zondag 30 augustus 2020

Hengsten

Toen ik net begon achter de ramen, vond ik het een hele vreemde ervaring. Ik had al wel wat ervaring met prostitutie, ik had al wat ervaring met seks, en ik had al wat ervaring met me laten bekijken, maar het was wel heel anders om daar achter het raam te staan, zichtbaar klaarstaan om je werk te doen voor iedereen die langskomt. En ik was dus ooknog begonnen op de Wallen, en daar ben je gewoon een toeristentrekpleister. Al was dat toen minder de hoofdmoot dan nu.

Ik weet nog hoe opgelaten ik me voelde. Ik had een kruk, daar ging ik de hele tijd op en af omdat ik me zo ongemakkelijk voelde, en me geen houding kon geven. Ik wist dat ik oogcontact moest proberen te maken, maar ik sloeg de hele tijd mijn ogen neer omdat ik verlegen was. Het is achteraf heel grappig om aan terug te denken, maar ik voelde me dus alsof ik me aan het opdringen was aan de mensen die daar liepen.

Je moet het leren, het lonken achter het raam. En ik had wel goede tips gekregen, maar die kwamen niet goed bij me door toen ik er eenmaal stond. Ik heb het maar moeilijk geleerd de eerste tijd. Als ik niet klanten had gehad die puur voor de nieuwigheid op me af waren gekomen, had ik de eerste dagen geen klanten gehad, en dan had ik het misschien wel opgegeven. Ik stond daar best een beetje om mezelf te bewijzen namelijk.

Het bleek helemaal niet moeilijk te zijn om te zien wie een klant zou kunnen zijn, en wie een geilende toerist was die alleen ging staan aapjeskijken. Dat had ik op de tweede dag al goed door. De geilende toeristen keurde ik geen blik waard, dan gingen ze ook het snelst weer weg. Klanten kregen blikken, daar lonkte ik tegen, en liet ik een lekker wiebeltje aan zien.

Dat deed ik in het begin ook tegen de mogelijke klanten die in een troep toeristen mee waren. Een samenzweerderige knipoog naar de huisvader die met zijn vrouw en twee kinderen door de Wallen schuifelde, of een wenk naar een man die probeerde niet op te vallen tussen een hele toergroep. Dat werkte wel, maar het moedigde de toeristen enorm aan. De toerleiders kwamen dan telkens bij jouw raam terug. Dat vond ik de omzet niet waard. Andere meiden vonden dat andersom.

Van die toeristen begreep ik wel dat ze me even opgelaten aankeken, met de andere toeristen mee wegschuifelden, en dan pas uren later langskwamen, weggedoken in hun jas, en zo snel mogelijk achter mijn deur wouden verdwijnen. Die willen niet voor de neus van de aapjeskijkers, of van hun gezin zelfs, met mij in gesprek over wat ze wouden hebben en dan naar binnen verdwijnen. Dat is teveel van het goede.

Ik begreep het alleen niet van de klanten die in hun eentje kwamen. Die kwamen ook kijken, die namen ook die knipoog of die tong langs de lippen aan, die keken even ondeugend, en die liepen, bijna huppelden, dan weer verder de straat af. Dat gebeurde echt héél veel, en elke keer voelde ik me dan alsof hij me niet goed genoeg vond. Maar een deel van die klanten kwam een uur later wel langs om een nummertje te maken.

Er waren wel klanten die je zagen, die even naar je geflirt stonden te kijken, en dan meteen naar binnen kwamen. Maar dat waren er niet zoveel als ik had gedacht. Veruit de meeste hingen een poos rond, en liepen de meiden af voordat ze een praatje maakten. Ja, goed, dat praatje was kort en krachtig, en daarna had je in een handomdraai je wip gepiept, maar die ronddwalende mannen vond ik moeilijk te begrijpen.

Mijn collegaatjes waren er minder mee bezig. Zo ging het nou eenmaal, dat was hoe het was. Er was zelfs een werkwoord voor: "hengsten." Mannen die voor de hoeren kwamen, en voor de ramen rondhingen totdat ze eens ergens binnenstapten. En daarna waren ze weer weg. Van sommige mannen wist je dat ze niet hengstten, andere mannen stonden er juist om bekend dat ze de hele avond konden hengsten, en soms zelfs dàn niet ergens binnenstapten.

Hengstende mannen kon je gewoon accepteren, je kon ze negeren, maar veel meiden vonden ze vooral irritant. Je hebt zo'n vent die langskomt, je flirt met hem, en hij gaat weer weg. En komt even later weer langs. En weer. Je stopt er werk in, en hij loopt weg. Dus je doet werk voor niets, en ookal geven we het niet graag toe, het is niet fijn voor je zelfvertrouwen.

Als een man die bij jou heeft lopen hengsten bij een ander naar binnen gaat, is dat zuur. Zij is wel lekker genoeg, jij niet. Je gelonk heeft niet gewerkt, je flirten was kennelijk niet spannend genoeg, of zij is mooier. Waarom komt hij dan wel bij je hengsten? En waarom komt hij volgende keer wéér bij je hengsten, ookal stapt hij wéér bij haar binnen? Soms voelt het alsof ze met je spotten.

Sommige meiden krijgen er wat van. Als die een hengstende man zien, dan negeren ze hem of kijken hem weg. Die komen tòch alleenmaar bij je geilen en je gratis flirts kijken, en geven je niets terug. Je hebt niets aan zo'n man, laat hem oprotten. Je kan beter hebben dat hij snel doorloopt, want zolang je met hem bezigbent komen de echte klanten niet voor je raam staan. Zo dacht ik ook een tijdje. Bestwel lang eigenlijk.

Ik was al bijna weg achter de ramen, omdat ik de hele toestand met Sjaban Baran te hachelijk vond worden. Niet dat ik veel van die klootzak gemerkt had, maar collegaatjes wèl, en ik was vooral angstig geworden door te zien dat de politie helemaal niets tegen hem ging doen. Collegaatjes waren al naar eigen bescherming toe aan het trekken, en ik wou niet klem komen te zitten in een pooieroorlog. Achteraf gezien begreep ik maar half wat er gebeurde, maar dat is een heel ander verhaal.

Het was bijna het eind van de shift, en ik was komen buurten bij een collegaatje waar ik goed mee op kon schieten. Ze was serieuzer dan ik, en was ook achteraf gezien gewoon geschikter voor de ramen. Ze werkte door tot het laatste moment van de shift, terwijl ik tegen haar aan stond te praten, in het hoekje waar ik van buiten niet te zien was. Ze keek niet naar me, alleen naar buiten.

We waren aan het praten, ik weet niet meer waarover, en zij flirtte met een man die langs kwam hengsten. Hij liep door. Wij praatten verder, en hij kwam nòg een keer hengsten. Zij flirtte weer met hem, met evenveel vriendelijkheid en openheid als de keer ervoor. Het viel me op, wist ze dan niet dat dat gewoon moeite voor niets was? Ik zei tegen haar dat hij alleenmaar kwam hengsten. Moest ik hem voor haar wegsturen?

Ze maakte eerst haar flirt af, tot hij weer wegschuifelde, en ging toen met me in discussie. Waarom zou hij wegmoeten? Hij is een klant. Ze wil hem hebben, nu er nog even tijd was in de shift is. Ik snapte haar niet, zij snapte mij niet, maar al snel was duidelijk dat zij heel anders naar hengstende mannen keek dan ik. Omdat ze beter snapte hoe raamwerk werkte dan ik.

Hengsten is namelijk niet alleenmaar een irritant soort gedrag waar je mee moet dealen in het raamwerk. Het is juist wat raamwerk zo goed laat werken en zo goed laat verdienen. En ik kwam er dus pas achter toen ik zo'n beetje ophield. Ik had nog niet genoeg ervaring en kennis van de business om het een goed plekje te geven, en ik was nog niet volwassen genoeg om een brede blik erover te hebben, maar ik had wel wat nieuws geleerd.

Die collega legde me uit dat die hengstende klanten niet bezig zijn met gratis showtjes van je te stelen, maar dat ze zichzelf op aan het werken zijn om bij jou de afmaker te komen halen. Waar je eigenlijk mee bezigbent is voorspel. Die mannen kijken naar alle meiden, en kiezen er dan eentje. En dat is er dan natuurlijk niet één die geïrriteerd gaat doen als hij niet meteen naarbinnen is gesprongen.

Ze had gelijk. Zo werkt het met de hengsters, ookal begrijpen die hengsters vaak ook niet wat ze precies aan het doen zijn. Al denk ik dat ze best herkennen wat er speelt als je het er met ze over hebt. Het is niet vergezocht, je hebt er geen diep inzicht voor nodig ofzo. Het is eigenlijk alleen kijken naar je klanten ook als ze buiten je kast zijn, inplaatsvan ze te negeren zolang ze buitenblijven.

De ramen zijn uniek doordat klanten komen kijken ook als ze nog niet besloten hebben om een bezoekje te brengen. Of vaker, als ze nog niet aan zichzelf toegegeven hebben dat ze dat van plan zijn. Ze zijn gewoon passanten, ze zijn gewoon door de straat aan het wandelen, ze zijn toeschouwers, ze zijn nog niet over die drempel van het deelnemen heen. Naar de hoeren gaan kijken is immers gewoon toeristengedrag. Dat kunnen ze zichzelf in ieder geval vertellen.

En als zo'n man langs de ramen loopt, en de ene na de andere meid ziet, dan gaat hij hengsten. Dat krijg je vanzelf. Hij voelt zich aangetrokken. Hij voelt ook dat we willen dat hij komt. Hij voelt zich nietmeer sociaal gepusht om bij ons weg te blijven, maar juist om naar ons toe te komen. Vooral als het ene na het andere raam hem toelonkt, en hij heel veel die bevestiging krijgt.

Iedere keer als hij een klein zetje krijgt doordat hij vanuit een raam door een knap meisje wordt toegeflirt komt hij dichterbij het aanspreken. De drempel wordt steeds lager, het wordt steeds natuurlijker om toch even verder te gaan. Hij laat zich lokken, en hij heeft het gevoel dat hij er eigenlijk weinig initiatief in heeft allemaal. Hij laat het zich een beetje aanleunen, en hij laat het zich een beetje overkomen.

Het is niet alleenmaar moed verzamelen, al is dat zeker een belangrijke. Het is ook funshoppen voor mannen. Netzoals je een geweldige dag kan hebben in een winkelcentrum met veel hippe kledingwinkels, en uiteindelijk alleen met drie nieuwe topjes en een sjaal thuiskomt, hebben die mannen ook plezier in het "aanproberen" van de flirts van de meiden. Kijken wat ze leuk zou staan.

Bij hengsters heb je ooknog dat ze er wel op kicken dat we met zijn allen naar hem staan te lonken. Dat gaat niet alleen om dat hij keus heeft, maar ook om de kick dat er zoveel vrouwen op hem staan te wachten. Op hem staan te hopen zelfs. Zo'n man voelt zich alsof hij een hele harem voor zich heeft staan. Mannen verzamelen graag vrouwen, al is het maar heel vluchtig. kijk maar naar hoe ze met pornoverzamelingen omgaan.

Dat hengsten is een manier om over de drempel heen te komen. Om zich sterk genoeg te voelen, om zich begeerd genoeg te voelen, om de moed te verzamelen, om af te komen van het idee dat hij zich opdringt en niet welkom zou zijn. En dat begint op de meest vrijblijvende manier: gewoon door de straat lopen. Een echte straat, die ergens heengaat. Waar ook mensen lopen die niet komen voor de hoeren.

Tegelijk is het ook voorspel. Die man staat daar zichzelf van voorspel te voorzien door al dat geflirt en gelonk aan te kijken. Hij doet het meeste werk zelf, en hij komt alleen voor de afmaker naar jou toe. Als je hem binnen kan krijgen, is het zo gepiept om hem een heel bevredigende wip te geven, zonderdat je zelf voorspel moet gaan leveren. Dat is toch al heel lastig achter de ramen.

Maar dat hij bij jou naar binnen komt is natuurlijk niet zeker. Jij bent één van heel veel meisjes die met hem flirten. De aandacht die je aan hem geeft, gaat ten koste van wat je aan andere mannen zou geven, vooral als het zo'n tiepje is die een minuut blijft staan kijken voordat hij weer doorloopt. Dat is natuurlijk helemaal onbelangrijk als het toch al niet erg wil lukken met de aanloop, maar als het druk is ga je keuzes moeten maken.

Je hebt er voordeel van als de klant bij jou binnenstapt, en zijn hengsten heeft gehaald bij al je collegaatjes. Je hebt er niets aan als hij bij een ander binnenstapt. Het kan dus nuttig zijn om te kunnen gokken of de man bij jou binnen gaat stappen. Dat weet je nooit zeker, want mannen zijn onvoorspelbare beestjes die veel impulsiever zijn dan ze zelf denken, maar er zijn wel wat signaalvlaggen die je kan zien.

Een man die wat rondhangt en nog niet aan het hengsten is, moet je altijd wat extra aandacht geven. Hengsters lopen namelijk bijna altijd binnen bij de meid waarbij ze begonnen zijn met hengsten. Als hij nog niet bezig is, probeer hem dan aan te zwengelen. Ookal loopt hij dan weg, de kans is groot dat hij uiteindelijk bij jou terechtkomt. Als je een passant even toelonkt en hij komt even later langshengsten, dan kan dat makkelijk jouw klant worden. Jaag hem dan dus niet weg.

Sommige hengsters willen telkens een ander meisje, dat lijkt ook logisch met hun achtergrond. Maar opvallend veel van die mannen hengsten de hele straat en de hele buurt af, maar stappen dan toch weer naarbinnen bij hun vaste meid. Als je dat weet, dan hoef je er geen aandacht aan te besteden natuurlijk. Dat is dan verloren tijd, en verloren aandacht. Nou ja, alles is een gokje waard als het niet wil lopen op een shift natuurlijk.

Bij verlegen mannen wil het weleens werken om een babbeltje met ze te maken, of even samenzweerderig te doen. Bij hengsters werkt dat helemáál niet. Die reageren juist goed op een gebrèk aan intimiteit, een beetje afstand tijdens het lonken. Die willen niet gezien worden, die willen vooral zíén. Liefst hebben ze dat je elke keer doet alsof je hem voor het eerst ziet.

Het is verleidelijk om een beetje druk op hem te zetten om binnen te komen. Wenken, tikken, deur openmaken, dat soort dingen. Maar dat is voor een hengstende man juist niet aantrekkelijk. Daarmee maak je de kans dat hij binnenkomt eigenlijk alleenmaar kleiner. Het moet juist telkens een flirt zijn. Telkens een lonk, en dan hem de vrijheid geven. Als je te hard lokt komt het te dichtbij. Hij moet zelf voelen dat hij er klaar voor is. En als jij dan telkens gelonkt hebt, voelt hij zich bij jou op zijn gemak.

Een goed teken is ook als hij telkens even bij jouw raam komt hengsten, terwijl hij nog niet een heel rondje heeft gemaakt. Als hij een paar keer vlak na elkaar komt hengsten, is dat extra hinderlijk, maar ook een teken dat hij bijna klaar is om binnen te stappen. Dan is de kans dat hij naar een ander gaat al flink verminderd. Even doorzetten is dan nuttig.

Hengsters niet wegsturen lijkt meer investeren dan de huisvaders die in hun jas gedoken binnenstappen centraal stellen. Maar hengsters hebben een paar flinke voordelen als ze langskomen. Ten eerste zijn ze goed geil, en hebben ze vantevoren geen budget met zichzelf afgesproken. Ze gaan dus sneller mee met extra's en hoge prijzen. Hengsters rekende mijn collega ook altijd de hoofdprijs.

Als tweede heb je dat hengsters hun eigen voorspel al hebben gedaan. Je hoeft ze niet op te stoken, je moet eerder oppassen dat ze niet te snel over het randje gaan. Ze hebben in hun hoofd al een enorm avontuur beleefd met hun hele lonkende harem, waarbij jij er positief uitsprong omdat je hem bleef lonken terwijl de andere meiden hem al beu waren en al op het raam tikten.

Ten derde hebben hengsters vaker de neiging om plekken als Hookers op te zoeken, en zijn ze meestal heel positief met hun recensies. Ze zijn dus goede reclame, en ze zijn vaak ook gewoonteklanten, die een hoop geld naar de buurt brengen. Als je een hengstende man als vaste klant kan krijgen, heb je er goed omzet aan. En niet te vergeten is het ook belangrijk dat andere klanten zo'n man naar je raam zien kijken als je raam niet goed in de loop ligt.

Hengsten is dus niet zomaar een irritant gedrag van sommige klanten, het is belangrijk. Vooral omdat dan weliswaar alleen echte hengsters er een heel ding van maken, maar eigenlijk èlke raamklant wel een beetje hengst. Het is een ding dat hoort bij het raamwerk, en waar niet gehengst kan worden, daar loopt het raamwerk niet lekker. Het is nou net dat ene ding dat zorgt dat je zonder flink voorspel kan.

Ja, achter de ramen wordt ook gepijpt en gerukt, maar dat is nauwelijks voorspel. Je hebt er ook gewoon geen tijd voor. Je kan niets opbouwen. Het moet er al zijn als je begint. Als je de klant binnenkrijgt is dat voor de afmaker. Verlangen scheppen doet hij zelf, jij bevredigt dat. En dat is niet erg zolang hij er maar de kans voor krijgt. En daar zijn de ramen ideaal voor.

In andere takken van de branche, vooral in clubs, proberen we ookwel om de mannen wat te laten hengsten. Vooral de clubs die hardnekkig blijven proberen zichzelf als een uitgaanstoko met optionele kamerbezoekjes neer te zetten. Die hopen ook dat met het gezuip aan de bar de klant zichzelf al in de mood brengt. In de praktijk is het gewoon niet mogelijk om te hengsten, en blijft het met tegen één meid of een groepje aanhangen tot hij daarmee naar boven gaat. Waar je hem alsnog moet opwekken en voorspel moet doen.

Raamwerk heeft een eigen voordeel, en dat komt eigenlijk alleen uit het hengsten. Dat wordt moeilijk herkend, maar als je ernaar gaat kijken zie je het zeker. En soms denk ik weleens dat de verbiedertjes dat beter doorhebben dan wij als deelnemers. En dat ze daarom de afgelopen jaren zo bezigzijn om het raamwerk te "verplaatsen" naar Laufhausen of naar onzichtbare plekken waar niet gehengst kan worden.

Als raamwerk niet meer raamwerk is wordt het totaal anders. Het hele hengsten valt dan weg. Dat is een grote verandering, zelfs als de klanten dat nog niet zien aankomen. Een Laufhaus is al veel minder toegankelijk, het hengsten is daar al flink minder. Door ramenstraten in een gebouw te stoppen, probeer je er gewoon een bordeel van te maken. Een gemankeerd bordeel. Want bordeelwerk is wel heel ander werk, en daar aarden die raammeiden niet. En ook daar wordt niet per ongeluk op aangestuurd.

Ramen verplaatsen naar binnen maakt de ramen kapot. Verplaatsen naar ergens waar een man niet een gewone passant kan zijn maakt hengsten moeilijk te beginnen, en is economisch dus ook rampzalig. Raamprostitutie met de gordijntjes dicht zet ook een streep door het hengsten. De toegang beperken tot mannen die een ticket kopen om aan te geven dat ze voor een wip komen maakt de drempel hoger. Al die maatregelen zijn er om de hengst-interaktie tussen hoer en klant te storen.

Hengsten is niet sjiek, en het lijkt ook niet netjes te zijn naar de meiden toe. Maar het is wat de ramen vitaal en winstgevend maakt. Het legt werk en verantwoordelijkheid bij de klant. Het zorgt voor doorloop, en het zorgt dat de hoeren dichterbij de huisvader kunnen komen voordat die in het diepe hoeft te springen. Hengsten is wat de ramen máákt. Kijk uit dat ze het je niet afpakken.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi en helder uitgelegd. Toch nog een kleine aanvulling van een klant:

Voor mij is hengsten onlosmakelijk verbonden met hoerenlopen. Het hengsten is een belangrijk onderdeel van de voorpret en van de totale ervaring. Hengsten leidt bij mij inderdaad altijd tot een daadwerkelijk bezoekje aan een van de aanwezige meiden. Het heeft de functie van in de stemming komen en nog geiler worden.
Het is precies zoals je al zei, door het hengsten ga ik een soort drempel over. Dat werkt op verschillende manieren. Allereerst word ik me bewust van mijn eigen opgekropte geilheid, waardoor ik als het ware de fysieke bevestiging krijg dat ik er echt niet aan ontkom om straks bij een van de meisjes naar binnen te gaan om mijn dringende behoefte aan seks te bevredigen. Als ik vooraf nog twijfels zou hebben ('Krijg ik straks geen vragen als ik te laat ben voor mijn afspraak', 'Ik kan voor dat geld ook andere dingen doen', enz.), dan is dat na het hengsten wel over. Dan wéét ik dat ik echt moet neuken.

Maar hengsten dient er ook gewoon voor om een indruk te krijgen welke meisjes beschikbaar zijn. Puur door langs de verschillende ramen te lopen en te kijken wie er zit en of ik haar aantrekkelijk vind. En als het gordijn van een raam dicht is, omdat er op dat moment een andere klant binnen is, dan maak ik soms nog een of twee extra rondjes, net zolang tot het gordijn weer open gaat en het duidelijk is welk meisje daar haar beroep uitoefent en of ik bij haar naar binnen wil.
Dat andere meisjes in de tussentijd met me flirten, hiermee aangevend dat ze wel zien dat ik straks onherroepelijk met iemand van bil zal gaan, dat ze lief naar me lachen en me binnen proberen te krijgen, dat is leuk en streelt mijn ego, maar is voor mij niet absoluut noodzakelijk.

De laatste stap voor mij is een kort gesprekje bij de deuropening, zeker als ik de dame van mijn keuze nog niet eerder zou hebben bezocht. Dan informeer ik naar de mogelijkheden en de tarieven (maar t.o.v. de prijzen die andere raamdames hanteren zie ik nauwelijks verschil). Belangrijker is echter dat je door middel van een gesprekje een indruk krijgt van wie je voor je hebt. Is ze vrolijk en enthousiast, waar komt ze vandaan, spreekt ze Nederlands of anders in elk geval goed Engels, is ze, buiten het schijnsel van het rode licht, nog net zo mooi en sexy, enz. enz.

Zonder het hengsten en zonder de korte gesprekjes met de dames die voor mij in aanmerking komen zou ik niet kunnen. Het is leuk en functioneel en ik word er geil van.
En bovendien, misschien vind ik het stiekem ook wel leuk als toeristen en andere neutrale voorbijgangers hierdoor kunnen zien dat ik een doorgewinterde klant ben. Vroeger zou ik me ervoor schamen, nu vind ik het alleen maar leuk als andere mannen zien dat ik wel bij die lekkere meid naar binnen stap, terwijl ze zelf niet durven of (vanwege de aanwezigheid van hun echtgenote) niet kunnen.

Anoniem zei

Maar de vrouwen willen toch zelf dat de toeristen stoppen en willen toch geen gluurders meer? Daarom had Femke Halsema toch de Wallen met gesloten gordijntjes willen doen? Dat stond in het Algemeen Dagblad.

Anoniem zei

Als klant herken ik hier heel veel in. Ik kom niet vaak bij de ramen, maar ik hengst wel als ik er kom. Dat had ik niet beseft. Ik vertel je wel, dat ik het niet leuk vind. Ik vind het proces ongemakkelijk, en ik voel me er opgelaten door. Achteraf heb ik er spijt van, omdat ik meer heb gedaan dan ik wilde, en meer heb uitgegeven dan ik ervoor over heb. Dat meeslepen is niet mijn ding. Ik vind thuisontvangst veel prettiger, juist omdat ik het weloverwogen doe.

Anoniem zei

Hengsten is het grootste stuk van het plezier! Soms ga ik naar huis zonder naar binnen te zijn gestapt, maar het hengsten is altijd leuk! Een wippie maken is dan de bekroning!

Anoniem zei

Nooit geweten dat het zo heette. Toch doe ik het al dertig jaar!

Anoniem zei

Ik vind de ramen het fijnste segment. Je kan het makkelijk combineren met een fiets-, motor- of electrische step dagtrip. De dames zijn er smorgens vroeg al, tot snachts 1 ofzo.... je hoeft niet te plannen. Je hoeft niet te bellen. Je hoeft niet te zoeken. Je gaat gewoon. Ik doe er dan meestal 1 ‘smorgens vroeg ff, ff de ochtendgeilheid eruit. Daarna koffie ergens .. beetje chillen, ff een boekje lezen of ff de nieuwe posting van zondares lezen op de mobiel. Of wat twitter seksnieuws etc etc ...

Dan ga ik wat anders doen, meestal heb ik al iets in mijn hoofd dat ik graag wil zien of doen ..... museum, bioscoopfilm, tentoonstelling whatever .... of een stukje touren met de motor, OV-fiets, of Felixscooter, wat fris aan het strand ... dan kom ik terug .... ff wat lunchen in de buurt van de dames ..... en dan de tweede ronde. Dan loop ik meestal wat langer rond. Hier en daar even ‘de mood’ polsen. Soms als het heel warm is koop ik wel eens wat ijsjes voor de dames die ik [nu] niet neuk, maar wel aardig vind. Soms zwicht ik dan ook wel eens voor een onbekende hoer die het toch lukt door trillend en vibrerend met haar kleine kontje te draaien een chocolade ijsje bij me weg te bedelen. Mijn vlees is zwak.

Hengsten, ja ik vind het een mooie en passende benaming.

зоопарк анелия.

Ik kan echt niet begrijpen waarom de ramen zo ontzettend veel weerstand oproepen. Het is voor de dames ook gezellig om bij elkaar te zitten en s morgens voor het werk of voor de eerste klant even een kopje koffie met elkaar te drinken. Dat kan iedereen toch bedenken? En als dame maak je wat [internationale] contacten met de anderen. Je trioot eens met die en dan eens met die .... en tuurlijk zet 300 dames bij elkaar en er gebeurt wel eens wat - potverdorrie heeft Sabrina al weer een klant - hoe kan dat nou, maar ze hebben het ook reuze gezellig onder elkaar dat kan iedereen bedenken. “Hey ik ga naar dat muziekfestival volgende week, ga ik ook mee, of jij ..... ?” “of zullen we ff een weekje in Gent gaan ‘testen😉, tijdens de Gentse feesten?”. Ik denk dat het komt dat de ramen zo vaak onder vuur liggen doordat men echt de sfeer daar niet snapt.


Anoniem zei

die prostitutieboten waren ideaal .... het bruggetje als psychologische drempel ..... de dames hadden bad en een klein keukentje ....

Mooi zou zijn ... wooncontainers als werkruimte, een studie administratie plekje, uiteraard een bed en op alle 10 containers 1 rental electric auto en 1 of 2 rental scooters. En natuurlijk uitstekend internet. En op een beetje gezellige locatie met wat winkeltjes in de buurt en ook wat groen om de hondjes uit te laten ..... op de pier van scheveningen ofzo.😉 Veel sexpats houden ook van onze zee en het strand, is mijn indruk.

Abaalser zei

Interessant stukje.

ABaalser zei

Maar er valt veel meer te vertellen over raamprostitutie. Ik ben vooral benieuwd naar de vrouwen onderling praten over hoe ze ons afwerken. Die hoerenstreken dus. Dat is voor mij de heilige graal.
Ik ga trouwens bijna altijd naar Oostblokmeisjes.

Want bijvoorbeeld : als je na het pijpen na 2 minuten neuken nog niet bent klaargekomen dan hoor je : owhh baby come!!
Of ze gaan overdreven kreunen waarmee ze vooral heel duidelijk aan geven dat je op moet schieten.
Daarmee zetten ze lichte druk op je, want van zware druk word je slap. Maar toch voelt die lichte druk alsof je je brand aan iets heets, dat is gewoon niet leuk.
En veel van die meiden werken je af alsof je je lul in een stuk warm vlees steekt. Ze werken een routine af maar maken geen contact met je. En dan vraagt ze daarna ook nog of je het goed vond.

En ik bezoek nu 15 jaar raamprostituees en ik bleef nooit langer dan een kwartier. Maar ik ben er nu net achter gekomen dat juist als je langer blijft en betaald voor een half of een heel uur dan hebben ze veel meer tijd en ruimte voor die hoerenstreken.
Want als je dan binnen komt vraagt ze : hoe lang wil je bij mij blijven? En dan betaal je 150,- voor een uur, maar toch sta je na een half uur al weer buiten
????
En als je betaald voor een half uur, dan sta je na 20 minuten weer buiten.

Conclusie: een “Quickie” heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding.


En laatst overkwam me wat moois met een jong oostblokmeisje. Want ik was zo op mijn gemak dat ik voor het eerst durfde zeggen dat het “nep kreunen” niet nodig is. En wat er toen gebeurde, het karakter dat ze toonde (was waarschijnlijk gewoon vanuit haar rol) ze zei : what! do you think that I am not enjoying this? Maar daarna was elk geluidje dat ze maakte geloofwaardig en opwindend.

En waar ik ook nog heel erg benieuwd naar ben @Zondares. Jij schreef dat je een hekel hebt aan klanten die willen dat jij het lekker vind. Dat is eigenlijk heel erg tegenstrijdig omdat het is zoals het hoort. Maar daarvoor kun je dus niet bij een hoer terecht? Maar met die façade word je wel gelokt en dat toneelstuk word wel opgevoerd.
Als ik het goed begrijp werkt dat niet makkelijk voor een hoer want als jij bevredigd word, dan heb je minder controle over de situatie of niet?
Ik heb nog maar net ontdekt dat ik het heel leuk vind om haar billen te masseren.