maandag 2 september 2019

Naneuken

Klaarkomen is voor mannen ook echt kláárkomen. Na het orgasme is het over voor de man. Hij stort in, hij wordt slap, hij is niet op dezelfde manier geil meer, het seksen is over, nu is het tijd voor naliggen en een beetje intiem zijn. Nou ja, meestal dan. Want er zijn bestwel veel uitzonderingen op deze regel, en die kom je in mijn werk allemaal wel tegen. Er zit weereens heel veel variatie tussen de verschillende mannen, want mensen verschillen nou eenmaal van elkaar.

Bij de meeste mannen is het spuiten, orgasme, en dan ligt hij stil na te hijgen. Als het orgasme er eenmaal is, komen er nog een paar verkrampte stoten terwijl hij komt, en daarna hoeft hij geen stimulatie meer. Niet alleen dat hij het niet meer wìl, maar het voelt ook gewoon niet meer goed voor hem. Dat ding waar hij net ongecontroleerd mee heeft liggen stampen is in ene zo overgevoelig dat het voorzichtig naar buiten gegleden moet worden.

Het spuiten komt al voor het orgasme bij de meeste mannen. Niet als ze het zelf doen, als een vent zichzelf afrukt heb ik nog nooit gezien dat ze het niet perfekt tegelijk doen, maar bij het neuken of zelfs het pijpen merk je wel dat hoe minder controle een man heeft over hoe hij gestimuleerd wordt, hoe meer er verschil zit tussen wanneer hij spuit en wanneer hij komt. Vooral als hij zich in probeert te houden om niet te gauw te komen, en dat doen veel mannen toch wel.

Dat is meestal geen punt. Waarom zou het tegelijk moeten komen immers? Er zijn wel mannen die het bij zichzelf gemerkt hebben, en zich er dan zorgen over maken omdat het niet gebeurt zoals ze op school hebben geleerd dat het "hoort" te gebeuren, maar die kan ik snel geruststellen. Eigenlijk zou het niet uit moeten maken, maar er is één ding waardoor het iets is waarop ik moet passen: condooms.

Ik doe mijn werk veilig. Dat houdt onder andere in: alles met condoom. Daar ben ik heel streng mee. Ook voor mezelf, ook voor de klant, en vooral omdat het anders gewoon te veel risico is in mijn soort werk. Ik weet dat er meiden zijn die bijvoorbeeld geen klanten uit risicogroepen accepteren, en dan wat slordiger zijn met condooms, maar ik ben liever streng met condooms dan dat ik mensen ga uitsluiten.

Als je condooms gebruikt, moet je oppassen dat het condoom zijn werk goed blijft doen. Zolang er geen sperma in zit, en de pik stijf blijft, is dat nietzo moeilijk. Maar als er gespoten is, wordt het opeens een ander verhaal. Na het spuiten pompt de man met elke stoot sperma rond in dat condoom, en er lopen langs de onderkant van zijn pik twee groeven waarlangs het sperma naar de rand van het condoom kan worden gepompt. Dat valt meestal wel mee, maar "meestal" is niet goed genoeg als het om je gezondheid gaat.

Na het orgasme, dus niet meteen na het spuiten, krijgen de meeste mannen meteen verslapping. De pik loopt zo'n beetje leeg. De hardheid is er snel af, en de pik krimpt snel. Dan zit het condoom niet goed meer vast, en kan hij eruitglijden. Bovendien begint mijn kut vanzelf te pompen als ik voel dat een man gespoten heeft, en die pompbewegingen kunnen het condoom eraf helpen glijden.

Het pompen van mijn kut kan ik tegenhouden. Ik kan mijn kut best goed aansturen. Maar eerlijk gezegd vind ik het prettiger om haar gewoon te laten doen wat ze van nature doet. Het voelt voor mij beter, en als ik het niet laat gebeuren, voelt mijn kut een soortvan "binnenstebuiten" voor uren na de wip. Ik kan het gevoel niet goed uitleggen, het is gewoon alsof wat diep vanbinnen hoort te zijn getrokken een beetje naar buiten hangt. Ik vind het geen fijn gevoel.

De klant vindt dat pompen ook lekker, dus dat is nòg een reden om het te doen. Maar dat betekent wel dat ik extra op moet letten na het spuiten. Eigenlijk moet je zo snel als je voelt dat hij begint te verslappen de lul er gewoon uithalen, en daarbij moet je de ring van het condoom op de juiste plek op zijn pik houden. Op die manier kan er eigenlijk niets misgaan. In alle jaren dat ik het werk doe, is dat ook nooit misgegaan.

Maar ja, er zijn een hoop mannen die toch anders zijn. Daar kan ik wel hetzelfde op reageren, maar dan hebben we toch niet helemaal op elkaar aangesloten. En iets waar ik altijd wel mee heb aangeklooid is naneukers. Dan heb ik het nieteens over mannen die na hun eerste orgasme gewoon zonder te stoppen doorgaan voor nòg een wip, want die moeten er gewoon uit, voor een condoomwissel, en dan weer door.

Zo simpel is het meestal niet, want ook die mannen hebben een eigen aanpak nodig. Ten eerste omdat je timing meteen helemaal verprutst is. Als je rekent op een vent die gewoon één keer klaarkomt, is zo'n herhaalneuker toch wel een flinke verandering van je script. En ze melden het meestal ook niet vantevoren, dus je kan er niet op anticiperen. Opvallend genoeg, als je weet dat zo'n man zo werkt, kan je het eerste orgasme wel zo heftig opbouwen dat een tweede wip er nietmeer inzit.

In veruit de meeste gevallen is zo'n man die meerdere keren achter elkaar kan namelijk best in één keer klaar te krijgen. Ze zien het zelf meestal als een vaardigheid, of zelfs als een soort superkracht, maar het is vaak juist dat ze zo weinig opbouwen aan het orgasme, dat het weinig impact op ze heeft. Hun drempel voor een orgasme ligt gewoon laag, en de ontlading is voor hun lijf dus makkelijk te negeren. Een man die meerdere keren aanelkaar kan, hoeft dus ook niet meer neuktijd te kosten. En als je hem een echte opbouw geeft, maakt hij ook eens wat anders mee.

Zoals altijd moet je oppassen dat je niet alle kerels over één kam scheert, want je hebt ze wel degelijk die volle orgasmes kunnen opbouwen en dan alsnog doorneuken, maar dat is een minderheid waar je snel genoeg mee om leert gaan. Maar meestal is het gewoon een los tussen-orgasme met wat sperma dat even weggepoetst moet, waarna je de wip gewoon door laat gaan.

Iets wat je veel meer tegenkomt is naneuken. Heel veel mannen komen klaar, en blijven dan nog even rustig of juist rukkerig napompen, op een manier die funest is voor de veiligheid van het condoom. Ik heb toen ik nog groen was wel gedacht dat zo'n vent expres bezigwas zijn condoom eraf te wrikken na het spuiten, maar dat is gelukkig stukken zeldzamer dan ik toen nog dacht.

Naneuken is een heel belangrijk stuk van de ervaring voor die mannen. Maar je kan het niet laten gebeuren zoals ze het willen. Volgens mij is een groot stuk van de "onbetrouwbaarheid" van condooms als anticonceptie door naneuken. Het is een heel intiem moment, je deelt de gloed van zijn orgasme, terwijl je alletwee nog gestimuleerd wordt door zijn zachte gepomp, maar intussen word je intiemer dan de bedoeling was met de drupjes die hij over het randje van het condoom pompt.

In de clubs was me geleerd om gewoon het ringetje van het condoom vast te houden, en dat het dan wel goed zou gaan. Dan moet je alleen héél goed oppassen dat je je kutspieren ontspannen houdt, want anders glipt zo'n halfslappe pik makkelijk uit je kut èn het condoom, en flopt dan nat en wel tegen je blote doos aan. En drupjes hou je niet tegen door de ring vast te houden tegen het afglijden.

Tegenwoordig heb ik een manier die voor bijna iedereen werkt. Ik kan sowieso al voelen aan hoe een man neukt, of hij gaat naneuken. Dat is vooral te merken aan hoe ze omgaan met dingen die ze te stimulerend vinden. Als ze dan rukkerig worden, alsof ze door een wesp zijn gestoken, zijn het geen naneukers. Als ze wel reageren maar hun tempo niet verliezen, dan kan je erop gokken dat ze gaan naneuken.

Een naneuker laat ik spuiten, en dan geef ik hem nog een seconde of vijf om echt te komen. Zolang is nogwel veilig. Als er meer dan die tijd tussenzit, en dat komt heel soms voor, dan moet je wel uit gaan kijken voor lekkage, moet je hem ondieper laten neuken om de ring van het condoom bij je kut weg te houden, en krijgt hij de volgende keer een kleiner condoom om. Kleinere condooms zijn veiliger.

Na het komen voel ik wanneer het zachter worden begint, en glijd ik van hem af terwijl ik hem met één of twee handen zacht maar stevig bij zijn lul vasthou. Dan laat ik hem een beetje napompen in het condoom in mijn handen. Dat is even leren geweest, want je moet echt precies de goede druk hebben. Niet te hard, en niet te zacht. Het moet blijven stimuleren, maar het mag niet harder voelen dan je kut. Dat is moeilijk.

Je wil het liefst zijn hele pik tegelijk betasten, maar de eikel behandelen alsof hij rauwgeschaafd is. Trek de voorhuid eroverheen, raak hem liefst niet direkt aan, en concentreer je op zijn schacht en zijn ballen. Die hebben ook aandacht nodig, vooral na het spuiten. Grote pikken masseer ik zachtjes met twee handen, kleinere pikken pak ik in één hand, en ik streel de eikel, de ballen, de liezen en de binnendijen met de ander.

De meeste mannen weten nietzogoed wat ze moeten doen, dus ik fluister ze meestal toe dat ze rustig door mogen pompen. Dat valt in goede aarde bij de meeste mannen, en je hoeft er niets aan te doen om het een gewoonte te maken. Er zijn zelfs mannen bij die het liever zó hebben dan in de kut, omdat ze het "ontspannener" vinden. Met je handen kan je immers makkelijker met zijn lichaam mee dan met je kut. Ik vind dat prima.

Ik ben met al die jaren heel geroutineerd geworden. Maar dat betekent niet dat ik er soms niet naastzit. Ik had bijvoorbeeld een klant, een vijftiger die al vanaf de middelbare school in de gemeenteambtenarij zit. Hij was voor mij nieuw, ookal had hij ook al veel ervaring met hoeren, en we gingen na een kort babbeltje aan de slag. Hij hield van gewone recht op en neer seks, en hij was lichamelijk nietzo veeleisend.

De beurt ging op zijn gemakje. Hij was een man die wel van aktief zijn houdt, maar die geen conditie heeft om het vol te houden. Na een minuutje aktief zijn moest ik het telkens overnemen, totdat hij weer op adem was. Ik kreeg van hem duidelijk de indruk dat hij een naneuker zou zijn, aan de manier waarop hij neukte en aan de manier waarop hij op pijpen reageerde.

Toen ik hem voelde spuiten, lagen we in lepeltje-lepeltje. Dat was een standje dat hij leuk vond, ookal was zijn maat daar eigenlijk niet groot genoeg voor, maar het is zijn feestje. Ik gaf hem even om te komen, en soepel sloeg ik mijn bovenste been over zijn middel, zodat ik bij mij voorlangs bij zijn pik kon. Hij wist even niet wat er gebeurde, en ik fluisterde hem toe dat hij door mocht stoten.

Hij deed dat braaf, en hij bleef zelfs opvallend lang doorstoten. Ook toen hij al helemaal slap was. En hij begon al best snel ontwijkbeweginkjes te maken als ik in de buurt van zijn eikel kwam. Zelfs met de voorhuid er helemaal overheen. Ik wachtte af tot hij uitgestoot zou zijn, maar het ging minuten door. Mannen kunnen heel verschillend reageren, dus ik liet het maar gewoon gebeuren. Toen ik begon in te zien dat er iets niet klopte, vroeg hij: "Mag ik nu ophouden?"

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk en informatief stuk! Arme kerel, dat hij door moest gaan terwijl hij al zo klaar als een klontje was :p

Anoniem zei

LOL!

Anoniem zei

Hoi Zondares , als hoer begeef je jezelf in een soort rol , je bent een illusie voor de klant, je speelt vrijwel altijd je "betere ik". Daar is ook niks mis mee. Dat doen zo veel mensen, over het algemeen. Maar wat doe je als je ongevraagd in een situatie terecht komt waarbij je jezelf wel MOET zijn? En de 'echte ik' aan het licht dreigt te komen. Voorbeeld. Je hebt een enorme spinnenfobie en je bent bij een klant en daar eenmaal aan het werk zit er een enorm grote zwarte spin op de muur, vlak boven het bed. Normaal gesproken heb je thuis intussen al alles bij elkaar gegild en sta je al lang te shaken. Nu 'moet' je je inhouden, voor die klant, want je bent in die rol. De rol van de (bijna) perfecte vrouw...…… En daar past niet bij dat je serieus doodsbang bent voor 'dat ene spinnetje' op de muur . Moet je je in dit geval kwetsbaar opstellen en toegeven aan je angst, in het bijzijn van je klant? Je 'echte ik' laten zien, in de vorm van vluchten, trillen, de badkamer inrennen, vragen of de klant de spin in een doosje, alsjeblieft, buiten wil zetten? (dit alles is sfeerverpestend) Of je juist proberen in te houden, sterk proberen te zijn en die spin te laten voor wat het is, in zoverre dit kan natuurlijk, want angst voor spinnen kan heel serieuze vormen aannemen (en dus heb je in de meeste gevallen niet eens iets te kiezen, zou je zeggen...) Of zijn dit juist dingen waarbij de klant jou 'echte ik' juist WIL zien, hij er wel om kan lachen en het waardeert dat je jezelf bent..

Anoniem zei

Het manlijk orgasme veroorzaakt je zaadlozing. Dat komt dus daarna.