maandag 13 februari 2017

Antwoord op: Na een kind is je hoerenloopbaan over

Als je een kind krijgt, kan je als hoer niet meer aan de bak. Dat komt dan omdat je figuur naar de kloten is, omdat je buik is uitgelubberd, en omdat je kut een soort stortkoker met spatlappen is geworden. Zorg dat je al je hoererij uitgeleefd hebt voordat je aan kinderen begint, want daarna wordt het een zielig boeltje. Niemand wil zo'n trieste buurtsnol zijn die alleen een emmer snot te bieden heeft.

Onzin natuurlijk, maar je merkt zovaak dat mensen deze geloven, dat het toch maareens antwoord moet krijgen.

Een kind krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Voor hoe je je leven leeft, maar ook voor je lijf. Je draagt het eerst rond, waarbij je buik opzwelt als een ballon, en daarna moet het hele kind door je kut naar buiten. Dat is nogal wat. Je kan rekstriemen krijgen, je huid kan onvoldoende terugkeren naar wat het was, en je kut kan beschadigd raken bij de geboorte van je kind. Dat zijn allemaal risico's.

Rekstriemen of striae krijg je doordat je buik groeit. Dat is gedeeltelijk omdat je baarmoeder groter wordt, maar bij heel veel zwangere vrouwen gaat het ook om een hoop extra vet. Als je zwanger bent krijg je meer honger, ookal is het fabeltje dat je nu voor twee eet niet waar. Tegelijk ga je minder bewegen. Dus je wordt dik. Samenmet je uitdijende baarmoeder kan dat teveel je huid oprekken.

Niet dat rekstriemen danmaar je eigen schuld zijn. Je kan gewoon pech hebben. Maar meiden die zich ook tijdens hun zwangerschap een beetje in vorm houden hebben meestal minder striemen. Meestal, want ik hoor ook van een meid die alles onder controle hield, en toch ze heel erg kreeg. Die wist dat dat wel kon gebeuren, want toen ze een tienertje was had ze ookal striemen gekregen toen haar borsten groeiden, en striemen onder haar kont toen haar benen groeiden. Sommige vrouwen striemen makkelijk.

Crèmes en middeltjes werken niet. Die kosten alleen geld en zorgen ervoor dat je je beter voelt omdat je de pijnlijke of jeukende huid masseert. Als je wrijft met een beetje olie of een beetje Nivea heb je ook hetzelfde gedaan. Je striemen worden er niet minder van. Het enige wat helpt is niet te hard aankomen. En dat kan heel moeilijk zijn, als je door alle hormonen je helemaal tebuiten gaat aan de grootste eetzondes.

Als je striemen hebt, moet je niet denken dat je dan meteen niet meer je klantjes onder ogen kan komen. De meeste klanten zien het amper, en de klanten die het wel zien vinden het meestal niet echt een probleem. Je zal van nieuwe klanten er geen woord over horen, en ook klanten die je voor je zwangerschap had zullen er niet van opkijken. Er zijn zelfs klanten die het zien als een soort teken van vruchtbaarheid, en we weten allemaal wel wat dàt met mannen doet.

Je huid kan soms niet echt mooi terugkomen zoals hij was voor je kindje. Dan is dat meestal een rolletje boven je venusheuvel, of een beetje een hangnavel. Niet elke vrouw krijgt dat, en netzoals bij rekstriemen is het beste om gewoon te zorgen dat je tijdens je zwangerschap niet te dik wordt. En weer weet je dan niet zeker of je eraan ontsnapt. Het is nou eenmaal maar raden of je aanleg hebt om het te krijgen of niet.

Dit is wel meer een probleem. Ja, het kan weggaan als je na je zwangerschap goed voor jezelf zorgt, en wanneer het weer kan een beetje gaat fitnessen. Je lijf heeft wonderlijke krachten als je net zwanger bent geweest, en je heelt mooier en wordt sneller fit dan je voor mogelijk had gehouden. Maar ook dan kan zo'n rolletje of zo'n slappe buik gewoon hardnekkig blijven zitten.

Helaas is dat wèl iets waar klanten naar kijken. Die willen een strakke buik, en dat leer je ze ook niet af. Ze zullen niet van je weglopen, maar een strakke buik zou wel meer klanten trekken, van meer klanten vaste klanten maken, en zou ze ook een leukere ervaring geven. Gelukkig is dit wel zoiets wat best goed en makkelijk op te lossen is door een dokter. Een goede correctie geeft een mooi resultaat, en alle collegaatjes die er eentje hebben gedaan zijn er erg blij mee.

Maar het heftigste is een bevalling natuurlijk voor je kut. Die rekt op tot voorbij wat je ooit hebt meegemaakt, en je hele bekken spreidt open. Soms word je nog ingeknipt ook, ookal heb je dat eigenlijk vaak niet nodig. Vlak na de bevalling zit je baarmoeder nog niet netjes weggestopt waar hij normaal altijd zit, en trekt hij dus ook je vagina niet strak. Alles krijgt een enorm geweld te verdragen, en daar ben je niet één twee drie van teruggekomen.

De meiden van het vak hoor ik er anders over praten dan mijn amateurvriendinnen. Amateurs hebben de strakheid van hun doos vooral doordat de vliezen en weefsels opgerekt worden door de pik die ze ontvangen, en doen weinig met hun spieren. Hoeren doen juist veel met hun kutspieren, en hebben meestal dus ook een veel gespierdere kut. Dat is ook goed verrekt, maar dat kan terugkomen als je ze weer gaat gebruiken.

Netzoals je na je eerste keer een stuk gerekt bent en dan makkelijker penetratie aankan, rekt ook een baby krijgen je vagina op. Die weefsels blijven opgerekt. En netzoals je na je ontmaagding gewoon nog je poes samen kan trekken, kan dat ook nadat je een kind hebt gekregen. Niet meteen natuurlijk, want alles moet weer langzaam terug op zijn plekje komen, maar het komt terug, behalve als er echt iets heel ergs is gebeurd.

Dat kan natuurlijk. Het is een hele heftige ervaring, en soms gaan er dingen mis. Daar moet je maar nietteveel aan denken, want gelukkig is het best zeldzaam dat er echt iets misgaat, maar het kan wel. Dat is gewoon in de handen van de Here, en je moet maar hopen dat de dokters zien wat er misgaat, en er iets aan kunnen doen. En ik hoor ook dat als je te horen krijgt dat je er maar in moet berusten, dat veel meiden dan alsnog de boel weer op de rit krijgen.

Als je een gewone bevalling hebt, dan heb je de eerste weken en maanden wel een andere kut dan je gewend bent. Die spieren die je van het vak hebt gekregen zijn dan nog zwak en zielig, en die doen niet wat je verwacht. Maar dan moet je niet in paniek raken, want dat is voor iedereen zo. Als je maar gewoon weer gaat oefenen, rustig en niet te snel, en niet bij de pakken neer gaat zitten, trekken die spieren wel weer bij. En dan merk je ook vanzelf dat die spieren belangrijker zijn dan die rekkende weefsels. Voor jou, en voor je partner.

Bij de mannen zit het er zo ìn dat je doos echt een ruïne moet zijn na een kind, dat ze niet geloven dat je een kind hebt gehad. Dat hoor ik van bijna alle collegaatjes met kinderen. Eigenlijk is het gewoon weer even inkomen, en je kut weer leren werken. Het voelt in het begin heel anders, maar dat trekt na een paar maanden weer goed bij. Vooral als je haar gewoon weer stevig laat werken. Want daar wordt ze sterker van.

Er zijn veel collega's die kinderen hebben. En dat zijn niet de minste. Ik weet van absolute topescorts die kinderen hebben. Je wordt van een kind geen uitgerekte meid die moet sappelen. Niet als je tenminste verstandig bent en aan jezelf dezelfde eisen stelt als voor je kind. Want je hebt die kut niet voor niets gekregen, die moet aan de slag, of ze laat zich maar wat doen.

Niet alleen kan je na een kind prima weer aan de bak, het helpt je ook om weer terug te komen. Van hoeren krijg je een sterke doos, en je dóét het ergens voor. Het is zo makkelijk om je lijf maar de boel te laten, en die wondertijd tijdens je zwangerschap en vlak na het baren te laten gaan, zodat je het allemaal niet terugkrijgt. Als je weet dat je ooit weer aan de bak moet, dan ben je gemotiveerder, en let je op de goede dingen. Je moet dus even goed je eigen pooier zijn.

Zelf moet ik nog aan het avontuur van een kind beginnen. Als ik ooit nog de kans krijg, tenminste. Dus ik praat niet uit eigen ervaring. Maar als je veel contact hebt met de oude door de wol geverfde collega's, krijg je er een hoop over te horen. Dat zijn vooral veel tips over hoe je weer in vorm moet komen, maar dan wordt dit weer zo'n enorme lap. Maar ervaring hebben ze dus ook. Daar heb ik mijn informatie van bijelkaar gezocht. Ik heb ook mijn huisarts en collega's die ook dokter zijn erover gevraagd. Als ik het meemaak, dan zal ik ook mijn ervaring ermee eens vertellen.

24 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil echt niet betalen voor een wijf dat al kinderen door haar scheur heb gehad

Anoniem zei

Weer een goed verhaal zondares met heel veel kernen van waarheden zoals we van jou gewend zijn


Ik kwam een paar jaar terug nog bij een vaste prostituee van me die net een paar maanden ofzo een zwangerschap achter de rug had. Ze had daardoor een veel vrouwelijker figuur met vollere heupen en borsten. Dat maakte mij echt geil. En haar poes was ook nog gewoon strak.

Al met al heel veel van die zwangerschap verhalen zijn fabeltjes

Anoniem zei

Ik vind wel dat je een uitzondering moet maken voor tienerzwangerschappen. Die zijn verwoestend. Je moet verstandig zijn en het uitstellen tot na je 25ste.

Anoniem zei

Als ik bij een DvP langs ga, wil ik echt niet weten dat ze kleintjes thuis heeft. Vruchtbaar of niet, voor mij is dat niet belangrijk.

Anoniem zei

Aan 13 februari 2017 om 06:03

Het is wel duidelijk, jij komt nooit bij hoeren die - vanuit andere culturele normen en waarden - onder de leeftijd 22 een kind hebben gehad.

Op het moment dat de here een vrouw ongesteld laat worden ...... gaan de seinen op groen.
Op het moment dat de here een vrouw niet meer ongesteld laat worden ....... gaan de seinen op rood.

Anoniem zei

Mijn favorita heeft 3 bloedjes. Daar laat ze me graag foto's van zien. Ze is strakker dan maagdelijke meisjes die ik in het cafe versier. Dat zegt mij wel meer dan dit blog.

Anoniem zei

Ik heb altijd al een zwak gehad voor MILFS. Vrouwen met kinderen staan voor mij voor vruchtbaarheid (onbewust) en voor levenservaring. Bijna alle prostituees die ik heb geneukt de afgelopen 9 jaar hadden wel een of meer kinderen. En de meesten waren dus echt wel strak. Goed dat je dit stukje geplaatst hebt zondares dan zijn gelijk die fabeltjes over hoeren in het algemeen en over hoeren met kinderen van de kaart.

Veel mensen denken dat prostituees door de vele seks ook niet strak meer zijn. Dat is dus ook vet gelul net als dat fabeltje over vrouwen met kinderen.

Anoniem zei

Ik vind rekstriemen eigenlijk niet lelijk. Veel vrouwen hebben ze toch en ik heb het eigenlijk nooit in verband gebracht met zwangerschap. Het zijn juist soms streepjes die de vormen van de vrouw naar voren brengen.

Anoniem zei

Collega's die ook dokter zijn?
Zijn er dokters die daarnaast ook nog prostituee zijn?

KSP zei

Er zijn best veel meiden die tijdens hun artsenopleiding sexwerk gaan verrichten. Die blijven dat soms doen als ze arts zijn. Bijvoorbeeld als dat een carrierekeus voor een minder betalend veld financieel mogelijk maakt, of gewoon voor de onvergelijkbare sex.

Anoniem zei

Kijk eens naar de porno, hoeveel MILFS daar zijn.

Anoniem zei

Het is al eerder gezegd, maar ik ben gek op milfs. Ze zijn vrouwelijker.

Anoniem zei

Die tekst "na een kind is je hoerenloopbaan over" is inderdaad onzin.

Een vrouw kan nog een heel mooi figuur hebben na een kind te hebben gebaard. Ik heb momenteel gevoelens voor een Roemeense prostituee die 34 jaar is en een kind heeft. Ikzelf ben 31 jaar. Zij heeft een slank en mooi figuur en een mooi gezicht. Nadat ik al ergens wist dat ik gevoelens voor haar heb, weet ik het nu zeker. Ze komt bijna terug van een 2 maand durende vakantie en ik heb elke dag aan haar gedacht en mis haar enorm. Ik had haar al verteld dat ik graag zie, maar nog niet dat ik gevoelens voor haar heb. Ik kan haar vriendschap of liefde niet kopen. Ik wil eigenlijk vrienden met haar zijn. Ze weet dat ik me in het algemeen niet goed voel. Ik heb een job bij 1 van de 4 grootste accountancykantoren ter wereld. Ik moet zelfs een klein team aansturen. Studeer nog aan de universiteit als werkstudent en heb het financieel goed. Ik ben wel niet rijk. Ik heb ook geen topfunctie. Ik verzorg me en sport veel (fitness/gewichtheffen :-p). Maar ik voel me eenzaam in mijn hart. Ik wil mijn liefde aan haar geven en daarom niet direct als boyfriend. Ze kan op me rekenen als ze dit zou willen.

Ik ga haar alles opbiechten en duidelijk maken wat ik wens. Als ze me niet toelaat in haar leven of me nooit meer wil zien ga ik haar keuze respecteren. Al ben ik er vrij zeker van dat ze dit laatste niet zal zeggen. Ik ga haar ook duidelijk maken dat ik haar financieel niet ga helpen. Dat ze een prostituee is maakt me ook niet uit. Zij heeft haar geld, ik het mijne. Ik wens haar het beste toe. Als ze me niet toelaat in haar leven ga ik wel moeten proberen haar niet meer te bezoeken op termijn, want dat gaat pijnlijk voor me zijn. Al moet het wel speciaal zijn door iemand afgewezen te worden en er nog wel mee kunnen te seksen.

Ik weet wel dat ze me een beetje vertrouwd. Ik heb al seks met haar gehad zonder condoom (eerste keer bij een prostitueebezoek, gescheurde condooms niet inbegrepen), al is vergeten te betalen (wat ze pas opmerkte toen ik wou doorgaan), weet haar wonen (ze is raamprostituee), enz.

Ik zal het wel vernemen als ze terug is hoe het gaat aflopen. Na 10 jaar naar de hoeren te gaan en al is een "relatie" met een hoer heb gehad die fout is afgelopen, ben ik ook geen snul meer. Als het moet maak ik van mijn hart een steen, hoe pijnlijk het ook zal zijn.

Dus conclusie. Ik vind haar zeker sexy, zelfs al heeft ze een kind. Dit wist ik ook niet toen ik haar voor de eerste maal bezocht en omdat ze achter de ramen zit selecteerde ik haar dan ook op haar uiterlijk en houding. De sex was goed en ben teruggekeerd naar haar voor de sex en haar persoonlijkheid. Pas later vernam ik dat ze een kind had.

Ik kan niet wachten om haar terug te zien :-)

Anoniem zei

Whahahahhahahah

Anoniem zei

Oh my god, een jonge ambitieuze part-time studerende 3e-echelon-manager van 1 vd 4 grootste accountantskantoren is verliefd op een prostitueetje dat een stuk of 30 familie-leden en haar kind(eren) in Roemenië onderhoudt. Ruiken jullie ook alweer het begin van een volgende financiele wereldcrisis. (-;

Anoniem zei

Mss kan jij beter gaan betalen voor een psycholoog.

Anoniem zei

Mischien leren lezen.Is blijkbaar niet je sterkste kant. Ik heb niet over verliefdheid gesproken. Als ik iemand tof vind wil ik daar best bevriend mee zijn. Of dit nu een kerel van de gym is, iemand van op café of een hoer maakt me niet uit. Ik maak ook duidelijk dat ik haar geen geld ga geven.

Of dat we vrienden kunnen zijn is eigenlijk het enige wat ik haar ga vragen. Ik hou ook van mijn familie en beste vriend bijvoorbeeld. Ik vind haar gewoon leuk en wil iets meer dan klant zijn. Als dit niet gaat, ga ik haar ook niet meer bezoeken omdat dat zelfkwelling is.

Probeer maar eens binnen te geraken als leidinggevende bij zo een bedrijf en de studie te doen die ik volg. Ik wil wel eens lachten. Iemand aanvallen is blijkbaar makkelijk op internet. Ik wil jullie kop wel eens zien en wat jullie juist doen in het leven ;-)

Anoniem zei

Thanks, dit is dus echt iets waar ik me zorgen over maak. Ik wil wel aan kindjes beginnen, maar ik ben beroeps en ik wil het doorzetten als ik moeder ben geworden. Mijn man wil maar wat graag de kost gaan verdienen maar ik denk niet dat ik het zo zou willen. Hij kan ons hoofd niet boven water houden. Nuttig blog, niet alleen deze week maar ook heel veel gehad aan je stukje over waarom mannen voor seks betalen.

Anoniem zei

nog kierewieter dan donald trump? ja, het kan!

https://twitter.com/FritsRouvoet/status/832238619003858945

(* maar er zijn wel flink wat kierewiet chromosomen voor nodig)

Unknown zei

Misschien is het dan ook beter voor jou om niet aan kinderen te beginnen.

Anoniem zei

Als prostituee moet je gewoon geen kinderen willen. Sorry.

Anoniem zei

Clamidia zorgt dat je geen kinderen kan krijgen en dat is de vaakste voorkomende geslachtziekte, denk je dat er nog prostitiees zijn die zwanger kunnen worden! lol!

Anoniem zei

aan 27 feb '17 2:12h

"Moet je gewoon geen kinderen willen" impliceert een moreel oordeel.

Wie eist bewijst.

Ik ben van mening én heb vele ontmoet dat hoeren hele goede moeders zijn! (en zeker geen minder goede dan 'niet-hoerende-dames').

Anoniem zei

Prostitutie is juist een prima beroep voor een moeder. Je verdient met weinig werken veel geld, waardoor je meer tijd hebt voor je kinderen dan wanneer je 9 tot 5 werkt (plus reistijd) en het is een beroep dat je vanuit huis kan doen, al staat de overheid je in de weg.