigen tot je zaad proeft, zou ik je willen adviseren.

Anoniem zei

:D Je hebt gelijk hoor over die spellingscontrole maar ik dacht van yes, ik heb een fout ontdekt bij zo een spellingsverbeteraar. Ik hou er ook niet van en dat ligt aan een meisje waarbij ik vroeger in de klas naast zat. Ze nam gewoon mijn boek af en dan begon ze de dt-fouten enzovoort te verbeteren. Dat deed ze niet om te helpen maar om te provoceren: zo van ik ben toch slimmer dan jou. Tot we op een keer een opstel moesten schrijven voor nederlandse les. Mijn opstel stond vol met spellingsfouten en ik haalde toch een 8. Zij had amper fouten maar kreeg maar een zes. Mijn opstel was inhoudelijk gewoon veel sterker. Dat heb ik haar eens goed onder haar neus gewreven en ik heb vanaf toen geen last meer gehad van die meid :)
Moraal van het verhaal: wat er geschreven word is het belangrijkste en dat het niet allemaal juist gespeld is maakt nog niet zoveel uit; als de mensen het maar verstaan ;)

Ilse zei

^ Veel succes met je sollicitatiebrieven dan.

Meisjemeisje zei

Ik vind het erg leuk om je blogs te lezen.
Zelf heb ik nu sinds kort een relatie waarin ik eigenlijk voor het eerst plezier beleef in seks (doordat hij duidelijk investeert in een 'wij' beleving) en daardoor ook meer terug wil geven aan mijn vriend.
Jou stukjes geven wel een beeld van de psyche van de man en geeft mij handvatten om ons spel wat uit te breiden en interessanter te maken :)

Anoniem zei

Het gaat inderdaad om wat ze vertelt, maar dan wel met een T, niet een D.

Trouwens, D-T fouten maakt Z tegenwoordig nauwelijks meer. Daaruit en uit wel meer dingen blijkt dat ze serieuze aspiraties heeft voor het schrijverschap, en het dus zin heeft om op dit soort fouten te wijzen.

DikkeWillem zei

Ik ben een man die al jaren wandelt, maar dit is de eerste keer dat iemand me goed kan uitleggen waarom het soms niet meteen lukt als ik meteen al mijn favoriet vind aan het begin van een wandelavontuur.

Na zo veel informatie toch steeds weer wat nieuws in je blog stoppen, ik vind het knap hoor!

Anoniem zei

Je schrijft dat raambezoeken altijd maar 15 minuten duren. Dat is echt niet zo. Voor 50 euro maak ik het niet zelden mee dat ik wederzijds genoegen in seks schep met de dame in kwestie en vaak veel later de kamer verlaat.

Avontuurlijk zei

Dit heeft mijn klanten-tevredenheid flink verbeterd. Wat een goed inzicht, super bedankt Zondares!

Natuurlijk ook voor de rest van je blog, geweldig dat je dit allemaal op Internet zet.

Zondares zei

Mijn klanten probeerde ik vijftien minuten te geven, dan zijn ze met twintig minuten per klant klaar. Dat is ongeveer normaal.

Leuk dat jullie zo positief reageren!

Unknown zei

Jouw voorwerk is het tegenovergestelde van de onvriendelijkheid die ik wel tegenkwam, om dan rechtsomkeert te maken zou de enige logische reactie geweest zijn.
Co.