donderdag 26 maart 2015

Argos op de radio morgen

Op zaterdag van twee tot drie uur 's middags is er op Radio NPO 1 een journalistiek programma, Argos. Deze keer gaat dat over de sluiting van het Zandpad, en wordt er dieper gegraven naar wat daar allemaal achterzat. Als je dus niet kan kiezen welk standpunt je nou geloofwaardig vindt van de ingezonden stukjes die ik laatst heb geplaatst, is dit een goed programma om eens te beluisteren. Ik heb gehoord dat ze dieper in de Utrechtse beerput hebben gegraven dan tot nu to ooit is gedaan.

Ik heb nog steeds geen tijd voor mijn blog, maar ik heb één ingezonden stukje. Dus maandag heb ik weer wat staan. Ik weet niet of ik de maandag daarna ooknog wat heb. Ik hoop zo snel mogelijk het weer op te kunnen pakken.

5 opmerkingen:

Nico zei

Lieve Zondares, doe rustig aan - wij vergeten je niet en blijven regelmatig terugkomen.

Sterkte etc...

Jan zei

Beste zondares,

Ik ben "gewoon" maar een Nederlandse man, die in het buitenland woont ( en daar behoort tot wat jouw typische klantenkring zou zijn: middelbare leeftijd, verantwoordelijk werk etc. ) Ik lees je blog nu sinds bijna twee jaar, en heb grote bewondering voor zowel inhoud als stijl, en vooral voor de nuancering waarmee je schrijft.

Doe het, zoals Nico zegt, dus maar rustig aan. Wij zijn je publiek, en ons raak je niet zomaar kwijt.

Sterkte !!

Anoniem zei

Hm jullie maken toch geen kans bij Zondares. (-:

Never get high on your own supply!

Anoniem zei

http://www.npo.nl/radio/radio-1

Anoniem zei

verantwoordelijk werk

bah